Akkor örülök, pedig a Samsung I8910 HD sem bírta nálam 2 napnál tovább, pedig az fényévekkel jobb az N97-nél csak a támogatása 0 se ér.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
-XadAnuX+
(őstag)
Tökély? Na ez nekem megint betett, lehet az lesz a legjobb ha elmegyek egy GSM boltba és kipróbálom mind3 jelöltet.
Jó ötlet.
Eladó Lego 7893!!!! //// "Az Android, a mobilok Windowsa." By: Bocha ////

-XadAnuX+
(őstag)
Ma láttam meg az E52-est és nagyon-nagyon megtetszett, és amiket olvastam róla, az is nagyon rendben van.

-Maci-
(senior tag)
Most akkor mi is a 3 jelölt? 
BMW R100R The ultimate riding machine...
Én nem befolyásolni akartalak.
Az E52 is biztosan jó választás. 
[ Szerkesztve ]
Eladó Lego 7893!!!! //// "Az Android, a mobilok Windowsa." By: Bocha ////

-XadAnuX+
(őstag)
E52, N86, N97

-Maci-
(senior tag)
Hát leírom, hogy én hogy választanék, de leszögezném, hogy egy 20. senki vagyok a témában és nem értek hozzá...
Én az N86-ot élből kilőném, mert nem tud többet az E52-nél és akkor már az E52 kompaktabb, alposabb és E-s. Ráadásul ÉN nem szeretem a csúszkákat...
Az N97 vagy jó, vagy nem. Írnak ilyet is, olyat is. Ha nem jó akkor egyértelmű, hogy kiesik, de most a példa kedvéért legyen jó!!! Ha jó és tényleg ipari mennyiségben írod a maileket a mobilodról, akkor jó, akkor hasznos. Ha nem ipari mennyiségben írsz, akkor a "kevesebb néha több" alapon az E52-t javaslom.
Mondom mégegyszer: Én hülye vagyok ehhez és biztos baromságot írtam!!! De nekem ha a 3 közül kéne választanom, ragaszkodnék az E52-höz...
[ Szerkesztve ]

-XadAnuX+
(őstag)
Köszi a kimerítő választ!!!
igen szerintem is kilőve az N86, marad a E52, N97.
Pénteken elmegyek megnézni személyesen és eldöntöm, hogy melyik lesz a nyerő!
Köszi a segítségedet, meg mindenkinek!
Ha van valami E52-vel kapcsolatban írni fogok. Na nem offolok többet.
Üdv!
Már csak azért is értek egyet veled mivel aki megszokta már a telefont tehát az évekkel ezelőtt megjelent tégla Nokiákat és társaik elrendezését mint ahogy én is annak nehéz de legalábbis nem egyszerű egy olyan területre tévedni ahol nem a számkiosztásos billentyűzet fogad hanem a QWERTY-s megoldás vagy csak és kizárólag az érintőképernyős beviteli mód.
Jó meg nagyszerű volt az 5800-ás készülékem is de a zötykölődő buszon még néha számot is nehéz volt beírni nem, hogy komplett sms vagy e-Mail-t. Ráadásképp ha tényleg 15-20 perc alatt teljesen fel is tölthető és persze mindenre alkalmas nem mellékesen aprócska készülék kell akkor én is ezt javasolnám.
Nem mellékesen valakinek akinek már van E52-es készüléke és volt E51-es, hogy vélekedik arról, hogy mennyire áll kézre és mennyire akar kicsúszni és leesni a készülék? Vagy ugyan olyan biztosan fogható és nem akar se leesni és nincs is a kettétörik a kezemben érzés?
[ Szerkesztve ]
Aki mer az csak néha nyer legtöbbször nyel! http://pts-live.net

shevy
(kvázi-tag)
Az auchan újságban írták, hogy a miskolcon nincs kedvezmény az akciós termékekre. Tegnap bementem, és lám, ott is ugyanúgy 80 az e52. Ki volt téve, ki lehetett próbálni. Nagyon tetszik, eszméletlen jó a minősége, és nagyon nagyon vékony, bár a hossza nem olyan kicsi. Most N82-m van, szélességre kb ugyanaz a kettő, hosszúságra kicsit hosszabb az e52, vastagságban pedig kétszer beleférne az n82-be. Elgondolkoztam a cserén, bár lehet, hogy a feketét meg kéne várni.

-XadAnuX+
(őstag)
Jó, hogy írtad, hogy a feketét meg kéne várni... Azt hittem, hogy nem csak ezüstben lehet kapni... 

Poci3
(tag)
Na a GPS-el kapcsolatos korábbi észrevételemet el lehet felejteni! Nem megfelelő helyen próbálgattam. Azóta legalább 4-5-ször kipróbáltam és gyorsan (majdnem mindig 1 percen belül) talál műholdat ás navigál is mindjárt. Tehát mégegy általam vélt probléma kilőve ! 

Poci3
(tag)
Ezt meg gondolom mindenki olvasta más:
http://mobilarena.hu/teszt/nokia_e52_a_legszebb_telefon/eloszo.html

-Maci-
(senior tag)
Jóhogy, ezen csöpögünk, mióta fent van....

-XadAnuX+
(őstag)
Nagyon jókor jött ez a teszt, én is nézem mint állat 

pollai
(senior tag)
Hmm... csak meg kéne néznem élőben.... lehet megváltozna a véleményem a fekete telefonról... Nagyon tetszenek a tesztben a képek a grafitszürkéről.

shevy
(kvázi-tag)
én tegnap a madarastescoban, mintha világosabbat láttam volna, bár a nokia.hu-n két színben van, az arany meg a szürke, de ezekszerint két szürke lenne? Ennek sokkal jobb a színe, mint ami az auchanban volt.

pollai
(senior tag)
hát igen.. a sajtó-és termékfotókon jóval világosabb, ami annyira nem tetszik.... viszont a tesztben az élőképek szépek. Meg kell most már néznem élőben 

Poci3
(tag)
Ez nagy felbontású kép, a döntéshez...
http://nds3.nokia.com/pressphotos/public/global/devices/e52/E52_Metal_Grey_aluminium_01.zip

air
(senior tag)
Hát ha ez fotó, akkor rögtön magam alá vizelek.
Ez olyan PS, mint a huzat.

Poci3
(tag)
Nem azt mondtam, hogy fotó, hanem, hogy KÉP. 

air
(senior tag)
Én nem mondtam, hogy te mondtad.
A linkben van.
http://nds3.nokia.com/pressphotos/public/global/devices/e52/E52_Metal_Grey_aluminium_01.zip
[ Szerkesztve ]

Poci3
(tag)
Ja...! De így néz ki. 

pollai
(senior tag)
Én már szinte ahány képet láttam annyi színű volt rajta a telefon 
Mondjuk egy fémes színű dolognál nem is lehet képről megállapítani, mert attól függ hogy esik rá a fény. Meg kell nézni élőben és kész... délután el is ugrok a mediamarktba azt hiszem 

-Maci-
(senior tag)
Szia Pollai! Jó hogy itt vagy!
Jó nap ez a mai, végre itt az E52 teszt... és még Te is kezdesz áttérni...

pollai
(senior tag)
Megnézem élőben és eldöntöm melyik legyen... még mindig nem sürgős a vásárlás, de egyre jobban tetszik az E52. A tesztben csak azt nem értem miért nem sikerült megtalálni az N-Gage-t.
Illetve továbbra is állítom, hogy azzal az E55-tel valami gond volt és a gombsoron kívül ugyanaz a két telefon. Kérdés, ha beállnak az árak akkor mekkora különbség marad a kettő között (nem hinném, hogy 20e lesz... annyit tényleg nem ér).

-Maci-
(senior tag)
Én megnéztem a médiamárkban tegnap előtt. Nem sokat volt a kezemben, de határozottan emlékszem, hogy láttam benne az Ngage-t.... Bár nem értek hozzá, meg nekem 0db játék kell egy telefonra..:-)
Egyébként (lehet hogy már mondtam neked), de az E55-ös fórumban a kolléga, akinek van, csupa jókat ír! Semmit nem tapasztalt a cikkben felsorolt hibákból.
A vásárlás nekem sem létszükséglet, csak kütyü mániás vagyok és türelmetlen.... 

pollai
(senior tag)
Nos, aki a Westendben szeretné megtekinteni az ottani MM-ban az ne tegye, mert úgy jár, mint én... nem fog sikerülni 

-XadAnuX+
(őstag)
Mi volt a hézag? Elfogyott?

-Maci-
(senior tag)
Én ott néztem még tegnap előtt... 

-XadAnuX+
(őstag)
És neked is jó véleményed van róla, miután a kezedbe fogtad?
Negatívum?

-Maci-
(senior tag)
Én belezúgtam. Csak 1-2 percig foktam mert pont zártak. A képnézegető kivételével, mint a villám.... A képnézegető csak simán gyors :-)
Egyébként lapos, picit szélesebb mint az E51. Szerintem nagyon kényelmes fogású , elegáns és innovatív.

-XadAnuX+
(őstag)
Erre voltam kíváncsi!
Külön öröm, hogy semmilyen negatívumot nem említettél.
Thx.
Ahány ember annyi ízlés, előbb nézd meg te is. 
Egy tucat bontatlan CD, Clingo Game Wheel, Iphone bőr tokok és egy HP Probook 4520s eladó!

pollai
(senior tag)
Nem tudom, egyszerűen nem volt kitéve... 

-XadAnuX+
(őstag)
De azért mindenképpen biztató, hogy mindenkinek nagyon bejön!

-XadAnuX+
(őstag)
Remélem nem messziről mentél be, mert az elég kellemetlen.

pollai
(senior tag)
Nem vészes, más dolgom is volt ott és csak pár megálló metró...
Más: azt jól látom, hogy ebben a videóban egy fekete E52 van, vagy megint csak a fényviszonyok zavartak meg? 
[link]
[ Szerkesztve ]

-XadAnuX+
(őstag)
Hajlok, hogy fekete, de nem egyértelmű..
A múltkori trémobil ügyfélszolgálatos válasz felbosszantott annyira, hogy ma felhívtam a szíves figyelmembe ajánlott 1430-as számot ... Érdeklődtem tőlük: mikóóóó??!!! mondták: heeeee???!!!
Mondjátok,emberek,biztos,hogyEurópában élek és ez a 21. század?
Na, mindegy, holnap kicsitfájó szívveleladomazN78-ast,aztán várok ... várok ...hacsak mérgemben nem veszek E66-ot....
[ Szerkesztve ]
Oh Lord, please don't let me be misunderstood

-Maci-
(senior tag)
Örülök, ha segítettem. Viszont szín igaz, hogy előbb nézd meg, aludj rá és utána vedd meg. 

-Maci-
(senior tag)
Pollai!
Persze, nem volt kirakva! A mobilos sor túlsó végén (tehát nem a kasszák felöli végén) volt az ALSÓ polcon (boka magasságban) vitrinben. Ilyen drága cuccot nem raknak ki. Meg kellett kérni a kollégát, hogy vagye ki megnézni. Nagyon segítőkész volt.
Egyébként egy cimbi a szaturnaban nézte meg a Mammut 2-ben. Csak mondom, hogy ott is van. Szintén vitrines téma.
Ja és első kézből tudom, hogy a témobilnál augusztus végén-szeptember elején lesz kapható. Ennyit tudok BIZTOSRA, többet nem.

-XadAnuX+
(őstag)
Úgy lesz!
Bár az anyagi helyzetem hirtelen rossz irányt vett, de az idő mindent megold. 
Amúgy ami nagyon zavart az N szériás telcsikbe, az az aksiidő volt.
Amikor olvastam a tesztet annak örültem a legjobban, hogy simán bírja 3 napig az aksi. 

-Maci-
(senior tag)
6300-án 1 max 2 napig bírja pedig alig használom.... Szerinted...? 

-XadAnuX+
(őstag)
Úhh ne ez az... Ezért lettem figyelmes az aksi időre!!!
És a 10,2 Mbps sebességű HSDPA egyszerüen fenomális!!!
[ Szerkesztve ]

pollai
(senior tag)
Na látod, ott eszembe sem jutott megnézni 
Gondoltam az E51 közelében lesz valahol... legközelebb nem gondolkodom 
Ez biztos, hogy szürke, viszonyíts a háttérben lévő fekete Nokia felirathoz...

-XadAnuX+
(őstag)
Én sem tudtam eldönteni, de megnézem amit mondasz. Vajon a fekete verzió mikor lesz elérhető nálunk?
Igazából még arról sincs senkinek se pontos információja, hogy az aranyszínű vagy pezsgőszínű (kinek, hogy tetszik) verzió mikor fog megjelenni. A hivatalos Nokia Mintaboltok közül a Pécsi és a Kaposvári nem biztosra de kb. 1 hónapot mondtak, hogy akkor jön a következő színű Nokia E52.
Azonban arról senki nem tud semmit, hogy fekete várható -e vagy sem és nagyon sokan arra gondolnak, hogy egy nagyon egyszerű PS variáció vagy épp utángyártott előlap... Még nem tudni sajnos pedig én is jobban örülnék ha a szín nem változna a jelenlegi E51-es fekete után de hát senki sem tud még semmi pontosat.
Azonban az lehet jó hír is, hogy az E55 kapható feketében ha minden igaz így az esélye megvan annak is, hogy az E52-es is felöltse a fekete ruháját.