Akkor mint teendőket nekem is mutatja, de rá kell kattintani, hogy lássam. Alaptémánál nincs semmi. Intranet mit jelent?
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
zsolo19
(újonc)
Remélem, hogy úgy lesz, ahogy gondolod. Már csak azért is, mert beszéltem ezen ügyben a szervízzel, és ott azt mondták, hogy ezt szoftverfrissítéssel nem lehet orvosolni.

Joe bácsi
(PH! addikt)
Ő úgy gondolja, h. egy egyszerű sw frissítéssel lehet orvosolni a térerő gondot. DE, neked azt mondták a szervizben, h. nem. És te ezt reméled épp!
Tessék gondolkozni mielőtt írunk vmit!!!
Android??!! Hagyjuk mááááááááár!!!

Poci3
(tag)
Nálam be van kapcsólva az aktív téma és a főképernyőn ez olvasható: 27C, Wind: 3m/s.
[ Szerkesztve ]

Poci3
(tag)
Szoftverfrissítéssel csak akkor lehet orvosolni ha azt a Nokia a szoftverben módosította, azt pedig biztos lehet. Kizártnak tartom, hogy nincs állítási lehetőség fejleszői szinten a térerő erősítésére vagy gyengítésére, sőt abban is biztos vagyok, hogy van ilyen progi az Interneten, ami enged ezeken a szervízbeállítáésokon változatni!

Puma4
(kvázi-tag)
Én még olyanról nem hallottam, hogy utólag módosítottak volna bármely telefonnál SAR értéket. Szerintem műszaki adaton utólag nem változtatnak.

zsolo19
(újonc)
Úgy látom, félreértetted amit írtam. Azt remélem, hogy neki lesz igaza és nem a szervíznek. Tessék gondolkozni mielőtt írunk vmit!!!

zsolo19
(újonc)
Bízom a tudásodban!

Poci3
(tag)
Ki tudja: lehet, hogy nem is kell a SAR értéken változtatni (műszakilag, mármint hardveresen), lehet, hogy elég az antenna érzékenységén módosítani szoftveresen.
[ Szerkesztve ]

Poci3
(tag)
Köszi de nem vagyon műszaki ember csak "kütyübuzi" és volt vagy 50 telefonom, tehát van egy prócska tapasztalatom 
[ Szerkesztve ]
7 hónapos volt.Detöbbektőlkaptam ezt az infót: egyév alatt: naponta kell tölteni.Vagy igaz, vagy nem...
A world travelelben a settings/weather on main -ban : enable.
Akkor rakja ki a készenlétire. Értelem szerűen a disable letiltja.
[ Szerkesztve ]
Oh Lord, please don't let me be misunderstood
Figyelj csak, barátom.Eddig az e52 is kirakta azt a kis fehér keretet a képhatár sarokban, ami zöldre változott is csippantott egyet,ha lehetett rögzíteni a képet. Ma ez nekem eltűnt ....
Tipp?

lindermen
(fanatikus tag)
sziasztok! Nos a sugárzási adat szerintem azért nem olyan nagyon alacsony. Csak összehasonlításképpen megnéztem az e51 SAR adatait, és 1,4 W/kg, az e52 esetében pedig ez az érték:
"The highest SAR value under the ICNIRP guidelines for use of the device at the ear is 1.05 W/kg."
Szerintem ez nem akkora különbség, hogy ennyire befolyásolja, persze lehet h köze van a "problémához".

Poci3
(tag)
Nem értem milyen kis fehér keretről beszélsz 

Lalee
(tag)
Szia! Enabledre van állítva, de csak a teendőkhöz ír eggyel több eseményt, ha rákattintok akkor kiírja a naptárban, hogy hány fok van és mennyi a szél sebessége. 
Az intranetet valaki megmondaná, hogy mire jó?
[ Szerkesztve ]
Tehát:megnyomod a kamera gombot, megjelenik a kijelzőn akármi, ami a kamera előőt éppen van.Félig lenyomod a kamera billentyűt, kap a kijelzőn a kép asarkainál egykis fehér négyszögű keretet,ami fehér színű. A kamera autofókuszál és amikor jó,zöld leszasarkoknálafehér keret.Ugyanakkor egy rövid hangjelzés is hallatszik. Ekkor jó exponálni. Nem tudom jobban leírni, afényképezéshez totál hülye vagyok, én csaka mozgó képekhez értek.
Ennyi. Ez az időjárás-jelentés csak ennyit írki, ábrát nem rak ki, mint a handyweather. A Foreca is naptárjegyzetként rakja ki, csak az teleszemeteli egy hétre a naptárat is. A másik kérdésig még nem jutottam...mármint a telóval való ismerkedésben.

Puma4
(kvázi-tag)
Szia,
Nem tudom te hol nézted, én itt:
http://www.expansys.com.hk/d.aspx?i=182104
ahol ez az érték szerepel:
Shipping Weight: 0.41kg
Ez meg azért nem kis különbség...

Tutivesztes
(tag)
"szeretnék minél többet megtudni erről a készülékről, és ebben az tud segíteni aki már birtokol ilyet, és van oly' szíves megosztani velünk a tapasztalatait." Azt hittem érthető, de mégsem. Nem egy ember/tesztelő véleményére vagyok kíváncsi, hanem SOK felhasználóéra. Ezek közé tartozol te is, de még -remélhetőleg- sokan a fórumon, akiknek szintén kíváncsi vagyok a véleményére, már bocsánat. A fórumon mindkettő (vagy 3) topicot olvasom az elejétől kezdve, ahogy az összes tesztet is, de élő fórum szinte csak itt van, a nokiaprogramoknál kicsit kevesebben szólnak hozzá...mindegy is, most már elindult az adatok áramlása, úgyhogy ennek a hozzászólásomnak nincs értelme
Mindegy, már megírtam.
Agyatlan idiótaként élni jó. Én csak tudom.
Hiba van.
Te a tömegét írod, ő pedig a SAR-értékét. Egy kapcsolódó cikk.
...
Internetrádiót nem tudoktelepítenirá. A Mobbler nem működik.

Lalee
(tag)
Ebben nincs autófókusz, fehér keretet még nem láttam benne, zöldet meg pláne.

Poci3
(tag)
Most már vágom
. Az amiről te beszélsz az az E52-ben nincs és nem is lehetet, mert ebben sajna nincs autofókusz! Ebben a telcsiben FIX fókuszos kamera van. Összetéveszted valószínűleg a korábbi telóddal! Itt ahogy lenyomod az exponáló gombot mindjárt készíti is a képet.
hát ...akkor most állt vissza az üzemszerű helyzet...lehet,hogy az N78-ban is használt kártya bizt.mentése kavart be? nemértem....
Na ezek a szoftverek nagy rejtélyei... Talán elhiszed nekem,hogy amíg a telefonon a memkari formázás nélkül volt,a kamera úgy működött,mint az N78-ban vagy pl. a feleségem N95-ben. Akártyán rajta volt az N78 biztonsági mentése. Kezd erősödni a gyanú bennem,hogy a formázatlan kártya üzembehelyezésévelcsináltam a tecnological breakdownt... vagy a franc tudja. Nem működik rajta az Internetrádió vagy a Mobbler sem. Szerinted?
Ez utóbbi két program FP2-es verzióját próbálod telepíteni? Apropó Internet Radio, az be van építve az N78-ba (szintén FP2), nem lehet hogy itt is már fenn van, csak el van rejtve?
Break Driven Development
Lehet,ert az internet rádió telepítésével ez a gond, valami ilyesmit ír ki,hogy már van: csak éppen sehol sincs... (Az N78-bana "rádió" menü dobott fel két választást: FM vagy net ...)
[ Szerkesztve ]
Szerintem ebbe csak akarták...még az ikon is ugyanaz, de akezelési is csak FM-ről ír.
Mégegy: valahányszor adatkábellelcsatlakozoma laptopra,elkezdvadul tölteni is... ez kicseszés azakksival...
Akkor ezt elkúrták, nem kicsit, nagyon... Mondjuk annyira meg se lepődök rajta. (Én is jártam hasonlóan egy 5800-val, kontra az Application TRK, ami fejlesztéshez kellett volna.)
A töltés meg egy érdekes kérdés, nagynehezen végre megcsinálják az USB-n keresztüli töltést, amit az S40-es telefonok, meg a konkurencia már régóta tud, erre itt meg nem jó
Biztos nem árt neki annyira. Esetleg nézd meg, nem lehet-e kikapcsolni az USB kapcsolat beállításainál - a P1i pl. tudott ilyet.
Break Driven Development
Még1 ember van itt akinek a hszeit 2*kell elolvasnom ő neddudki, de ő direkt csinálja.
Szerintem.... The things we make ... make us. -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu
Megnéztem már a beállításait,de ha rádugom,elkezd tölteni. Ez az ért nem jó,mert új telót szerintem elég sokat csatlakoztat azember a PC-hez...

Poci3
(tag)
Nálam működik azInetrnet Rádió minden gond nélkül.
Sajna a grafománságom a neten élem ki. Mivel a tv-ben - én ezt vallom és tanítom a médiaszakosoknak is -a legjobb kérdés egy riportban,amit ki lehet vágni; de max. 8 sec.Viszont korafiatalságom óta szeretek iszonyatosan bonyolult, többszörösen összetett mondatokban fogalmazástírni; ilyen lett a stílusom. Bocs...
P.ü.

Poci3
(tag)
Nem lehet a töltést leállítani semmilyen módon, de nem is kell! Ezekben már olyan akku van, ami nemcsak, hogy tolerálja az iylen sok be-ki töltést hanem "szereti". Ez ne zavarjon. Az Inetrnet rádiót pedig telepísd fel mégegyszer, most töltöttem fel: http://www.nokiaprogramok.hu/modules.php?name=letoltesek&op=lista&nezet=1&rendez=3&irany=1&cat=0&download=26709
Emberek, először is nyilvánosan megkövetem Pocit: valóban baromságot írtam. Tegnap kijött a vesekőskuló és ezzel elhárult aműtét réme,meg az állandó fájdalom. Most már gondolkozni is tudok néha....
Szóval az e-mail fiók telepítésénél ugye a varázsló készségesen eléd ugrik és segít. Egy postafiók beállítása amúgy tényleg max. 2 perc. De közben felugrik a NokiaMessenger is és felajánlja a szolgálatait. Bolhafing betűkkel, én el sem olvastam,(nem is nagyon tudtam) csak leokéztam, gyerünk, haladjunk. Na, itt lettaz egész elcseszve. Bármennyit resetelhetsz, az ilyen módon telepített postafiókra emlékszik a rendszer. Max. annyit tudsz csinálni, egy fixcsatlakozási pontot állítasz be neki, de ez aztán onnan kezdve semmit nemkérdez, a megadott időpontban ezen a Nokia szerveren keresztül frissít. Ez jelentős adatforgalmat okozhat. A többi fiókot aztán már belehet állítani a szokásos kérdezősre... Pocinak tehát igaza volt,én hülyeségeket írtam, ez nem a telefon hibája...
Ezért mindenkitőlelnézést kérek, a szóváltásért is, kissé érzékeny hangulatban voltam ... meg a sör....
Ezt követően a kamerával kapcsolatbanolyan kapitális baromságot írtam, hogy olyan még nem látott napvilágot ezen a fórumon. Amit én mindenféle memkártyával,szoftver buggal magyaráztam,az valóban egy egyszerű deja vu (mintha megtörtént volna) jelenség. Erre tegnap este jöttem rá, de már nem akartam bekapcsolni újra a gépet.
Szombaton ugyanis délben befutottak afiamék a 11 hónaposleány unokámmal. Messze nem vagyok egy konvencionális és elfogult nagyapa tipus, de ez a kislány a göndör, szőke hajával és nagy kék szemével gyönyörű szép. Ahogy nagy mosolyogva mászott a parkettán, meg akartam örökíteni. Az E52 viszont akkor volt félre rakva, hátlap és kártya nélkül az íróasztalomon. A feleségem N95-vel csináltam a kiscsajsziról hirtelen képeket; na, ez maradt meg bennem másnapra, amikor eljutottam odáig, hogy terepen is kipróbálom, milyen képeket lehet az E52-vel készíteni. S mivel előtte az N78, E90 is ilyen volt... Hát, víziókból táplálkoztam. (Ez tévésként .... szégyen....)
A PC Suite-os figyelmeztetésemet, a memóriakártya formázására vonatkozó figyelmeztetésemet és az E52 billentyűzetére vonatkozó kifogásaimat fenntartva: a telefon nagyon jó, én viszont egy bornirt barom vagyok. Az elmúlt napok írásos tevékenységéért mindenkitől elnézést kérek.
Old (Debil) Rocker

lindermen
(fanatikus tag)
Igen! Ez a tömege. A szállításnál. Ha hajón hozzák. A SAR értéket kell nézni. Én spec a nokia honlapján néztem, gondolom ott csak nem írnak hülyeséget. Mármint szoktak
, de ezzel kapcsolatban azért a valóságot írják gondolom...

Poci3
(tag)
Amit feltöltöttem, leszedték... Fogalmam sincs miért. Na mindegy, ezen a linken elérhetők a Nokia Internet Rádiójának különböző verzái, ha valakit érdekel:
http://www.nokiaprogramok.hu/modules.php?name=letoltesek&op=lista&nezet=2&rendez=3&irany=1&cat=0&page=1

Puma4
(kvázi-tag)
Köszi, ezt tényleg benéztem, megtévesztett az érték, mert ugye 0.41 kg az tömegre sem jó...

Puma4
(kvázi-tag)
Egyszerre írtunk, akkor már a hajós tömeget is értem... 
Letöltöttem és ezt írja ki: nem telepíthető, beépített összetevő ...
?????????????

Poci3
(tag)
Hüha! És ugye azt mondtad, hogy elvileg rajta volt, csak nem látod sehol? Próbáld meg: Menü/Vezérlőpult/Alk. kezelő/Telepített alkalmazásoknál megnézni, hogy fel van-e ott telepítve. Ha igen, próbáld eltávolítani, ha nem megy akkor sajna szerntem a hard reset segít csak rajta...
Bár az is lehet, hogy rossz verziót próbáltál telepíteni. Pü-ben küld el az e-mail címedet, elküldöm azt a vertzát, amit én telepítettem és kitűnően megy rajta.
[ Szerkesztve ]

Poci3
(tag)
Bocs megtaláltam az e-amail címed, küldöm a progit 
köszi, most telepgetek már megitínt... hard reset után is ez a válasz... Viszont a programnak nyoma sincs a készülékben.

nokiae52
(újonc)
Sziasztok!
Nokia E52 telefonon szeretnék beállítani VPN csatlakozást a munkahelyemhez. Az adatok rendelkezésre állnak: bejárat IP címe, csoport név és jelszó (tehát használatban van group auth.), egyéni felhasználónév + jelszó.
Számítógépen milliószor állítottam már be VPN-t sikeresen. Ezen a telefonon a könyvecskét elolvasva sem értek semmit.
Tudna valaki segíteni? Előre is köszi!
(#546) old rocker válasza old rocker (#544) üzenetére
ment válasz

-Maci-
(senior tag)
Ez az! Tapasztaljátok ki rendesen a masinát, hogy mire én is meg tudom venni, már tudjatok mindent!

BMW R100R The ultimate riding machine...

tekk
(lelkes újonc)
Térerő dolog:
Jelenleg E51-em van, és ahol lakom (Szeged, panel) a lakásban elég gyenge a térerő, vagy ha - elvileg - van is, meg - meg tud szakadni a hívás, ami elég bosszantó tud lenni. Voltak a szolgáltatómtól még anno, és bemérték hivatalosan, hogy gyenge a jel, és adtak vmi antennát, de egy megyeszékhelyen lakásban "drótos" mobilt használni, hát hogy is mondjam...
Logikus következő telefon az E52 lenne, de így, hogy felmerült a gyengébb jel, mint az elődnél, egy kicsit elbizonytalanodtam. Valaki másnak tapasztalata ezzel kapcsolatban?
Vagy váltsak végre szolgáltatót? 
grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 
Ami neki felment, arra nekem azt írja, először az alapot....