Na szóval a tegnapi tapasztalatok a telóval, hát eléggé rosszra sikerültek. Délelőtt megvettem, utána beállítottam, nyomogattam, úgy csináltam, mint ahogy egy rendes új E52 tulaj tenné. Minden szép és jó volt, hisz a nagyon szép szvsz a telefon, legalábbis nekem tetszik. De aztán hirtelen lefagyott és újraindult, majd még egyszer, és tegnap, hát 'vagy 10-szer biztosan.
Az egyik fagyás úgy sikerült, hogy utána be sem tudtam kapcsolni. Irány a westend-ben lévő nokia, mivel pont ott voltam, de a srác mondja, hogy ők nem nyúlhatnak hozzá 72 óráig, vigyem oda ahol vettem. De tudja mi a baja, szoftverfrissítést kellene rajta csinálni, mondom jó.
Elérek óbudára, gyerek mondja, produkáljam a hibát, hát mit ad ég, akkor meg bekapcsolt. Mondom fa**a. Kérdezem, hogy van már új szoft a telóra, mert akkor megcsinálhatná a frissítést. Mondja persze van, (hmm mondom eddig még senki sem írta volna, hogy lenne) de amíg le nem jár a 3 nap addig nem csinálhatja meg. Addig nyomkodjam, nyúzzam, mert 72 órán belül még, ha rossz a teló, akkor cserélhetik, utána már csak javítás.
Ja és kérdem, hogy otthon is megcsinálhatom-e a szoft.frissítést? Hááát igen, de nem ajánlja, mert el lehet rontani és utána már nem érvényes a 3 napig lévő cseréljük a készüléket dolog.
Engem igazából nem izgat, mert még nem lakok pesten, szóval ha elrontanám, akkor sem tudnám visszavinni 3 napon belül, úgy h most akarom csinálni a frissítést, de azt irja nincs újabb szoft, kérdés, hogy újrarakjam-e, azzal változik-e valami? 
Szerk.: Elkezdtem újrarakni ,mert nagyon szar így, hogy állandóan lefagy. 
[ Szerkesztve ]
Egyszer leugrottam a ház tetejéről, mert azt mondták, hogy nem érzek majd semmit. És tényleg, még ma sem érzek semmit. MSN: enddav@msn.com