Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#11001) c3poÜme válasza stop (#11000) üzenetére

c3poÜme
(újonc)

Itt volt:
http://prohardver.hu/tema/re_nokia_e52_femes_mindenes_9_9_millimeterben/hsz_8507-8507.html
Udv.

(#11002) GAgyiXyXy

GAgyiXyXy
(fanatikus tag)

Rendeltem pannontól 5G csomagot telóra. Jó is, szép is, de......
Idáig wlan-on keresztül semmi problémám nem volt tanűsítványokkkal, xml-ekkel.
wlanon most sincs, de ha ugyanazokat az oldalakat w@p-on nézem, xml-t nem tudja megjeleníteni csak html-ként, valamint a tanűsítványokat nem veszi be állandóra, mindig el kell fogadtatni újra és újra. opera mobil 10.
Találkozott már ilyennel valaki? Dúrjam le/fel újra az operát?

[ Szerkesztve ]

--==< E52, Sony Nex-3 a megbízható társak >==--

(#11003) Zolar

Zolar
(senior tag)

Navifim-en keresztül is elérhetőek az új FW-ek... :)

PS3 Slim 320GB, Sharkoon X-Tatic SR, Xperia ARC S.

(#11004) old rocker válasza Zolar (#11003) üzenetére

old rocker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Érdekes,egyébként,mert a pécészuithoz tartozó NSU-val nem találta, az OVISuite-el egyből...

Oh Lord, please don't let me be misunderstood

(#11005) old rocker

old rocker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Érdekes,egyébként,mert a pécészuithoz tartozó NSU-val nem találta, az OVISuite-el egyből...Az új szoftverrel én egy változást észleltem: lassabban reagál a forgatásra a kijelző. Érzéketlenebb. Nekem ez bejön, mert eddig pont amiatt nem használtam: véletlen kis fordításra is sutty, már fordult is a kijelző elrendezése.

Egyébként, komolyan: esetemben az E52 százszor stabilabb az 5800-nál...Ha beleolvastok a topikjába, ott is írnak keserű Nokia gyümölcsökről. A feleségem pl. úgy hozta haza a múltkor amit nekiadtam, hogy egész nap fehérben volt lefagyva.Talán, amikor a tokba beletette lezárás nélkül, elindított 1-2 programot, amitől betojt a készülék. Tény, hogy időnként mindenféle bugok ütik fel a fejüket: pl. új telefonkönyv bevitelnél 2 sorban látszik a bevitel... (szellemképes...) Nem fogok változtatni, nekem ez az E52 bejött; mégis, annak alapján amit tapasztaltam és amit itt olvasgatok - beleértve a szervizeldét, valamint az ügyfélszolgálatukat- nagyot csalódtam a Nokiában. APCSUite, a NSU teljesen kiszámíthatatlan, az OVI egy túlterebélyesedett és-nálam - elb@szott lassú szoftver, a telefonjaik időnként önálló életre kelnek...kétségbeesetten kapkodnak, hogy a piaci hegemóniát megőrizzék, ezért félmegoldásokat dobnak be, agyament ötletekkel, mi lesz majd jó a felhasználónak, - ha legalább működne a fejlesztők agyából kipattant, a gyakorlati felhasználási gyakorlattal köszönő viszonyban sem levő alkalmazási formula.
Hozzáteszem: minden ebbe a kommerciális irányba tendál. Egy példa: best menü. Az 5800-ra pöpec lenne; csak arról feledkeztek a tervezők, hogy ennél a zöld gomb hosszú megnyomására van gyárilag kalibrálva a hangutasítás indítása. Fószerkám, ha átnézi a kompatibilis készülékek listáját, ott vigyorog az 5800 XPress Muzsik is... S ha megveszi, jön a meglepi: a bestmenüt változatlanul a zöld gomb hosszú nyomásával lehet indítani...megnyomja és indul a hangutasítás... Ennyire figyelnek oda, magyarán: sz@rnak bele. Pedig, ahogy a Smartsettingset megcsinálták: gomb helyett az egyik készenléti ikonról indul... Más.A SymbianGear 50%-al leárazta a ProfiMailt. A feleségem ezzel a tapicskással kezdi értékelni, használni az"okostelefont". Na, meglepem vele, gondoltam. Hát, én lepődtem meg. Ugyanis egymás után kétszer!! lerántotta a kártyámról az árat, vagyis 10 EU helyett 20-at, a teljes árat fizettem.Írtam nekik egy e-mailt -this is robbery - rá se sz@rtak. Ez volt az utolsó netes vásárlásom...
Bocs, urak az esszéért... A végső konklúzió ismét visszakanyarodik a Fight Club-hoz: mindannyian egy jól bevált fogyasztói szokás melléktermékei vagyunk.

(#11006) Blamazs válasza stop (#11000) üzenetére

Blamazs
(tag)

Az emlitett file engem is erdekelne.
Be tudna linkelni valaki? A megadott helyen mar nincs fent sajnos.

(#11007) c3poÜme válasza Blamazs (#11006) üzenetére

c3poÜme
(újonc)

Ime:
http://rapidshare.com/files/383391665/T9.ZIP

(#11008) canniball

canniball
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Kérdés 1: Én szúrtam el valamit vagy ha egy kontakthoz több szám is van tényleg minden alkalommal ki kell választani hogy melyiken akarom hívni? Avagy hogy lehet beállítani hogy melyik az alapértelmezett szám?
Kérdés 2: Azt be lehet lőni hogy a SIM-en tárolt SMS-eket is mutassa (a többi között)?

Only the good die young... *** Újszerű ellipszis tréner eladó http://href.hu/x/feif

(#11009) Blamazs válasza c3poÜme (#11007) üzenetére

Blamazs
(tag)

Koszi, fel is pakoltam.
Ezentul mindig ezt fogja hasznalni?

(#11010) c3poÜme válasza Blamazs (#11009) üzenetére

c3poÜme
(újonc)

Ezt IS.

(#11011) Probert75 válasza Blamazs (#11009) üzenetére

Probert75
(őstag)

Heló!
Látom sikerült a T9-et bővítened, frissítened vagy mi!
Hogyan és mit kell csinálni, leírnád nekem?

The Myth Basic(Holland az alap)

(#11012) attisx válasza Probert75 (#11011) üzenetére

attisx
(őstag)

Kukkants rá erre: [link]

ClearBlack IV (aka ClearBlack Gold): http://bit.ly/HVa9mg   --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------      SteelBlack N8 Series: http://bit.ly/yyMyEQ /// VIGYÁZAT HAMISÍTJÁK!!!

(#11013) Probert75 válasza attisx (#11012) üzenetére

Probert75
(őstag)

Itt már voltam, de ha az "innen"-re kattintok, akkor azon az oldalon nem tudok eligazodni angol tudás híján.
És ezt egyébként 1x kellene megcsinálni, vagy minden SW frissítéskor? Mert ha mindig, akkor nem kínlódok vele.

[ Szerkesztve ]

The Myth Basic(Holland az alap)

(#11014) old rocker válasza canniball (#11008) üzenetére

old rocker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem, be lehet állítani, megnyitod az adott névjegyet, opciók/alapbeállítás,ott meg tudod adni,mi legyen az alapértelmezett szám. Aztaláhúzzaés mellette ott a hanghíváspiktogram, azt a számot fogja hívni.

(#11015) Blamazs válasza Probert75 (#11013) üzenetére

Blamazs
(tag)

Az "innen" helyett szedd le ezt: http://rapidshare.com/files/383391665/T9.ZIP
halott mar a link, nem ered el ott a file-t.
a tobbi mehet a leirtak szerint.

(#11016) canniball válasza old rocker (#11014) üzenetére

canniball
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Pedig többször végigtúrtam a menüt, mégsem találtam meg... Köszönöm!

Only the good die young... *** Újszerű ellipszis tréner eladó http://href.hu/x/feif

(#11017) csab2 válasza csab2 (#10994) üzenetére

csab2
(PH! addikt)

Na, újra megpróbáltam. Ezt írtam:

"Üdvözletem!
Nem fogalmaztam egyértelműen. Tehát az a további problémám az Ovi Suite alkalmazással, hogy nem jelzi van-e elérhető frissítés a már korábban telepített térkép állományokhoz.
Tisztelettel: Rácz Csaba"

Ezt a választ kaptam:

"Tisztelt Rácz Csaba!
Ha Ön már letelepítette a legújabb térkép alkamazást és ezt követően frissítette is a térképeket,akkor jelen pillanatban nincs újabb,de amikor megjelenik a frissítés,akkor a nokia.hu hónlapján szerepelni fog az információ.Viszont,igen hasznos lenne,hogy az Ovi suite program is jelezze,ezért a megjegyzését továbbítani fogjuk.
Köszönjük, hogy hozzánk fordult! Továbbiakban is várjuk kérdéseit!
Üdvözlettel
Kissné Eliza

Na, ez már világosabb, csak sajnos nem lettem tőle okosabb. Ezek szerint a Nokia nem is frissíti a térképállományokat vagy mi?

Ui.: a helyesírásról már ne is beszéljünk.

(#11018) csab2 válasza stop (#11000) üzenetére

csab2
(PH! addikt)

Pedig ott van az. Ha jól látom ezzel a progival azt a szótárt lehet szerkeszteni, bővíteni amit már én tanítottam a szoftverrel.

Egyébként a C: meghajtó Predic könyvtárában van két fájl, az a két fájl a szótáradatbázis. Szerintem az egyik a gyári a másik meg a tanítható. HR előtt ezeket le kell menteni utána visszamásolni és nem vesznek el a korábban tanított szavak.

(#11019) Newyorker

Newyorker
(PH! addikt)

továbbra is stabil az új szoft :)

★★★★★ friss csincsilla tenyésztáp, akár postai úton is ★★★★★ ★★★★★★ elérhetőség: s.zsolt@vnet.hu ; +36-70/5-333-777 ★★★★★★

(#11020) Newyorker válasza csab2 (#11017) üzenetére

Newyorker
(PH! addikt)

kezdik értegetni, h mi a lényeg, azaz, h jelezze vmi progi is, h van újabb térképállomány.

nekem az is elég lenne, h tudom ez én térképállomány verzióját és mutatni a progi, h milyen az elérhető térképállomány verszáma

nincsenek nagy igényeim :DDD

★★★★★ friss csincsilla tenyésztáp, akár postai úton is ★★★★★ ★★★★★★ elérhetőség: s.zsolt@vnet.hu ; +36-70/5-333-777 ★★★★★★

(#11021) csab2 válasza Newyorker (#11020) üzenetére

csab2
(PH! addikt)

Egyetértek.

(#11022) Zolar válasza Newyorker (#11020) üzenetére

Zolar
(senior tag)

Szerintem sz@rnak rá... :D

(#11023) sunone

sunone
(fanatikus tag)

Saját navigációs hang létrehozása a maps-ban:
Own Voice for Ovi Maps

(#11024) Newyorker válasza sunone (#11023) üzenetére

Newyorker
(PH! addikt)

ilyen van, de a térképállományszámmegállapításra semmi :)

(#11025) csabesz89 válasza Newyorker (#11020) üzenetére

csabesz89
(lelkes újonc)

és a hónlapjukról le tudnád szedni

(#11026) csabesz89 válasza Newyorker (#11020) üzenetére

csabesz89
(lelkes újonc)

és a hónlapjukról le tudnád szedni:P

(#11027) stop válasza c3poÜme (#11001) üzenetére

stop
(senior tag)

kösz a segítséget :)

"az együgyű lenézi társát, az okos pedig meghallgatja azt" P.K.11.12.

(#11028) Karpanti

Karpanti
(újonc)

Sziasztok!

A napokban készülök E52-est venni, és azt szeretném megkérdezni, hogy ilyenkor a legújabb szoftver van rajta, vagy esetleg nekem kell frissíteni? És ha igen akkor ti mit ajánlotok, milyen módon ( telefonon keresztül, szoftverfrissítőn?). Elnézést az amatőr kérdésekért. Előre is köszönöm.

(#11029) csab2 válasza Karpanti (#11028) üzenetére

csab2
(PH! addikt)

Ez attól függ, hogy mikor gyártották a telefont. Most biztosan nincs rajta a legfrissebb mert az most jött ki.

(#11030) Zolar válasza Karpanti (#11028) üzenetére

Zolar
(senior tag)

Hi.

Ne telefonon keresztül frissítsd! Vagy Phoenix-el, vagy vidd be egy Nokia mintaboltba, ott ingyen elvégzik... :)

(#11031) Newyorker válasza Karpanti (#11028) üzenetére

Newyorker
(PH! addikt)

2010. április 02-ai a legújabb szoft., szval tuti nem az lenne rajt. Megveszed és rögtön frissíttesd Nokia boltban!

(#11032) GAgyiXyXy

GAgyiXyXy
(fanatikus tag)

Nakéremszépen....Szóval 5G-s előfizut kötöttem, mert költözés miatt ez lesz a a családi net forrás átmenetileg. Az opera érdekességéről már írtam, most jöjjön a gps furcsasága. Íme a beállítás.

És ez:

Látszik, hogy be is jelentkezik az ovi-ba.

Az ovi maps beállításai. Semmi hibaüzenet vagy valami nincs..

Látszik, hogy 3G kapcsolat van, a pozícióm meg halovány......

Mi lehet a baj? Olyan, mintha csak a beépített gps-re hagyatkozna.

(#11033) old rocker válasza GAgyiXyXy (#11032) üzenetére

old rocker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem talált műholdat...Ilyen közel lax? Én a Joshua Avenue-n

(#11034) GAgyiXyXy válasza old rocker (#11033) üzenetére

GAgyiXyXy
(fanatikus tag)

Azt én tudom, hogy nem talál műhódot, de a hálózatalpú, meg a kiegészített miért nem teszi a dolgát? Egyébként a kép a nagyállomáson készült, nem látott hódot valóban, de a pozíciómat "nagyjából" be kellett volna lőnie nem?

most költözöm tovább :)

(#11035) Newyorker

Newyorker
(PH! addikt)

így se lesz oly nagyon sokkal gyorsabb

(#11036) csab2 válasza GAgyiXyXy (#11032) üzenetére

csab2
(PH! addikt)

A kiegészített GPS-hez is kell műhold jel. Én egyébként a "Pannon internet" kapcsolatot használom. Nem lehet az a gond?

(#11037) old rocker válasza GAgyiXyXy (#11034) üzenetére

old rocker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Be. Annál is inkább, mert én a Google Map-ot is rajta hagytam,az 3 sec alatt bemér, ha a budin vagyok,akkor is. A Nokia Maps, mire idáig jutottam az írásban, akkorra lőtt be pontosan. Na, most megint arrébb rakott vagy 550 méterrel...A Google szerint 30 méterrel arrébb, a virágboltba rakott. Tiszta betojás, megnyomtam az okét, kiírta a virágbolt nevét.

Amúgy, jelentem, semmi különös nincs, de az új szofttal atomstabil a gép.Csak arra kell vigyáznom nagyon, hogy qrwajó a telefon...
Felraktam az Oviról az AutóProfiles nevű progit. Az üzemmód váltás programozás sehol sincs a BestProfiles-hez képest; de a naptárral szinkronizált "néma" vagy"tárgyalás" üzemmódra váltás zseniális. Vagyis ha találkozó van bejegyezve emlékeztetőnek a naptárba, kezdetekor átvált némába, a bejegyzés szerinti vége időpontban vissza.
Nem sűrűn, de jártam úgy, megkezdtük az interjút és elkezdett csörögni a telefon. Úgy viszont sokkal gyakrabban, hogy elfelejtettem visszakapcsolni általánosba...

Tényleg,Csab nyilván igazad van, GPRSNetre kéne állítani...

[ Szerkesztve ]

(#11038) GAgyiXyXy válasza csab2 (#11036) üzenetére

GAgyiXyXy
(fanatikus tag)

Nekem ezek vannak csak...

(#11039) old rocker válasza GAgyiXyXy (#11038) üzenetére

old rocker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kérd le SMS-ben a GPRS alapú beállítást.A T-mobile oldalon pl. netről le lehet kérni,nem ismerem a pannon oldalát. A WAP az ratyi ehhez...

(#11040) old rocker

old rocker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

asszem nálatok 1220 az ügyfélszolgálat...

(#11041) GAgyiXyXy válasza old rocker (#11040) üzenetére

GAgyiXyXy
(fanatikus tag)

Ez lesz....

(#11042) GAgyiXyXy válasza csab2 (#11036) üzenetére

GAgyiXyXy
(fanatikus tag)

átírtam a w@p hozzáférési pontjáz net-re és már jó is.

(#11043) GAgyiXyXy válasza old rocker (#11037) üzenetére

GAgyiXyXy
(fanatikus tag)

Na itt, vagyok, megvagyok :)
Ha erre jársz, nézz be. Egy jó interjúra :)

nagyon finom kv-m van. és pálinkám is :)

(#11044) Newyorker

Newyorker
(PH! addikt)

vagy telefont kell cserélni :DDD

(#11045) csab2 válasza GAgyiXyXy (#11038) üzenetére

csab2
(PH! addikt)

Érdekes, nekem ezek vannak

Fura. Nekem ezeket a pannonos hozzáférési pontokat adja meg automatikusan HR után. Természetesen a legalsó kivételével.

(#11046) csab2 válasza GAgyiXyXy (#11043) üzenetére

csab2
(PH! addikt)

Basszus, itt vagy mellettem, vagy mi? :) "Remélem" nem koleszos vagy! :))

[ Szerkesztve ]

(#11047) Newyorker válasza GAgyiXyXy (#11043) üzenetére

Newyorker
(PH! addikt)

ez az új béta mapsz?

(#11048) csabesz89 válasza Newyorker (#11047) üzenetére

csabesz89
(lelkes újonc)

én amúgy beta maps-el kapcsolatban olvastam beta labs fórumát, és így a nap többség szerint jobb lett, csak e52 tulajdonosoknak nem tetszett, szal a köcsög pont úgy csinálták meg h e52kombatibilitás hibák vannak az új szofttal, ezért nem is érdemes feltenni, de reméljük majd javítják a helyzetet

(#11049) csab2

csab2
(PH! addikt)

Elég vicces, hogy a World Traveler szerint 1 euró 265 forint tegnap óta, pedig a valóságban már majdnem 280. :(

(#11050) Newyorker válasza csabesz89 (#11048) üzenetére

Newyorker
(PH! addikt)

én nem is tettem fel :(

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.