- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
d900t
senior tag
Ha szerencséd van, akkor CPU kontakt hiba. Ha nem, akkor laphiba és kakukk.Magyarországon egyetlen SONY VAIO márkaszerviz sem létezik. Minden erre vállalkozó vmelyik kinti szervizzel áll kapcsolatban. Ha amerikai modell, akkor gáz, mert ezekhez nincs Európában alkatrész utánpótlás - az amerikai modellek default csak az USA-ban garisok- ; nem is tudom, hogyan lehet érvényesíteni az Európára is érvényes kibővített garit.
-
erozsolt
tag
Köszi a segítséget! Magyarországon vettem, de használtan és USA-ból lett behozva, már nincs rajta gari, A Szondi-s szervízt megnézem, köszi szépen! Esetleg nincs valamilyen, nem csak Sony-s notebook szervíz, vagy inkább megéri bízni a márkára szakosodottban?
-
shift+ő
senior tag
A Szondi utcában van egy Sony notebook szervíz
Smart&Mobile 1067 Szondi u. 29.
06-30-4657808
Próbáld meg ott. -
erozsolt
tag
Sziasztok,
van egy Sony VAIO notebookom, 17''-es UXGA kijelzővel, elég komoly darab, és egyik napról a másikra megadta magát! Képzeljétek, nem kapcsol be! Egész konkrétan, bevillan a zöld ledje, meg mellette a sárga is, de nem csinál semmit. 2x volt már, hogy a BIOS-ba bejutottam, aztán ott lefagyott. 1x bebootolt az XP, de 1 perc után lefagyott. Ezen kívül, 10-ből 10-szer se kép se hang. Akkut levettem, kihúztam, bedugtam, ugyanaz! Kérlek segítsetek, mit próbáljak megnézni rajta, esetleg hova vigyem, mi lehet a baja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Asus Rog Strix Scar 17
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 68 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest