Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#301) csab2 válasza Poci3 (#297) üzenetére

csab2
(PH! addikt)

OFF
Mike Oldfield király!
ON

(#302) ben11 válasza Joe bácsi (#298) üzenetére

ben11
(senior tag)

Hát nálam,ha a legjobb minőségre állítottam a coreplayert,akkor gyorsabb képváltásoknál hajlamos volt benyaggatni.Pl:egy akciófilm már simán felejtős nálam.

-Maci-
Az e51-emből kiindulva,biztosan tud teljes kijelzőn lejátszani,ha pedig telepítesz is egy jobbfajta lejátszót(pl a már említett coreplayer),akkor a funkciók tárháza jócskán megnő.
Még egy példa: smart movie player már feliratokat is kezel.Szoktam is használni.

[ Szerkesztve ]

Közérdekű: http://hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com/

(#303) Poci3 válasza -Maci- (#299) üzenetére

Poci3
(tag)

Teljes kijelzőn játszik le minden videót. Adtak hozzá valami két db. videó csengőhangot, ami láthatóan kisebb felbontású, mint a 240x320, de mégis teljes kijelzőn játsza le, csak a kép pixelesebb.

A Windows Messengernél 1000-szer jobb pl. a Fring, én pl. ezt használom. A Hotmail-es fiókot ha van ilyened) pedig sokkal de sokkal jobban és több funcióval kezeli a Nokia E-mail, ami alapból fel van telepítve a telóra.

Egyébként a Windows Messengert innen az oldalról bármikor letöltheted és telepítheted.

[ Szerkesztve ]

(#304) pollai

pollai
(senior tag)

Poci!

Nem tudom Nálad mennyire szempont és mennyire fontos Neked a zene minősége, de egy normális fülhallgatóval (nem a hozzá adottal) milyen a hangminőség? Én sokat hallgatok telefonról zenét, eddig SE Walkman mobiljaim voltak és jó lenne, ha tudna olyasmit.

(#305) air válasza Poci3 (#303) üzenetére

air
(senior tag)

Fring-nél 1000x jobb a Nimbuzz. :D

(#306) Poci3 válasza pollai (#304) üzenetére

Poci3
(tag)

Erről már írtam feljebb. Azért szerintem nincs olyan jó hangja mint egy Sonynak, bár nem volt olyan telóm.

(#307) BiP válasza Poci3 (#290) üzenetére

BiP
(PH! addikt)

Ahogy olvasom, Segal kolléga még mindig hadilábon áll a magyarral :)
De persze örülök annak, hogy egyre több infó/teszt/tapasztalat jelenik meg a telefonról.
Neked külön köszönet érte, hogy megosztottad a tapasztalataidat (és persze Fakfernek is).

[ Szerkesztve ]

Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.

(#308) -Maci- válasza Poci3 (#303) üzenetére

-Maci-
(senior tag)

Köszönöm szépen!
Egyre jobban vágyom egy ilyenre....

BMW R100R The ultimate riding machine...

(#309) -Maci-

-Maci-
(senior tag)

A német trémobilnál leleményesen már az van kiírva, hogy "Augusztusban a trémobilnál"... :W :W :W

(#310) Norbi27

Norbi27
(tag)

Megrendeltem a telefont az Extreme Digitaltól. 2 év Nokia garival 84.900 Ft. Holnap délelőtt megkapom. Majd beszámolok róla

Gigabyte-P45-DS4,C2D E8400@4000 MHz,Asus Silent Knight II, 2x2 GB DDR II OCZ KIT REAPER 1066 Mhz,Gigabyte GTX 460,Corsair VX450,

(#311) dddd4

dddd4
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Ugye ennek nem az a borzalmas vibráló kijelzője van mint az 5630-nak? Vibrál?

(#312) ben11 válasza dddd4 (#311) üzenetére

ben11
(senior tag)

Ilyen jellegű panasz még nem jött a tulajoktól se ebben a topicban sem az e55-ében.

Közérdekű: http://hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com/

(#313) Lalee

Lalee
(tag)

Sziasztok! Ebben is benne van a Font Magnifier mint az E55-ben? A menü gombokat, mint az E51-ben lehet testreszabni? Gondolok a rövid és hosszú nyomásra. A bejövő hívásnál a hívókép teljes kijelzős?
Köszönöm. Lalee

(#314) Joe bácsi válasza Lalee (#313) üzenetére

Joe bácsi
(PH! addikt)

E51-ben is volt, ebben is tuti van.

Android??!! Hagyjuk mááááááááár!!!

(#315) Poci3 válasza Lalee (#313) üzenetére

Poci3
(tag)

Benne van.

(#316) -Maci-

-Maci-
(senior tag)

Szia Poci!

Az akksival kapcsolatban mik a tapasztalataid?

(#317) Poci3 válasza -Maci- (#316) üzenetére

Poci3
(tag)

Már írtam, hogy nagyon bírja! Intenzív használatnál min. 3 nap. Ha csak telefonálsz és SMS-ezel, meg néha internet, d-mail, zene, stb, akkor tutira 5-6 nap!

(#318) Lalee válasza Poci3 (#315) üzenetére

Lalee
(tag)

Köszönöm. A hívókép?

(#319) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

Nagyon finom ez a telefon. Nekem mondjuk a menüje annyira nem jön be de minőségi darab.

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#320) Poci3 válasza Lalee (#318) üzenetére

Poci3
(tag)

Teljesképernyős.

(#321) Lalee válasza Poci3 (#320) üzenetére

Lalee
(tag)

Köszönöm. :)

(#322) -Maci- válasza Poci3 (#317) üzenetére

-Maci-
(senior tag)

Bocsánat, nem figyeltem eléggé.... Tényleg írtad!
Köszi!

(#323) BiP válasza Lalee (#313) üzenetére

BiP
(PH! addikt)

E51-ben lehet valahogy teljes képernyős hívóképet varázsolni? Ha igen, engem érdekelne.
Vagy csak az E52/55-ben van benne?
(mindenki olyan szűkszavúan válaszolt, nem volt minden egyértelmű.

Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.

(#324) attisx válasza BiP (#323) üzenetére

attisx
(őstag)

A teljes képernyős hívókép megjelenítés csak a S60v3 Feature Pack 2-es telefonokban alapfunkció. E51-en, - ami FP1-es - csak külön, "3rd party" program használatával megoldható, pl.: FS Caller.

ClearBlack IV (aka ClearBlack Gold): http://bit.ly/HVa9mg   --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------      SteelBlack N8 Series: http://bit.ly/yyMyEQ /// VIGYÁZAT HAMISÍTJÁK!!!

(#325) air válasza BiP (#323) üzenetére

air
(senior tag)

Elvileg 3rd party program kell hozzá. Ha minden igaz: FSCaller

(#326) BiP válasza attisx (#324) üzenetére

BiP
(PH! addikt)

Köszi a választ mindkettőtöknek.

(#327) lindermen

lindermen
(fanatikus tag)

Ezen a trémobilon nem tudok eligazodni.... :F Most néztem a készülékkatalógusukat, ami aug 1-től érvényes. És benne van az E52 mint új készülék, pedig a még meg nem jelentekhez "hamarosan" logót szoktak betenni. Egyébként ugyanez a helyzet a 6710, 6720, 2700, 3720, 6600i slide telefonok esetében, holott a kínálatban még ezek közül tudtommal egyik sem elérhető. Vagy az összes elérhető lesz rövid időn belül, vagy csak el....ták!

(#328) -Maci- válasza lindermen (#327) üzenetére

-Maci-
(senior tag)

Hol látsz Te ilyen katalógust? :F
a német trémobilnál Június közepe óta ki volt írva az E52-re, hogy "Júliusban a trémobilnál", mostmeg már módosították ugyan ezt a dumát Augusztusra...

(#329) lindermen válasza -Maci- (#328) üzenetére

lindermen
(fanatikus tag)

Tegnap mentem be a trébe és hoztam egyet. Aug 1től érvényes. nézd majd meg ha tré felé jársz... Én csak azt mondtam amit láttam, és veletek egyetértésben igyekeztem kifejezni értetlenségem az egész helyzettel kapcsolatban....

[ Szerkesztve ]

(#330) -Maci- válasza lindermen (#329) üzenetére

-Maci-
(senior tag)

Jah, aszittem a neten láttad.... Én ott nézegetem, de semmi... :-(

(#331) -Maci-

-Maci-
(senior tag)

A gsmhome -ban 74 rongy 24 hónap garival. Ingyenes házhozszállítással.

[link]

[ Szerkesztve ]

(#332) air válasza -Maci- (#331) üzenetére

air
(senior tag)

Tegyük hozzá, hogy Budapesten ingyenes házhozszállítással. Nem csak pestiek olvassák a topikot!

(#333) BiP válasza -Maci- (#331) üzenetére

BiP
(PH! addikt)

Gyorsabban licitálnak egymás alá a GSM boltok, mint gondoltam.
Arra lennék kiváncsi, hogy a T-Mobile-os változat T-re szabott menüvel jön-e vagy nem nyúltak hozzá.

(#334) -Maci- válasza air (#332) üzenetére

-Maci-
(senior tag)

Igazad van! Először úgy is írtam, de aztán rájöttem hogy nem hangsúlyozták, hogy csak BP.-n. Most megnéztem a vásárlói tályékoztatójukat és valóban csak BP-n ingyenes, máshová egységesen 2500Ft.

A szoftverbe pedig BIZTOSAN belenyúl a trémobil és valahol lesz rajta undorító rózsaszín felirat is, csak kérdés még számomra hogy hol.... :W :W

(#335) Poci3 válasza -Maci- (#331) üzenetére

Poci3
(tag)

Állítólag csak náluk ennyi, most valami akció van náluk, amúgy 85-körül van a magyar garis, úgyhogy szerintem ezt megéri megvenni, nincs belőle már túl sok darab a srác szerint.

(#336) -Maci- válasza Poci3 (#335) üzenetére

-Maci-
(senior tag)

Nekem sajnos így is sok :-( Mindenképpen várnom kell 1-2 hónapot...
Eszembe jutott viszont mégegy kérdés :) :
Memóriakártyát cseréltél már benne? Ha igen mekkorára? Van valami negatív hatása?

(#337) shevy

shevy
(kvázi-tag)

teszt várható, vagy az e55 miatt már nem?

(#338) katty

katty
(újonc)

Érdeklődöm, hogy autofókusz van e benne és a gombok kényelmesen kezelhetők e. Nekem volt egy Nokia 6220 classicom, de túl adtam rajta, mert az ujjaim görcsöt kaptak tőle.

(#339) attisx válasza -Maci- (#336) üzenetére

attisx
(őstag)

A memóriakártya miatt szerintem nem kell aggódni. Már egy ideje az összes újonnan kiadott nokia telefon SDHC kompatibilis (még a "buta" S40-esek is). Ami azt jelenti, hogy akár a 32 gigás kártyát is gond nélkül kezelik.

ClearBlack IV (aka ClearBlack Gold): http://bit.ly/HVa9mg   --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------      SteelBlack N8 Series: http://bit.ly/yyMyEQ /// VIGYÁZAT HAMISÍTJÁK!!!

(#340) air válasza katty (#338) üzenetére

air
(senior tag)

Autofókusz nincs benne, a gombok pedig abszolút szubjektívek.

(#341) -Maci- válasza attisx (#339) üzenetére

-Maci-
(senior tag)

Akkor itt egy újabb fekete foltra bukkantam csökevényes agytekervényeim közt... :F :Y
Mit jelent pontosan az SDHC és miben más, mint a "sima" SD? :F

Egyébként nekem buta S40-es 6300-ám van amire azt mondják, hogy gyorsabb és tovább bírja az akksi, ha nincs benne memóri kari, vagy kisebb van benne. Nem próbáltam ki, nekem folyamatosan 2 gigás van benne.
Szóval ezért kérdezem...

(#342) Viktor0610 válasza -Maci- (#341) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Khmmm... :U

...

(#343) -Maci- válasza Viktor0610 (#342) üzenetére

-Maci-
(senior tag)

:DD :DD :DD :DD :DD :DD

(#344) attisx válasza -Maci- (#341) üzenetére

attisx
(őstag)

HC = High Capacity / magas kapacitású/

A sima SD szabvány kapacitása papíron max. 4GB, gyakorlatilag viszont nemigen találni 2 gigánál nagyobb sima SD kártyákat. Míg az SDHC kártyák kapacitása a szabvány szerint 4-től 32GB-ig terjed.

Viszont, hogy a kártya használata, illetve annak mérete hogyan befolyásolja a telefon üzemidejét, nem tudom. Bár lehet benne valami, hogy minél nagyobb, annál jobban merül az akku. Különösen, ha tele van pakolva kis millió képpel, mp3-al. De ez csak a saját személyes véleményem. Ne tessék készpénznek venni. ;)

Szerk.: látom közben Viktor bemutatta neked mindannyiunk közös jóbarátját. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#345) -Maci- válasza attisx (#344) üzenetére

-Maci-
(senior tag)

Igen.... Elkapkodtam az idióta kérdést... :F Előbb gondolkozni kellett volna....

(#346) Poci3 válasza -Maci- (#336) üzenetére

Poci3
(tag)

Igen cseréltem: Sandisk 8 gigásra, semmi lassúlás, semmi negatívum.

(#347) PTS

PTS
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Arról valaki tud valamit, hogy mikorra várható, hogy a Nokia E52-es készülék a szürke szín mellett az arany színű verzióban is megjelenjen? Vagy akár egyes helyeken már most meg lehet vásárolni ebben a színben?

Amire kíváncsi lennék, hogy a VoIP telefonhívást a telefon támogatja teljes értékűen? Ez nagyon fontos lenne nekem azonban amikor legutóbb voltam a Pécsi Nokia Mintaboltban akkor ott amit mutattak nekem E75-ösön hiába is állítottuk be a beállítandó adatokat az Internetes telefonhívás résznél a számok beutését követően csak a hanghívás és a Videóhívás pontok közül lehetett választani az Internethívás sehol sem szerepelt.

Holott az E51-ben ez mikor megvásároltam elérhető volt. Ebben a telefonban ez úgy működhet ahogy valójában kell?

Azonban ami most talán a legfontosabb így vásárlás előtt, hogy Arany vagy Fekete színben mikor és hol lehet majd megvásárolni?

Köszönöm!

Aki mer az csak néha nyer legtöbbször nyel! http://pts-live.net

(#348) old rocker

old rocker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Lesz rózsaszínben és zöldben is...csak a pisztácia fogyott el.

Oh Lord, please don't let me be misunderstood

(#349) lindermen válasza old rocker (#348) üzenetére

lindermen
(fanatikus tag)

És megint dühbe jövünk... :DDD

[ Szerkesztve ]

(#350) lindermen válasza PTS (#347) üzenetére

lindermen
(fanatikus tag)

Fogalmam sincs lesz-e és mikor...az a baj ezekkel a dolgokkal, hogy ha valaki mond is róla valamit előre, addig úgysem biztos még meg nem jelenik a forgalomban...Egyébként nekem csak fekete jöhetne szóba....vagy pisztácia :))

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.