Új hozzászólás Aktív témák
-
Belba
őstag
Nem akarlak elkeseríteni, de a tanári állások tanév közben nem nagyon szoktak cserélődni. (Biztosan a munkaszerződések is úgy köttetnek, hogy tanév közben ne mondhasson fel könnyen a tanár.)
Vagy próbálj olyan Fórumokon keresgélni magadnak "madarat", ahol egyetemisták vannak...
Pl. a Műszaki Egyetemen kirakhatnál egy Álláshirdető cetlit a faliújságra... Vagy Kollégiumokban.
Légy talpraesett!
-
Rover623
félisten
Nincs.
De úgy látszik, nem vmi kelendő egy ilyen infós tanári állás...
A régi mondás szerint: aki tudja, csinálja...aki nem, tanítja...
Aki csinálja, valszeg sokkal jobban keres(het) vele, mint aki tanítja...
S úgy látszik, a közfelfogás elért egy olyan szintet (legalábbis infós körökben), hogy aki tudja magáról hogy nem ért hozzá a kellő szinten, inkább nem is vállalja be a melót...
Persze lehet hogy mindenkinek akkora önbizalma (arca) van, hogy azt hiszi: ő egy tanári állásnál többre hivatott...A szitu is érdekes: nem akarod letölteni a felmondási idődet? Más esetet nem nagyon tudok elképzelni, amikor ennyi zsét követelhetnek tőled...
-
Cefa
senior tag
abben igazad van hogy nem érted mert nem tudod milyen a rendszer!
Nekem kell magam helyett tanárt találni vagy fizethetek jó sokat ez a 2008 as törvény szóval nekem megéri hogy fizessek egy jó infóért.
Az igazagató meg töketlen ha rá bízom a keresést akkor az hetekig is eltarthat de nekem csak pár napom van.
A sulival semmi baj. Hétköznapi középiskola semmi extra igény meg semmi gettó!
Csak aza baj hogy ha nem találok magam helyett valakit akkor 2 havi keresetemet kell kifizetni az új törvény értelmében.
Ennyi semmi extra.
Szóval nekem az is jó ha valaki 1 hétre bevállalja a tanítást utánna felmond mert ugye próbaidő van ésn meg fizetek neki X összeget jó pénz az a pár 10 ezer ft 1 hétre.
-
Belba
őstag
-
Cefa
senior tag
Sziasztok!
Mint régi ph-s arra kérnék mindenkit hogy ha tud valakit aki át tudná venni az állást tőlem
Szóljon még ma.
Nem kell végzettség elég ha végzős vagy valamelyik infós egyetemen vagy főiskolán
pénzzel jutalmaznám azt aki talál nekem egy infótanárt.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged