Aktív témák
-
Nkboy
senior tag
Az elején Én is szívtam vele eleget! Semmit nem találtam meg, forrásból való telepítéskor az első hibaüzenetnél elakadtam, ha valamiért nem jött be a grafikus felület fogalmam sem volt hogyan tovább. Meg még egy csomó kis apróság. Hagytam is a fenébe az egészet, visszaköltöztem winre. De nem nem telt el egy hónap, már azon agyaltam, hogy nekem linux kell. Újra nekiálltam. Lehet, hogy ciki,de az elején a fontosabb parancsokat és jelentésüket, egyéb hibák megoldásait kinyomtattam, hogy mindig kéznél legyenek (Nekem csak egy gépen van és ha összeomlik a rendszer akkor nem tudok az interneten megoldást keresni, ezért a nyomtatás). Sokat olvastam a neten, szvsz kevés az hiba/megoldás ami nincs fent. Mióta újra linuxot használok elértem arra a szintre, ami egy átlagfelhasználónak bőven elég, azaz Nekem. Utólag belegondolva, ha az ember figyel, olvas és kérdez, tehát tapasztalatot szerez a végén rá jön, hogy ez a linux nem is olyan hú de bonyolult. Persze ez az Én véleményem! Utoljára még annyit, hogy Én a gépet nem munkára használom, hanem szórakozásra, ezért winre abszolút nincs szükségem. Mindent meg tudok oldani linux alatt. Úgyhogy KITARTÁS bele fogsz jönni!!!
Aktív témák
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Házimozi haladó szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Mini-ITX
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Megújult a PROHARDVER!
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest