Nos, több mint 1 hónapja vettem meg és az első pár hétben semmi probléma nem volt vele, viszont 9 napja egyszer magától kikapcsolt, azóta pedig napi rendszerességgel újraindul, lefagy, ilyenek.
Nem tudom van-e köze hozzá, mindenesetre azóta csinálja ezt, amióta az új Nokia Ovi Suite-al szinkronizáltam, az meg valami progit rátett, mondván az kell neki hozzá.
A másik ami feltűnt, hogy minden fagyás-kikapcs után a telep mérője 1 osztással lejjebb megy az előző bekapcsolt állapothoz képest. Nos persze lehet a bekapcsoláskor program más értéket mér, de ezt minden esetben így van.
Az kavarog bennem, hogy valami progi okozza ezt nálam, hisz eddig miért nem jött egyszer se a hiba, most meg naponta többször is, a másik pedig, hogy akkor fagy le a telóm amikor egy szintet lejjebb lép a töltöttség jelző! Lehet ez már paranoia, mert én sem hiszek benne igazán, de eddig ezt figyeltem meg és gondoltam megosztom veletek! Most azon dolgozom, hogy egyenként szedegetem le a feltett progikat, hátha egyszer abbahagyja, ha nem akkor *#7370# Ha ez sem segít, akkor szerviz! 
SGS II