- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple asztali gépek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Apple MacBook
Aktív témák
-
-
Nyugis
senior tag
Üdv mindenkinek!
Ha egy külföldi weblapnak szeretném megkapni valahogy a frem rendszerét akkor azt melyik progival tudom leszedni?
van erről valakinek infója? -
johny85
csendes tag
mi van ha be kell regisztrálni az oldalon? lementett mindent de csak a kezőlap jön
be a többi nem,pedig megadtam a jelszót neki.
Vélemény? -
Balinov
titán
sziasztok,
hamár belebotlottam a témába,megkérdezném: online, windows media streamelt videókat hogyan és mivel lehet lekapni? pl. tv2.hu-ról műsorokat vagy pl. ministryofsound.co.uk-ről az online rádiót? wmw ill. wma/mp3 akármi formátumba.
Köszi
Balinov -
HTTrack segedelmével leszedtem 1 blogot,de a kommenteket nem tudta lementeni ! Még az oldalon levő MP3as linkről is leszedte az MP3-at,a videósról a videót,de az a kiba komment nem látszik sehogy ! Valamit elrontottam,vagy próbáljak ki 1 másik progit ?
-
becso13
aktív tag
Hello!
Egy ilyen programot hogyan kell bekonfigolni? -
becso13
aktív tag
Hello!
-
ferk
csendes tag
Sziasztok!
Van egy óriási problémám. A böngészőimből (explorer, netscape) eltűntek a ''Teljes weblap'' és a ''webarchívum'' mentési opciók. Csak a ''HTML-fájl'' (css és képek nélkül) és a ''Szövegfájl'' lehetőség maradt. Egy ismerősöm sok próbálkozás után azt mondta, hogy esetleg a registry szerkesztésével lehetne orvosolni a problémát. Ha valaki találkozott már ezzel vagy hasonlóval, kérem segítsen!
Köszi előre is!
Ferk -
VladimirR
nagyúr
na igy hirtelen ezeket talaltam, de biztos, hogy van meg:
Bővebben: link
Bővebben: link - ez mar archivalva van, ezt meg en nyitottam
nincs mit
[Szerkesztve] -
khalox
őstag
Elképzelhető, hogy annyi idő elég hozzá. Inkább függ attól, hogy a PH szerver mennyi idő alatt szolgál ki, mint attól, hogy milyen gyorsan jön... meg mondjuk nem is olyan egyszerű, mint amilyennek elsőre hangzik, mert pl. a Letöltések oldalra a sok driverrel meg miegyébbel biztosan nem lesz szükséged... és ha nem állítasz be mást, akkor azt is tuti magadra rántod.
-
G@ben
addikt
T3-as netnél is nagyon sok? Mondjuk egy fél óra alatt le tudja menteni vagy nagyon hülyeséget kérdezek?
Meg esetleg olyat is tudnak ezek a progik, hogy csak a változásokat mentik le? Azaz az elején lementem teljesen, utána meg naponta a változásokat hozzátenné.
[Szerkesztve] -
G@ben
addikt
Ok, akkor majd próbálgatom, aztán imádkozok. Majd szeptemberben kiderül, hogy jól megy-e. (Itthon inkább nem mentegetek, mert forgalomkorlát van.)
Köszönöm mindenkinek a segítséget! -
Flashy
veterán
dinamikus oldalnak csak aktuális snapshotját lehet lementeni, mert a html amit a browsered megkap lekéréskor generálódik. próbálgasd, majd kiderül hogy használható eredményt kapsz-e a fórumból. filenevekkel szokott gond lenni, pl valami.html helyett ''rios3_forum.php?mod=40&id=42643'' lesz a file neve. már olyan filerendszerben ahol lehet kérdőjel a filenévben.
-
VladimirR
nagyúr
teleport pro
meg volt par hasonlo topic ahol szuletett meg par javaslat -
ssolitude
őstag
WinHTTrack
-
khalox
őstag
Két oka van, az egyik az, hogy kellene hozzá egy PHP motor otthonra
(persze azért nem ilyen egyszerű...), a másik a mérete...
Azt meg tudod tenni, hogy ami érdekel, azt lemented és így később végig tudod olvasni (mondjuk beállítod, hogy 300 hozzászólás látszon és lemented teljes weblapként explorerrel... - ha ezt 7-8 témával megcsinálod, az már elég olvasnivaló...)
[Szerkesztve] -
G@ben
addikt
Kicsit fehozom ezt a topicot, mert lenne ehhez kapcsolódóan egy kérdésem. Adottak ezek a progik, amikkel le lehet menteni a weblapot sok link mélységig. Melyik tudja azt, hogy nem 10-20 link mélységig ment, hanem azt a weblapot menti teljesen, ami pl prohardver.hu-val kezdődik? Szóval olyan linkek nem kellenek, amik más lapra visznek, csak az a bizonyos oldal.
Az aktualitását az adja, hogy nem lesz netem az albiban, a koliban meg nem leszek olyan sokat, szóval ott le kéne mentenem mondjuk a ph-t, amit otthon elolvashatok. Mondjuk jó nagy lehet az egész weblap minden teszttel meg cikkel meg hozzászólással, de kb mekkora? Vagy az egész ötlet nagyon elfuserált? -
-
KovacsUr
addikt
válasz
strike-force #1 üzenetére
Teleport Pro, Offline Commander, wget, HTTrack...
-
hali mindenkinek
tehát olyan szoftra volna szükségem, amivel egy nagyobb weblapot le lehet menteni 10-20- (vagy nemtudom) link mélységig. Konkrétan haver most szólt hogy a jövő 7en vmiféle prezentációja lesz és le kellene mentemi az egész www.bmw.de -t (nem röhög), úgy hogy ha fölmásolja gépre, (amin nincs net) működjön is.
Google-t már néztem de igazándiból nem találtam semmit. Minden fajta megoldás érdekel.
thx előre is
s-f
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- Ingatlanos topic!
- Lehet, hogy az OpenAI rakja össze az Apple Siri asszisztensét
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Antivírus szoftverek, VPN
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged