Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#901) NGyuri válasza -Maci- (#900) üzenetére

NGyuri
(fanatikus tag)

néhány észrevétel a javítás témához:
Applause belinkelte korábban a service manualt, ami abban van (level 1-2) az kb. az amit a szerviz helyben, legyen akár Nokia akár T megcsinál. Vagyis burkolatcserék, hangszoró és esetleg kisebb forrasztási munkák lásd 26-os oldal). Persze ehhez még hozzájön az fw flash, de az ugye inkább szoftveres munka.

Nem akarok vitatkozni, de szerintem a főpanel csere túl nagy "munka" a helyi szerviznek, annál is inkább mert ez a legdrágább alkatrésze a telónak. Emiatt ezt csak úgy nem cserélgetik helyben és ha lehet inkább javítják (ez az ún. level 3-4).

Nekem alapvetően független telóim voltak, emiatt kevésbé ismerem a szolgáltatós mókákat, de velem még sohasem fordult elő, hogy gari papír nélkül csakúgy megjavították a telefont. Annál is inkább, mert a főbb javításokat rá is írják a gari papírra. Másrészt nekik is el kell számolniuk házon belül a felhasznált alkatrészekkel.

Eddigi okostelefonjaim: iPhone 2G, Nokia 5530/5800/C7-00/N70/N78/N79/N80/N82/N85/N900/N95/E51/E52/E66/E71/E75, valamint Samsung Omnia/i7110/i8510, SE M600/P990i/Xperia Arc, HTC Touch Diamond/Legend/Tattoo

(#902) bb78 válasza NGyuri (#901) üzenetére

bb78
(lelkes újonc)

Vidéken viszont a kényelmes, hogy nem a fővárosba kell elvinni egy telefont - amit nap mint nap használsz - egy Nokia szervizbe. Főleg ez az E52 korai betegségeinél fontos lehet. A helyi szolgáltató intézi a dolgokat. Nekem is tényleg pozitív a T szolgáltatása. Az E52 szoftver, max hangszóró gondjai helyben orvosolhatóak. Nekem mindegy mit csinálnak helyben és mit nem, de gondolom az elszámolás is kb. egy autószervíz elszámolására hasonlít, vagyis van pár kiskapu...

(#903) -Maci- válasza NGyuri (#901) üzenetére

-Maci-
(senior tag)

[OFF]Hát, tényleg nem akarok kötekedni, meg nagyon offtopikolni! Én csak annyit mondok, hogy nekem eddig mindent meg tudtak csinálni! Tényleg mindent. Kötekedni azért sem akarok, mert nem értek hozzá, nem ismerem ezeket a dolgokat, amiket leírtál, én csak a tapasztalataimat mondom.
Igaz viszont, hogy mindent nem csinálnak meg (ezért írtam, hogy 90%-ban!), mert tavasszal összeomlott a telefonom és azt hittem 1 év gari van rá! A papírját sem tudom már hol van.. :)) Bementem a téhez, hogy azért megmutatom, de veszek egy E51-et! Na kiderült, hogy 2 év gari van és nem kell hozzá papír. A telefonszámom és a telefon kódja alapján látta a gépből, hogy mi a szitu és mondta, hogy nem kell papír! Az csak akkor kéne, ha a maradék 10%-ba esne a hiba, amit ők nem csinálnak meg, hanem tovább kell küldeniük a Nokiának. Szóval ilyen is van.
Egyébként mentem már be többször is a téhez azért, hogy porosodik a kijelző és az előlap plexi között a telefon! Szó nélkül kitisztították, ingyé! Plusz vittük már be a barátnőm web'n walk stick-jét, úgy hogy nem tudtuk, hogy fél éve lejárt a garija!!! Igaz, csak szoftvert kellett rajta frissíteni, de nagyon jól esett, hogy ingyen megcsinálták!
Na és akkor még ott van az is, hogy ha elhúzódik a munka, tisztességes csere telefont adnak...

Na ennyi az én tapasztalatom ezzel kapcsolatban.[/OFF]

BMW R100R The ultimate riding machine...

(#904) old rocker válasza armagnac (#893) üzenetére

old rocker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szegeden tudtam volna, de mássodkészüléknek vettem az E52 mellé, a másik SIM kártyához egy 622O C-t. Két e52 már túlzás lett volna, anyagilag is.

Oh Lord, please don't let me be misunderstood

(#905) old rocker válasza Challanger (#895) üzenetére

old rocker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezen az oldalon már volt a tesztekben szó az S4O, S6O op. rendszerről, részletes lejrás is van róla, keress rá a keresővel.

(#906) old rocker

old rocker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Minden készzüléktipusnál úgy tűnik, van szórás. Én az első napokban fújtam az E52-re. A választógombok elhelyezét, méretét is szidtam. 3 hét után azt tudom mndani, biztatásként azoknak, akiknek valamilyn problémája van az e52-vel: a "gyerekbetegségek" elmúlásával beáll a készülék és nagyon-nagyon szerethető... 5. napja megy egy töltéssel, első nap 3órát hallgattam zenét, + pici GPS, nyomkodás, bállítás, wlan és a szokásos, nem túl nagy telefonforgalom. Ma kapásom nem volt, de 1 órát hallgattam zenét, óránknt frissíti a wlannal az e-maileket. Estig kibírja.
Müködésileg: stabil. A 622O c korrekt készülék, de egy más világ. Kommersz

(#907) -Maci- válasza old rocker (#906) üzenetére

-Maci-
(senior tag)

Te Rockker, eszembe jutott valmi!
Hol hordod a telefont? Zsebben vagy tokban? Ha zsebben nem tapasztaltál seemi negatív következményt? Nem szöszölődik a kijelző és az előlap plexi között? Nem piszkolódik el a jack aljzat?
Nekem a 6300-án rendszeresen eltömődött a fülhallgató kimenet mikor zsebben hordtam, aztán vihettem szervizbe tisztíttatni. (nem reagált, mikor bedugtam a fülest)

(#908) NGyuri válasza -Maci- (#903) üzenetére

NGyuri
(fanatikus tag)

Nem kötekedni akartam én sem, csak leírtam az én tapasztalataimat, amit részben egy Nokiának szervizelést végző cégnél szereztem. Másrészt mint írtam, elsősorban a független készülékkel volt/van (privát) tapasztalatom. Mivel egyébként Pannonos vagyok a T szolgáltatásait nem ismerem.

Eddigi okostelefonjaim: iPhone 2G, Nokia 5530/5800/C7-00/N70/N78/N79/N80/N82/N85/N900/N95/E51/E52/E66/E71/E75, valamint Samsung Omnia/i7110/i8510, SE M600/P990i/Xperia Arc, HTC Touch Diamond/Legend/Tattoo

(#909) -Maci- válasza NGyuri (#908) üzenetére

-Maci-
(senior tag)

Okés! Részemről sem vitatkozni, sem okoskodni nem akartam, de főleg megbántani, vagy haragot gerjeszteni nem! Remélem nem vetted zokon és "szent a béke". :)
Továbbra is szívesen olvasom a hozzászólásaidat!

(#910) old rocker válasza -Maci- (#907) üzenetére

old rocker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Általában zsebben (korábban nyakban,de az e66 leejtése után erről leszoktam), de abban a zsebben nem hordok mást, papírzsebkendőt, kulcsot, stb. Ez kevesebb védelem, mintha tokban hordanám, de több annál, mintha sutty, csak úgy zsebre dugnám.

(#911) ppress válasza -Maci- (#900) üzenetére

ppress
(újonc)

Így igaz! Nekem az egri T-nél eddig minden minden problémámat villámgyorsan és véglegesen megoldották. Most ez a Nokia szervizben nem úgy tűnik.

(#912) old rocker

old rocker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Elnézést kérek, ha valakit irritál a folyamatos ájuldozásom, milyen pipec az E52. Úgy gondolom azonban, hogy a negatívumok mellett a pozitívumokat is ismertetni kell. Tegnap este, az 5. nap végén ugrott fel először a figyemeztetés: az akkumulátor feszültség alacsony. Ezt követően - úgy látszik, még mindig nem néztem át eléggé, mit tud a telefon - közölte, hogy energiatakarékos üzemmódra vált át; a kijelző fényereje vagy 30%-al csökkent és nem a beállításom szerinti 25, hanem 5 másodpercenként kapcsolta le automatikusan a megvilágítást. A telefon e-mail és csatolmány kezelése, dokumentumok kezelése példás. Villámgyors. (A névjegyzéken kívül a másodkészülék 6220C menüpontok megnyitása is lassabb...) Csak kitartásra tudom azokat buzdítani, akiknek valami bug van a készülékükkel. Megéri. Az E52-nél jobb készülék még nem volt a kezemben.

(#913) NGyuri válasza old rocker (#912) üzenetére

NGyuri
(fanatikus tag)

igen, ez egy nagyon okos tulajdonság, amit a 9.3-as (FP2) óta tud a Symbian.

Az akksi tényleg nagyon jó, jól bírja a terhelést, így erősen gondolkozom rajta, hogy terepi (offroad) navihoz is kipróbálom

(#914) old rocker válasza NGyuri (#913) üzenetére

old rocker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Megakadt a szemem az N78-on: tekintettel arra, hogy igen hasonló a 6220C és az N78 menüje, megjegyezném, az N78 a fura bullentyűzet ellenére is jobb telefon. Igaz, csak 3.2 mpixeles a kamera és nincs tévére dugdosás, mint a 6220 C-nél, de szerintem a wifi hiánya nagyobb érvágás, és a valamivel kissebb kijelző is hátrány.

(#915) armagnac válasza Luger27 (#894) üzenetére

armagnac
(újonc)

Köszi, de asszem a webshopos vásárlás nálam nem játszik, mert kicsit bonyolultabb a helyzetem: szolgáltatóváltás, számhordozás, értelemszerűen új szerződés stb...

Azért persze kíváncsi lennék, mi a fogyasztóvédelem álláspontja arról, hogy beteszik az árlistába és mégsincs! :U

[ Szerkesztve ]

(#916) barrasz

barrasz
(tag)
LOGOUT blog

Sziasztok!
Lenne egy kérdésem ha tudnátok segíteni azt megköszönöm.
A probléma az lenne,hogy ugyebár a készülék két profilt tud kezelni alap esetben munka és személyes profil van.
Mind két profil eltérő beállításokkal lehet használni és itt jönne a problémám.
Használom a Handy Blacklist nevezetű programot de ha a személyes profilnál beállítom,hogy csak bizonyos számok hívhassanak akkor ezt a munka profilnál is ezt teszi ami ugye nem éppen szerencsés.
Van erre valami megoldás vagy csak én bénáztam el valami beállítást.
A segítséget előre is köszönöm.

[ Szerkesztve ]

(#917) Viktor0610 válasza barrasz (#916) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

A program nem kezeli a két profilt, ez a probléma forrása.

Egy pár hasonló programot megnézve, nincs olyan program, ami működését a profilokhoz igazítaná.

[ Szerkesztve ]

...

(#918) barrasz válasza barrasz (#916) üzenetére

barrasz
(tag)
LOGOUT blog

Köszönöm a gyors választ.
Akkor marad a szűrő ki be kapcsolgatása.
Még egyszer köszönöm.

(#919) SeaShark válasza Viktor0610 (#917) üzenetére

SeaShark
(kvázi-tag)

Hello!

Egy láma kérdés.
A profil és az üzemmód az egy és ugyanaz ennél a telcsinél?

Előre is köszi

(#920) Sigiusz

Sigiusz
(lelkes újonc)

Milyen képeket csinál? a tesztben eléggé leszólták, elfogadhatóak azért? minden másban nagyon tetszik főként h minden gyártó az érintőképernyős cuccokat nyomja én meg utálom :S

(#921) Viktor0610 válasza SeaShark (#919) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Igen.
Igazából én voltam a pontatlan, mert fórumtárs a két módra gondolt, ami nem egyenlő a profilokkal. Előbbi nem csak a profilokat módosítja, hanem a "Home screen" tartalmát is átvariálhatjuk vele.

[ Szerkesztve ]

...

(#922) SeaShark válasza Viktor0610 (#921) üzenetére

SeaShark
(kvázi-tag)

Akkor az üzemmódokban nem tudomm beállítani hogy ki kereshet és ki nem vagy esetleg a csengőhangokat, stb., mit a régi telcsiknél(N6230)?

"Én is nagyon szemezgetek a telcsivel" ezért kérdezem

(#923) Viktor0610 válasza SeaShark (#922) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Ezt passzolom, ennyire nem ismerem a Symbian rendszert...

...

(#924) SeaShark válasza Viktor0610 (#923) üzenetére

SeaShark
(kvázi-tag)

azért köszönöm.

(#925) ppress válasza old rocker (#912) üzenetére

ppress
(újonc)

Én is így gondolnám, főleg ha mielőbb visszakapnám a megjavított és hibátlanul működő készülékemet a Nokia szervizből.

(#926) Karma válasza SeaShark (#922) üzenetére

LOGOUT blog

A csengőhangokat be lehet állítani üzemmódonként, de a "ki kereshet és ki nem"-hez külön programra van szükség, az S60 önmagában (ismereteim szerint) nem tud ilyet. Vannak olyan dolgok, amiket az S40 (ld. régi telód) tud, az S60 meg nem - bár nagyon lassan kezdi utolérni tudásban.

Break Driven Development

(#927) old rocker válasza Sigiusz (#920) üzenetére

old rocker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem megjárja. Nem N95, de az e51-nél 4 klasszissal jobb.

A handy blacklist, de bármiyen haasonló telepített program mindkét profilra érvényes.

[ Szerkesztve ]

(#928) baluka

baluka
(tag)

Hello mkinek!

Egy hete vagyok tulaja egy független E52-nek, nem vagyok kezdő symbianos, előtte már használtam E65-öst és E66-ost, tehát előre tudtam mire számíthatok, ennek megfelelően viszonylag gyorsan belőttem minden beállítást és sikerült komfortossá tenni a telót, minden flottul megy, semmi fagyás, reset vagy ilyesmi, a legkisebb hiba nélkül műkszik a mobil.
Egy kérdésem viszont mégiscsak lenne: nagyon hiányolok egy olyan funkciót, amivel a kamera LED lámpáját elemlámpaként tudnám használni, magyarul egy gombnyomással lehetni a ledet ki-be kapcsolni függetlenül a kamerától.
Próbáltam már kb. 5 telepíthető programot, amiket Google barátunkkal találtam, de egyik sem működött, annak ellenére, hogy a leírásaik alapján az E52-vel is kompatibilisek voltak, simán feltelepültek, elindításuk után ki is írták, hogy a flashlight be van kapcsolva, ennek ellenére a lámpa nem világított.
Akinek esetleg sikerült egy működőképes megoldást találnia a vázolt problémámra, kérem ossza meg velem, előre is ezer köszi!

(#929) ben11 válasza baluka (#928) üzenetére

ben11
(senior tag)

Szia!
Nekem nincs (még) ilyen telefonom,de követem a topicot és picur220 fórumtárs említett egy BrightLight nevű alkalmazást amivel működik a led.
Meg is van a hsz.

[ Szerkesztve ]

Közérdekű: http://hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com/

(#930) baluka válasza ben11 (#929) üzenetére

baluka
(tag)

Köszi a tippet, csekkolom a progit!

(#931) baluka válasza picur220 (#777) üzenetére

baluka
(tag)

Szia!
Tudnál segíteni légyszi a Brightlight nevű progival, mivel amit én a neten találtam, az mind a touch telókra van, az E52-mre ugyan feltelepül, de nem működik, csak kidobja ezt a teljesképernyős képet: [link] ami ezen az oldalon is szerepel...szóval ezzel semmit sem érek el...
ha tudsz adni egy linket, ahonnan lekaphatom azt a verziót, ami a Te E52-dön működik, ha már egyszer free programról van szó, nagyon megköszönném!

(#932) baradi

baradi
(tag)

Sziasztok,
Erdekelne, hogy hangminosegben milyen az E52? Arra a hangminosegre gondolok, amivel te hallod a masik felet.
Elore is koszonom!
barad

(#933) old rocker válasza baradi (#932) üzenetére

old rocker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Általában véve jó.

(#934) baradi válasza old rocker (#933) üzenetére

baradi
(tag)

Koszonom!!!

(#935) enddav

enddav
(fanatikus tag)

Viktor0610! Mint rendszergazda, esetleg tudnál tenni azért valamit, hogy a két E52 fórum végre egyesüljön és csak egyetlen helyre lehessen írni? Előre is köszi. :R

Egyszer leugrottam a ház tetejéről, mert azt mondták, hogy nem érzek majd semmit. És tényleg, még ma sem érzek semmit. MSN: enddav@msn.com

(#936) bazsoo

bazsoo
(lelkes újonc)

Iphone-ról váltottam e52-re, de Iphone előtt e51-em volt, azt szerettem, csak jó áron jutottam hozzá a Phonehoz és hát ez megvakított:)
eleinte nagyon jó, tetszett a telefon(vagyis a mai napig is) csak mellette nagyon zavart többek között az akksi idő...
az hogy maximum csak 2napig!!! tudtam használni-de azt is csak egyszer- ez teljesen kiborított...
naponta kellett tölteni, és ez nekem nem volt megszokott, azelőtt csak nokiám volt...
e51 is bírta 3-4napig és wifiztem,maileztem vele.
apropó első töltéssel 4napot ment el 3g, wifi, mail, telefonálás, navival használva.remélem ez még javulni fog.
az Iphone egy mutogatós telefon amit netezésre (mail) és zene hallgatásra lehet jobban használni mint az e-52őt de másban nem igen jobb.
nekem nem jött be az érintős billentyű, na meg az hogy ha csak éppen hogy hozzá értem egyből felhívtam vkit :)
az tény h az emailezés jobban ment arról és gyorsabban is kapcsolódott wifin mint a nokia.
a másik a méret, ez sokkal könnyebb vékonyabb mint a iphone.
ezzel el lehet menni bulizni is nem fogja lehúzni a zsebemet a telefon:D

pár kérdésem lenne a telefonnal kapcs: skype-ot fel lehet e tenni?
lehet e olyat csinálni mint az Iphoneon volt h be volt állítva a gmail-es címem amin ugyancsak be volt állítva 2db freemail-es cím amiről tudtam mail küldeni.
na most ezen én nem találtam meg a nokián, de remélem lehet ilyet csinálni.

jöhet bármi help szívesen veszem
üdv

(#937) burasu4 válasza bazsoo (#936) üzenetére

burasu4
(senior tag)

Szia!
Ez jobb mint a IPhone... :K

Skype: a Nimbuzz progit ajánlom, amin betudsz állitani minden csevegő progit,(skype, MSN, Google talk....)

E-mail. Nekem van gmail, és freemail cimem is. Alapbol, PC-n a gmailben be van állitva hogy a freemail levelek is ide jöjjenek.
Igy a telefonon is csak a gmailt állitottam be, és oda jön a freemail is.
De stm be lehet állitani 2 postfoikot is.
Csao.

C7

(#938) Sztbeni válasza enddav (#935) üzenetére

Sztbeni
(senior tag)
LOGOUT blog

Én is egyetértek, már nagyon unom, hogy kettő fórumot kell olvasnom egy mobilról. :(

"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! A lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is megvan bocsátva. Ilyen egyszerű!"

(#939) old rocker válasza bazsoo (#936) üzenetére

old rocker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én is a ÍNimbuzzt ajánlom. Sirály. Mint az E52.
I'm lovin'my telephon

(#940) ppress válasza ppress (#911) üzenetére

ppress
(újonc)

Harmadik szervizen vagyok túl, kaptam egy papírt, hogy a telefonnak semmi baja. 3 perc múlva nem tudtam hívást fogadni, lefagyott és kikapcsolt. Vissza a szervizbe, ahol az tanácsolták, hogy cseréljek sim kártyát újabbra, a mostani még nincs 2 éves. Próbálgatom a telcsit, most hívás/beszélgetés közben kikapcsolt. Köszönöm Nokia Szerviz. Tényleg jó, csak az a baj, hogy telefonálásra alkalmatlan. Irigylem aki tud telefonálni vele, nekem meg betelik a jótállási jegyem.

(#941) enddav válasza ppress (#940) üzenetére

enddav
(fanatikus tag)

Szvsz nem a Sim a hibás, nekem már vagy 5 éves és nem az volt a baj. A tiedben volt már központi panel csere?

Egyszer leugrottam a ház tetejéről, mert azt mondták, hogy nem érzek majd semmit. És tényleg, még ma sem érzek semmit. MSN: enddav@msn.com

(#942) PhoenixK válasza Sztbeni (#938) üzenetére

PhoenixK
(őstag)
LOGOUT blog

Én már anno próbáltam kérni, de nem jött össze... Mivel elvileg két külön teszt, ezért a két külön topic maradt!

"Nehéz eset vagy. De ne add fel a reményt. Előbb-utóbb mindenki meggyógyul. A végén agyon fogunk lőni." Orwell - 1984

(#943) old rocker válasza ppress (#940) üzenetére

old rocker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Együttérzésem. Mást nem tudok tanácsolni, fodulj a fogyasztóvédelemhez. Legyél erőszakosabb. Emlegesd a tévét, sajtót. Ismerőst. Selejtek mindig is vannak - már sokszor meséltem a legelső E51-em esetét. A szervizelde szakbarbárai akkora lyukakat mesélnek néha az ember hasába, hogy ... ehhh. Nekem korábban a trémobil szervízben megmagyarázták, az E51-es azért nem hajlandó kezelni a korábban kezelt mobile tv programot, mert PC Suite-ről frissítettem a 220-as szoftwerről 300...-ra... Nekik a szerizben még csak a 200-as a hivatalos. Nem bírtam megértetni vele, ha egyszer a 300-as sw elérhető a trés telefonok számára PC Suite Software Updater -rl, akkor az nem illegális... Hazamentem, hard reset ... aztán működött a mobile TV program a szoftwerrel,
Magyarország nem ügyfélbarát ország.Pénteken 58 ezres hidegvízszámlánk jött ki, azonnal letiltattam a banknál a kifizetést. Az átlagos szla 5 ezer szokott lenni. Ma lehetett a vízművek ügyfélszolgálatát elérni, igen, sajnos ezentúl létszám és bérgondok miiatt "elfelezték" a várost és csak kéthavonta olvassák le az órát. A másik hónapban becsült érték.Kérdeztem, hogyan jutottak ehhez a szép értékhez, becslésknt, ami 10-szerese a havi fogyasztásomnak? A száítógép. De nem én vagyok az egyetlen, van, akinek meg nulla forintot becsült. Milyen stoftver az és milyen ügyyfélszolgálat az ilyen? Mo. a következmények nélküli ország.

(#944) bazsoo válasza burasu4 (#937) üzenetére

bazsoo
(lelkes újonc)

köszi a nimbuzzt mindjárt ki is próbálom.
A gmailesre meg csak annyit hogy azzal nincs gondom h behívom a freemai
hanem h mailküldésnél a freemailes címemet lássák ne a gmailt.
Remélem érthető vagyok:)
üdv

(#945) old rocker válasza bazsoo (#944) üzenetére

old rocker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azt nem a gmail fióknan lehet beállítani?

(#946) Karma válasza enddav (#941) üzenetére

LOGOUT blog

A Lenovo szervizben az ismerősöm megemlítette a Homárt, az ügyeletes csóka nagyon izgalomba jött tőle. Szerintem azt nekik is meglengetheted.

Az más kérdés, hogy a Nokia szarik a nép meg az oldalak véleményére.

Break Driven Development

(#947) klampfer válasza Karma (#946) üzenetére

klampfer
(újonc)

Sziasztok,

E52-mröl a gyári Témák valaval eltüntek.. :U de szeretném visszavarázsolni öket. Tudtok segíteni, van erre mod? le lehet tölteni öket valahonan?

Silver business és silver persionalt hiányolom nagyon...

Előre is köszönöm nektek :R

Udv, Klampfer

(#948) bazsoo válasza old rocker (#945) üzenetére

bazsoo
(lelkes újonc)

a gmailben be van állítva, csak azt szeretném ha a telefonon is meg tudnám oldani hogy a freemailesről küldjem a mailt (gmailen belül) ne a gmailes látszódjon.
erre van megoldás?
iPhone-on volt... :U

ja és ez a második este egymás után h reggelre magától kikapcsol a telefonom és mikor reggel kapcsolnám be 3szorra sikerül felállnia és folyamatosan újraindul.
vkinek volt ilyen problémája?

[ Szerkesztve ]

(#949) -Maci- válasza bazsoo (#948) üzenetére

-Maci-
(senior tag)

Szia!

Független a készüléked?

(#950) bazsoo válasza -Maci- (#949) üzenetére

bazsoo
(lelkes újonc)

igen
nokiába(pólus) vettem 1hete

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.