Én is áttértem a Next-re, tökéletesen működik!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
[Re:] Dell XPS One 27 – QHD felbontású All-in-One Ivy Bridge processzorral
[Re:] OCZ Agility 4 SSD-k akár 1 dollár/GB fajlagos költség alatt is
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
GEPESZ66
(senior tag)

ro_bert17
(őstag)
Amióta szó volt az opera mini bugról, azóta nekem szinte már el sem indult normálisan, egyszer sem. Kezdek hinni az öszzeesküvés elméletekben. Fel ment a next. Bár unicumból is csak a simát szeretem, legalább működik.
Szegeden nagyon olcsó 1,5 szobás lakás kiadó június 1-től.

GEPESZ66
(senior tag)
A legújabb szoftver a memóriával kapcsolatban is tartalmaz valami javítást.Mit tapasztaltatok, érdemes-e felrakni?Szabad-e OTA-n keresztül frissíteni, vagy jobb a PC-n keresztül való frissítés?
Én a 81-est frissítettem OTA-n, mert OVI egyszerűen nem ajánlotta fel. Aztán "újraraktam" OVI-n keresztül a 81-est és így nemrég a 91-est így már magától felajánlotta. Sokan azt mondják jobb a PC-s frissítés.
★ Heinekenesis ★
valakinek van itt fekete? Neten nem nagyon találtam
Nokia 5800 Xpressmusic™ & sᴧᴍsᴜɴɢ RV509 CORE™ i3™
nekem
Oh Lord, please don't let me be misunderstood
mázlista ![;]](/dl/s/v1.gif)

crwn
(senior tag)
teljesen fekete, vagy a szegélye ezüst színű?
[ Szerkesztve ]

tupacamaru
(PH! addikt)
A teljesen fekete az nagyon jól néz ki, az ezüst szegélyes viszont nem tetszi egyáltalán.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!.................... De figyelmeztetlek, letollak titeket mint a szaros gatyát. by Terry Collins........... Na mi lesz??? Ijessz!!!
Szép az fehérben is.
Dell Vostro 3300

enddav
(fanatikus tag)
Szvsz mindegyiknek ezüst a kerete.
Egyszer leugrottam a ház tetejéről, mert azt mondták, hogy nem érzek majd semmit. És tényleg, még ma sem érzek semmit. MSN: enddav@msn.com

crwn
(senior tag)
szerintem ez amolyan feketés inkább:
Teljesen fekete volt, csak a káváját le kellett cserélni, egy nagy esést követően megrepedt.
A teljesen feketének az az előnye, hogy a billentyűzeten a számokat akkor is lehet látni, ha nincs kivilágítva.
erröl van szó: jofogas.hu/pest/Elado_Nokia_E52_Fekete_Uj_4705510.htm
Sztem gyönyörű.meg is van az ára. A link miatt bocsi mobilról van 
Az E52 egyébként meglepő módon tartja az árát a trémobilnál...

GEPESZ66
(senior tag)
A telefonomon a 81-es szoftver van.Érdemes-e felrakni a 91-est, s 1-2 órát eltölteni utánna a beállítással, a programok telepíésével.Azt írja, hogy a RAM kezelésen javítottak.Tapasztaltatok-e valami pozitív dolgot az előző verzióhoz képest?
Mindenhol jól tartja. valakinek nincs független vagy vodás szép állapotú? elcserélném a fekete red karcmentes független 5800-ám 
Túl sok mindent nem...

Kabirobi
(újonc)
Tudom, hogy nem az a hely, de ELADÓ egy TISZTA ÚJ!!!! (még egy hetes sincs) T-mobilos, ezüst, régi (augusztusi) házában!!!!!! Nokia e52! Minden tartozékkal, garanciával!!!
Ha érdekel írj privátba! 
Teljesen fekete szerintem hivatalosan, vagyis gyárilag nem létezik, a renderelt képek meg nem igazán adják vissza a valóságot. Mindegyik modellnél ezüstös színű a keret, maximum a tulaj befestette valamivel.
REAL EYES REALIZE REAL LIES.
Szakmai totyikban hirdetni nem szép dolog. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Dell Vostro 3300

Kabirobi
(újonc)
Igen, törölni tudom még? Már nem látok szerkesztést 
Igen itt.
Dell Vostro 3300
Igazad van, a keret nem fekete...

enddav
(fanatikus tag)
köszi hogy leírtad, nekem már nem volt kedvem. = D
Egyszer leugrottam a ház tetejéről, mert azt mondták, hogy nem érzek majd semmit. És tényleg, még ma sem érzek semmit. MSN: enddav@msn.com