Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Autós kamerák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dejo60
csendes tag
Mint írtam, most az USB-HUB-bal van gondom. Jelenlege eredeti firmwaret töltöttem rá, de ezzel sem kezeli az USB-HUB-omat. A másik ASUS routerbe, ha bedugom, kigyullad az USB lámpa a routeren, ezen nem. Sajnos ha az USB-s laser nyomtatót dugom bele, akor sem. Egy sima pendrájv esetén viszont működik a megosztás is. Kipróbáltam két db külső USB merevlemezzel is, sajnos azokat sem érzékeli, bár ez egyiknél kigyullad az USB-led a routeren.
Itt valami nem az igazi!
További pendrájvokkal is próbálgattam. Csak a 16GB-os Kingstonnal működik. Más 4GB-os Kingstonnal már nem és 8GB-os TEVION-nal sem.
Szerintem holnap viszem vissza a boltba (ami szervíz is), hogy nézzék meg, valószínűleg garanciális csere lesz belőle.
Visszatöltöttem azt a firmwaret ami gyárilag volt rajta. (3_9_13)
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Bestbuy játékok
- GTA V
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gran Turismo
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Milyen processzort vegyek?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- GIGABYTE RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 AERO OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Kedvező áron! Watch Ultra2 Apple Gari plusz sok extra. Makulátlan!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest