OFF
Mike Oldfield király!
ON
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
csab2
(PH! addikt)

ben11
(senior tag)
Hát nálam,ha a legjobb minőségre állítottam a coreplayert,akkor gyorsabb képváltásoknál hajlamos volt benyaggatni.Pl:egy akciófilm már simán felejtős nálam.
-Maci-
Az e51-emből kiindulva,biztosan tud teljes kijelzőn lejátszani,ha pedig telepítesz is egy jobbfajta lejátszót(pl a már említett coreplayer),akkor a funkciók tárháza jócskán megnő.
Még egy példa: smart movie player már feliratokat is kezel.Szoktam is használni.
[ Szerkesztve ]
Közérdekű: http://hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com/

Poci3
(tag)
Teljes kijelzőn játszik le minden videót. Adtak hozzá valami két db. videó csengőhangot, ami láthatóan kisebb felbontású, mint a 240x320, de mégis teljes kijelzőn játsza le, csak a kép pixelesebb.
A Windows Messengernél 1000-szer jobb pl. a Fring, én pl. ezt használom. A Hotmail-es fiókot ha van ilyened) pedig sokkal de sokkal jobban és több funcióval kezeli a Nokia E-mail, ami alapból fel van telepítve a telóra.
Egyébként a Windows Messengert innen az oldalról bármikor letöltheted és telepítheted.
[ Szerkesztve ]

pollai
(senior tag)
Poci!
Nem tudom Nálad mennyire szempont és mennyire fontos Neked a zene minősége, de egy normális fülhallgatóval (nem a hozzá adottal) milyen a hangminőség? Én sokat hallgatok telefonról zenét, eddig SE Walkman mobiljaim voltak és jó lenne, ha tudna olyasmit.

air
(senior tag)
Fring-nél 1000x jobb a Nimbuzz. 

Poci3
(tag)
Erről már írtam feljebb. Azért szerintem nincs olyan jó hangja mint egy Sonynak, bár nem volt olyan telóm.

BiP
(PH! addikt)
Ahogy olvasom, Segal kolléga még mindig hadilábon áll a magyarral 
De persze örülök annak, hogy egyre több infó/teszt/tapasztalat jelenik meg a telefonról.
Neked külön köszönet érte, hogy megosztottad a tapasztalataidat (és persze Fakfernek is).
[ Szerkesztve ]
Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.

-Maci-
(senior tag)
Köszönöm szépen!
Egyre jobban vágyom egy ilyenre....
BMW R100R The ultimate riding machine...

-Maci-
(senior tag)
A német trémobilnál leleményesen már az van kiírva, hogy "Augusztusban a trémobilnál"...

Norbi27
(tag)
Megrendeltem a telefont az Extreme Digitaltól. 2 év Nokia garival 84.900 Ft. Holnap délelőtt megkapom. Majd beszámolok róla
Gigabyte-P45-DS4,C2D E8400@4000 MHz,Asus Silent Knight II, 2x2 GB DDR II OCZ KIT REAPER 1066 Mhz,Gigabyte GTX 460,Corsair VX450,
Ugye ennek nem az a borzalmas vibráló kijelzője van mint az 5630-nak? Vibrál?

ben11
(senior tag)
Ilyen jellegű panasz még nem jött a tulajoktól se ebben a topicban sem az e55-ében.
Közérdekű: http://hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com/

Lalee
(tag)
Sziasztok! Ebben is benne van a Font Magnifier mint az E55-ben? A menü gombokat, mint az E51-ben lehet testreszabni? Gondolok a rövid és hosszú nyomásra. A bejövő hívásnál a hívókép teljes kijelzős?
Köszönöm. Lalee

Joe bácsi
(PH! addikt)
E51-ben is volt, ebben is tuti van.
Android??!! Hagyjuk mááááááááár!!!

-Maci-
(senior tag)
Szia Poci!
Az akksival kapcsolatban mik a tapasztalataid?

Poci3
(tag)
Már írtam, hogy nagyon bírja! Intenzív használatnál min. 3 nap. Ha csak telefonálsz és SMS-ezel, meg néha internet, d-mail, zene, stb, akkor tutira 5-6 nap!

Lalee
(tag)
Köszönöm. A hívókép?

AMD Power
(Jómunkásember)
Nagyon finom ez a telefon. Nekem mondjuk a menüje annyira nem jön be de minőségi darab.
Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

Poci3
(tag)
Teljesképernyős.

-Maci-
(senior tag)
Bocsánat, nem figyeltem eléggé.... Tényleg írtad!
Köszi!

BiP
(PH! addikt)
E51-ben lehet valahogy teljes képernyős hívóképet varázsolni? Ha igen, engem érdekelne.
Vagy csak az E52/55-ben van benne?
(mindenki olyan szűkszavúan válaszolt, nem volt minden egyértelmű.
Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.

attisx
(őstag)
A teljes képernyős hívókép megjelenítés csak a S60v3 Feature Pack 2-es telefonokban alapfunkció. E51-en, - ami FP1-es - csak külön, "3rd party" program használatával megoldható, pl.: FS Caller.
ClearBlack IV (aka ClearBlack Gold): http://bit.ly/HVa9mg -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SteelBlack N8 Series: http://bit.ly/yyMyEQ /// VIGYÁZAT HAMISÍTJÁK!!!

air
(senior tag)
Elvileg 3rd party program kell hozzá. Ha minden igaz: FSCaller

BiP
(PH! addikt)
Köszi a választ mindkettőtöknek.

lindermen
(fanatikus tag)
Ezen a trémobilon nem tudok eligazodni....
Most néztem a készülékkatalógusukat, ami aug 1-től érvényes. És benne van az E52 mint új készülék, pedig a még meg nem jelentekhez "hamarosan" logót szoktak betenni. Egyébként ugyanez a helyzet a 6710, 6720, 2700, 3720, 6600i slide telefonok esetében, holott a kínálatban még ezek közül tudtommal egyik sem elérhető. Vagy az összes elérhető lesz rövid időn belül, vagy csak el....ták!

-Maci-
(senior tag)
Hol látsz Te ilyen katalógust?
a német trémobilnál Június közepe óta ki volt írva az E52-re, hogy "Júliusban a trémobilnál", mostmeg már módosították ugyan ezt a dumát Augusztusra...

lindermen
(fanatikus tag)

-Maci-
(senior tag)
Jah, aszittem a neten láttad.... Én ott nézegetem, de semmi... :-(

-Maci-
(senior tag)
A gsmhome -ban 74 rongy 24 hónap garival. Ingyenes házhozszállítással.
[ Szerkesztve ]

air
(senior tag)
Tegyük hozzá, hogy Budapesten ingyenes házhozszállítással. Nem csak pestiek olvassák a topikot!

BiP
(PH! addikt)
Gyorsabban licitálnak egymás alá a GSM boltok, mint gondoltam.
Arra lennék kiváncsi, hogy a T-Mobile-os változat T-re szabott menüvel jön-e vagy nem nyúltak hozzá.

-Maci-
(senior tag)
Igazad van! Először úgy is írtam, de aztán rájöttem hogy nem hangsúlyozták, hogy csak BP.-n. Most megnéztem a vásárlói tályékoztatójukat és valóban csak BP-n ingyenes, máshová egységesen 2500Ft.
A szoftverbe pedig BIZTOSAN belenyúl a trémobil és valahol lesz rajta undorító rózsaszín felirat is, csak kérdés még számomra hogy hol....

Poci3
(tag)
Állítólag csak náluk ennyi, most valami akció van náluk, amúgy 85-körül van a magyar garis, úgyhogy szerintem ezt megéri megvenni, nincs belőle már túl sok darab a srác szerint.

-Maci-
(senior tag)
Nekem sajnos így is sok :-( Mindenképpen várnom kell 1-2 hónapot...
Eszembe jutott viszont mégegy kérdés
:
Memóriakártyát cseréltél már benne? Ha igen mekkorára? Van valami negatív hatása?

shevy
(kvázi-tag)
teszt várható, vagy az e55 miatt már nem?

katty
(újonc)
Érdeklődöm, hogy autofókusz van e benne és a gombok kényelmesen kezelhetők e. Nekem volt egy Nokia 6220 classicom, de túl adtam rajta, mert az ujjaim görcsöt kaptak tőle.

attisx
(őstag)
A memóriakártya miatt szerintem nem kell aggódni. Már egy ideje az összes újonnan kiadott nokia telefon SDHC kompatibilis (még a "buta" S40-esek is). Ami azt jelenti, hogy akár a 32 gigás kártyát is gond nélkül kezelik.
ClearBlack IV (aka ClearBlack Gold): http://bit.ly/HVa9mg -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SteelBlack N8 Series: http://bit.ly/yyMyEQ /// VIGYÁZAT HAMISÍTJÁK!!!

air
(senior tag)
Autofókusz nincs benne, a gombok pedig abszolút szubjektívek.

-Maci-
(senior tag)
Akkor itt egy újabb fekete foltra bukkantam csökevényes agytekervényeim közt...
Mit jelent pontosan az SDHC és miben más, mint a "sima" SD?
Egyébként nekem buta S40-es 6300-ám van amire azt mondják, hogy gyorsabb és tovább bírja az akksi, ha nincs benne memóri kari, vagy kisebb van benne. Nem próbáltam ki, nekem folyamatosan 2 gigás van benne.
Szóval ezért kérdezem...
...

-Maci-
(senior tag)

attisx
(őstag)
HC = High Capacity / magas kapacitású/
A sima SD szabvány kapacitása papíron max. 4GB, gyakorlatilag viszont nemigen találni 2 gigánál nagyobb sima SD kártyákat. Míg az SDHC kártyák kapacitása a szabvány szerint 4-től 32GB-ig terjed.
Viszont, hogy a kártya használata, illetve annak mérete hogyan befolyásolja a telefon üzemidejét, nem tudom. Bár lehet benne valami, hogy minél nagyobb, annál jobban merül az akku. Különösen, ha tele van pakolva kis millió képpel, mp3-al. De ez csak a saját személyes véleményem. Ne tessék készpénznek venni. 
Szerk.: látom közben Viktor bemutatta neked mindannyiunk közös jóbarátját. 
[ Szerkesztve ]

-Maci-
(senior tag)
Igen.... Elkapkodtam az idióta kérdést...
Előbb gondolkozni kellett volna....

Poci3
(tag)
Igen cseréltem: Sandisk 8 gigásra, semmi lassúlás, semmi negatívum.
Sziasztok!
Arról valaki tud valamit, hogy mikorra várható, hogy a Nokia E52-es készülék a szürke szín mellett az arany színű verzióban is megjelenjen? Vagy akár egyes helyeken már most meg lehet vásárolni ebben a színben?
Amire kíváncsi lennék, hogy a VoIP telefonhívást a telefon támogatja teljes értékűen? Ez nagyon fontos lenne nekem azonban amikor legutóbb voltam a Pécsi Nokia Mintaboltban akkor ott amit mutattak nekem E75-ösön hiába is állítottuk be a beállítandó adatokat az Internetes telefonhívás résznél a számok beutését követően csak a hanghívás és a Videóhívás pontok közül lehetett választani az Internethívás sehol sem szerepelt.
Holott az E51-ben ez mikor megvásároltam elérhető volt. Ebben a telefonban ez úgy működhet ahogy valójában kell?
Azonban ami most talán a legfontosabb így vásárlás előtt, hogy Arany vagy Fekete színben mikor és hol lehet majd megvásárolni?
Köszönöm!
Aki mer az csak néha nyer legtöbbször nyel! http://pts-live.net
Lesz rózsaszínben és zöldben is...csak a pisztácia fogyott el.
Oh Lord, please don't let me be misunderstood

lindermen
(fanatikus tag)
És megint dühbe jövünk... 
[ Szerkesztve ]

lindermen
(fanatikus tag)
Fogalmam sincs lesz-e és mikor...az a baj ezekkel a dolgokkal, hogy ha valaki mond is róla valamit előre, addig úgysem biztos még meg nem jelenik a forgalomban...Egyébként nekem csak fekete jöhetne szóba....vagy pisztácia