Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#501) daniip

daniip
(újonc)

Sziasztok!

Két kérdésem lenne ezzel a telefonnal kapcsolatban:

1, Facebook illetve google alkalmazást tud e kezelni?
2, Ha igen, akkor ez működhet úgy, mint az androidos telefonoknál (pl. új hozzászólást facebookon, új email érkezését rögtön jelzi)?

Ha esetleg szerepelt már ilyen kérdés, akkor én bénáztam a keresésben.

Köszönöm előre is a válaszokat!

(#502) tschyllagh

tschyllagh
(kvázi-tag)

sziasztok! eladóvá vált e52-esem. Itt a link: http://www.vatera.hu/nokia_e52_hibatlan_kulsovel_1455971907.html

Nokia 3210 > Nokia 8210 > Nokia 3510i > Nokia 6101 > Nokia 6233 > HTC Desire & Sennheiser CX-55

(#503) hk0 válasza daniip (#501) üzenetére

hk0
(kvázi-tag)

Amennyire én tudom facebook kliens erre a modellre nincs, a böngészőből lehet a facebook mobil változatát használni. Google alkalmazásokról nem tudok semmit.

Ma délután a telefonom téglásította magát, egyszer elővettem hogy megnézzem az időt és látom hogy kikapcsolt, azóta nem lehet bekapcsolni, hard reset sem megy. Ha nyomom a power gombot pár másodperc után zizzen egyet, de ennyi.
Valakinek volt már hasonló gondja?

(#504) Doner

Doner
(kvázi-tag)

Üdv!
Hogyan tudok wlanra csatlakozni bemegyek a csatlakozasba de semmi erdemleges beallitast nem talalok es akarhanyszor netezni akarok mindig mobilnettel akar felmenni

"Privátra válaszolj légyszi úgyis látom mikor voltál az oldalon....ne raboljuk egymás idejét..."

(#505) Doner

Doner
(kvázi-tag)

üdv wlan-t megoldottam viszont nem tudok navigálni

"Privátra válaszolj légyszi úgyis látom mikor voltál az oldalon....ne raboljuk egymás idejét..."

(#506) Kodiak88

Kodiak88
(újonc)

Üdv! Egy olyan kérdésem lenne, hogy egy készülékház cserét mennyire bonyolult megoldani otthon?

(#507) kbence97 válasza Kodiak88 (#506) üzenetére

kbence97
(újonc)

Én is cseréltettem, és nem bonyolult. A Nokia árkádnál megcsinálják gyorsan, de ott 13ezer a gyári. Az utángyártott meg silány minőségű.

(#508) Sunfleur

Sunfleur
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Helló.
Ime egy pozitív hsz a telefonról:
Imádom.
Én, akinek volt már Arc-ja, iPhone 4-je, Wave2-je .. és kábé még úgy ötszáz másik féle telefonja.
Meg vagyok hökkenve én is, de eddig ez a legjobb használhatóság anyagminőség és kézreállás tekintében.
Sosem hittem, hogy majd egyszer ezt mondom egy Symbianos Nokiáról, de :
:R

♥ ΛSUS Ķ53SV-SX056D ♥ - " ... ez a saját véleményem, nem kell vele egyetérteni, de belekötni sem érdemes. Attól nem fog változni. " - by joey20

(#509) crwn válasza Sunfleur (#508) üzenetére

crwn
(senior tag)

Csatlakozom! :C

(#510) dedikamion válasza Sunfleur (#508) üzenetére

dedikamion
(újonc)

Sziasztok!
Én is csak dicsérni tudom! Az aksi 5-6 napig is bírja ha. Ami a mai okos telefonokra nem jellemző:( Igaz nem "ülök rajta" de azért rendesen használom.

(#511) SecuV6

SecuV6
(kvázi-tag)

Sziasztok, E52-nél lehet kábelen "tetheringelni" mobilnetet mondjuk laptopra? Köszi

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.