Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

Útvonal

Fórumok  »  Navigációk  »  Wayteq X920BT

(#351) WindyJoe válasza Tibciri (#342) üzenetére

WindyJoe
(fanatikus tag)

Russa menüje csak akkor jön elő, ha fut az explorer...
Ekkor viszont hibaüzenetet is ad, ha talál GPS jelet...
Valami olyasmi lehet, hogy az előugró ablakok, csak explorerrel jönnek elő.
Tehát elindítod explorert, megnyitod russat és azonnal letiltod a GPS-t a kis satellit gombal alul. Aztán menüzöl: COM1; NMEA-0183 (9600 bps).
Amúgy ha előjön a kis hibaüzenet akkor is lehet használni, le kell húzni az ablakot a sarokba és megy tovább rendesen a progi. (:

Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:

(#352) hocilala válasza dik (#350) üzenetére

hocilala
(újonc)

Én is a héten vettem, speedshop-nál és nekem is a régi karral adták. Szerintem nem a bolt buherált, ha különböző forgalmazóknál is előkerül ilyen... Made in China, ennyi még belefér.

(#353) Tibciri válasza WindyJoe (#351) üzenetére

Tibciri
(újonc)

Thx a választ, és a megoldást. Otthon kipróbálom :-)
Üdv.: Tibi

(#354) hocilala válasza hocilala (#325) üzenetére

hocilala
(újonc)

Pontosítanék. A telepített médialejátszók egyike sem tudja megnyitni az avi fájlokat (több, különböző tömörítést is próbáltam), míg a saját gyári lejátszó gond nélkül visz mindent. Van 5let, hogy mit lehetne tenni?

(#355) And82 válasza hocilala (#352) üzenetére

And82
(újonc)

Én is ss-ban vettem, nekem új karral adták :DD
Bár hozzátenném, hogy lehetne két centivel hosszabb az a kar, mert az Astrámban elég messze kerül így a Navi :W

(#356) dik

dik
(senior tag)

A válasz a boltból:
"A termékhez minden esetben hozzánk csak ezzel a karral jött a termék, ami ma jött azokban is ilyen van. A gyártó válasza kérdésre hogy több tartozék szettel is van gyártva az eszköz és mikor milyen kerül szállításra, azon múlik."
Mostmár minden érthető!

(#357) molvany

molvany
(újonc)

Csak annyiban idevágó téma, hogy X920BT.
Nem sokan árulták a vaterán, de egyik pillanatról a másikra szörén szálán eltüntek. A 820BT kínálata is töredékére csökkent. Ez valahogy gyanús. Vagy csak nekem ?

(#358) Tibciri válasza molvany (#357) üzenetére

Tibciri
(újonc)

Mire gondolsz?

(#359) molvany válasza Tibciri (#358) üzenetére

molvany
(újonc)

Nem tudom mire gondoljak. Volt két eladó, akik relatíve nagyban foglalkoztak vele. Most nincsen nekik. Napközben még futottak az eladásra szántak. Mindkét modelböl ( 920 & 820 ). Egyszerüen érdekesnek találom ( vagy gyanúsnak ? )

(#360) Tibciri válasza WindyJoe (#351) üzenetére

Tibciri
(újonc)

Hazajöttem, letöltöttem [link], átmásoltam, explorer elindít, RussaCE elindít, GPS letílt, hibaüzenet leokéz, russa bezáródik. Russa ismét elindít, ekkor már nincs hibaüzenet, mert a GPS nem megy, de a menük, még most sem működnek. Vagyis, csak a nagyítás- kicsinyítéstől jobbra található menük (zászló, kazetta jel :-), GPS aktiváló, tíltó) működnek, a balra találhatóak (pont a lényegesek) nem :W :W :W :W :W
Esetleg más ötlet?

(#361) compi.hu válasza molvany (#359) üzenetére

compi.hu
(fanatikus tag)

Ezek ilyen kocsibol arulom warezrigoval eladok voltak? Mert ha igen akar az is lehet, hogy eppen jol megerdemelt teli (cseppet sem onkentes) pihenojuket toltik valami racsos helyen. Vagy egyszeurn elfogyott a "kamionrol leesett" aru...

http://gpsforum.hu - Navigációról szájkosár nélkül

(#362) molvany válasza compi.hu (#361) üzenetére

molvany
(újonc)

Igen, " rigóval " ellátottak voltak. Hogy leesett vagy felvett - e volt ? A két verzióbol ( hiány ) egyikre sem tippelnék ( bár mind a kettö minden további nélkül elképzelhetö, pihenö / elfogyott a leesett :) ). Na majd elválik :K

(#363) snowdog válasza molvany (#362) üzenetére

snowdog
(PH! addikt)

Időnként nem csak a vásárlóknak, de a hatóságnak is feltűnik, ha valami túlságosan olcsó. Különösen most, hogy jönnek a bevásárolós ünnepek. :)

Ebben az esetben tovább bonyolítja a dolgot, hogy olyan PNA-t árultak iGO-val, amin legálisan nem is működhet. Ez meg megint másoknak tűnik fel. És én most ez utóbbira tippelek, mert a Navngo mostanánban igen csak odafigyel az ilyen hírdetésekre.

http://igo.forumx.hu .. regisztrálás után sok hasznos információ az iGO-ról.

(#364) Jamy25

Jamy25
(lelkes újonc)

Sziasztok!
Már egy hete próbálom feltenni a Weather-iGo 1.7.3-at a gépemre.
Szeretnék olyan térképet, ahol a döntött 3D-s nézetben felül az aktuális időjárás látható.
Tudna valaki segíteni, hogy ez megoldható e, és ha igen, akkor hogyan?
Előre is köszi!

(#365) Danniel válasza compi.hu (#348) üzenetére

Danniel
(tag)

Én a DigitalTrendben vettem, 28000 pénzért. Nekem is a régebbi kar van hozzá. Elmondásuk alapján frissen rendelték, korrektek voltak, nem éreztem egy percig sem, hogy esetleg átvágnának.

http://www.flickr.com/photos/cirmidesign/

(#366) snowdog válasza Jamy25 (#364) üzenetére

snowdog
(PH! addikt)

Szeretnék olyan térképet, ahol a döntött 3D-s nézetben felül az aktuális időjárás látható.

És honnan veszi majd az aktuális időjárás adatait?

(#367) kaliber válasza Danniel (#365) üzenetére

kaliber
(tag)

AV planet 27300ft nekem is a régi kart adták hozzá (azt hittem a boltban cserélték ki, de fenti hsz-k szerint nem) mondjuk én szívesen vettem volna az új kart mert a régit akár hogy meghúzom a szoritócsavarokat lötyög, és az előző x820-nál is ilyen volt,

Nem értem miért nem csomagolják be az ilyen kütyüket (fólia vagy egyedi cellux) a gyártók ahol látszana hogy szállitás vagy a raktározás során belenyúltak a dobozba vagy sem, sajnos a számtech alkatrészek árusitásánál is így van.

(#368) WindyJoe válasza Tibciri (#360) üzenetére

WindyJoe
(fanatikus tag)

Hm, ez érdekes, a menü mindenképpen megnyílik, csak a beállítások panel nem jön elő, ha nem fut az explorer.
Esetleg próbálj másik verziót...
Nekem egy RussaCE van. Nem tudom már honnan szedtem, de alapból benne volt a magyarítás.

Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:

(#369) _seth_ válasza hocilala (#352) üzenetére

_seth_
(PH! kedvence)

Speedshopnál vettünk kettőt és régi karos de nem lényeges... az egyiknek a karja úgyis át lesz alakítva a másiknak meg megetszi bőven a régi is :)

|| Opel Vectra B tulajdonosok baráti köre - OpelVectraB.gportal.hu ||

(#370) Danniel

Danniel
(tag)

Nekem sem húzza át a telefonkönyvet (LG KS20 - Windows Mobile 6.1). Találtam viszont egy programot, ami az outlook contactokat átmenti sim-re egy gombnyomásra. Aztán a kártyát átteszem a barátnőm egyszerűbb lelkületű :) telefonjába, és úgy próbálom majd áthúzatni a PNA-val. Majd beszámolok az eredményekről.

(#371) kaliber

kaliber
(tag)

Valaki azt írta újabb telefonokról nem viszi át a tel.könyvet.
Cáfolva Nokia E52 simán átment.

(#372) Rick4 válasza _seth_ (#369) üzenetére

Rick4
(PH! nagyúr)

Érdekes, én is a speedshopnál vettem kettőt 3 nap eltéréssel, és mindkettő új karos.. :U

A probléma Te magad vagy: ebben az évben is mindent úgy csináltál mint eddig, mégis végig más eredményekben remélkedtél.

(#373) Jamy25 válasza snowdog (#366) üzenetére

Jamy25
(lelkes újonc)

A meteo.ini-ből.
Amit maga a program generál PC-n.
Ezt kell bemásolni az ájgó könyvtárba a "Wather" könyvtárral együtt.
Na, idáig megvolnék.
Innen nem tudok tovább lépni, hogy ez meg is jelenjen.
Azt gyanítom, hogy vagy a sys.ini-ben, vagy valamelyik másik fájlba kellene beleírni az elérési utat, no meg paraméterezni.
Szerintem Te tudod, amiről nekem csak halvány sejtésem van :-D
Köszi és üdv!

(#374) _seth_ válasza Rick4 (#372) üzenetére

_seth_
(PH! kedvence)

Hmm... mikor vetted? Én mindkettőt december 5-én.

(#375) Rick4 válasza _seth_ (#374) üzenetére

Rick4
(PH! nagyúr)

Nov 23 és Nov 28. Rosszul emlékeztem, 5 nap különbség volt..

A probléma Te magad vagy: ebben az évben is mindent úgy csináltál mint eddig, mégis végig más eredményekben remélkedtél.

(#376) Rick4 válasza Jamy25 (#373) üzenetére

Rick4
(PH! nagyúr)

Lelet itt írtad el, de szerintem weather könyvtárnak kellene lennie, nem?

(#377) _seth_ válasza Rick4 (#375) üzenetére

_seth_
(PH! kedvence)

Akkor nem tudom mi lehet az oka annak, hogy egyikhez új másikhoz meg régit adnak.... én az enyém úgyis viszem fel a padlásra a másikhoz meg ha esetleg kellene majd veszünk egy újat, már nincs mit tenni :(

TMC vevővel kinek milyen tapasztalata van? Én autó hangoláson hagytam és úgy keresgéli a híreket, vagy van olyan adó ami országos?

(#378) compi.hu válasza Jamy25 (#373) üzenetére

compi.hu
(fanatikus tag)

Ezt kell bemásolni az ájgó könyvtárba a "Wather" könyvtárral együtt.
Na, idáig megvolnék.
Innen nem tudok tovább lépni, hogy ez meg is jelenjen.

Tutibiztos hogy Wather nem pedig Weather kell legyen a konyvtar neve?

(#379) Jamy25 válasza compi.hu (#378) üzenetére

Jamy25
(lelkes újonc)

Bocsánat :R
"Weather" a könyvtár neve.

(#380) Rick4 válasza _seth_ (#377) üzenetére

Rick4
(PH! nagyúr)

Országos adó nincsen, de nekem annyi gondolom van vele, mintha a 770BT-hez képest kevesebb türelme lenne egy egy adónál a TMC-re várni.. Lehet gyorsabb a proci, és emiatt van, de keres mint a bolond, ahelyett, hogy pl a Petőfin várna kicsit.. Működni működik. Hagyd auto-n, és majf magától keres...

(#381) _seth_ válasza Rick4 (#380) üzenetére

_seth_
(PH! kedvence)

Nekem is feltűnt, hogy sokszor mire jelet találna lép tovább de nagyon gyorsan váltja a csatornákat és folyamatosan adja is a figyelmeztetéseket a TMC menübe.

(#382) Rick4 válasza _seth_ (#381) üzenetére

Rick4
(PH! nagyúr)

Szerintem túl gyors a proci meg az igo a TMC vevőhöz... :DDD Azt nem tudom, hogy az igo vezérli-e a TMC vevőt, de ha igen, elvileg lehetne egy Petőfi frekilistát betenni, hogy csak azokra keressen.

(#383) Jamy25

Jamy25
(lelkes újonc)

Valami ilyesfélének kellene lennie a végeredménynek:

[ Szerkesztve ]

(#384) _seth_ válasza Rick4 (#382) üzenetére

_seth_
(PH! kedvence)

Nekem kírja sokszor, hogy TMC jel.... zöldre vált és megy is tovább... esetleg baud rate lehetne más mint a 384000.... bár az is elég sok már (vmi hasonló adat :D ).

(#385) Jamy25

Jamy25
(lelkes újonc)

És ez az előrejelzés kerül be az ini fájlba:

Ugyanez Budapestre vonatkozóan:

[ Szerkesztve ]

(#386) Jamy25 válasza snowdog (#366) üzenetére

Jamy25
(lelkes újonc)

Ugyan itt a leírás, hogy hogyan kell(ene) beilleszteni, de nem boldogulok vele.
[link]
Tud valaki segíteni?

[ Szerkesztve ]

(#387) Rick4 válasza _seth_ (#384) üzenetére

Rick4
(PH! nagyúr)

Has auto-n keresed a TMC-t és a megfelelő porton, baud-on áll meg, nem kellene a sebességet elállítani, szerintem nem ez lesz a megoldás.. Azt nem tudom, természetes-e, hogy TMC vétel érzékelése esetén továbblép.. Hülyén van megcsinálva, hogy az adókat tiltani lehet, épphogy engedélyezni kellene amik TMC infót közölnek...

(#388) _seth_ válasza Rick4 (#387) üzenetére

_seth_
(PH! kedvence)

Végülis sok baj nincs vele mert keresi az adókat és mutatja is az infókat amit csak tud :)

(#389) snowdog válasza Jamy25 (#386) üzenetére

snowdog
(PH! addikt)

Tud valaki segíteni?

Próbáld meg, hátha segít [link]

(#390) dik

dik
(senior tag)

Egy apróka kis kérdésem lenne. Ki milyen beállítást használ ezzel a progival hogy tökéletes lesz a kép és a hang filmeknél? Sokfajtát kipróbáltam de valahogy nem az igazi ezért gondoltam rákérdezek hátha valakinek sikerült jól beállítani.
A progi neve: PocketDivXEncoder_0.4.5.exe
Válaszokat előre is köszönöm.

(#391) runner 125 válasza _seth_ (#3) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

Google esetleg? :U

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#392) snowdog válasza Jamy25 (#386) üzenetére

snowdog
(PH! addikt)

Tud valaki segíteni?

És ez is arról szól [link]

(#393) Jamy25 válasza snowdog (#389) üzenetére

Jamy25
(lelkes újonc)

Köszi!
Meglesem.

(#394) Danniel válasza kaliber (#371) üzenetére

Danniel
(tag)

Cumiztam vele egy darabig, de végül áthúzta a telefonkönyvet. Addig párosítgattam, amíg egyszercsak sikerült.

(#395) _seth_ válasza runner 125 (#391) üzenetére

_seth_
(PH! kedvence)

Köszi! :)) ;] :P

Lemaradtál kicsit, nem? :D

Egyébként gÓgle képeken sincs a hátuljáról meg körbe róla fotó, sok képen x820 van :) Na de a lényeg: már rég meg is vettem a ketyerét :)

(#396) compi.hu válasza Danniel (#394) üzenetére

compi.hu
(fanatikus tag)

Cumiztam vele egy darabig, de végül áthúzta a telefonkönyvet. Addig párosítgattam, amíg egyszercsak sikerült.

Na erről kicsit bővebben is mesélhetnél, sokan szopnak ezzel - többek közt én is.

(#397) Danniel válasza compi.hu (#396) üzenetére

Danniel
(tag)

Tegnap amikor próbálkoztam, se kép se hang. Párosítás megvolt, majd katt a zöld lefele nyílra (asszem ez a jele), de nem történt semmi sem. (nem jelezte a sok kis jobbra nyíllal, hogy dolgozik). Arra gondoltam, hogy átmásolom az office contacjaimat a simre, és egy egyszerűbb telefonba átteszem a sim kártyámat, azt párosítom a PNA-val, majd onnan áthúzom a telefonkönyvet, törlöm azt a párosítást, sim vissza a sajátomba, ismét a sajátommal párosítom és kész. Ez nem jött be. Odáig rendben volt, hogy simre átmentem a contactokat, telefoncsere, áttöltés (simán áttöltötte). De miután a sajátomat párosítottam ismét, a telefonkönyv ugyan bennemaradt a PNA-ba, de hiába hívtam fel magam olyan számról, ami benne volt, nem írta ki a nevet. Ez nem tudom miért így van. Szóval nem sikerült "átvernem". Aztán arra gondoltam, hogy megpróbálom mégegyszer a saját telefonomról áttölteni. Csodák csodájára, az újrapárosításkor megkérdezte a telefonom, hogy engedélyezem-e a hozzáférést a telefonkönyvhöz a PNA számára (tegnap ilyet nem kérdezett). Engedélyeztem, el is kezdte áttölteni (zöld nyilak megjelentek, mutatván, hogy dolgozik), de nem akart véget érni a folyamat. (a többi telefonról másodpercekig tartott csak) Gondoltam, megpróbálom kevesebb sim kontakttal, hátha az a baj, hogy sok az adat. Töröltem a sim kontaktokat, egyet hagytam meg csak. Az office contactokat békén hagytam, meggyőződésem volt, hogy azokat nem is látja. Az eredmény az volt, hogy még mindig sokáig tartott, és nem sikerült, mert a teló megunta és valamiért bontotta a kapcsolatot. Aztán megpróbáltam még egyszer úgy, hogy közben b*zeráltam a telefont, hogy nehogy megint elunja magát és lekapcsolódjon. És ekkor sikerült. És kapaszkodjatok, nemcsak az egy szem sim kontakt ment át, hanem az összes office contact is. Tehát Windows Mobile esetén elvileg az office contact-ok is átmennek. Nem tudom, tegnap miért nem kérdezte meg, hogy áttöltheti-e, de úgy gondolom, ez volt a gond. Pedig teljesen normálisan párosodtak tegnap is.

Tehát odáig kellene eljutnotok, hogy megjelennek az áttöltést jelző nyilacskák. Nem tudom, hogy idáig eljut-e a PNA-tok. Ha igen, akkor tuti át tudja tölteni. Ha meg sem kérdezi a teló, hogy áttöltheti-e, akkor esetleg meg lehet nézni a telefon bluetooth beállításait, nincs-e valami olyan service tiltva, ami nem kellene (ez csak egy tipp). Elvileg a ti telefonjaitokban lévő bluetoothnak is tudnia kellene a telefonkönyváttöltést... Ti hol akadtok el? El sem kezdi áttölteni? Meg sem kérdezi, hogy áttöltheti-e?

(#398) compi.hu válasza Danniel (#397) üzenetére

compi.hu
(fanatikus tag)

nalam semmi nem tortenik. se attoltest jelzo nyilacskak, se kerdes se semmi. siman lesz@rja a fejemet (N 6120C - Symbian S60)

(#399) papsoka

papsoka
(kvázi-tag)

Valami miatt a térképek 2D nézeténél eltüntek a domborzati színek. Tudna valaki segíteni hol tudom visszaállítani?

(#400) lao

lao
(újonc)

6120C szintén semmi ,kick a nyílra és semmi .BT-be bele néztem de a be állításoknál minden ok.

css jarokeret 80.249.166.44:27080

Útvonal

Fórumok  »  Navigációk  »  Wayteq X920BT
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.