Köszönöm a gyors választ tovább próbálkozom.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
Rick4
(PH! nagyúr)
Eh, ez most nem jött össze... 
A probléma Te magad vagy: ebben az évben is mindent úgy csináltál mint eddig, mégis végig más eredményekben remélkedtél.

Luissimo
(PH! addikt)
Melyik????

Rick4
(PH! nagyúr)
Se a Sirf Star, se a Sirf Atlas. Ilyen az ha hívják az embert üzenetírás közben... 
A probléma Te magad vagy: ebben az évben is mindent úgy csináltál mint eddig, mégis végig más eredményekben remélkedtél.

snowdog
(PH! addikt)
Sőt, most nézem, mit írtam, nem is Sirt Atlas 2, hanem Sirs Star 2 vevő van a kütyüben...
És a Sirt Atlas 2 meg a Sirs Star 2 vevő az milyen, mert én még ezekről nem hallottam?
SiRF Star III, SiRFstar IV, és SiRF Atlas-III, SiRF Atlas IV-ről viszont már én is hallottam.
[ Szerkesztve ]
http://igo.forumx.hu .. regisztrálás után sok hasznos információ az iGO-ról.

Rick4
(PH! nagyúr)
És ha elírtam, akkor mi van?
Ezt a labdát már lecsapták.. 
[ Szerkesztve ]

snowdog
(PH! addikt)
Semmi, mindenkivel előfordulhat, félreértettem az előző írásodat. Ezek szerint az is az elírásra vonatkozott.
[ Szerkesztve ]

Luissimo
(PH! addikt)
noooo, nehogymán a szívedre vedd, csak az nem írja el, aki nem is ír !! 
mindenki követ el sajtóhubákat !!

nem erre volt ez kihegyezve, csak annyira uborka volt a szezon a mai napon, hogy ütögetnikellett valamilyen ürüggyel a billentyűzetet mert féltem, hogy berozsdál.
Na, szóval legközelebb csapd le teis nyugodtan 

Rick4
(PH! nagyúr)
Nincsen gond, én is nagyot röhögtem, mikor elolvastam, mit írtam.. 
Ne aggódj, én is le szoktam... 

Luissimo
(PH! addikt)
értemén a viccet, csak nemszeretem
..

[ Szerkesztve ]

tomek8210
(lelkes újonc)
KÉPZELD MI TÖRTÉNT. BELERAKTAM EZEKET A SYS.TXTBE ÉS A NYIL EL KEZDETT REPÜLNI MINT EGY REPÜLÖ. EZ A BEÁLLÍTÁS KÉPES ÖSSZEZAVARNI A GPS-T? HOGY LEHET EZ? LEIRNÁD NEKED MIK SZEREPELNEK A SYS.TXT-D BEN?

Luissimo
(PH! addikt)
ha erre gondolsz :
power]
backlight_manage_values = 1
backlight_manage_keys = 1
backlight_min = 1
backlight_max = 100
backlight_reverse = 0
backlight_key_bright_BA1 ="BatteryPrescale"
backlight_key_bright_AC1 ="ACPrescale"
backlight_key_timeout_BA = "BatteryTimeout"
backlight_key_timeout_AC = "ACTimeout"
backlight_key_ontap_BA = "BacklightOnTap"
backlight_key_ontap_AC = "ACBacklightOnTap"
backlight_key_on_BA = "OnOff"
backlight_key_on_AC = "ExtOnOff"
backlight_methods = 1, 2
backlight_events = 1
akkor ennek semmi köze a nyíl működéséhez, mert ez a világításgombok megjelenítését és a működését állítja.
Milyen nyílad repül?
A helyzetjelző?
és hogyan?
ezt nem is értem.
akkor ott nincs bekapcsolva az utraillesztés funkcio pl.

Luissimo
(PH! addikt)
ment egy privat....

Luissimo
(PH! addikt)
Akkor most nemértem pl. aztatat sem, hogy a #740-es válaszod az mire is vonatkozott???

snowdog
(PH! addikt)
Gondolom megnyomtad a "berepülés" gombot. 

uzii
(újonc)
Nekem működik, az első sorban a [power] két zárójel között van?
"A processzor füsttel működik. Ha a füst kijön nem működik tovább."

Rick4
(PH! nagyúr)
Ja. 

snowdog
(PH! addikt)
Igen, csak úgy tűnik az első lemaradt.

uzii
(újonc)
Igen én így írtam, a kérdésemet arra értettem, hogy tomek8210 is.
"A processzor füsttel működik. Ha a füst kijön nem működik tovább."

Luissimo
(PH! addikt)
persze, hogy két szögletes közt van, már tegnap bemásoltam, csak most a kopi utáni paszta miatt kimaradt az első !!
[power]
[ Szerkesztve ]

tomek8210
(lelkes újonc)
Szia ! Igen azt észrevettem hogy a power előtt lemaradt a zárójel. Csak azt tartom érdekesnek hogy amikor menet közben probáltam ki elöször ezt a beállitást akkor kezdett el a nyíl repdesni. ÉS EZELÖTT SOHASEM TÖRTÉNT ILYEN.

Luissimo
(PH! addikt)
Továbbra is állítom, hogy nincs köze a nyíl repkedéséhez, az más xarság lehet(ett) !!
Ugyvan még, vagy csak egyszeri eset volt??
biztosan nemtudott rendesen gps poziciot fogni, ez bármitől lehet , a légköri viszonyoktól is, de ettől a pár sortól biztos ,hogy nem!!

tomek8210
(lelkes újonc)
Tudnátok megoldást arra hogy amikor a leveszem a gyujtást a kocsiról akor ugye 10 másodpercröl visszaszámol és kikapcsol a920as. De amint visszakapcsolom akkor ugyan elindul az igo de nem reagál a gombokra vagy csak nagyon lassan. Nem szeretném kikapcsolni ezt a funciot mert nagyon tetszik csak kár hogy nem müködik. Egy wayteq 770 esen mindenféle beállitás nélkül kiválóan müködik.

compi.hu
(fanatikus tag)
Tudnátok megoldást arra hogy amikor a leveszem a gyujtást a kocsiról akor ugye 10 másodpercröl visszaszámol és kikapcsol a920as. De amint visszakapcsolom akkor ugyan elindul az igo de nem reagál a gombokra vagy csak nagyon lassan.
Szerintem az ajandek lonak ne nezd a fogat analogiajara warez igonak ne reklamald a hibait.
Hasznalj vele legalis Sygicet, az tokeletesen mukodni fog.
(De majd Bog ugyis leirja miutan kitorolte a hozzaszolasodat hogyaszondja: "Igo nem futhat legalisan ezen a keszuleken, hozzaszolas torolve" ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
http://gpsforum.hu - Navigációról szájkosár nélkül

snowdog
(PH! addikt)
Miért, a sygic is kikapcsolja a gépet a gyújtás levételekor? Én még nem hallottam róla, persze ettől még lekapcsolhatja.

compi.hu
(fanatikus tag)
Dehogy kapcsolja, pofan is vagnam erte. Mindenesetre nincsenek olyan rejtelyes elszallasai amik gyanithatoan a crackelt volta miatt jonnek elo rigonal. Rigot nem "portoltak" x920-ra, szoval semmi nem garantalja hogy minden funkcio 100%-osan menni fog rajta. Ez (is) a warez hatranya. Amugy tudtommal le lehet tiltani ezt az automata kikapcsolosdit rigo alatt is.
[ Szerkesztve ]

snowdog
(PH! addikt)
Amugy tudtommal le lehet tiltani ezt az automata kikapcsolosdit rigo alatt is.
Csakhogy a problémát felvető pont nem akarja kikapcsolni, hiszen ezt írta: "Nem szeretném kikapcsolni ezt a funciot mert nagyon tetszik csak kár hogy nem müködik."

DM43
(senior tag)
Ez a kikapcsolás tulajdonképpen készenléti állapotba tétel. És bizony van olyan (warez) verziója az igo-nak, amelyik ezután nem szívesen áll fel rendesen. Két megoldást látok: vagy ki kell kapcsolni ezt a funkciót, vagy kell keresni egy másik verziót.
Hogy ezért én mit fogok kapni Bog-tól ????!!!!!
[ Szerkesztve ]
Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember? /Ronald Reagan/

dni
(őstag)
Sys.txt-ből kell törölni az alábbi bejegyzést.
[interface]
shutdown_time=10
Mod: csak utólag vettem észre, hogy már tárgytalan.
[ Szerkesztve ]
◄► Eladó Panasonic PT-AE2000, Apple Universal dock, stb: http://href.hu/x/8fud ◄►

tomek8210
(lelkes újonc)
Igen azt csináltam hogy kerestem egy más verziót és azzal müködik. A verzió vége: 91972

tomek8210
(lelkes újonc)
Más téma: Észrevettem azt hogyha nem készenlétbe rakom a 920 ast hanem kikapcsolom akkor miútán bekapcsolom a gépet és utánna a Bluetooth-ot (elég csak a Bluetooth gombra nyomni) akkor automatikusan csatlakozik már a telefonhoz. Készenlétböl visszakapcsolva viszont már nem kapcsolódik.

DM43
(senior tag)
Nem ez az egyetlen betegsége a BT-nek
Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember? /Ronald Reagan/

Saycz
(senior tag)
Én nem is tudtam erről a kikapcsolósdiról. Hogy is van ez?
Lakásriasztó, Biztonsági kamera szerelés! PH-Kedvezmény!

andr_s
(kvázi-tag)
mik is azok a betegségek?

okezsoke
(kvázi-tag)
Sziasztok!
Most vettem a kezembe a cuccot, a kihangosítás működik. 
Mindjárt rárakom a Russát, az elvileg fut ugye?
Nem vagyok lusta, végigolvastam a fórum nagy részét, de viszonylag kevés installálási infót találtam.
Pl. a "tudjátokmi"-ről egy privit szívesen vennék, csak hogy tudjam, hogy is megy ez, még véletlen sem szeretnék az illegalitás rögös és sötét lejtőjére lépni. Nem, semmiképp.
A Sygic-el is szemezek.

andr_s
(kvázi-tag)
Ez úgy van, hogy ha a leállítod a kocsit (gyújtást is), akkor ezt érzékeli a kütyü, és az igo felajánlja, hogy 10mp múlva autómatikusan kikapcsol. Míg megy a visszaszámlálás addig tudsz mégsét nyomni, hogy ha nem szeretnéd.

snowdog
(PH! addikt)
Nem minden verzió tudja, lehet ezért nem találkoztál vele.

andr_s
(kvázi-tag)
felraktam a riks skint, ez nagyon király!!!! le a kalappal... 
nagyon ötletes az hogy igo-ból elérhető az összes hülyeség pl: transzmitter, bluetooth, mp3 lejátszó, total commander, stb...

persze így most nem merem nagyon másnak a kezébe adni a kütyüt mert ott a PNA settingsbe azért lehet okosságokat csinálni, konkrétan aki nem tudja mit nyomkod tönkrevághatja a kütyüt is!

compi.hu
(fanatikus tag)
persze így most nem merem nagyon másnak a kezébe adni a kütyüt mert ott a PNA settingsbe azért lehet okosságokat csinálni, konkrétan aki nem tudja mit nyomkod tönkrevághatja a kütyüt is!
Konkretan hogyan?

DM43
(senior tag)
Szerintem sima nyomkodással elég nehéz tönkretenni

snowdog
(PH! addikt)
Azért tönkre lehet tenni. Monduk ha jó erős újja van az illetőnek, vagy hegyes körmei, akkor akár át is szúrhatja a kijelzőt! 
[ Szerkesztve ]

andr_s
(kvázi-tag)
az már wince felület, és minden beállításba bele tudsz túrkálni... ez épp elég.
jó lehet tönkre tenni nem tudja nem tudom, de mindenesetre azért lehet mit el állítgatni! 
vagy totalcommanderbe összevissza másolgat véletlenül valamit...
nem olyan kezébe nem merném adni aki ért valamennyire hozzá, hanem mondjuk fateréba, akinek vettem egy x820-ast karácsonyra, és a pc-hez nem ért, de ez nagyon tetszett neki, és végig is próbálgatta az igo állítgatásait a saját menüjébe. Nyomkodta ezerrel....
Na neki nem raknám fel ezt a riks skint!
[ Szerkesztve ]

snowdog
(PH! addikt)
Abban igazad van, ha valaki nem tudja mit csinál, akkor egy TotalCommanderrel nagy galibát tudna okozni. 

DM43
(senior tag)
totalcommanderbe összevissza másolgat ... Na neki nem raknám fel ezt a riks skint!
A skint odaadhatod, csak ne tedd fel a programs mappát. Esetles a beállítások / menü alatt kapcsold ki az extra menü funkciót

andr_s
(kvázi-tag)
igazad van ez hirtelen eszembe se jutott! 

msajt
(lelkes újonc)
Sziasztok!
nokia 5800 telefonkönyv átvitellel próbálkozott már valaki?
Symbian 9,4 - 5th Edition
esetleg valami ötlet vagy tapasztalat jól jönne
Köszi előre is!

Chriss76
(újonc)
Sziasztok!
Egy régi közel 5éves ASUS MyPal A730-as készülékkel rendelkezem, amihez külön van a gps vevő. A készülékemen első évbe a destinator, utána az IGO 2006 illetve 2006 plus megy több kevesebb sikerrel. Mostanában félóránként-óránként megszakad a navigálás, a készülék és a gps vevő közti bluetooth-os kapcsolat rendetlenkedik, az akkuja is max fél órát bír és gyalogos közlekedésnél macerás a két darabból álló kütyű. Igy csere mellett határoztam sok gps-es oldalt nézegettem, de eddig a tudása és ára miatt a Wayteq x920BT-t találtam a legmegfelelőbbnek.
Főként kül és belföldön kirándulásra, városnézegetésre, autós- illetve gyalogos módban használnám.
A hozzá illő Sygic Drive 7.7-es navi programról semmi infóm sincs, egy IGO-hoz képest mennyire részletes a térképe, rendelkezik a kisebb települések utcahálózatával is, POI-kal?
Kezelése mennyire bonyolult egy IGO-hoz?
A készülék árát 28körül láttam eddig, illetve Sygic 7.7 navi programmal 39körül, külök a Sygicet 16-ért.
Ahol programmal együtt hírdetik azt írják a beépített memóriára telepítve, viszont a sygic oldalán azt írják a frissítés a régi kártya leadásával lehetséges, akkor ez igy hogy jön össze?
Ha megvszem a készüléket a sygic programmal, attól még mehet rajta az IGO(amit tudjuk, hogy nem lehet rajta legálisan) nem veszik össze ha két program van a gépen?
Köszi előre is!

Stirlitz
(senior tag)
Szia!
Lehet rajta a énmegyek és Sygic Drive együtt is. Nem vesznek össze, miért is tennék? Sygic drive térképe is jó a kisebb településeknél. Sőt, konkrétan, lakhelyemen, az énmegyek marhaságot csinál, míg a sygic nem. (Gondolom máshol meg fordítva van, sőt konkrétan Leányfalu-n, nem ismerem egy kisebb utcácskát. Ez biztos.) Én a sygic mellett döntöttem, most már ezt használom, elérhető ára miatt. Poi meg ilyesmi elég sok van neki, nem fogsz hátrányba kerülni, megnyugodhatsz. 3D épület egy deka sincs benne, na de pont ezt szoktam én kikapcsolni énmegyekben, ha olyan navi kerül a kezem közé, ami énmegyek alapú. (mondjuk 128mb ram van a kütyüben, így ez nem okozhat gondot, és a sygic sztem pont, hogy a kisebb memoria igényű cucc) Sávinformáció is van a sygic-ben, jól használható, a valós életben. De persze neked kell döntened. Elfelejtettem írni, tök egyszerű kezelni. Ez nem okozhat gondot. 10perc után nekem minden ment már fejből. A belső memoriára telepítést én is kérdeztem tölük e-mail-ben, azt nem vállalták, de nagyobb memoriakártyára való sygic aktiválást igen, pl 8gb-os kari.
[ Szerkesztve ]
Ha férget látok, rálépek. :)

Chriss76
(újonc)
Köszi a választ!
A Wayteq x920bt-nek meddig bírja az akksija töltés nélkül, ha csak navigálásra használom? Ha ilyenkor teljesen lemerül, itt is végig kell zongorázni az "align screent", netalán valami törlödik a memóriájából? Az régi gépemen Windows Mobile 2003 van és azon előfordulnak az ilyesmik.