Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#201) Cerebellum

Cerebellum
(őstag)
LOGOUT blog

Ez a kereső a mániátok, csakhogy kb az 5. keresésre sikerül eltalálni a kulcsszót úgy, hogy legyen is keresési eredmény.

Egyébként meg leesik a karikagyűrű az ujjatokról, ha le kell írni egy hsz-be, hogy fixfókuszos, vagy csak jól esik baszogatni a másikat?

Eligor Rendszerház Kft. - Rendszerben gondolkodunk - www.eligor.hu

(#202) Stunts666 válasza pollai (#147) üzenetére

Stunts666
(fanatikus tag)

Partnerogsm-nél 71ezer plusz 5-6ezer a nokia gari szerintem.

HTC Desire - Sandisk microSDHC 16GB ..::Battlelog - WinGab::..

(#203) domby

domby
(újonc)

Van tippetek, hogy merre lehet találni 'normálisan működő' témákat? Mert amiket használtam E66ra, vagy amit az "E52 theme" szóra ki dob google, azzal a legtöbbel olyan gond van a a középső gombhoz tartozó szövegek (pl megnyit, megtekint ...) mind fehér, vagy elüt a téma szinétől. Csak a gyári témák működnek gond nélkül :(

(#204) Karma válasza domby (#203) üzenetére

LOGOUT blog

Az E52 kulcsszó helyett próbálkozz inkább FP2-vel, ugyanis ettől a verziótól kezdve van csak középső felirat :) Itt nézelődtél már?

Break Driven Development

(#205) c p válasza shevy (#189) üzenetére

c p
(tag)

ravaszék nem bolti garanciának nevezik a bolti garit: 1 év ZiPpZaR Mobile garancia

illetve egy jól használható teszt - "tartós mozgatható telefon" :]

... in blues we trust...

(#206) picur220 válasza ben11 (#197) üzenetére

picur220
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én szoktam a keresőt használni, csak nem mindig, és most nem azért írtam vastaggal, mert ez nekem olyan kurvafontos, és most ordibálok, hogy mondja már meg vki, hanem azért, mert ezt 1x már megkérdeztem, és ez valahogy elment a szemetek mellett, holott simán beleszerkeszthette volna bárki bármelyik hsz-ébe.
A fórum sztem arra való, hogy segítsük egymást, és nem arra, hogy mindenkit baszogassunk, hogy használja a keresőt, a szerk.gombot, stb. (ez nem csak neked szól).

LG Optimus 7 :)

(#207) ben11 válasza Cerebellum (#201) üzenetére

ben11
(senior tag)

Már nem is haragudj,de ha engem érdekel egy telefon,akkor mindössze 200 hsz-t gond nélkül végig tudok pörgetni,hisz nem regényeket írunk ide, ha már a mi lustaságunk van a porondon, akkor nem ártana magatokba nézni.Mellesleg én válaszoltam a kérdésre..
Részemről vita lezárva.

[ Szerkesztve ]

Közérdekű: http://hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com/

(#208) enddav

enddav
(fanatikus tag)

Na szóval a tegnapi tapasztalatok a telóval, hát eléggé rosszra sikerültek. Délelőtt megvettem, utána beállítottam, nyomogattam, úgy csináltam, mint ahogy egy rendes új E52 tulaj tenné. Minden szép és jó volt, hisz a nagyon szép szvsz a telefon, legalábbis nekem tetszik. De aztán hirtelen lefagyott és újraindult, majd még egyszer, és tegnap, hát 'vagy 10-szer biztosan.
Az egyik fagyás úgy sikerült, hogy utána be sem tudtam kapcsolni. Irány a westend-ben lévő nokia, mivel pont ott voltam, de a srác mondja, hogy ők nem nyúlhatnak hozzá 72 óráig, vigyem oda ahol vettem. De tudja mi a baja, szoftverfrissítést kellene rajta csinálni, mondom jó.
Elérek óbudára, gyerek mondja, produkáljam a hibát, hát mit ad ég, akkor meg bekapcsolt. Mondom fa**a. Kérdezem, hogy van már új szoft a telóra, mert akkor megcsinálhatná a frissítést. Mondja persze van, (hmm mondom eddig még senki sem írta volna, hogy lenne) de amíg le nem jár a 3 nap addig nem csinálhatja meg. Addig nyomkodjam, nyúzzam, mert 72 órán belül még, ha rossz a teló, akkor cserélhetik, utána már csak javítás.
Ja és kérdem, hogy otthon is megcsinálhatom-e a szoft.frissítést? Hááát igen, de nem ajánlja, mert el lehet rontani és utána már nem érvényes a 3 napig lévő cseréljük a készüléket dolog.
Engem igazából nem izgat, mert még nem lakok pesten, szóval ha elrontanám, akkor sem tudnám visszavinni 3 napon belül, úgy h most akarom csinálni a frissítést, de azt irja nincs újabb szoft, kérdés, hogy újrarakjam-e, azzal változik-e valami? :F
Szerk.: Elkezdtem újrarakni ,mert nagyon szar így, hogy állandóan lefagy. :((

[ Szerkesztve ]

Egyszer leugrottam a ház tetejéről, mert azt mondták, hogy nem érzek majd semmit. És tényleg, még ma sem érzek semmit. MSN: enddav@msn.com

(#209) -Maci- válasza enddav (#208) üzenetére

-Maci-
(senior tag)

Szia!

Nem akarok bele pofázni, mert még nekem nem volt okos telefonom, de mégis leírnám egy tapasztalatomat ezzel kapcsolatban!
Nos, nekem a télen meggajdult a 6300-ám zenelejátszója (ugye ez S40-es). Mivel egy idelye azért már szórakozom a mobiljaimmal, nem csak telefonálásra használom, rögtön levágtam, hogy szoftveres a gond. Na mondom, ezért én nem fizetek, frissítem magamnak (azt hittem, hogy már lejárt a garim). Frissítettem is PCsuite-tal, de csak rosszabb lett. Össze-vissza játszotta a számokat és már fagyott is. Bementem a trémobilhoz 40 ropival, hogy veszek E51-et, de kiderült hogy még jó a garim és papír sem kell, megcsinálják ingyé. Na és akkor mondtam a bácsinak, hogy én már frissítettem! Erre mondta, hogy az úgy nem jó! Akkor csak hozzá ad újdonságokat a szoftverhez, de a már meglevő komponenseket nem cseréli le. Ő viszont törli a teljes szoftver és úgy rak fel újat. Így is lett, azóta jó. Lehet hogy a teidnek is ez kell.
Egyébként a másik E52-es témában Poci kolléga volt olyan kedves és megírta, hogy milyen verziójú szoftvert futtat a telefonja. Esetleg egyesztesd össze a tieddel és írd meg nekünk is, ha eltérés van, had okuljunk belőle.

BMW R100R The ultimate riding machine...

(#210) enddav válasza -Maci- (#209) üzenetére

enddav
(fanatikus tag)

Ugyanaz teljesen, mint az övé, de szvsz nem is lehetne más, hisz nincsen, csak egyetlen egy szoftver hozzá még sajnos.
Ja és sztem az lesz, ahogy mondtad, hogy hétfőn megyek úgyis pestre, és beviszem egy nokia szervizbe, akkor már úgyis vihetem bármelyikbe. Egyébként azt ott helybe megcsinálják nekem, vagy ott kell hagynom?

Egyszer leugrottam a ház tetejéről, mert azt mondták, hogy nem érzek majd semmit. És tényleg, még ma sem érzek semmit. MSN: enddav@msn.com

(#211) Sztbeni válasza -Maci- (#209) üzenetére

Sztbeni
(senior tag)
LOGOUT blog

Trések megint hülyeséget beszélnek! Idézet a Nokia oldaláról:

"13.Eltér ez a frissítés attól, amelyet a Nokia szervizpontokon végeznek?

Nem, ez ugyanaz a frissítés, amelyet a Nokia szervizpontokon is végeznek, ráadásul ez kényelmesebb, mert bárhonnan elvégezhetjük, ha hálózati lefedettség vagy internet-hozzáférésünk van. "

A GYIK-ben volt.

[ Szerkesztve ]

"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! A lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is megvan bocsátva. Ilyen egyszerű!"

(#212) -Maci- válasza Sztbeni (#211) üzenetére

-Maci-
(senior tag)

Ezt én értem.... DE

Megcsináltam azt a frissítést, amiről te is beszélsz és ROSSZABB lett, pedig tutira frissítette. Kiírta, hogy sikeresen frissített a leg újabb szoftververzóra vagy ilyesmi.
Viszont bementem a trémobilhoz, megcsinálták ingyé, azóta semmi baja....

(#213) -Maci- válasza enddav (#210) üzenetére

-Maci-
(senior tag)

Hát SZERINTEM, laikus szerint attól, hogy ugyan az a szoftver, még lehet rossz, csak mint érdekesség.... Valami hiba volt telepítésnél, vagy mittom én.... Csak tippelek!
Hogy a szervízben hogy megy, azt én nem tudhatom... Nekem a trénél azonnal megcsinálták. Kb negyed órát vártam. Ezérrt is várok még a vásárlással. Ugyan a trénél raknak rá randa rózsaszín feliratot meg bele túrnak, de a szervíz..... Sok helyen van, hosszú nyitvatartással és 99% nekem még ott a helyszínen javítottak....

(#214) Sztbeni válasza -Maci- (#212) üzenetére

Sztbeni
(senior tag)
LOGOUT blog

Lehet, hogy ott újabb verziót raktak rá.

"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! A lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is megvan bocsátva. Ilyen egyszerű!"

(#215) Joe bácsi válasza -Maci- (#209) üzenetére

Joe bácsi
(PH! addikt)

:W A "kedves" Karma "kollégának" is már ezerszer mondtam és hangoztattam itt a fórumon több topikban, h. a házi sw frissítés csak foltoz és nem gyalul teljesen és a szervizes az igazi, de MINDENKI leugatott!!! :W :(((

Amit Sztbeni bemásolt az kamu marketing. (Van Nokia szervizes spanom, és nem ma kezdte a szakmát!!!!)

[ Szerkesztve ]

Android??!! Hagyjuk mááááááááár!!!

(#216) -Maci- válasza Sztbeni (#214) üzenetére

-Maci-
(senior tag)

Nem!
Most nem akarok szoftver verzió számokkal dobálózni, de a példa kedvéért, egy fals számmal:
Az én verzióm volt 1.0 , meggajdult, frissítettem a neten, lett1.4 Ezek után mindíg lefagyott, ha beleléptem a zene lejátszóba...
Bementem a trémobilhoz, elmondták, amit írtam, frissítették s vissza adták. Direkt megnéztem utána is 1.4 -es szoftver volt és szuperül működött!

Mondom mégegyszer: a számok reprezentatív jellegűek!!!

(#217) Sztbeni válasza -Maci- (#216) üzenetére

Sztbeni
(senior tag)
LOGOUT blog

T függő gép?

(#218) -Maci- válasza Joe bácsi (#215) üzenetére

-Maci-
(senior tag)

Ezt mondom én is! :)
Egyébként tényleg, ez az, ők is ezt a szót használták rá, hogy "foltoz"! Ez így igaz!

(#219) -Maci- válasza Sztbeni (#217) üzenetére

-Maci-
(senior tag)

Az, aha.

(#220) Karma válasza Joe bácsi (#215) üzenetére

LOGOUT blog

-
Inkább privátban...

[ Szerkesztve ]

Break Driven Development

(#221) Sztbeni válasza -Maci- (#219) üzenetére

Sztbeni
(senior tag)
LOGOUT blog

olvastam ,hogy a függő készüléket nem mindeig lehet úgy frissíteni mint a függetlent.

(#222) domby válasza Karma (#204) üzenetére

domby
(újonc)

A fene, elkerülte a figyelmem hogy ezek FP2-esek már, és más téma kell. Köszi, ezek működnek prímán!

(#223) .House

.House
(újonc)

Nekem az ilyen stílusú telefonok nem nagyon tetszenek ,
de ez tényleg odab@sz :C
Külsőre szerintem állíti jól néz ki ,
és a tesztet olvasva a tudásával sincs gond :)

Ha nem tudsz hazudni ,azt sem tudod mikor hazudnak neked.

(#224) Probert75

Probert75
(őstag)

Sziasztok! Nincs valakinek belső infója, hogy mikor kerül be a Pannon kínálatába? A választ előre is köszönöm!

The Myth Basic(Holland az alap)

(#225) nemesmatee

nemesmatee
(kvázi-tag)

A várva várt újabb E szériás Nokia :C nagyon tetszik :R:R:R:R

[ Szerkesztve ] Vagy mégsem??? :D

(#226) Dottore

Dottore
(őstag)
LOGOUT blog

Van egy eladó E52 (24 hónapos Magyar gar.) ha valakit érdekel hívjon (304228414). Egy napos sincs (4 órája van meg), teljesen jól működik, semmi gond vele. Nekem viszont nem tetszik. Egy 6310i volt és gondoltam itt az idő a váltásra. Csalódtam, ez egy kényes törékeny vacak.

[ Szerkesztve ]

Minden anyag egy másik anyagban van és ott akar valamit.

(#227) Probert75 válasza Dottore (#226) üzenetére

Probert75
(őstag)

Dottore mit kóstál?

(#228) Dottore válasza Probert75 (#227) üzenetére

Dottore
(őstag)
LOGOUT blog

telefon...

(#229) Probert75 válasza Dottore (#228) üzenetére

Probert75
(őstag)

Azt gondoltam! De az árára vagyok kíváncsi, mert elég széles skálán mozog az ára. Melyik megyéből írsz egyébként?

(#230) Dottore válasza Probert75 (#229) üzenetére

Dottore
(őstag)
LOGOUT blog

Kérlek hívj fel telefonon ha érdekel, hatékony kommunikatív eszköz. Veszprém.

(#231) Probert75 válasza Dottore (#230) üzenetére

Probert75
(őstag)

Veszprém megye nekem messze van. Én Hajdu Bihar megyéből írok. Miért nem lehet ide írni, hogy te mennyiért szeretnéd adni. Lehet ha megírnád mást is érdekelne. Igazából két hónap múlva akarok telót cserélni, csak kíváncsi voltam mennyire tartod. Egy Samsung E250-em van, amit le szeretnék már cserélni egy értelmes telefonra.

(#232) Probert75

Probert75
(őstag)

Még nincs meg a teljes rávaló. Még csak 2/3 van meg.

[ Szerkesztve ]

(#233) Dottore válasza Probert75 (#231) üzenetére

Dottore
(őstag)
LOGOUT blog

"Igazából két hónap múlva akarok telót cserélni, csak kíváncsi voltam mennyire tartod."

Na ezért nem lehet... :D
Ha valakit komolyan érdekel az fel fog hívni.

(#234) Sztbeni válasza -Maci- (#219) üzenetére

Sztbeni
(senior tag)
LOGOUT blog

Hogy erről ne nagyon legyen vita, leírom, hogy mit tudok. Ez szinte biztos, hogy így van, mert több helyen hallottam hasonlókról:

1. A NSU a mobil Firmware szoftverét frissíti.
2. A Nokia szerint megegyezik ez a frissítés azzal, amit a Nokia márkaszervizeiben végeznek.
3.A mobiloknál a szoftverfrissítés nem azt jelenti, mint a számítógépeknél: a számítógépeken csak foltoz és rátölti a szoftvert. A mobiloknál ez újratelepítés+szoftverfrissítés vagyis újrahúzza a mobil teljes szoftverét és rárakja a legújabb szoftvert. Ez onnan is látszik, hogy töröl mindent a memóriából. Nem fog működni a mobil, ha frissítés közben kizúzza az ember.
4. A szolgáltató függő mobiloknál más a helyzet: itt nem mindig engedi a legújabb szoftvert, valamint szinte biztos, hogy nem telepít teljesen újra, mert például megmarad például az üdvözlőkép, a szolgáltatói menü, stb. Ez nem mindig igaz. Szolgáltató és telefonfüggő.

Remélem jól tudom, és ezzel tudok segíteni.

(#235) Sztbeni

Sztbeni
(senior tag)
LOGOUT blog

Legszebb telefon?! Az nem csak a második :) !
Az etalon:
[link]

[ Szerkesztve ]

(#236) picur220 válasza Sztbeni (#234) üzenetére

picur220
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

4-es pontnál nem a szolgáltatófüggőség a lényeg, hanem az, hogy a szolgáltató babrálja-e a szoftverét a telonak. A pannon nem babrálja, tehát ott megy minden rendesen, ellenben a tré és a voda nagyon belenyúl, lásd üdvkép.

Tényleg te voltál dddd4?:D

(#237) Sztbeni válasza picur220 (#236) üzenetére

Sztbeni
(senior tag)
LOGOUT blog

Írtam, hogy nem minden szolgáltató. Az S60-as mobilokba főleg a T nyúl bele.

Ténleg én voltam! :)

(#238) shevy

shevy
(kvázi-tag)

Van már Gsmarena review is:

[link]

(#239) picur220 válasza Sztbeni (#237) üzenetére

picur220
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hogyhogy nem bannoltak még? :DDD

(#240) Sztbeni válasza picur220 (#239) üzenetére

Sztbeni
(senior tag)
LOGOUT blog

Újraregelés előtt engedélyt kértem egy moderátortól.

(#241) Sztbeni

Sztbeni
(senior tag)
LOGOUT blog

A GSMArena oldalán igen szép képek vannak róla. Ha jól látom, akkor azt az "N70-es ezüstöt" kapta meg színnek.

(#242) picur220 válasza Sztbeni (#240) üzenetére

picur220
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jaaa, értem.:D

(#243) Sztbeni válasza Sztbeni (#234) üzenetére

Sztbeni
(senior tag)
LOGOUT blog

5. Úgy tudom, ha szolgáltatói menüs mobilnak átírjuk a product kódját, akkor megoldható, hogy az eredeti szoftot tegye rá.

(#244) enddav

enddav
(fanatikus tag)

Hmm hát az enyém már behalt teljesen, befagyott, kikapcsolt és azóta nem hajlandó már bekapcsolni sem. Szép, mondhatom..... :(( :W

(#245) shevy

shevy
(kvázi-tag)

annyi rosszat hallok róla, hogy már lehet, hogy meg sem veszem, már elment tőle a kedvem, sokkal több kritikát kap, mint amennyi dicséretet, sőt nem is dicsérik :(

(#246) -Maci- válasza shevy (#245) üzenetére

-Maci-
(senior tag)

Én sem bántam még meg, hogy nem csábultam el... Pedig közel voltam... Most kicsit letaglózott, hogy full műanyag az egész....
E51-ekkel kapcsolatban is volt kifogásom, pedig az is nagyon tetszik, de nem egy lötyögőssel találkoztam... Annak az elő és hátlapja legalább fém, a váza műanyag. Viszont egy full műanyag telefonra cserélni a FULL FÉM 6300-át (annak a váza is fém)....
Nekem tudhat bármit egy telefon, ha lötyög rajta valami, vagy por megy a kijelző és a plexi közé... :W :W :W

(#247) Kobaljov

Kobaljov
(senior tag)
LOGOUT blog

Tesztelték a HWSW-n is, a telefonálási hangminőségével nem voltak kibékülve

(#248) Ricardo

Ricardo
(PH! nagyúr)

Elmegyek pár napra, és mire visszajövök, egy csomó negatív poszt születik. valóban ennyire elbaltázták volna :F

(#249) enddav válasza Kobaljov (#247) üzenetére

enddav
(fanatikus tag)

Basszus, nekik sem fagyott, hát akkor az enyémmel van valami gond. :(( A hétfő még sajna messze van, addig kénytelen vagyok használni a 6230i-t, hiszen az E52 már be sem kapcsol. :W

(#250) Pleti87

Pleti87
(újonc)

Kedves tulajdonosok!

Összességében ajánljátok a telefon vásárlását?
Pl.: összeszerelés, programok telepíthetősége, hangminőség, stb...
Szóval megéri-e?
Köszi!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.