Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

Útvonal

Fórumok  »  Navigációk  »  Wayteq X920BT

(#501) Lauda válasza snowdog (#499) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A legfrissebbel siman mennek. :K

(#502) snowdog válasza tomek8210 (#500) üzenetére

snowdog
(PH! addikt)

És ha letíltod az automatikus kikapcsolást, manuálisan kapcsolod ki, majd vissza, akkor is lefagy?

http://igo.forumx.hu .. regisztrálás után sok hasznos információ az iGO-ról.

(#503) sorkalman

sorkalman
(újonc)

Üdv! Újabb kérdésem van.
Kifejezetten azért vettem 5"-os eszközt, hogy a gyerek is tudjon játszani vele,
gondolok itt mese nézésre, flash/wince játékokra.
Nem mindig akarok navigálni vele, és jó lenne, ha a kölök szórakozhatna vele.
Most erről kérdeznék.
Az összes webről letöltött swf valamiért nem megy megfelelően.
Találkoztatok már használható swf vagy exe játékkal vagy rajzprogrammal,
ami elfut becsülettel az eszközön, és jól vezérelhető az érintő képernyőről?
Előre is köszi!

Wayteq X920BT+8GB SD

(#504) DM43 válasza sorkalman (#503) üzenetére

DM43
(senior tag)

Az innen letölthető SI-ben van egy csomó játék (és egyéb program), ami x820-n és N800-n tökéletesen fut, szvsz 920-n is el kéne hogy menjen

Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember? /Ronald Reagan/

(#505) sorkalman válasza DM43 (#504) üzenetére

sorkalman
(újonc)

Köszi, ebben van tényleg sokminden. Rajzprg is elvileg, de az pont nem indul :(
Vigyázni kell vele, ha a mobilenavigator-bol kilépek, megfagy, resetelni kell.
Majd kutatok még ilyenek után, ha lesz időm.

Wayteq X920BT+8GB SD

(#506) snowdog válasza sorkalman (#505) üzenetére

snowdog
(PH! addikt)

Egyenlőre a WinCE 6.0 miatt nem lesz egyszerű ilyen programokat találni, de keresni azt lehet. :)

(#507) tomek8210 válasza snowdog (#502) üzenetére

tomek8210
(lelkes újonc)

Úgy nem fagy ki ha a sys.txt be 0 ra rakom. egy 770BT érdekes nem fagy ki visszaszámoláskor és utánna ujra bekapcsolva. Kényelmi szempontból volna jo.

(#508) Stirlitz

Stirlitz
(senior tag)

Sziasztok!

Mai nappal beléptem én is az x920 tulajok táborába. Nagy köszönet Medve59 kollégának, korrekt üzletet kötöttünk. A készülék zseniális. Én ebben hibát nem találok, egy navon 460 készülékel tudom összehasonlitani, meg egy mio a701el, amin miomap futott. GPS még várat magára, Sygic mellet döntöttem.

Ha férget látok, rálépek. :)

(#509) compi.hu válasza Stirlitz (#508) üzenetére

compi.hu
(fanatikus tag)

Gratula, azert meg hogy veszel hozza egy sygicot, kulon :R

http://gpsforum.hu - Navigációról szájkosár nélkül

(#510) sorkalman válasza snowdog (#506) üzenetére

sorkalman
(újonc)

Miért? Itt nincs felülről kompatibilitás?
Igazából én azt gondoltam, hogy az a kevés 2-3 rajzprogi, amit sikerült feltúrni,
csak azért nem megy, mert más felbontásra találták ki.
Mindegyikről kisebb felbontású portrait-elrendezésű képet találtam.

Wayteq X920BT+8GB SD

(#511) snowdog válasza sorkalman (#510) üzenetére

snowdog
(PH! addikt)

Nincs. A legtöbb program ami WinCE 5.0 alatt működött, az 6.0 alatt nem megy.

Megjegyzem ez nagyon sok PC-s programnál is így van. Ha pl.Win95-re írták, és nem írják újra, vagy nem adnak ki hozzá új driver-t, akkor pl. XP alatt nem fog működni. Természetesen kivételek is vannak.

[ Szerkesztve ]

(#512) Stirlitz válasza compi.hu (#509) üzenetére

Stirlitz
(senior tag)

Tavaly nyáron láttam sygic-et egy 820as-on, alapjaiban véve nagyon tetszett. Tökéletesen keresztül navigált a fél országon. (BP-en volt kb 10mp időre zavarban, de utána rögtön feltalálta magát, és jó útvonalat adott meg) Nem értem miért kell csak Igo8-ban gondolkodni. Nagyon jó szoftver, de nem verhetetlen. A sygic az én szempontjaim szerint nagyon közel van már hozzá, hogy tökéletes legyen, és 13ezer ft-ért elérhető is árban. (nincs szükségem teljes europára, és öszintén, kamionosokon kivül hány embernek van egyálltalán... 95% magyarországot használja)

[ Szerkesztve ]

(#513) snowdog válasza Stirlitz (#512) üzenetére

snowdog
(PH! addikt)

Nem értem miért kell csak Igo8-ban gondolkodni....

Az egyik legfontosabb indok, hogy TopMap térkép csak iGO-ban van. Márpedig sokak véleménye szerint (én is ezen az állásponton vagyok) itthonra a TM térkép a legjobb. Az utóbbi időben a többi térkép is feljövőben van, tehát eljön az az idő, amikor ez már nem lesz akkora előny.

(#514) compi.hu válasza snowdog (#513) üzenetére

compi.hu
(fanatikus tag)

TopMap térkép csak iGO-ban van.

... ha a Garmint es az NDrive-ot figyelmen kivul hagyjuk...

(#515) generaliz válasza Stirlitz (#508) üzenetére

generaliz
(újonc)

Szia! Az autós tartója gömbcsuklós, vagy a régi két szabadságfokú? Köszi!

(#516) pozsipeti válasza coxy (#245) üzenetére

pozsipeti
(kvázi-tag)

Köszi, hogy leírtad, hogy lehet USB meghajtóként elérni a kütyüt!
Nem jöttem volna rá magamtól!

TALAJ

(#517) Stirlitz válasza generaliz (#515) üzenetére

Stirlitz
(senior tag)

A régi 2szabadságfokú. Mio PDA-é jobb volt egy fokkal, de 2perc után ezt is betudtam korrekten állítani. az fm transmittert is kiprobáltam közben meg a media funkciókat. Nagyon jó kis vas ez. Az akksi kb 1.5 órát bírta folyamatos csesztetésel. Félig volt csak töltve, tehat szerintem ez jó érték. kékfogat is probálgatam, a sharp gx17-esem felismerte a telefonkönyvet nem hozta át, tárcsázni lehetett. Nokia 6233-as telefonal viszont hibátlan volt, telefonkönyvet is átpakolta. (ha nem olvasom, hogy van cerkája, biztos, hogy én sem keresem, akkora a kijelző :D )

SnowDog lehet hogy én egy friss térképes sygic-et láttam, azért volt jó a navigáció.

[ Szerkesztve ]

(#518) snowdog válasza compi.hu (#514) üzenetére

snowdog
(PH! addikt)

A Garminról tudtam, azt szándékosan nem mondtam. Viszont az NDrive-ról nem tudtam, hogy TopMap térképet is használ.

(#519) zskopasz

zskopasz
(újonc)

KÉREM SEGÍTSEN VALAKI, mert nagyon elvagyok kesredve! Vettem egy WAYTEQ x920 BT
navigációt, és a autósmagnón nem lehet hallani az FM TRANSMITTER jelét, és egy wayteq mp4-es lejátszó rádióvevőén meg szól, de semmi más rádión nem(kis rádió, autórádió, rádióserősítő). MI LEHET A BAJ ??? Nagyon kérem segítsen valaki, mert már nagyon kiakadtam. Köszönök előre is minden segítő jellegű hozzászólást!!

Kopasz

(#520) Stirlitz válasza zskopasz (#519) üzenetére

Stirlitz
(senior tag)

Töltö kábele be volt dugva a pna-ba? Az az antennája, anélkül nem fogható az autórádión.

(#521) Old_Death

Old_Death
(újonc)

Hátha valakinek segítség: Nekem sem vitte át a telefonkönyvet K750i-ről. Sok próbálgatás után sem. Látták egymást elkezdődött az áttöltés de nem történt semmi sok idő elmultával sem. Aztán az egyik itteni hozzászólás szerint :R :R amikor elkezdődött az áttöltés nem hagytam, hogy a fények kialudjanak. Mármint a telón. Buzeráltam tovább nyomkodtam a gombjait és láss csodát átment az egész telefonkönyv! :C
Még én is meglepődtem. Dehát mégiscsak egy windowsos gép még ha száma is van nekije. Lelke van a drágának...

[ Szerkesztve ]

(#522) _seth_

_seth_
(PH! kedvence)

Beállítottam egy frekit, ha épp szól a zene tisztán jön is a hang nincs is gond de amikor 1-2 perce nem szól semmi a pna-n zúg a freki ismét mintha kikapcsolná az fm transzmitterét, ha pl jön ismét egy kanyar 10 perccel később és szól a gps akkor megint hallani majd 1-2 perc és ha nincs megint valami hang a cuccból akkor megint lekapcsolja... tapasztalt már valaki ilyet?

Egy kis meló után:

[ Szerkesztve ]

|| Opel Vectra B tulajdonosok baráti köre - OpelVectraB.gportal.hu ||

(#523) fhantom80

fhantom80
(újonc)

Sziasztok!

Vettem egy 920BT-t és a szokásos problémám van az init api-nál kilép egyből. Mar 4 órája böngészem az oldalt, mindenhogy próbáltam, de nem tudok rájönni mi lehet a baj. ha esetleg valaki tud rá megoldást azt nagyon megköszönném.

Fhantom

(#524) WindyJoe válasza _seth_ (#522) üzenetére

WindyJoe
(fanatikus tag)

Dettó... ):
Nem tudom mit lehetne neki állítani, mondjuk én zenét nyomok közben, úgy meg nem kapcsol le.
Ha mondjuk 1 percenként valami picit csippanna, már akkor sem kapcsolná le...

Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:

(#525) uzii válasza fhantom80 (#523) üzenetére

uzii
(újonc)

Milyen verziójú navival próbálod?

"A processzor füsttel működik. Ha a füst kijön nem működik tovább."

(#526) Stirlitz válasza _seth_ (#522) üzenetére

Stirlitz
(senior tag)

Igen, ezt a jelenséget én is észrevettem. De media lejátszás közben. Amikor elfogytak a zenék, kb 2perc után lekapcsolt. Amikor hozáértem, ismét bekapcsolt az fm transzmitter.

(#527) zskopasz válasza Stirlitz (#520) üzenetére

zskopasz
(újonc)

Köszönöm, tényleg a töltőt kellett bedugni és szól az autórádió is! Ez amúgy elég gagyi így, mert olyan mintha egy audiokábellel kötöttem volna össze a két készüléket! Tehát a vezetéknélküliség itt értelmetlenné válik, mert csak össze kell kötni egy vezetékkel valamit valamivel, hogy működjön. A hülyék! :W :C

Kopasz

(#528) WindyJoe válasza zskopasz (#527) üzenetére

WindyJoe
(fanatikus tag)

Te töltő nélkül használod a kocsiban? :F :F
(Majd pár hónap múlva kezdheted furcsálni, hogy miért csak 0,5-1 órát bír, aztán 0,5 év mulva meg már felet se, 1 év mulva pedig lehet 5 percet sem...)

(#529) sorkalman

sorkalman
(újonc)

Sziasztok! Van rá lehetőség, hogy egy extra gombot felvegyek a menüjébe a készüléknek?
A GPS gomb ugye elindítja a navigációs progit, de ha mást akarok,
akkor meg kell változtatni a gps gombra indítandó program elérési útját.
Jó lenne, ha monnyuk lenne valahol egy plusz gomb egy file browserhez, vagy ilyesmi.
Előre is köszi ismét!
Ja, és fontos lenne, hogy ne b@sszak el semmit véglegesen :)

Wayteq X920BT+8GB SD

(#530) snowdog válasza zskopasz (#527) üzenetére

snowdog
(PH! addikt)

Köszönöm, tényleg a töltőt kellett bedugni és szól az autórádió is! Ez amúgy elég gagyi így, mert olyan mintha egy audiokábellel kötöttem volna össze a két készüléket! Tehát a vezetéknélküliség itt értelmetlenné válik, mert csak össze kell kötni egy vezetékkel valamit valamivel, hogy működjön. A hülyék!

Azért ez így nagy butaság. :W

1. Vezetékkel (audió kábel) nem kötöd össze a rádiót és a PNA-t.
2. Kocsiban egyébként is a felhasználók 99% használja az autós töltőt, tehát semmi pluszt nem kíván.
3. A vezeték nélküliségnek az az értelme, hogy a gyári autórádiók 70-80%-ának nincs audio bemenete, ezért audio kábellen nem is tudod a PNA-t és az autórádiót összekötni.

Tehát azért mégsem akkora hülyék. :C

(#531) snowdog válasza sorkalman (#529) üzenetére

snowdog
(PH! addikt)

Sziasztok! Van rá lehetőség, hogy egy extra gombot felvegyek a menüjébe a készüléknek?

Szia!

Két lehetőséged van:
1. egy olyan gombot átírsz, amit egyébként nem használsz,
2. beteszel egy új gombot.

Ja, és fontos lenne, hogy ne b@sszak el semmit véglegesen

Ez csakis tőled függ. De ha belenyúlsz a gép gyári menürendszerébe, akkor jó esélyed van rá, hogy elcseszd a gépet. :D

(#532) _seth_

_seth_
(PH! kedvence)

Vezetéknélküliségnek megteszi?

;]

Tölt műszerfal mögött van bekötve, tmc szintén ott van elhelyezve, így nincs kábel... én is meguntam :)

És ezzel az FM-es kikapcsolással lehet valamit kezdeni? Nem lehetne megbuherálni, hogy ne kapcsolja ki? Vagy nagyobb időintervallumot megadni neki, pl 99 órát? :)

(#533) Stirlitz

Stirlitz
(senior tag)

Seth, gratulálok az ígényes kivitelezéshez! Lehetne valami modon még fényképet látni az installációrol? Épités közben készitettél képet?

Fm transzmitter kikapcsolásának ideje engem is foglalkoztatt, ezen én is szeretnék változtatni. Amúgy hétvégén kiprobálom, egy mini usb kábelel, hogy jó-e antennának. Ha igen, lassan elkezdem darabolni, mi az a minimális hossz, amire szüksége van a rádiónak a vételhez. Amúgy egy olyan hasonló wlan adapterhez való kábelt szeretnék készíteni, amiröl a waytek 770 topikban lehetett olvasni. Fíx beépités és kiszehető installáció között még vacilálok. (Müszerfalba az elöző beépitéshez hasonlóan, vagy azért "kipatintható" modon legyen-e, szélvédőre nem akarom tenni.)

[ Szerkesztve ]

(#534) _seth_ válasza Stirlitz (#533) üzenetére

_seth_
(PH! kedvence)

Majd még csinálok képet és belinkelem :) Építés közben nincs sajnos :(

Ez nekem kiszedhetős.

(#535) compi.hu válasza _seth_ (#532) üzenetére

compi.hu
(fanatikus tag)

Nem lehet hogy az autod ertelmezi ugy a hosszu csondet a csatornan hogy valami gubanc van a jellel? Nezd meg valami sokkal mezitlabasabb vevovel is azon is jelentkezik-e. Lehet hogy csak valami dinamikakompresszor van a radiodban es ha csond van annyira megnoveli az erositest hogy a zaj is ennyire felerosodik. Ha nem hirtelen lesz zajos hanem szep lassan akkor szerintem ez lesz a helyzet

[ Szerkesztve ]

(#536) _seth_ válasza compi.hu (#535) üzenetére

_seth_
(PH! kedvence)

Hirtelen lesz zajos... és amint hangot ad a masina ismét van hangja sokáig... a fej egy sony mex3600bt, elég jó darab és másik fm transmitterrel nem csinált ilyet igaz csak kipróbáltam de ezen tisztán hallani, hogy amikor zúg... az az amikor nincs adás mert pont olyan mint amikor ki van kapcsolva a gps szóval a hiba a wayteqben van sajnos :(

(#537) compi.hu válasza _seth_ (#536) üzenetére

compi.hu
(fanatikus tag)

a hiba a wayteqben van sajnos

Mivel ezt eleg egyszeru leellenorizni (egy masik - nem feltetlenul autoba valo - radioval) en azert megpprobalnam a masik eshetoseget kizarni.

Esetleg este megprobalhatok otthon egy tesztkonfigot osszerakni hogy nalam jelentkezik-e (nokia telefon radiovevojevel) Kb mennyi ido kuss kell neki, hogy jelentkezzen?

[ Szerkesztve ]

(#538) WindyJoe válasza compi.hu (#537) üzenetére

WindyJoe
(fanatikus tag)

Már írtuk páran, hogy csinálja. Én próbáltam otthoni hifinek az FM-jével is és ott is pont ezt csinálta. Ha hozzáér az ember a kijelzőhöz akkor is azért kapcsol vissza, mert a tapizással csippan. Ez valami energiatakarékos funkció akar lenni sztem, de elég elb@szott ötlet, mert ugyebár FM-et főleg kábellel használja az ember (anélkül nem is lehet), akkor meg minek kapcsolja ki azt a max 0,5 W-ot...?
Valószínű szoftveres a hiba, de ezt csak egy másik FM-es progival lehetne kideríteni. (Van ilyen egyáltalán?)
(pontosan úgy sistereg a rádió, mintha nem is lenne bekapcsolva a navi)

(#539) compi.hu válasza WindyJoe (#538) üzenetére

compi.hu
(fanatikus tag)

csak a 920 vagy a 820 is csinalja?

Mondjuk az en autoradiom an block nem tud rahangolni ezekre (a telefonome siman) de nalam felpercenkent az tuti hogy legalabb egy "tul gyorsan mesz" nyivakolas jon, szoval sose tudnam reprodukalni menet kozben ;] Mindenesetre meg fogom nezni az altalam elerheto kutyukkel

[ Szerkesztve ]

(#540) Stirlitz válasza WindyJoe (#538) üzenetére

Stirlitz
(senior tag)

Pontosan. 3autórádióval probáltam ki.

(#541) compi.hu válasza Stirlitz (#540) üzenetére

compi.hu
(fanatikus tag)

Na tovabbitottam a bugreportot a wayteq-es sracok fele es kertem, hogy kerdezzek meg a fejlesztoktol nem lehet-e kikapcsolni vlamelyik ini fajlban ezt a "ficsort".

[ Szerkesztve ]

(#542) Stirlitz válasza compi.hu (#541) üzenetére

Stirlitz
(senior tag)

Thx! Én is gondoltam arra, hogy a wayteq-et kéne kérdezni, de nem tudok angolul, csak konyhai szinten. :)

(#543) snowdog válasza Stirlitz (#542) üzenetére

snowdog
(PH! addikt)

A Véjteket magyarul is meglehet kérdezni. :D

(#544) WindyJoe válasza WindyJoe (#269) üzenetére

WindyJoe
(fanatikus tag)

:O :O :O

Ezt nem hiszem el...
A srác akitől vettem szívességből fölvitte a szervizbe, és ott nem sikerült reprodukálni a hibát!!!!! :F :F :F
Bár azt mondták, hogy a rajzprogramért nem vállalnak felelősséget, de azért megnézték azt is és ott állítólag pöttyöket rakott rendesen. (Természetesen sehol máshol sem kattintott mellé...)

Most mit lehet akkor ezzel csinálni, mert még igoban is félre kattint nekem, hátmég ha WinCE módban akarom használni és nem a gyári felület böszmenagy ikonjaival...

compi.hu: Nekem 920 van, úgyhogy nem tudom 820 csinálja-e...

(#545) dik

dik
(senior tag)

Ez valóban roppant módon idegesítő, hogy elkezd sisteregni. Nekem is csinálja! :O Elég csak hozzáérni a képhez és elhalgat egy kis időre majd megint csinálja. Erre kíváncsi leszek, hogy lehet majd orvosolni!

(#546) Spoli

Spoli
(újonc)

Segítséget kérnék Tőletek! 920bt-os navit szeretném használhatóvá varázsolni.
Előre is köszönöm bármilyen infót vagy segítséget!

(#547) snowdog válasza kaliber (#421) üzenetére

snowdog
(PH! addikt)

Nem tudom,hogy segít-e neked, de én a tel-ről (NokiaE52) kezdeményeztem a BT kapcsolatot és elsőre átment a tel.könyv is.

No, én is kipróbáltam. :D

Omniáról pikk-pakk áthúzta a teljes telefonkönyvet, elsőre. :C

(#548) Stirlitz válasza snowdog (#543) üzenetére

Stirlitz
(senior tag)

Na, erre viszont nem gondoltam. :)

(#550) snowdog válasza Stirlitz (#548) üzenetére

snowdog
(PH! addikt)

Viccnek szántam, de csak félig, mert a magyar képviseletre azért lehet magyarul is írni. [link]

uzii

Tényleg be akarod záratni a topikot? :W

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Navigációk  »  Wayteq X920BT
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.