- Milyen notebookot vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Azonnali fotós kérdések órája
Hirdetés
Aktív témák
-
Nkboy
senior tag
Az elején Én is szívtam vele eleget! Semmit nem találtam meg, forrásból való telepítéskor az első hibaüzenetnél elakadtam, ha valamiért nem jött be a grafikus felület fogalmam sem volt hogyan tovább. Meg még egy csomó kis apróság. Hagytam is a fenébe az egészet, visszaköltöztem winre. De nem nem telt el egy hónap, már azon agyaltam, hogy nekem linux kell. Újra nekiálltam. Lehet, hogy ciki,de az elején a fontosabb parancsokat és jelentésüket, egyéb hibák megoldásait kinyomtattam, hogy mindig kéznél legyenek (Nekem csak egy gépen van és ha összeomlik a rendszer akkor nem tudok az interneten megoldást keresni, ezért a nyomtatás). Sokat olvastam a neten, szvsz kevés az hiba/megoldás ami nincs fent. Mióta újra linuxot használok elértem arra a szintre, ami egy átlagfelhasználónak bőven elég, azaz Nekem. Utólag belegondolva, ha az ember figyel, olvas és kérdez, tehát tapasztalatot szerez a végén rá jön, hogy ez a linux nem is olyan hú de bonyolult. Persze ez az Én véleményem! Utoljára még annyit, hogy Én a gépet nem munkára használom, hanem szórakozásra, ezért winre abszolút nincs szükségem. Mindent meg tudok oldani linux alatt. Úgyhogy KITARTÁS bele fogsz jönni!!!
Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest