Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#5001) Charlie Gordon válasza -Maci- (#4994) üzenetére

Charlie Gordon
(fanatikus tag)

151 Mb. volt.

(#5002) Sztbeni válasza Charlie Gordon (#5001) üzenetére

Sztbeni
(senior tag)
LOGOUT blog

Az jó nagy. Nem 2 perc letölteni az biztos.

"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! A lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is megvan bocsátva. Ilyen egyszerű!"

(#5003) Newyorker

Newyorker
(PH! addikt)

Valaki legyen szíves írja le nekem az összes gyári tartozékát.
Jah és a legújabb szoftvernek mi a száma?

köszönöm

[ Szerkesztve ]

★★★★★ friss csincsilla tenyésztáp, akár postai úton is ★★★★★ ★★★★★★ elérhetőség: s.zsolt@vnet.hu ; +36-70/5-333-777 ★★★★★★

(#5004) Sztbeni válasza Newyorker (#5003) üzenetére

Sztbeni
(senior tag)
LOGOUT blog

Töltő
1gb microsd
töltőátalakító
kábel
papírok

"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! A lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is megvan bocsátva. Ilyen egyszerű!"

(#5005) Newyorker válasza Sztbeni (#5004) üzenetére

Newyorker
(PH! addikt)

ennyi?
CD vagy ilyesmi?

★★★★★ friss csincsilla tenyésztáp, akár postai úton is ★★★★★ ★★★★★★ elérhetőség: s.zsolt@vnet.hu ; +36-70/5-333-777 ★★★★★★

(#5006) Sztbeni válasza Newyorker (#5005) üzenetére

Sztbeni
(senior tag)
LOGOUT blog

Bocs, ezeket:

(#5007) Newyorker válasza Sztbeni (#5006) üzenetére

Newyorker
(PH! addikt)

Köszi!

A legújabb szoftvernek mi a száma?

(#5008) Sztbeni válasza Newyorker (#5007) üzenetére

Sztbeni
(senior tag)
LOGOUT blog

021.013

(#5009) Newyorker válasza Sztbeni (#5008) üzenetére

Newyorker
(PH! addikt)

thx

(#5010) -Maci- válasza Sztbeni (#5008) üzenetére

-Maci-
(senior tag)

Nem! Ez a Régi!!!

Az új szovtver: 022.009

BMW R100R The ultimate riding machine...

(#5011) xlight

xlight
(újonc)

Helloztok!
Egy hete vettem egy Nokia E52-őt, minden funkció (gps, bluetooth, kamera, usb, stb.) jól működik, a wlan-t leszámítva. A hibajelenség a következő: felkapcsolódom a wireless network-re (de ha nem, csak megpróbálok böngészni, akkor is), majd a főképernyőre való visszatéréskor egy "System Error"-ba ütközöm. hibakód nincs, a jelenség törölhetetlen, viszont a telefont újra lehet indítani, nem fagy le. Semmilyen szoftvert nem telepítettem, a hibát alapállapotban produkálja a készülék, és minden esetben jelentkezik, kivétel nélkül. Kérdésem, hogy találkozott-e valaki ilyennel, mitől lehet, illetve lehet e valamit tenni a szervízen kívül?

(#5012) Newyorker válasza Sztbeni (#5008) üzenetére

Newyorker
(PH! addikt)

hogy lehet megnézni a szoft verziószámot?

(#5013) peugeotmate válasza Newyorker (#5012) üzenetére

peugeotmate
(őstag)
LOGOUT blog

*#0000#

Fanatag lettem! :C

[ Szerkesztve ]

Egyesek úgy vélik, elég túlélni az életet... | Nokia N8 eladó: http://href.hu/x/hts7

(#5014) Newyorker válasza peugeotmate (#5013) üzenetére

Newyorker
(PH! addikt)

köszi

(#5015) -Maci- válasza xlight (#5011) üzenetére

-Maci-
(senior tag)

Esetleg szoftverfrissítés?
Egyébként nem tudom, ennek szervíz szaga van sz.tem...

(#5016) Sztbeni válasza -Maci- (#5010) üzenetére

Sztbeni
(senior tag)
LOGOUT blog

Bocs, igen az

(#5017) -Maci- válasza Sztbeni (#5016) üzenetére

-Maci-
(senior tag)

Kiegészítem, amit az új szoftról írtam!
Nekem a galériám és a forgatás(a giro) is érezhetően gyorsabb lett! Még mindíg nem az igazi ez sem, de érezhetően jobb!

(#5018) Charlie Gordon válasza -Maci- (#5017) üzenetére

Charlie Gordon
(fanatikus tag)

Most, hogy mondod igaz, gyorsabb lett !!

Ami a frissítést illeti, nekem elég horror volt. Már felment az új szoft, ujraindult a teló, beállítottam a nyelvet, ekkor lefagyott és kikapcsolás után nem akart ujraindulni, csak egy rezgés, utána semmi. Akksi ki, legalább 4*, 5* :semmi, megint csak 1 rezgés utána néma csend. Már elkönyveltem hogy másnap szerviz, mikor rá kb. másfél órára már otthon mégegyszer megpróbáltam bekapcsolni, ekkor végre sikerült !!! Azóta mentés vissza, progik újratelepítve és semmi gond ! Le kell kopogni :)

(#5019) Sztbeni

Sztbeni
(senior tag)
LOGOUT blog

Valaki írta, hogy vibrált a kijelzője, de megjavította a szoftverfrissítés. Ki írta ezt? Kinek volt még ilyen? Mindenkinek megoldotta?

(#5020) Newyorker

Newyorker
(PH! addikt)

bonyolult egy szoftfrissítés?
honnan szeditek le a függetlenhez az új szoftot?

(#5021) Charlie Gordon válasza Newyorker (#5020) üzenetére

Charlie Gordon
(fanatikus tag)

Nem bonyolult. A nokia software updater a telo product kódja alapján letölti a megfelelő softot és telepíti. Előtte menteni a menthetőt, de erre figyelmeztet is.

(#5022) Newyorker

Newyorker
(PH! addikt)

hol kapnék a kijelzőjére normális fóliát?
melyiket ajánljátok?

(#5023) mandju

mandju
(fanatikus tag)

Sziasztok! Én is tagja lettem a klubbnak, már több, mint egy hete. Teljesen megvagyok elégedve vele, hibák eddig nem jelentkeztek. Egyelőre csak gyári szoft a telefonon... "fórumolvasgatással" kezdek, aztán majd meglátjuk...

######## TsunamICS 2.2 | Devil2_094_BLN_VC ######## *** Galaxy S I9000 *** Panasonic 42G30

(#5024) sunone

sunone
(fanatikus tag)

Frissítés után megmaradt valami a korábbi telepített programokból vagy beállításokból?

(#5025) beci válasza Newyorker (#5022) üzenetére

beci
(senior tag)

[link]

Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....

(#5026) beci válasza sunone (#5024) üzenetére

beci
(senior tag)

Frissités elött,és után is ajánlott egy hard reset.Tehát nem.:)

(#5027) Newyorker válasza beci (#5025) üzenetére

Newyorker
(PH! addikt)

jah de itt ez a baj:
"Beszerzés alatt. Várható érkezés: 2009-12-21"

(#5028) beci válasza Newyorker (#5027) üzenetére

beci
(senior tag)

8napot kibirsz.:) Brandót nehéz hozzá szerezni.

(#5029) csab2 válasza Sztbeni (#5019) üzenetére

csab2
(PH! addikt)

Én írtam.

(#5030) Newyorker válasza beci (#5028) üzenetére

Newyorker
(PH! addikt)

okey

egy ilyen fóliát nehéz feltenni?
vagy felteszik ott nekem?
a fóliába bele van írva a márka neve, vagy vmi megkülönböztetés, h ez márkás cumó-?

[ Szerkesztve ]

(#5031) beci válasza Newyorker (#5030) üzenetére

beci
(senior tag)

Hát azt nem tudom,hogy ott felteszik-e,de otthon is simán,egyszerüen felhelyezhető.

(#5032) Sztbeni válasza csab2 (#5029) üzenetére

Sztbeni
(senior tag)
LOGOUT blog

És azóta sem vibrál? Mennyire vibrált?

(#5033) Newyorker válasza beci (#5031) üzenetére

Newyorker
(PH! addikt)

oks, köszönöm

(#5034) Sztbeni

Sztbeni
(senior tag)
LOGOUT blog

Mindenkinél a menüben a zene mappának "Musik" a neve?

[ Szerkesztve ]

(#5035) old rocker válasza Sztbeni (#5034) üzenetére

old rocker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem. Nekem music.
Szoftverfrissítés. Nálam csak egy kb.10-15 perc. Én mindig szoftverfrissítés és reset után visszarakom a névjegyeket, a naptári bejegyzéseket, a szükséges progikat,amik biztos, hogykellenek és akkor csinálok róla biztonsági másolatot, kártyára és pc-re.
Korábban írtam: nekem szoftverápgréd után fürgébb lett a teló.

[ Szerkesztve ]

Oh Lord, please don't let me be misunderstood

(#5036) Sztbeni válasza old rocker (#5035) üzenetére

Sztbeni
(senior tag)
LOGOUT blog

Bocs, nem azt akartam írni. Music-ot akartam. Akkor az így jól van?

(#5037) Joe bácsi válasza Dare2Live (#4982) üzenetére

Joe bácsi
(PH! addikt)

Inkább kimegyek az udvarra és keresek egy követ, annyit ér mint egy szifon és tudásban is egy szinten vannak!

Android??!! Hagyjuk mááááááááár!!!

(#5038) Newyorker válasza Joe bácsi (#5037) üzenetére

Newyorker
(PH! addikt)

aj jaj, itt már komoly feszültség lehet :DDD
elég rossz darabot fogtál ki

(#5039) peugeotmate válasza Joe bácsi (#5037) üzenetére

peugeotmate
(őstag)
LOGOUT blog

Perpill mi baja van az e52-dnek? :U

Egyesek úgy vélik, elég túlélni az életet... | Nokia N8 eladó: http://href.hu/x/hts7

(#5040) hétalvó

hétalvó
(őstag)
LOGOUT blog

Nokia-s jól bevált szoftverfrissítésem :

PC suittal lement kártyástól a telefon.
Kártya kivesz.
Telefon gyári alapbeállítások paranccsal "leformáz". (alap kód:1,2,3,4,5)
Ezután a Nokia Software Updater-el lehet frissíteni.
Esetleg kártya formáz PC-ben,Kártya be, Suit-tal adatok vissza, Restart, Örül. :)

gyúrunk vazze

(#5041) Joe bácsi válasza Newyorker (#5038) üzenetére

Joe bácsi
(PH! addikt)

Ámblokk a Szifon és a Nokia is egy k@ki!!! :((( :W

peugeotmate: Az, h. Nokia, f*sul van összerakva és a házikó gomb alatt világít ki az a 2 kib@szott led billentyű csere után is!!! :W Egy 70 ezres teló ilyen sz@r legyen!!!

[ Szerkesztve ]

(#5042) peugeotmate válasza Joe bácsi (#5041) üzenetére

peugeotmate
(őstag)
LOGOUT blog

Hát az nálam is világít, de különösebben nem zavar... Bár az 1-es gomb nálam kicsit nyikorog de a többi része az jónak tűnik! Meg a telefon gyönyöre kárpótol mindenért! :DD

(#5043) beci válasza Sztbeni (#5034) üzenetére

beci
(senior tag)

Hát most vagy én vagyok vaksi,vagy rossz helyen néztem,de én ilyen mappát nem találok a menüben....

(#5044) Joe bácsi válasza peugeotmate (#5042) üzenetére

Joe bácsi
(PH! addikt)

Egy drága telefon ne legyen már egy hulladék!!! :W
Pl.: Veszel egy Mercit v. BMW-t és a bőrülés egy hónap múlva sz@rrá szakad, az normális és elfogadható szerinted úgy, h. mentél vele 1000 km-t???!!!

(#5045) old rocker válasza beci (#5043) üzenetére

old rocker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A menüben nincs is, én megelőlegeztem, hogy a memóriakártyára érti

(#5046) peugeotmate válasza Joe bácsi (#5044) üzenetére

peugeotmate
(őstag)
LOGOUT blog

De itt az a különbség, hogy a led világítása nem akadályozza a használatot, ám a kiszakadt ülés annál jobban!

(#5047) beci válasza old rocker (#5045) üzenetére

beci
(senior tag)

Nekem ott sounds...Legalábbis Xplorer szerint...

(#5048) old rocker válasza beci (#5047) üzenetére

old rocker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Igen, amiben aztán van digitál/analóg mappa.
Én - mivel a többi telefonom még a régi pc suite zeneátvitellel rögtön csinált egy music mappát, gyártottam rá egy ilyet és oda rakom a zenéket. Persze valszeg adhattam volna lagzilajcsi nevet is neki, de akkor a Deep Purple, Black Sabbath, Dream Theather és társai zenék szerintem önmagukat törölték volna szégyenükben... :D
A soundba pakolja pl. a rögzített hangokat

[ Szerkesztve ]

(#5049) old rocker válasza Joe bácsi (#5044) üzenetére

old rocker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én ezt az egyet kezdettől fogva nem értettem viszont a felsorolt, telefonnal kapcsolatos kifogásaid közül ... Többen egyet értettünk abban, hogy az a rés annyira szabályos, hogy valszeg valami koncepció következménye. Ha azt mondod, jobban belemegy a készülék belsejébe ott a por, oké. De hogy az téged elvakít... eleve csak bizonyos szögből süt a szemedbe az az ezer lux teljes mellszélességgel:-)))) Amellett a billentyűzet többi fénye pont ugyanilyen fényerővel világjt, szóval, ennek a prolémádnak a hangsúlyozottságát nem egészen értem. :)[link] :DD

[ Szerkesztve ]

(#5050) Sztbeni válasza old rocker (#5049) üzenetére

Sztbeni
(senior tag)
LOGOUT blog

Biztos, hogy direkt világít. Raktam fel múltkor róle egy képet, amin látszott, hogy pont ott a led és a lyuk.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.