Aktív témák
-
Nkboy
senior tag
Az elején Én is szívtam vele eleget! Semmit nem találtam meg, forrásból való telepítéskor az első hibaüzenetnél elakadtam, ha valamiért nem jött be a grafikus felület fogalmam sem volt hogyan tovább. Meg még egy csomó kis apróság. Hagytam is a fenébe az egészet, visszaköltöztem winre. De nem nem telt el egy hónap, már azon agyaltam, hogy nekem linux kell. Újra nekiálltam. Lehet, hogy ciki,de az elején a fontosabb parancsokat és jelentésüket, egyéb hibák megoldásait kinyomtattam, hogy mindig kéznél legyenek (Nekem csak egy gépen van és ha összeomlik a rendszer akkor nem tudok az interneten megoldást keresni, ezért a nyomtatás). Sokat olvastam a neten, szvsz kevés az hiba/megoldás ami nincs fent. Mióta újra linuxot használok elértem arra a szintre, ami egy átlagfelhasználónak bőven elég, azaz Nekem. Utólag belegondolva, ha az ember figyel, olvas és kérdez, tehát tapasztalatot szerez a végén rá jön, hogy ez a linux nem is olyan hú de bonyolult. Persze ez az Én véleményem! Utoljára még annyit, hogy Én a gépet nem munkára használom, hanem szórakozásra, ezért winre abszolút nincs szükségem. Mindent meg tudok oldani linux alatt. Úgyhogy KITARTÁS bele fogsz jönni!!!
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mini-ITX
- Wise (ex-TransferWise)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Videó stream letöltése
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Új Asus Zenbook Pro Duo 14 OLED QHD 120Hz i7-12700H 16GB 1TB Nvidia RTX 3050Ti Studio Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest