Új hozzászólás Aktív témák
-
Silverss
aktív tag
Sziasztok!
Az a helyzet, hogy a biosban feltuningoltam a procimat és miután feltelepítettem az AMD VGA Drivert, szoftveresen "leszabályozza" a gyári maximális órajelre a programon belüli CPU Power rész.
Ez felel az energiatakarékosságért.
Gyári órajel: 2800Mhz
Az amd driverrel 1000-2800Mhz
Ez felülírja a bios beállításait.
A csúszkát lehet még állítani erre: 2800-2800.
De akkor is ez marad a maximális órajel, nem pedig amit én állítottam be a biosban.
Mit tegyek ez ellen?A másik kérdésem, hogy miért tapasztalom néha azt, hogy a CPU-ID nevű program a processzorom órajeléhez a beállított és a gyári érték alatti értéket ad meg.
Az alapból 2800as procimnak 1900 körüli értéket mutat.
Szerintem ez is az energiatakarékossági baromság miatt van. Mert ha ott a csúszkát lehúzom, Apply, aztán visszateszem, Apply akkor újra 2800at mutat.Hogyan szabadulhatok meg ettől a funkciótól?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gumi és felni topik
- Gitáros topic
- OLED TV topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Asus S14 Vivobook Flip X360 Touch 2in1 Ryzen5 7430U 16GB 1TB SSD AMD Radeon Vega7 Win11 Garancia
- Fotó állvány eladó
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest