Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#51) Ricardo

Ricardo
(PH! nagyúr)

(#52) LaMotta

LaMotta
(fanatikus tag)

Szép kis telefon ez.... Minden célra tökéletesen megfelel... Anyagból is van... Na, ha majd Vodánál lesz Live mentes, lehet lepaktálok velük 2 évre.. Eddig úgy is csak nyertek rajtam, mivel készüléket nem vettem tőlük :).

(#53) Greg-77

Greg-77
(fanatikus tag)

Nagyon tetszik ez a telefon méltó utód valóban! Ha most állnék telefonvásárlás előtt biztosan ezt választanám, de mivel már tudom milyen qwerty bill-es telefon csak is E7x ;) De dicséretes, hogy beletették a 600-as procit és az 1500-as aksit. Az összeszerelés és az anyaghasználat hozza az E-szériában megszokottakat (a kamera is :DDD )

Volt: Nokia E-71, iPhone 3GS 16GB, ZTE Blade, S.E X10 mini pro. Most: S.E Spiro.

(#54) Duliee

Duliee
(őstag)
LOGOUT blog

Te ezen látsz vékony Nokia töltőcsatlakozót? ezen telón már nincs olyan,tudtommal.
Ja és egy link[link]

Az értékesítési csomagban van egy AC-10-es microUSB töltő.

Adnak egy átalakítót ami így nézki

[ Szerkesztve ]

Eladó: E8400 BOX |Gyári intel i5/i7 rézmagos hűtő /1155/ <> Hirdetéseim: http://tinyurl.com/cspez8d

(#55) Konflikt

Konflikt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

fasza cucc, ez igen, jol eltalat javitasokkal (nagyobb kijelzo, usb toltheto, joval erosebb cpu, kicsit jobb kamera, stb..) es az ara is korrekt. Az E51 amugy is egy jokis mobil.

Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart!

(#56) Dare2Live

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Tnél tudni, hogy mikortól lesz?

Szerintem.... The things we make ... make us.  -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

(#57) Vtwo

Vtwo
(senior tag)

Amit hiányoltam az E51-ből ebbe belpakolták.Kéne.
Az induló ár nem vészes szvsz.

[ Szerkesztve ]

(#58) Beerwolf

Beerwolf
(senior tag)

Tetszik, bár sokakkal ellentétben nekem a külseje annyira nem jön be.

Clear Eyes, Full Hearts, Can’t Lose

(#59) fricz19 válasza Ricardo (#51) üzenetére

fricz19
(senior tag)
LOGOUT blog

gyorsak ezek a kinaiak :)

nagyon szép, e51 is kiváló telefon volt/van

(#60) Ari18

Ari18
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem tetszik jó "telefon", de én már soha nem adnék 70k-t egy telefonért.

(#61) Kobaljov

Kobaljov
(senior tag)
LOGOUT blog

"Az ára sem olyan vészes, jelenleg bruttó 70.000 forint körül mozog"

Ezekhez már igazán elkezdhetnétek odaírni, hogy ez mit tartalmaz mert nagyon nem mindegy, hogy házilag függetlenített "0 perces használt" készülék fél éves zuggsm bolti garanciával ennyi, vagy egy normál bolti új 2 éves gyári garanciával. Nagyon nem mindegy és nem vagyok biztos benne, hogy az első lenne mérvadó, megoldáskánt fel lehetne tüntetni mindkettőt, aztán akkor mindenki egyből látja amelyik érdekli ill. a más modellekel való összehasonlítás is tisztább (valamelyik múltkori teszt végén is 70K-s készülékhez a 130K-s lett felhozva konkurensnek..)

Egyébként a készüléket adó boltban is 77K és 87K mozog az ára, az előd E51-hez képest ennyi felárat azért nem jelentenek az újdonságai (?)

(#62) DasH_001

DasH_001
(tag)

Én is erre vártam, köszi! :)
Remélem lesz a Pannonnál, és tavaszra lemegy előfizuval 35-40-re.
Ha időközben az N-Gage támogatás is bekerülne, csak jobban örülnék!

(#63) joc-cod

joc-cod
(tag)

Megéri 1-2 héten belül venni egy ilyet? Vagy inkább érdemes várni 1-2 hónapot amíg lecsökken az ára? Amúgy nagyon bejön ez a telefon, amióta bemutatták, hogy lesz, azóta várok erre a telefonra... Esetleg nem tudja valaki, hogy arany színben mikortól lehet majd kapni?

(#64) kaller1 válasza Duliee (#54) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Elnézésedet kérem,Neked volt igazad! :R Szóval ezen a microUSB csati egyben töltő csati is. Ezt egy kissé benéztem.... :B

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#65) Poci3 válasza Duliee (#44) üzenetére

Poci3
(tag)

Erről van szó:

http://europe.nokia.com/find-products/accessories/all-accessories/power/charger-adapters/nokia-charger-adapter-ca-146c

Az E55, E52 és az E75-is lehet tölteni USB-ről...

(#66) Duliee

Duliee
(őstag)
LOGOUT blog

Nem gond , sajna Nokia mániás vagyok, így általában sokat olvasok róluk, igen ez már az új szelek által készült, a szabványosítás jegyében.
MicroUSB töltő, microSD memóriakártya, 3,5 jack
remélem nem tűnt okoskodásnak az írásom:D

Eladó: E8400 BOX |Gyári intel i5/i7 rézmagos hűtő /1155/ <> Hirdetéseim: http://tinyurl.com/cspez8d

(#67) Duliee

Duliee
(őstag)
LOGOUT blog

Sztem ezeket már csak USB-ről lehet tölteni

(#68) laspring

laspring
(kvázi-tag)

Azt írják a tesztben, hogy autófókuszos a kamera, de szerintem ez tévedés
Sajnos :(

(#69) fateless válasza Quasi_modo (#50) üzenetére

fateless
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez visszatérő jelenség, nem újkeletű

"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

(#70) G. Dealer válasza Duliee (#67) üzenetére

G. Dealer
(tag)

Hát az E51 sztem szebb, lehet élőben már más... :B

http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?suser=G.+Dealer&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#71) -Maci- válasza Poci3 (#65) üzenetére

-Maci-
(senior tag)

Csak miért micro?? Miért nem mini? Ez az egy bajom van, de ez nem fog eltántorítani... :)

BMW R100R The ultimate riding machine...

(#72) blueMerle válasza -Maci- (#71) üzenetére

blueMerle
(PH! kedvence)

Egy "kicsit" le vagy maradva. Elég régóta a micro a szabvány.

(#73) -Maci- válasza blueMerle (#72) üzenetére

-Maci-
(senior tag)

Azt én tudom!
Csak a mini szerintem ésszerűbb lenne, mert elég sok eszkoz mini usb-s (fényképezőgépek, kártyaolvasók, PDA-k, néhány nyomtató) így mini USB kábel kis túlzással mindenhol van, ahol számítógép is....
Micro-ra pedig figyelni kell, hogy vigyél magaddal.... :))

(#74) Borify Péter

Borify Péter
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

ez egész jó,pedig nem vagyok oda a nokiákért

(#75) RandomGosu

RandomGosu
(senior tag)
LOGOUT blog

egész jól sikerült, szerintem karácsony előtt azért lemegy 50k alá.

rejtett számot nem veszek fel!

(#76) Voyage

Voyage
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Anyaghasználat oké, de szerintem bűnronda. :)

http://hardverapro.hu/apro/vadi_uj_silverstone_raven_01_plexi_oldallapos_gep/friss.html

(#77) ígyvanferi

ígyvanferi
(senior tag)

Érdekes, hogy nem Különösen Ajánlott. Végre megvan a K750i-m utódja. :) Persze még egy bő fél évet tuti várok a vásárlással.

(#76) Voyage: akkor te biztos a csili-vili, ilyen-olyan dizájnos telefonokat tartod szépnek...

[ Szerkesztve ]

(#78) Degeczi válasza -Maci- (#73) üzenetére

Degeczi
(PH! addikt)

így van
nem is értem, minek kellett egyáltalán a micro-usb-t létrehozni, amikor méretben is minimális a különbség, minden készüléken szépen elfér a mini aljzat is

(#79) Fancy-boy

Fancy-boy
(senior tag)

A kamera 3,2 megapixeles, autofókuszos

Biztos hogy van benne autofókusz? :F

(#80) rekid

rekid
(őstag)
LOGOUT blog

" itt jegyezném meg, hogy valamiért csak a Nokia telefonokkal működik, egy iPodra rádugva már gyötrelmes dobozhangja van. "

Impedancia? :)

e51 után ő lesz az utod :)

Gyáva népnek nincs hazája! | EliteBook 8530w | HTC Dezsőő | MIUI-XJ

(#81) lindermen válasza Fancy-boy (#79) üzenetére

lindermen
(fanatikus tag)

"Fényképezés

* 3,2 megapixeles, teljes fókuszos kamera vakuval"

a nokia magyar! oldaláról

(#82) C@rbon

C@rbon
(senior tag)

Apróság, amit észre vettem, de szerintem nagyon hasznos: a navigációs gyűrű pereme recés. Nem tudom, hogy kinek még, de az én E51-em navigációs gyűrűjéről már rég elkezdett kopni a krómozás. Remélhetőleg ezek a recék segítenek ezt megakadályozni.

Amúgy nagyon tetszik nekem is a teló, de ugye valamit mindig ki kell hagyni: egy jó kamera
Örülök a nagyobb kijelzőnek. :)
2 évesen szeretném lecserélni az E51-et, de még másfél sincs. Viszont nagyon lehetséges utód.

[ Szerkesztve ]

ELADÓ makettek: Tamiya Skyline GT-R; Ferrari Enzo; BMW Z8 stb. Csak a dobozuk van kinyitva! priviben keress meg!

(#83) total90

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Elég jó telefonnak néz ki és nekem az egyetlen pont amiért nem ezt veszem meg heteken belül az csak a kamera. Így másra teszem rá majd a kezem, de egyébként tényleg nagyon tetszik a teló... meg a teszt is jól össze lett foglalva :R

(#84) hemaka

hemaka
(PH! kedvence)

A kamera elég rossz, de egyébként okos, gyors és szép kis telefon. :)

„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

(#85) Bog válasza lindermen (#81) üzenetére

Bog
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A teljes fókusz nem egyenlő az autofókusszal. Sőt.

Veletech2012 - a magyar szakmai expo - www.veletech.hu

(#86) Bocha

Bocha
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Hibák javítva, köszi!

Kamera: valóban fixfókuszos, elgépelés volt.
HSDPA: rosszul tudtam, nem 7,2, hanem 10,2 Mbps-os.
Első oldal: természetesen microUSB -> Nokia töltő átalakítót kapunk hozzá, elgépelés volt.

Szenzor minden csütörtökön 15 és 16 óra között a Gazdasági Rádión (Budapest: 105,9 MHz)

(#87) tamastomi

tamastomi
(újonc)

Szvsz egyáltalán nem olyan szép, mint a tesztben ájuldozik Bocha......de hát ízlések és pofonok..... :P

(#88) Bocha válasza Kobaljov (#61) üzenetére

Bocha
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A használt 0 perces készülék is lehet gyári Nokia garanciás, az XXL GSM például pont úgy árulja, csak mivel papíron használtként adják el, különbözeti áfát fizetnek utána.

Egyébként a felvetésed jogos, most nézem, az ár tegnaphoz képest jócskán felmászott, javítom ezt a részt is, köszi!

Szenzor minden csütörtökön 15 és 16 óra között a Gazdasági Rádión (Budapest: 105,9 MHz)

(#89) -Maci- válasza Bocha (#88) üzenetére

-Maci-
(senior tag)

.... és az E55 cikket nem ápdételitek az ottani fórum hozzászólások alapján? :))

(#90) hool

hool
(fanatikus tag)

"potenciális vásárlók között bizonyára akad pár olyan, aki egész nap beszélni fog rajta."
vs
"kristálytisztán hallottam beszélgetőpartnereimet, akik szintén nem panaszkodtak, bár kérdésemre elmondták, hogy ennél azért hallottak már jobban is."

csak nekem ellentmondás?

(#91) Motion_Blur válasza -XadAnuX+ (#13) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Én is valszeg erre váltok :R

80k 2 év hu garral azért az még szerintem sok érte :(

[ Szerkesztve ]

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#92) BiP válasza hool (#90) üzenetére

BiP
(PH! addikt)

?? én nem vélek ellentmondást felfedezni. Az első mondat az akksiról szól, a második meg arról, hogy a hangerő nem a max, de annyira nem szar, hogy maguktól is panaszkodjanak rá.

Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.

(#93) plus44

plus44
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tényleg nagyon szép, korrekt a tudása, a kezelőszervek pedig külön nagyon tetszenek, egyszóval hibátlan.

Egy tucat bontatlan CD, Clingo Game Wheel, Iphone bőr tokok és egy HP Probook 4520s eladó!

(#94) Hebry válasza Ricardo (#51) üzenetére

Hebry
(senior tag)

Ez nagyon durva.

(#95) hool válasza BiP (#92) üzenetére

hool
(fanatikus tag)

Ennyire nem lehet homokban azért.. az első valóban az akksi kapcsán, de mégiscsak arról szól, hogy ez telefon, telefonálásra is jó páran fogják használni, nem csak divatból. A második pedig arról, hogy ez egy vadi új telefon, kb 80ezerért, de teszem azt egy 10ezres készülék jobban teljesít az alapfunkció tekintetében.

(#96) <NewL> válasza Bog (#85) üzenetére

<NewL>
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ezzel akkor lehet fókuszálni vagy semmi? lehet olyat mint az E71-nél a t betűvel? :U

Szabesz : :C

[ Szerkesztve ]

There's an app for that

(#97) Szabesz válasza Bog (#85) üzenetére

Szabesz
(őstag)

És mi fán terem a teljes fókusz? Szebb szó a fix fókuszra?

(#98) ígyvanferi válasza hool (#95) üzenetére

ígyvanferi
(senior tag)

Vehetsz nyugodtan 2-3000 Ft-ért is telefont, amivel szinte tényleg csak telefonálni lehet. Ezek szerint nem te vagy eme készülék célközönsége.

(#99) hool válasza ígyvanferi (#98) üzenetére

hool
(fanatikus tag)

Nem egészen így van feri, de hagyjuk. Te meg vehetsz 80ezerért tőlem bármit, amivel csak telefonálni nem a legjobb. Régebben olcsóbban megúszták a szülők a gyerekek játékait, kvarcjáték pl :)

(#100) Dare2Live válasza -Maci- (#89) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

alapvető probléma, hogy a gyárban elkezdik a gyártást megjelenés elött jó 1hónappal amikor még béta az fw. ~megjelenéskor aztán jön az új firm, amit jellemzően nem várnak meg és így sikeredik az E55öt csúnyán lehúzó cikk.....

Szerintem.... The things we make ... make us.  -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.