- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Milyen házat vegyek?
- VR topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
StSanya
senior tag
Gratula a szép munkához!
Ha tippelned kéne, mit mondanál, mikor jön javított verziód? Ugyanis éppen tegnap tettem fel az 1.03-as firmet a 321b-mre...
-
dave666
aktív tag
Köszönjük az írást
Régen mikor adsl netem volt én is küszködtem az R-es modemmel, aztán szereztem T-set azzal minden simán ment -
zsigus
őstag
Sajnos nem jó rá, más chipset van benne.
Mondjuk nem is tudom mit vártam amikor lelkesen elkezdtem olvasni a cikket, mert még admin felülete sincs. Sajnos rosszkor fizettem elő az ADSL-re.De egyébként az nem furcsa, hogy 1 éve kaptam a net mellé a C3-as revíziót és mindösszesen 1 év alatt már T-nél járnak?
-
dchard
veterán
Na gyorsan rendet teszek a fejekben a felmerülő kérdésekkel kapcsolatban:
ADSL2+ -t a következő modemek tudnak:
D-Link 321B
D-Link 320B
D-Link 360R T1
D-link 360R C3
D-link 360R B3
D-link 380T
D-link 360T (firmware frissítés után)Az első három az, amit az én firmware-em támogat (illetve bármilyen más a BCM 6338-as CPU-ja köré épülő egyportos modemet (potenciálisan Tp-link eszközöket9.
A 360R T1-re azért írtam, hogy még hivatalosan nem támogatott, mert ahhoz nincs gyári firmware a neten, amit vissza lehetne rá rakni. Tehát aki áttér, az ott is marad. Próbálom kihekkelni a 360R T1-ből a firmware-t és készíteni saját binárist belőle, de lehet hogy ez nem fog menni.
A régebbi 360R verziók soha nem lesznek támogatva, mert azokban (szutyok) Trendchip chipset van. A régi (c3 és b3) 360R-ek finomhangolásából is írtam már cikket, a logoutos bejegyzéseim között megtalálhatjátok.
GoodSpeed:
Nem értem, mire akarsz kilyukadni. Nálad fullos a vonal a spektrumképek alapján, és megy is maximummal. Azt már többször tisztáztuk, hogy a 15megás nettel sosem fogsz 15megával tölteni. Ezt már annyiszor leírtuk, hogy most nem teszem meg újra. Ha elolvasod a kapcsolódó írásokat akkor meg fogod találni a választ.
headhunter:
Nem, ahhoz a az OrbMT-t tudom ajánlani avalacnhe SAR módba kell állítani.
odorgg:
Az egyportos vagy több portos? Amúgy köszi a visszajelzést.
A tárcsázás valóban nem megy, azért tudtam megcsinálni multi-annex-re, mert a routing és a többi ehhez kapcsolódó dolog kimaradt a rendszerből.
kaller1:
Ne próbáld meg mert nem kompatibilis.
Többieknek:
Hát igen, rengeteg munka volt vele: kb. 3. hónapja foglalkozom vele.
Amúgy készül a következő verzió, abban lesznek színes grafikonok, elkészül a Bit Error Rate teszt, és még nem tudom mi lesz benne ezen kívül.
Lehet ötletelni.
Valamikor lesz esetleg QLN és Hlog map is a webes felületen, de erre nem merek megesküdni.
Dchard
-
xKacsax
aktív tag
Nagyon jó! Gratulálok hozzá! várom a továbbiakat.
-
donjohnson
addikt
kicsit utánanéztem gugliban (tehettem volna előbb is
)
"A dsl-360t régebbi, nem adsl2+ kompatibilis, tehát ha 15 Mbps-es csomagot szeretnél akkor arra nem jó. (Lehet firmware-t frissíteni de annak van kockázata)
A dsl-360r már adsl2+ képes, akár a régebbi 4 LED-es, akár az újabb 3 LED-es." -
odorgg
addikt
TP link TD-8810B-vel próbáltam, de sajnos nem lehet betárcsázni, amugy a webes felület megy
-
zsigus
őstag
válasz
donjohnson #13 üzenetére
Nincs rá írva, hogy ADSL2+?
Az enyémen rajta van, itt egy kép (nem a sajátom): [link]Képet linkesítettem, mert túl nagy volt.
[ Módosította: kaller1 ]
-
kcsa
veterán
jellemzően read only üzemmódban fórumozok, de ezt nem hagyhatom szó nélkül.
Maximum respect
-
donjohnson
addikt
a dsl360r b3-as modem támogatja az adsl2+-t?
mennyi a max letöltési sebessége?
azért érdekelne, mert gyorsabb netre szeretnék előfizetni.
előre is köszi a választ! -
headhunter
addikt
DMT v.8 .0.7 programmal, D-Link DSL-360T tesztelhető?
-
zsigus
őstag
Azért az, hogy 360R-je van valakinek az nem jelenti azt, hogy az esetlegesen megjelenő FW jó lesz rá. A cikkben is említve van: "DLink 360R T1-es hardver verziója is" tehát nem mindegyikre lesz jó. A hardver verziót az alján tudjátok megnézni a vonalkód alatt.
pl. az enyém:
Modell: DSL-360R
H/W ver: C3Tehát erre nem jó mivel C3-as, csak arra jó amire T1 van írva.
Egyébként gratula a cikkhez, tényleg nagyon jó lett, de sajna ebből kimaradok.
-
henry
tag
+1 vote a 360R verzió mellett... nagyon várom! Respect!
... esetleg 380T-re is várható ?
-
ErosenZold
senior tag
Ez nagyon jó!
Pláne ha itt lesz 360R-re is, akkor lefekszem veled
-
pschio
őstag
Azt a leborult szivarvégit!
Maximális riszpekt!
-
törölt tag
Helló!
Gratula a cikkhez
Elszántam magam a két 360R letesztelésére, mivel ezzel a területtel annyira nem foglalkoztam , ezért kissé ingoványos talaj számomra. Lenne pár kérdésem
15Mbites ADSL-em van, de 14 fölötti értéket ritkán érek el .1. Kérdés, az SMB50 alapján milyen a vonalam minősége?
2. Ez szorosan kapcsolódik a az első kérdéshez. Érdemes e erre a vonalra 321B-t vásárolnom ?
3. A két modemem közül melyik van jobb állapotban ( már ha ez leolvasható ebből - gondolom igen :-)
4. Érdemes e firmware update-et meglépni, vagy majd inkább vegyek egy 321 B-t és kész ?Saját 360R
Saját 360R
Szolgáltatói
Szolgáltatói
A magam ping valamelyik Chrome kiterjesztés miatt van
-
Toto25V
csendes tag
Szia, gratula a munkádhoz, szeretném megkérdezni, hogy a DSL-360R modemhez is lesz-e szoftver?
-
DraXoN
addikt
Szép munka
bár nekem (szerencsére) sosem volt ADSL kapcsolatos netem (a cable típust preferálom ha ez a 2 kapcsolattípus van 1 helyen, és erre is bíztatok többnyire másokat is, ha lehetőség van inkább kábelen kérni a netet ADSL helyett akkor inkább azt.. tapasztalataim szerint kevesebb a szívás a kapcsolatminőséggel), de sok ismerősömnek volt, volt akinek ilyen modemje volt (illetve van) és a netjük nem mindig stabil.. bár még úgynézem messze van a projekt a "stabil" változattól, de ha elkészül a végleges akkor az lehet érdekel majd (bár nem az én eszközeim, így azért majd biztosra mennék
).
-
xdx@
aktív tag
Ba*z, nagy gratula.
-
Te jó ég, mi munka lehetett ez. Csak gratulálni tudok
-
Garold
senior tag
Hát ez nem semmi!
Le a kalappal!! -
cer
tag
Ez nem semmi, minden elismerésem. Meg van már kire szavazok a 2011-es logout versenyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Egyedi ékszerdobozka
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest