|| Opel Vectra B tulajdonosok baráti köre - OpelVectraB.gportal.hu ||
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
bigmano
(újonc)
Nekem is a 19-es végű szoftververziós van. Jó volna tudni, hogy az újabbnál sem indul-e automatikusan a BT, hanem szintén egyet rá kell pöttyinteni. Ebben az esetben ugyanis kockáztasson a fene a rábuherálással tapasztalat nélkül...
Nekem szar gépem van.

Stirlitz
(senior tag)
Nem indul magától. Itt is rá kell egyett bökni.
Ha férget látok, rálépek. :)

mendez77
(újonc)
Hy!
Nekem egy olyan gondom lenne, hogyha a riks féle új siknt használom, akkor nem akarja a narrátor azt mondani hogy balra. Ha balra is kell kanyarodnom akkor is azt mondja hogy fordulj jobbra, (az enyhén balra bezzeg megy neki) a nyíl meg az útvonal pedig balra megy. Ha vissza teszem az eredeti skint annál mondja hogy fordulj balra. utána vissza a riks féle, és megint nem mondja. Volt már valakinek hasonló gondja vagy ez egyedi?

sklave
(újonc)
Mert adtam ( írtam ) egy nem nagyon működő tippet, de Luissimo társunknak sikerült találni infot,
amit és most sem találok, csak az ő linke alapján. Az a lényeg, hogy van. 
Jó (mű)holdat Sirius kapitány!

dik
(senior tag)
Ez nem tudom természetes jelenség-e, de kb. egy jó hétig nem nyultam hozzá és lemerült az aksija. Azt hittem ennél kicsit jobban birja. Vagy lehet csak az enyém a hibás?

WindyJoe
(fanatikus tag)
Gondolom készenlétben volt, nem kikapcsolva...
Úgy kb. 1 hétig bírja.
Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:

dik
(senior tag)
Telitalálat a kikapcsolást illetően! Nem gondoltam volna attól is függ. Ennyire nem mentem bele a témába.

sata1
(újonc)
A bejelentkező képet sikeresen megváltoztattam a Lexuska álltal leírt módszerrel.Tökéletesen müködik!!!
Az eredeti képet ilyenkor felülírja????Gondolom visszaállítani már nem lehet ugye??
A menü fekete háttere helyett nem lehet szintén valami képet berakni????

plajos
(fanatikus tag)
Az a "Riks féle új skin" pontosan melyik?

Luissimo
(PH! addikt)
akkor baj van ha már Te sem tudod

Luissimo
(PH! addikt)
majd ha sikerült, áruld el a megoldást !!
esetleg itt olvasgassál

snowdog
(PH! addikt)
menü fekete háttere helyett nem lehet szintén valami képet berakni????
Bármilyen képet betehetsz a fekete helyett. Én is a GPS fórum tanulmányozását tudom ajánlani. 
http://igo.forumx.hu .. regisztrálás után sok hasznos információ az iGO-ról.

lexuska
(lelkes újonc)
Igen felülírja, de vissza lehet tenni. A letölthető ROM-ban bent van az eredeti kép.

plajos
(fanatikus tag)
Úgy értettem eredeti, vagy általam módosított 
Egyébként ezzel a hibával még nem találkoztam.

twingos
(lelkes újonc)
szia
meglehet,de nem érdemes,ugyanis amit ott látsz ikonok azok nem áttetsző hátteres "bmp" képek.szóval ha az ikonok mögé egy világosabb képet teszel akkor elég gagyi lesz tőle.
szóval kell hozzá a ResHack nevü progi.Nyisd meg a \\\WinCE Device\ResidentFlash2\YFAPP\Skins\XuanZhuan_84A_E08\ könyvtárat.
Az itt található dat kiterjesztésű fájlokat megnyitva lehet a képekhez hozzájutni,ehhez kell a reshack progi.
a ciki az,hogy a x920 MAINMENU.dat fájlt nem lehet sajnos megnyitni,a többit igen
itt jön a csalás használd a x820 gépezetét.én is ezt tettem és igy sikerült az egészet átalakítanom igy nem kell sem SI sem egyéb trükköt alkalmazni a különböző programok indításához.
A dat fájlokat úgy oldottam meg ,hogy csináltam sajátokat igy valamennyivel gyorsabb lett a gép nem kell állandóan a 6-7 MB-es tartalmakat olvasnia 1-1 menükép miatt.
Kicsit megszerkesztve a Color7MoveShell.xml saját menüpontokhoz juthatunk.
Kb ennyi.Ha valakit érdekel akkor feldobhatom neki a sajátomat valahová.
Only PM !!!
üdv
www.pc2car.hu - Számítógép az autóba

twingos
(lelkes újonc)

snowdog
(PH! addikt)
a ciki az,hogy a x920 MAINMENU.dat fájlt nem lehet sajnos megnyitni,
Ez így nem pontos, mert meglehet nyitni, sőt új képeket is lehet bele tenni. Viszont a benne levő képeket eddig nem sikerült kibontani.
Az viszont igaz, hogy a MAINMENU.dat fájlt nem érdemes módosítani, mert csak nagyobb lesz a mérete, ez viszont felesleges.
ugyanis amit ott látsz ikonok azok nem áttetsző hátteres "bmp" képek.szóval ha az ikonok mögé egy világosabb képet teszel akkor elég gagyi lesz tőle.
Itt még nem próbáltam, de elvileg lehet átlátszó hátterű bmp képeket készíteni. Igaz macerás, de ha valakinek csak ez lenne az akadály, akkor megpróbálhatja.
[ Szerkesztve ]
http://igo.forumx.hu .. regisztrálás után sok hasznos információ az iGO-ról.

mendez77
(újonc)
A legújjabb 3.8 mod 13 gold

plajos
(fanatikus tag)
Mondj egy (rövid) útvonalat ahol téveszt.

mendez77
(újonc)
Indulópont
8-as út Veszprém közelében
É 47.10137x K 17.93948
Cél
Névtelen út Nemesvámos közelében
É 47.07646 x K 17.89124
Viszont én mindig meggyorsítottam az időt. Ez lehet a baj?
És tényleg. Most nem gyorsítottam időt és most jól is navigál.
Viszont ha egyszer is felgyorsítom az időt, már nekem nem modja azt hogy balra.
[ Szerkesztve ]

Luissimo
(PH! addikt)
ez mit is jelent pontosan, mert lehet hogy bennem a hiba, de nem tiszta most ?? 
én mindig meggyorsítottam az időt.

andr_s
(kvázi-tag)
te nem szimulációról / (vagy berepülés??-ről) beszélsz? ott lehet felgyorsítani a navigálást a sebesség növelésével...
[ Szerkesztve ]

mendez77
(újonc)
De igen, szimulációban néztem.

Luissimo
(PH! addikt)
hehe, nagyon trükkös, te időutazó !!

emts
(újonc)
Kicsi gyakoroltam az eszkoz eltavolitasat a tartorol :-) .. a kiszedesnel adja a legcsunyabb hangot ... pedig annyit csinalok, hogy nyomom felul a tartonak a fulet, amig ki nem ugrik az eszkoz a helyerol. Esetleg van jobb technika?

sorkalman
(újonc)
Helló, sikerült már megoldanod, hogy együtt menjen a megyek8 és az amigója?
Érdekelne. Kösz!
Wayteq X920BT+8GB SD

andr_s
(kvázi-tag)
Szerintem ezzel semmi baj, kicsit élesen kattan, de ki lehet szedni... azért már piacon van nem is tudom hány hónapja ezzel a bekattintós tartóval, és nem jelezték tömegesen, hogy letört volna a bütyök! 

Saycz
(senior tag)
Én megnyomom a pöcköt és azzal együtt húzom is ki a ketyerét a tartóból, és így nincs olyan hangja.
Lakásriasztó, Biztonsági kamera szerelés! PH-Kedvezmény!

Chriss76
(újonc)
Ki lehet kapcsolni a tudjukmi8 hangját navigálás közben, úgy hogy az mp3 az fm-mel viszont szóljon? Mert eddigi próbálkozásaim során mindkettőt némította.

Saycz
(senior tag)
Üdv Mesterek. "Miben különbözik a riks37_mod8_PL_da.rar" és az új "riks38_mod13_PL_da_ge.rar" Skin a Megyeknyócnál? Érdemes lecserélni?
Lakásriasztó, Biztonsági kamera szerelés! PH-Kedvezmény!

DM43
(senior tag)
Olvasd el a skinhez mellékelt olvasd_el.txt file-t! Sokban!
[ Szerkesztve ]
Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember? /Ronald Reagan/

Chriss76
(újonc)
Képernyővédő fóliát illetve hozzáillő tokot honna lehet beszerezni?
Környékemen csak photohall illetve media markt van, de egyikbe sem volt, marad valami netes rendelési forrás.

Luissimo
(PH! addikt)
edigital , speedshop és társai ...

molvany
(újonc)
Vagy mazsolla - t a vaterán. Nem drága, de jó. Évek óta használokm azt a minőséget kijelzőkön.

andr_s
(kvázi-tag)
nektek csinál olyat a cucc, hogy amikor a kikapcsoló gombra kattintassz akkor a pittyegés után csak 4-5-6mp múlva jelenik meg a három választási lehetőség (kikapcs, készenlét, mégse), van amikor meg gyorsan. Vagy ha játszom a snak-el akkor a kukac akadozva mozog... szóval mintha be lenne lassulva az egész!
persze az az érdekes, hogy magában a navigálásban nem csinálja ott nem érzékelek belassulást, úgyhogy nem is olyan egetrengető probléma, csak mint érdekesség... 

mendez77
(újonc)
Amióta a riks skint használom én is, azóta nekem is lassan adja be a kikapcsoló képernyőt, de én ráérek.
[ Szerkesztve ]

Chriss76
(újonc)
Köszi!
Megnéztem tényleg jó áron van nála fólia. Már csak egy frankó tokot kéne találnom.

tengo24
(lelkes újonc)
Ma jön meg a VASam.
Eddig 770BT volt. Elég csak kártyát cserélni vagy valamit kell módosítanom, hogy menjen az IGO8?

Rick4
(PH! nagyúr)
Ezt most úgy kérdezed, hogy visszaolvastál 1 havi hozzászólást, és nem találtad?
A probléma Te magad vagy: ebben az évben is mindent úgy csináltál mint eddig, mégis végig más eredményekben remélkedtél.

tomek8210
(lelkes újonc)
Szia! ez gyári tok: http://avplanet.hu/Wayteq%20tok

andr_s
(kvázi-tag)
Ez a tok tényleg, csak éppen az X820-ashoz! A 920-hoz ez kicsi... és itt még ráadásul drága is mint az állat! 

Rick4
(PH! nagyúr)
Lehet, hogy ez drága, de én meg 3900-ért vettem egy ilyet:![]()
Beleraktam a készüléket, és mentem dolgomra. Az hogy olcsóbb, nyilván mást is jelent, mint hogy egy drágábbat veszem meg fél áron, nem?
A probléma Te magad vagy: ebben az évben is mindent úgy csináltál mint eddig, mégis végig más eredményekben remélkedtél.

fhantom80
(újonc)
Sziasztok!
Érdeklődnek h. másnak is a telefon kihangosítást (Bluetooth) leveszi-e a rádióról (FM transzmitter), és csak a kütyün szól, mert ott elég halk, miért nem hagyja a rádión?
Tudtok-e erre valami megoldás?
Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
Fhantom

andr_s
(kvázi-tag)
Én arra a konkrét linken lévő tokra értettem, hogy drága 2100ért, mert láttam 1100ért is :
http://firstshop.hu/products/WAYTEQ-T%C3%A1ska-X820%7B47%7DX820BT-%252d-hez.html
Ez persze most nem a reklám helye!
Az meg hogy kinek mennyit ér az, hogy biztonságban tudja a ketyeréjét, mindenkinek a saját dolga... 
ui.: azért az utolsó mondatodat (kérdésedet) nem igazán tudtam értelmezni! hogy is van az az olcsó, meg drága féláron?? 
fhantom80: sajnos a BT hangját nem viszi át az FM transzmitter, és tényleg halk egy kissé a saját hangszoróján a dolog még max hangerőn is. 
Én még nem találtam rá megoldást, pedig ez az egyetlen dolog amiért lehúznám a wayteq-et ha pontoznom kellene. 
[ Szerkesztve ]

Rick4
(PH! nagyúr)
Jó, akkor kérdezem egyszerűbben:
Neked mi az olcsó:
Egy 10 ezret futott 10 évesTrabant 20 forintért, vagy egy 10 ezret futott 10 éves Ferrari 40 forintért. Mert ugye a Ferrari ebben az esetben 2x olyan drága...
Tehát valamit hiába találsz meg olcsón, lehet, hogy annyit ér, amennyiért adják, a több kifizetett pénz meg hordozhat magában valamilyen előnyt is. 

tengo24
(lelkes újonc)
Segíteni vki priviben, hogy el tudjam indítani az IGO-t residentflash-ből. Hiába olvasok vissza, nem sikerül. Köszönöm!

andr_s
(kvázi-tag)
Hát ja!
Éppen ezért írtam, hogy... idézem:
"Én arra a konkrét linken lévő tokra értettem, hogy drága 2100ért, mert láttam 1100ért is ". Lefordítva: ha a Ferrári 40, és valahol 30-ért is meg tudod venni, akkor te hol fogod? 
meg ez is elég konkrétan erre vonatkozott:
"Az meg hogy kinek mennyit ér az, hogy biztonságban tudja a ketyeréjét, mindenkinek a saját dolga... "
Ja! és ez vica-versa is igaz: lehet hogy valami drága, de attól még nem biztos, hogy jó, és hogy van hozzáadott értéke/előnye!

WindyJoe
(fanatikus tag)
A trabi a jobb választás, olcsóbb is és a ferrarit tutira ellopják még az 1. héten... 
MOD: Amúgy közel sem minden jobb, ami drágább... (Ergo, lehet h a ferrari tök leharcolt és el sem indul...)
[ Szerkesztve ]
Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:

emts
(újonc)
sziasztok, nem tudjatok, hogy riks skinben hogyan lehet feltenni az iranytut a bal oldali statusz barra? oda mar eljutottam, hogy kiteszi kozepre, a terkepre, de en jobban szeretnem latni a tobbi info alatt baloldalt... erre van valamilyen mod?