Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
maj-viktor
őstag
válasz
maj-viktor #8209 üzenetére
Még egy utolsó szösszenet a Sony AS20 sportkamera-hoz:
Ám néztem olx-en "Sony sportkamera" átlag 40E-ért meg... szal ha 23E--ért megveszed 30E-ért sztem simán eladható / lesz rá vevő! (mondom én is, aki azért eléggé körülnéz a piacon hogy ár/érték arányba "mi a jó" egy nagyon max. 30E-t adnék érte, ha szükségem lenne rá és nem lenne 3db SJ4000-em!Csak itteni (pesti) teszkóba tuti nincs / már elkapkodták sztem - vidékibe még van esély!
És én is tegnap/tegnapelőtt voltam Tesco-ba, és láttam, hogy "végkiárusítás" -50%, stb. és tényleg voltak "valós -50%-os" műszaki cikkek (mobilok - tabletok "jóáron" ~20-30-ért dualSIM-esek) olcsóbb márkák: Lenovo, Alcatel, Beex, Navon, AKAI, Myaudio (jó ne ilyen nagy márkákra gondoljatok... de igazából azt látom, hogy felzárkóztak a kínai mobil-tablet piacra az átbreandelt cuccosok és erre van "normális magyar" garancia is szemben a kínából rendelt-re)
-
maj-viktor
őstag
Azért egy 60E-s Sony sportkam 23E-ért nem rossz vétel!
Én mondjuk egy nagyon max. 25-30E-t kiadnék rá!De itt is max a magas fps számú lasított felvétel érdekelne...
Ezzel gondolom egy Sony meg CarlZeiss lencsés termék nem "kamuzik", mint a SJ
120fps/720p
60fps/1080pMondjuk ezen videó alapján tetszetős darab:
https://www.youtube.com/watch?v=qoAvjhm1Ph4Ám ne itt OFF-oljunk, ezért nyitottunk másik kategóriát "olcsó sportkam alternatíva-ként":
http://prohardver.hu/tema/olcso_sportkamerak_gopro_alternativak/friss.htmlÉs az megvan, hogy a Sony SJCAM alternatívája az SJ3000...!? Mármint külső formára!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali médialejátszót?
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mini-ITX
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Star Trek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...