Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

Útvonal

Fórumok  »  Navigációk  »  Wayteq X920BT

(#201) lexuska válasza Cezar7 (#198) üzenetére

lexuska
(lelkes újonc)

Az x920 telefonkönyv mappában megnyomtat a lefele zöld nyilat, majd rövid időn belül átjött minden. A többi telefonon is így ment, a meglévő listához hozzá adta az újakat.

(#202) compi.hu válasza lexuska (#201) üzenetére

compi.hu
(fanatikus tag)

Egy idealis vilagban valoban igy tortenne. A valosagosban viszont nehany keszulekkel (pl az nokia 6120C-m) egyszerűen nem történik semmi ilyenkor.

http://gpsforum.hu - Navigációról szájkosár nélkül

(#203) WindyJoe

WindyJoe
(fanatikus tag)

Normális, nem horror árú kijelzővédőt hol lehet rá kapni nem tudja valaki?

Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:

(#204) lexuska válasza compi.hu (#202) üzenetére

lexuska
(lelkes újonc)

Pedig mindkettő symbianos. Próbáltad sim-en és telefonon tárolt számokat is? Nekem a telefonban vannak.

(#205) molvany válasza WindyJoe (#203) üzenetére

molvany
(újonc)

Nézd meg a vat...án Mazsolla - árúit.Megtalálod amit keresel,árban és minöségbenn.

[ Szerkesztve ]

(#206) Rick4 válasza WindyJoe (#203) üzenetére

Rick4
(PH! nagyúr)

Egy normális van, brando ultraclear protector plus. Ezt nem kell cserélgetni, mert nem megy tönkre. És a 920BT-re való iszonyat jól passzolt rá. Amiből ezerért 3-at veszel, azon nem kell csodálkozni.

A probléma Te magad vagy: ebben az évben is mindent úgy csináltál mint eddig, mégis végig más eredményekben remélkedtél.

(#207) And82 válasza coxy (#191) üzenetére

And82
(újonc)

Nekem ezt akkor csinálta, amikor nem alaplapi USB-re tettem, bár azt mondtad, hogy te oda dugod...akkor ez kilőve, mert fogalmam sincs:) (Bár nekem az AS se ment ilyen USBről)
Amúgy azt észrevettem, hogy ha kikapcsolt állapotban (vagy sleepben) dugom rá az USB-t majd bekapcsolom, akkor nem ismeri fel a gép. Ki kell húznom az USB dugót majd újra bedugni.

(#208) And82 válasza lexuska (#204) üzenetére

And82
(újonc)

Nincs köze a Symbianhoz, nekem 6288-ról (ami nem Sy.) átvitte, 6120C-ről meg nem...

(#209) molvany válasza Rick4 (#206) üzenetére

molvany
(újonc)

Minden fólia tönkre megy egyszer, még ha Brando is :) Már öt éve használom az " ezerért 3-at " és elhiheted, az árához képest igen is nagyon jó. Jelenleg egy S5230 - on van az " olcsó " és csodával határos módon már 8 hónapja fenn van és le sem akar jönni és cserélni sem kell, mert karcos, nem is perdül a sarka vagy.... Sosem adnák pénzt a Brandóért. :N
Ja, lehetöleg nem kell pl. mobilt a fél utca kulcstömegével ugyanabban a zsebben tartani :)

(#210) Rick4 válasza molvany (#209) üzenetére

Rick4
(PH! nagyúr)

Jó, de nekem a brando volt az egyetlen ami azt is tudja hogy 2 év után is karcmentes, mintha új lenne. Nekem ez bevált, a többi meg nem, pedig jópárat kipróbáltam.... Ha ez 2 éve bírja 2600-ért, a másik "3 db ezerért) 3x2 hónapot tud 100-ért, akkor szerinted melyik az olcsó? Nem beszélve az ultraclear lényegéről, vagyis hogy a kijelző gyönyörű ezen keresztül nézve...

A probléma Te magad vagy: ebben az évben is mindent úgy csináltál mint eddig, mégis végig más eredményekben remélkedtél.

(#211) molvany válasza Rick4 (#210) üzenetére

molvany
(újonc)

1. UltraClear fóliáról beszélek
2. Ha valakinél egy fólia csak két hónapot bir ki bármilyen felületen, annak sem mobil sem navi nem való a kezébe, hanem kapa vagy vella :R

(#212) Rick4 válasza molvany (#211) üzenetére

Rick4
(PH! nagyúr)

Amit én olcsón vettem azt az edigitalban vettem valóban annyit bírt, cerka karcolta, leszedtem, és eldobtam. Nem a kezemmel volt baj.

(#213) WindyJoe

WindyJoe
(fanatikus tag)

Kösz fiúk, asszem először is kipróbálnék 1-et 333-ért, az még nem egy nagy veszteség. Azt ha xar, akkor majd veszek normálisabbat... (:

Rick4 megjött már a te példányod?

Mod: Apropó, most volt először éles bevetésen IGOrral és jól szuperált. Annyi a hátulitője, hogy 1 hangerőszabályzó van és sajna a zene hangosabb a szövegelésnél. ):
Valaki tud rá valami jó módszert?
Pl olyan lejátszó, aminek van saját hangerőszabályzója...
Én arra gondoltam (lehet hétvégén babrálok is vele), hogy az IGOr hangjait hangosabbra konvertálom.

[ Szerkesztve ]

(#214) .Anakin.

.Anakin.
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

HEllo!

X920BT, rajta igo8 8.3.4.102680 riks 3.8 mod11 van rajta (rik38_modPL_da)
Következő hiba van vele:
A célhoz megérkezésnél kiad egy hibaüzenetet:

FFVI ERROR: UNKNOWN OBJECT
IDENTIFIER = [DJCOMSUND]
SCRIPT " d STARTAUTOEXITSHUTDOWN"
COMMAND 3

Gondolom a célhoz megérkezésénél, elkezdené az autómatikus kikapcsolást visszaszámolni, de valamiért nemtudja. Ötlet h mit merre lehet állítani?
Az is jó lenne, ha simán kikerülné ezt a funkciót, nemkell h megérkezésénl kikapcsoljon magától.

(#215) WindyJoe válasza .Anakin. (#214) üzenetére

WindyJoe
(fanatikus tag)

Azt a beállításokban ki tudod kapcsolni: navigációs beállítások 2. oldala...

(#216) DM43 válasza .Anakin. (#214) üzenetére

DM43
(senior tag)

Letöltötted hozzá az extension modult is ? Mert ha nem, akkor pótold!

Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember? /Ronald Reagan/

(#217) Tiszteletes

Tiszteletes
(tag)

Nah, Medve59 Úrnak hála én is az új 920-asom birtokába kerültem. (Reméljük valóban jó volt a ma délutáni előadás az Operett színházban)

Már csak a TMC-antennát várom hozzá.

Most megyek le kipróbálni, hogy szóra tudom-e bírni az autó kékfogas fejegységét, hogy ne az FM-transmitterrel kelljen átadni a hangot.

Amúgy a telefonkönyv másolás nekem sem jött össze E70-es nokiával. :(

Majd beszámolok a tapasztalatokról.

Miért... vagytok... gyengék???! Játtszatok!!!

(#218) Geli.

Geli.
(tag)

nah némi tesztelés után visszajöttem :D

1. mér recseg az fm transmitter? akármilyen frekire állítom serceg. ( még nem használtam ilyet, nemtudom h ennek igy kell-e mennie, de gyanítom hogy nem....)

2. a tuggyukmi( ;] ) jónéhány utcára,házszámra azt írta hogy hogy "nem elérhető helyen van" ha benyomtam a kereszteződésbe akkor már jó lett. elég ismert utcákat, és kb utca közepén is levő számokat adtam meg, szoval nem értem mi baja lehet.

(#219) snowdog válasza Geli. (#218) üzenetére

snowdog
(PH! addikt)

Rossz térképet használsz. ;)

http://igo.forumx.hu .. regisztrálás után sok hasznos információ az iGO-ról.

(#220) .Anakin. válasza DM43 (#216) üzenetére

.Anakin.
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Természetesen felvanrakva. Benne az AutoExitShut mappával és az ui fájlokkal.

Másik:
mindnekinek lötyögős az usb csatlakozó? Bármien usb kábelt rakunk bele laza benne.
Beleértve a szivartöltőt is. "jobb" román utakon igencsak villog a töltés jelző ahogy hol érintkezik hol nem. Meg ugye egyből indul rajta a kikapcsolás visszaszámlálás az "énmenni"-ben.

(#221) .Anakin. válasza .Anakin. (#220) üzenetére

.Anakin.
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

valamin a navigáió 2. lapján a "Upon arrival at finish" ki van kapcsolva azaz "semmi" beállításon van, és a hang is ki van kapcsolva "Ki"
mégis adja a hibaüzenetet

(#222) lao

lao
(újonc)

Hi!
Nekem az USB nem lötyög.Ami fura az a hátul a felirat aksi : 2000 mA 2000? hmm.6120C telefon könyv nem jött át ,át másoltam sím karira -majd haver telójába -és már át is hozta. :) ékezetek ok . az FM nekem is serceg de nem mindig ,passz nem jöttem rá mitől.Nem freki függő az biztos. Az miért lehet,hogy a POI-kat nem jeleníti meg ?(ki véve a kamerákat) van valami meg oldás rá? Régebben ok volt vele minden.Riks skínt fel tettem működött is minden,mostanáig .

css jarokeret 80.249.166.44:27080

(#223) _seth_

_seth_
(PH! kedvence)

Nah, biztosra mentem és vettem két ilyen ketyerét + egy TMC vevőt + az egyikben van egy 8 gigás memkari is így fullos kis szett jött össze :)

Hol van olyan fórum ahol még erről a készülékről és a rá rakható progikról, tapasztalatokról van szó? Weboldal is jó persze :)

|| Opel Vectra B tulajdonosok baráti köre - OpelVectraB.gportal.hu ||

(#224) Rick4 válasza WindyJoe (#213) üzenetére

Rick4
(PH! nagyúr)

Persze, erre tettem fel a fóliát.. A 770BT-hez képest állati gyorsan mozog a menüben.... Nekem bejött... :U

(#225) compi.hu válasza _seth_ (#223) üzenetére

compi.hu
(fanatikus tag)

Hát kifejezetten erről a készülékről külön oldalt/fórumot még nem hiszem hogy fogsz találni, de szétnézhetsz akár a GPS fórumon is (ja ez itt a reklám helye volt)

http://gpsforum.hu - Navigációról szájkosár nélkül

(#226) o_tom válasza DM43 (#216) üzenetére

o_tom
(tag)

extension modul

Ez mi? Van link hozzá?

ÚÚÚAAAAÁÁÁHHHRRRRGGGGHHÚÚÚÚÚŰŰŰŰŰ /Chewbacca/

(#227) _seth_

_seth_
(PH! kedvence)

A naviprogi már megy rajta de nem találja a TMC vevőt :( Ötlet valakinek a problémára?

(#228) Lebowski válasza _seth_ (#227) üzenetére

Lebowski
(kvázi-tag)

Ezt próbáltad már: [link]?

(#229) Lebowski válasza o_tom (#226) üzenetére

Lebowski
(kvázi-tag)

[link]
amúgy csodadolgokat dob ki a kereső, ha pl erre a betűkombinációra keres rá az ember (egymás után írva a betűket): d,i,i,m,a,p

[ Szerkesztve ]

(#230) _seth_ válasza Lebowski (#228) üzenetére

_seth_
(PH! kedvence)

Köszi! Működik is :)

(#231) snowdog válasza _seth_ (#223) üzenetére

snowdog
(PH! addikt)

Hol van olyan fórum ahol még erről a készülékről és a rá rakható progikról, tapasztalatokról van szó? Weboldal is jó persze
[link] Minden cigány (bocs roma) a saját lovát dícséri. :))

(#232) Geli. válasza snowdog (#219) üzenetére

Geli.
(tag)

topmap 2009.06_090811 :U tudsz ennél jobbat?

(#233) richa

richa
(újonc)

Sziasztok!

Nem tudjátok véletlenül hol lehet Budapesten jó áron Wayteq x920BT-t kapni? Akár valamilyen kis bolt vagy pláza? Múltkor voltam az Alleeban az Electro Worldben kerestem de elég gyér volt a kínálatuk ilyen téren.

(#234) Tiszteletes

Tiszteletes
(tag)

Sziasztok!

Ma hajnalban volt a kütyü az első éles bevetésén.

Az "énmegyek" 8.3.akárhányas verziója fut, Riks skin van fenn. Azt tapasztaltam, hogyha a beállítások/térképnézet-en belül a "Teljes térkép" nincs bepipálva, akkor a navigáció közben a bal szélen két egymás alatti mérőszám mutatja az aktuális sebességet.

Nem sikerült rájönnöm, hogy ennek mi lehet a célja. Az okára még kevésbé.

Ha be van pipálva a "Teljes térkép" akkor teljesen ok minden.

Valakinek ötlet? Valami Bug?

(#235) DM43 válasza Tiszteletes (#234) üzenetére

DM43
(senior tag)

Arra a baloldali mezőre nyomjál rá hosszan és a felugró ablakban állítsd be, hogy mit akarsz ott látni

Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember? /Ronald Reagan/

(#236) Tiszteletes válasza DM43 (#235) üzenetére

Tiszteletes
(tag)

Köszönöm a gyors választ!

Kicsit új még nekem ez az érintőképernyősdi. Előtte is "énmegyeket" használtam, csak az még a PSP-s GoExplorer volt. Lényegesen kevesebb paraméterezhetőséggel. Ez a program, pláne az új bőrrel a lehetőségek, közel végtelen tárháza. :)

De akkor is érdekes volt, hogy kétszer mutatta a sebességet. :)

(#237) o_tom

o_tom
(tag)

Na, sràcok. Kutatgattam a YFAPP-ban.
A BluetTooh mappàban van a Setting.ini
Ez van benne:

KeepBlueTooth=1

Ez mit is jelenthet? Ès mit jelent az egy? Ill. Milyen értékek szerepelhetnek még a helyén?

(#238) Geli. válasza richa (#233) üzenetére

Geli.
(tag)

???

(#239) richa válasza Geli. (#238) üzenetére

richa
(újonc)

Köszönöm Geli. !

(#240) WindyJoe válasza o_tom (#237) üzenetére

WindyJoe
(fanatikus tag)

Ha nem csak a mappákban kutatgattál volna, hanem a készülék menüiben is, akkor láthattad volna, van egy olyan beállítás BT-ben, hogy kilépjen-e vagy sem, amikor bezárod a BT állítgató menüt....
Mivel keep, gondolom ez a beállítás az h ne lépjen ki...

(#241) o_tom válasza WindyJoe (#240) üzenetére

o_tom
(tag)

Nahàt!
Szerinted még nem vettem észre?
De biz! Köszi a mérhetetlenül nagy és bonyolult segìtséget!
Engem csak az nem hagy nyugodni, hogy ha bekapcsolva hagyom a BTt, akkor miért nem csatlakozik automatikusan, mint a BT fülsesek! Kell hogy legyen megoldàs!
Érdekes mòdon a WinCE6 vezérlőpultjàban ràbökve sem tudom elindìtani a BT ikon alkalmazàsàt. Remélem ez nem csak nàlam van így?!

(#242) coxy

coxy
(újonc)

A munkahelyi gépemen simán felismerte MASS STORAGEként a cuccost.
Otthon miért nem sikerül? (Ráadásul a melóhelyen nem is hátra dugtam, otthon pedig igen)
A telefonkönyvre nem tudtok megoldást? Nekem N E65-öm van, hogy lehetne rávinni?
c¤xy

(#243) Tibciri

Tibciri
(újonc)

Sziasztok!
Kérlek segítsetek, mert már kezdem feladni (mindent)... :O
Az istennek sem tudom elindítani a gps szoftvert (3 betű, 1 szám) a wayteq x920bt-n. Elolvastam ezt a fórumot, elolvastam a 820-s fórumot, de az istennek sem műxik. Karira másol, átnevez, txt-ben átírás... Nem megy :O Elindul, szép kék kezdő képernyő, és kb.: 2 mp után visszalép vagy a windows-ba, vagy a wayteq menüjébe, attól függ, hogy honnan, hogyan indítom.
Kérlek, aki tud küldjön egy üzit, mert már tényleg sírva fogok fakadni :O
Még a RUSSA is gyönyörűen műxik, de az a genyó nem akar :-(

Előre is köszönöm!!!!!

Tibi

(#244) Tibciri

Tibciri
(újonc)

:Y
Most már az érintésre sem reagál :-(
Tudja valaki, hogy hogyan lehet ezen HARD RESET-et kicsikarni? Hogyan lehetne a gyári állapoptot visszarakni?
Köszi!

(#245) coxy válasza coxy (#242) üzenetére

coxy
(újonc)

Attól hogy bekapcsolva dugtam fel a gépre mass storage módban megoldódott a problémám.
Felismerte és most már másolom is a filmet. Szóval aki ilyennel bajlódik vagy bajlódna a jövőben annak: (nálam mindegy hogy előre vagy az alaplapira teszem) bekapcsolva, előtte mass storage-ba helyezve a gépet kell illeszteni a számgéphez.

Sajna a Nokiás telefonkönyves problémám az még nem oldódott meg!!!
Légyszi írjon már rá valaki ötletet!
c¤xy

(#246) plajos válasza .Anakin. (#214) üzenetére

plajos
(fanatikus tag)

Töltsd le a skin újabb verzióját, van már 13-as módosítás is, a héten lesz 14-es.
Az AutoExitShutdown funkció Gurjon EXTENSION külső modulokat használ. Sajna Gurjon mester változtatott a modul (és a skin) hangkezelésén, ebből adódóan nem mindegyik működik hibátlanul az én skinemben. Aki az oldalom található modulokat töltötte le, annak hibátlanul működik, aki meghagyta a módosítottat Gurjon oldaláról, annak célbaérkezéskor hibát jelez.
Ezt megelőzendő az újabb fejlesztésebe (a 12-es módosítástól kezdődően) ezt a modult a skin már tartalmazza, nem az EXTENSION mappából keresi, így nincs keveredés.
Megjegyzem ugyanezen hibák előfordulnak épp a fentiek miatt a Gurjon skinnél is.
Tehát mindenképpen javaslom a legújabb verzió letöltését a http://riks.fw.hu oldalról.

(#247) Tibciri válasza Tibciri (#244) üzenetére

Tibciri
(újonc)

Szétszedtem, de sajnos az aksi kivétele nem lehetséges, ugyanis be van forrasztva :O
Mit lehet ilyenkor tenni???

(#248) Cezar7

Cezar7
(újonc)

Sziasztok!

Nekem a megoldás a következő a telefonkönyv áthelyezésre/másolásra.:

1 N73 ból a fontosabb számokat másol sim kártyára.
2 Sim átrak 3110Classicba
3 Bluetooth csatlakoztatás
4 És simán letöltés.

Ennek ellenére ha valaki tud általános megoldást az "ujabb" telefonok névjegyzékeinek átmásolására akkor készséggel fogadom..

Köszönöm.

üdv.

(#249) plajos válasza Tiszteletes (#236) üzenetére

plajos
(fanatikus tag)

Aki egy szoftwert használ és szerinte nem megfelelően működik, az olvassa el a hozzá csomagolt leírást is azért van. A Te problémádra az "Olvasd_el.txt" fájl 7.pontja adja a megoldást:
"7. A baloldali 3 mezős információs mező 4 mezős lett, hogy több adat kiíratható
legyen (ezzel sajnos picit csökkentek a betűk nagysága is).
Ha az útvonal tartalmaz köztespontot, akkor az információs panelra klikkelve
a köztespont adatait (távolság, idő) írja ki sárga színnel. Ismételt
klikkelésre (rábökés) az úticél adatait láthatjuk ciánkék színnel.
A kiírandó információ adatainak beállítását ezentúl az információs panelra
történő hosszú klikkel (hosszabb megnyomás) tehetjük meg.
Mivel a mezők beosztása megváltozott, így azokat első használatbavételekor
be kell állítani.
"
Bocs nem kioktatásnak szántam, csak nagyon sok levelet kapok hasonló témában, és látom sokan felrakják a skint de kicsit hozzáolvasni már lusták. :((

(#250) snowdog válasza Tibciri (#244) üzenetére

snowdog
(PH! addikt)

Most már az érintésre sem reagál :-(
Tudja valaki, hogy hogyan lehet ezen HARD RESET-et kicsikarni? Hogyan lehetne a gyári állapoptot visszarakni?

Az első amire tekintettel kell lenned, hogy ez egy PNA, és nem PDA. Ne is keress gyári visszaállítást. Ha teljesen kikapcsolod a gépet, majd vissza, akkor végrehajt egy reset-et. Ezt nevezheted soft, vagy hard reset-nek, ahogy tetszik.

Az általad gyárinak nevezett állapotot egyetlen módon állíthatod vissza, ha ROM-ot frissítesz, és törlöd a ResidentFlash tartalmát (vagy ha formattálod). Ekkor valóban egy olyan állapotba jut a gép, mint amikor vetted.

A fő problámát a registry és a ResidentFlash2 tartalmának buzerálása jelenti. A változtatások vagy visszaállíthatók, vagy nem. Amíg a gép AS-en elérhető, addig minden visszaállítható.

Útvonal

Fórumok  »  Navigációk  »  Wayteq X920BT
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.