Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mdk01

    addikt

    válasz mdk01 #16894 üzenetére

    Előzmény
    Leírom, hogy esetleg más is okuljon.
    Azóta olyan fejlemények voltak hogy hidegen pöcre indult mindig, de melegen nem. Akkor indult még el ha a leállítást követő 5percen belül újra volt indítva, de ezen időn túl várni kellett vele 3-4 órát míg kihűl.
    Elivettem végül szerelőhöz mert tanácstalan voltam, ahol kiderült hogy injektor baja van, konkrétabban csere. Egyelőre itt tartok, és még próbálok okosodni, de nem lesz jobb ötletem mint kicserélni, viszont egy új ára 55k+ szerelés. Szóval az új kizárva, marad valami bontott és reménykedem.
    A benzinpumpa elnyomja az injektorig a benzint viszont onnan nem megy tovább. Ha az injektor mögé van fújva egy kis fékspray(ezt csinálta a szerelő és tudom, nem szakszerű de ez van) és az berobban, onnan már csak egy kicsi gázadás kell neki és megint csak beindul. Szóal úgy néz ki az injektor nem nyomja tovább a benzint. Mondjuk azt nem tudom mi köze van az injektornak ahhoz hogy a motor megfordul, mikor elvileg az injektort az ECU vezérli. Erre ha még tudnátok választ adni akkor azt megköszönném.
    Sokan még a gyújtótrafót mondják, de az nem tudom tudja-e befolyásolni hogy az injektor tovább nyomja-e a benzint vagy sem.

    Köszi

    Szerk: Suzuki indítás hiba injektor...googlenak :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák