Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#101) <NewL> válasza hool (#99) üzenetére

<NewL>
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Régebben olcsóbban megúszták a szülők a gyerekek játékait, kvarcjáték pl
szerinted ilyen a pulyajátszó telefon. a gazdagabbaknak még mindig megmarad az N széria,a többieknek meg egy xpress vagy valami olcsobb,csak maradjunk nokiáéknál. nem hiszem ,hogy a 15-16 kölköknek ez a "kamerás" mobil minden vágyuk. :D

There's an app for that

(#102) Sigiusz

Sigiusz
(lelkes újonc)

sziasztok! a tesztben az volt, hogy nem találta meg az N-gage-t a telóba, van rá esély hogy működik vagy letehetek róla?

(#103) f.begbie

f.begbie
(tag)

"a legszebb telefon?" - Na ne már....

(#104) f.begbie válasza Bog (#85) üzenetére

f.begbie
(tag)

Nokia 5530-at teszteltek mostanában? Az is érdekelne egy picit.

(#105) Challanger

Challanger
(kvázi-tag)

Jó kis teszt, + youtube-on is van már pár video. Nekem mindenképpen ilyen telefonom lesz.
A kamerás résznél direkt először a képeket néztem meg, és csak utána a véleményeket, hogy ne legyek befolyásolva. Szerintem teljesen korrekt, legalábbis nekem csak arra kell, ha netán hirtelen le kell kapni valamit jövés-menés közben, akkor meglegyen. Családi, kirándulós, stb. képeket úgyis fényképezővel készítem.
A játékokat meg lesz*rom...

A giroszkóp érdekelne, hogyan működik. Külön be kell kapcsolni ezt a funkciót, vagy mi? Mert látam 1-2 videót amin forgatták a telót, de pl. a menü nem fordult.

Eladó DVD gyűjteményem: http://href.hu/x/8mw7

(#106) Kobaljov

Kobaljov
(senior tag)
LOGOUT blog

Az új 6710-es Navigator a külalakján és kijelzőméretén kívül miben fog különbözni ettől?

(#107) domby

domby
(újonc)

Miskolci Auchanból elhoztam az utolsó példányt. Csodás masina. Az E66-omat cseréltem erre. Bár szokni kell még, hogy az szám gombok kicsit nagyok, a felvesz/letesz gombok pedig arányához képest kicsik. De imádnivaló :)

(#108) BiP válasza hool (#95) üzenetére

BiP
(PH! addikt)

Komolyan nem értelek. Tök mást kérdeztél, erre most meg jössz a telefon árával. Most mi van?
Ha meg ennyire továbbgondolod a gondolatmenetet vagy beleképszelsz dolgokat, akkor az idézet mellé illik valami kapaszkodót is tenni, hogy te tök más síkon gondolkodsz azokról a mondatokról, mint amit idéztél.

A hangerő kérdés azért kapott hangsúlyt, mert az elődjében, az E51-ben is sok esetben probléma volt, hogy halk a telefon.
Hogy jön ide a 10ezres telefon? Vagy arra gondolsz, hogy egy 10ezres telón jobb a hangerő, ezen meg annyira nem? Előfordulhat. Ennek ellenére mégsem véletlen, hogy az meg 80e.

Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.

(#109) Voyage válasza ígyvanferi (#77) üzenetére

Voyage
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nem, a letisztult, egyszerű telefonokat. :K
Most 5800-m van, de ha a külső számítana csak, vagy iphone-om lenne, vagy E71-em. :)

http://hardverapro.hu/apro/vadi_uj_silverstone_raven_01_plexi_oldallapos_gep/friss.html

(#110) BiP válasza hool (#99) üzenetére

BiP
(PH! addikt)

Kezdem érteni, mire gondolhattál.
Minek vesz az ember 80e-ért olyan telefont, amivel várhatóan egész nap beszélni fog, mégsem a legjobb a hangereje, hangminősége?
Miközben olcsóbb telefonnal jobb hanggal tudna telefonálni?!

Hát manapság - ezt sajnos el kell fogadni - egy telefonnál a telefonálás funkció csak 1 a sok közül, és a telefonválasztásnál nem mindenkinek elsődleges prioritású.
(meg gondolom itt az E52-nél sem vészes a hangminőség, csak nem a legjobb.)
De ha Te _csak_ olyan dolgokat veszel meg, ami kategóriájában a legjobb, hát akkor nem irigyellek, sokat költhetsz.

Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.

(#111) ígyvanferi válasza Voyage (#109) üzenetére

ígyvanferi
(senior tag)

Értem. Szóval azt mondod, hogy az E71 tetszik, és az egyszerű, letisztult telefonokat szereted, ezt pedig egyenesen rondának tartod? De nyílván értelmetlen az izlésről vitatkozni...

[ Szerkesztve ]

(#112) aram01

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

na végre megint egy igazi nokia

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#113) BiP válasza ígyvanferi (#111) üzenetére

BiP
(PH! addikt)

Ízlés ide vagy oda, annyit biztosan leszögezhetünk, hogy méltó utódja az E51-nek.

(#114) Napfénysüti válasza BiP (#113) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Egyetértek. Gondolkodóba is estem. De szerintem később maximum barátnőmnek szerzek egyet. :)
E51-nél nekem a legnagyobb problémám a kijelző 2'-es mérete. Végre ezen is javítottak bár attól tartok még így is kevés lenne. Így bár nagyon tetszik ez a készülék de nem erre fogom az E51-et cserélni. :(

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

(#115) Voyage válasza ígyvanferi (#111) üzenetére

Voyage
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

E71 a tudás-külsőségek alapján mindkét oldali kompromisszum kötés után a legjobb, amúgy designban egyértelműen iphone.
E50-E51 tetszett, ez nem. :(

http://hardverapro.hu/apro/vadi_uj_silverstone_raven_01_plexi_oldallapos_gep/friss.html

(#116) Rezi

Rezi
(kvázi-tag)

Nem tudja valaki, hogy az E66 utód mikor jön ?

(#117) Algieba

Algieba
(őstag)
LOGOUT blog

A képek nem adják vissza a szépségét. Már várom, hogy élőben is láthassak egyet. :) Ugyan nem fogok venni, mert nem én vagyok a célvevője, de attól még érdekel.
Gondolom a gombjai is fémből vannak.

Nekem tetszik, ha tényleg minden porcikája fém. Akkor :R

http://gombaklub.blogspot.com/ <= Hogy tudd, mennyit érnek a természet különcei, pl.: gombák nélkül nem lenne söröd.

(#118) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Képek alapján nagyon minőséginek néz ki(pedig... :P ).

(#119) richte válasza Algieba (#117) üzenetére

richte
(fanatikus tag)

Sajna úgy néz ki, hogy eléggé sok porcikája nem fém! De azt írták fentebb, hogy jó minőségű, már-már fémes hatású műanyag. Ha nem vettem volna az 51 után 71-et, akkor minden bizonnyal most ez kellene nagggyon!! De így inkább 72. :B

Érdekes, hogy nem kapott különösen ajánlott plecsnit és mégis boritékolható, hogy sikertelefon lesz mint az e51 is lett! :R

(#120) shevy válasza domby (#107) üzenetére

shevy
(kvázi-tag)

ááá, én is onnan akartam, nem tudod, hogy fognak e még hozni, vagy ennyi volt az auchan akció és bezár a bazár?

(#121) Taknyoshal válasza Algieba (#117) üzenetére

Taknyoshal
(tag)

Én láttam E55-öt élőben, gyönyörű.
Gondolom ez is.

(#122) viszta99 válasza Taknyoshal (#121) üzenetére

viszta99
(fanatikus tag)

Szerintem is jól néz ki az e55 is,de ez is !

Telefon : 70-403-8474

(#123) massatz

massatz
(újonc)

Melyiket vennétek: ezt vagy az E72-t? :)
(dilemmában vagyok)

(#124) Tim82

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hibák javítva? Valóban? Mert ez csak az első oldalról van. (Javítási javaslatok félkövérrel.)

"A sikerben persze fontos szerepe van annak is, hogy a patinás gyártó már évek óta nagyon ügyesen és szinte láthatatlanul tolja be az általa birtokolt operációs rendszert a consumer felhasználók feneke alá, szinte mindenféle néven. Én igazság szerint örülök ennek, viszont sok laikus ismerősöm van, aki egy Series 40 -> Series 60 váltást erősen megsínylett."

Egyébként jó cucc, szúrnám. :DDD

"háj! mi ez a csevej mindenféle olyan dolgokról, amit a nem kockák nem értenek? hát senkinek nincs nőügye? hát midnenki elégedett az időjárással? vagy mivanmár?" (by fokukac) - eladó: http://tinyurl.com/tim82items4sale

(#125) Anulu79

Anulu79
(senior tag)

Kinézetre tényleg nagyon jó kis masina. Ilyen külsővel és N szériás belsővel ez lenne a csúcs számomra. :D
Az ára elég meglepő, hogy csak ennyi kezdésnek. De ez sosem baj. :)

Van Tesco gazdaságos óvszer, csak előbb ki kell enni belőle a kempingsajtot.

(#126) paramedic

paramedic
(fanatikus tag)

Az egész cikk, teszt hangulata alapján a különösen ajánlott plecsnire számítottam.
Mi kellene (kellett volna) még ahhoz, hogy megkapja? :F

(#127) Bocha válasza Tim82 (#124) üzenetére

Bocha
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Valóban.
Egyébként annyira imádom ezt a "ki, ha nem én!" stílust! :R

Szenzor minden csütörtökön 15 és 16 óra között a Gazdasági Rádión (Budapest: 105,9 MHz)

(#128) Bocha válasza paramedic (#126) üzenetére

Bocha
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Kicsit jobb minőségű mikrofon, kicsit barátibb ár, jobb kamera, több tartozék (bőrtök, normális füles), illetve több fejlesztés az elődhöz képest.

[ Szerkesztve ]

Szenzor minden csütörtökön 15 és 16 óra között a Gazdasági Rádión (Budapest: 105,9 MHz)

(#129) Bocha válasza Szabesz (#97) üzenetére

Bocha
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A "teljes fókusz" szerintem egy olyan fixfókuszos objektívet takar, melynek fókuszálási tartománya nagyon nagy területet fed le, mondjuk 10 centimétertől a végtelenig. Normális fényképezőgépeknél mondjuk nem véletlenül nem létezik efféle dolog, plusz az ember sem sem véletlenül nem így működik: ez egy kompromisszumos megoldás. Azt mondanám rá, hogy gyenge marketingfogás.

(#130) Mamuska válasza paramedic (#126) üzenetére

Mamuska
(senior tag)

Olyan gagyi processzor, ami a Hero-ban van. :DD

Nyírzsíj Csuá

(#131) Karma válasza Mamuska (#130) üzenetére

LOGOUT blog

Na ja, csak GPU nélkül, töredéknyi RAM-mal :U

Nekem ár/érték arányban nagyon is szimpatikus a telefon.

Break Driven Development

(#132) Greg-77 válasza massatz (#123) üzenetére

Greg-77
(fanatikus tag)

Ha egyszer használsz qwerty bill-es telót nem akarsz mást! Az E72 biztosan drágább lesz de ha nem számít az ár és megbarátkozol a picit szélesebb kialakítással és a fektetett kijelzővel akkor a válasz 1értelmü. Amúgy akkor jársz a legjobban, ha magad megnézed őket élőben és kipróbálod. Bár tudomásom szerint még az E72 nem kapható.

Volt: Nokia E-71, iPhone 3GS 16GB, ZTE Blade, S.E X10 mini pro. Most: S.E Spiro.

(#133) mz.x523

mz.x523
(kvázi-tag)

Nokia E52,nemcsak okos de elegáns is. :K Erre rég volt példa,hogy a Nokia olyan telefont dobjon a piacra ,ami nekem is elnyeri a tetszésemet. :U

Egy 8600GT vga kártya gazdáját keresi,ha azonsítod viheted,keress msn-en:csavesz589@windowslive.com

(#134) Cyberb0b válasza mz.x523 (#133) üzenetére

Cyberb0b
(kvázi-tag)

Aláírom az állításodat én is ezen a véleményen vagyok.. ha egy fokkal barátibb áron vesztegetnék már a boltban lennék én is.. egyenlőre várás van :DDD

♦♣♠ A nő olyan, mint egy költői hasonlat. Ha szép, akkor az sem baj, ha nincs semmi értelme.. ;) I am 33% Geek ♦♣♠

(#135) massatz válasza Greg-77 (#132) üzenetére

massatz
(újonc)

köszi szépen! most e51-em van és bizony a qwerty csábít :U

(#136) Tim82 válasza Bocha (#127) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jó imádatot. :P

De az első oldalon volt és eléggé szemet szúrt. Nem ellened szólt, mert mindenki siethet és csak az nem hibázik, aki nem dolgozik - ezzel semmi gond nincs. De elvileg van korrektor a PH!-lapcsaládnál, nem?

"háj! mi ez a csevej mindenféle olyan dolgokról, amit a nem kockák nem értenek? hát senkinek nincs nőügye? hát midnenki elégedett az időjárással? vagy mivanmár?" (by fokukac) - eladó: http://tinyurl.com/tim82items4sale

(#137) domby

domby
(újonc)

Tudnátok ajánlani ehhez a telefonhoz valami symbianos progit amivel meg lehet oldani hogy a kamerá gombjával lehessen billentyűlezárást/feloldást megoldani? E66 után fura szokni hogy le kell zárogatni :/

Köszi

(#138) Zebu

Zebu
(őstag)

Honnan szedtetek ilyen színűt?

Nokia oldalon is csak kettő van és sehol sem lehet ilyet találni.

XXL GSM azt mondja szintén, hogy csak szürkében létezik, pedig a készülék tőlük jött az infok alapján és ez nem szürke...

Hogy van ez?

Gyűrűk ura díszdobos rendezői változat | Indiana Jones díszdobozos eladók

(#139) shevy válasza Zebu (#138) üzenetére

shevy
(kvázi-tag)

ez a szürke, kicsit csalóka, mert a dobozon világosabb színű, mint a valóságban

off: nem kéne a másik két e52 topicot bezárni? egyszerre írogat mindenki mindegyikbe, egy is elég lenne

(#140) Zebu válasza shevy (#139) üzenetére

Zebu
(őstag)

Akkor is 3 szín szerepel itt a hivatalosan bejelentett 2 helyett.

Sőt ez itt eléggé sötétnek látszik, tehát ilyen szürke nem is létezik ami a tesztben szerepel a képeken.

A Nokia azt állítja, hogy Magyarországon az arany színűt nem fogják forgalmazni csak a szürkét. Legalábbis rajtuk keresztül nem lehet hozzájutni. Egyéb GSM nagykerek más forrásból beszerezhetik és behozhatják, de hivatalból az arany itt nem lesz elérhető! :(

(#141) shevy válasza Zebu (#140) üzenetére

shevy
(kvázi-tag)

elküldöm privátban

[ Szerkesztve ]

(#142) Zebu válasza shevy (#141) üzenetére

Zebu
(őstag)

Ahhhh nem lett jó a kép :)

Illetve ha lementem akkor igen. Na megnézzük Dunakeszin :)

Jah lehet később lesznek más színváltozatok is

[ Szerkesztve ]

(#143) enddav

enddav
(fanatikus tag)

Húú már alig várom, hogy hazaérjek horvátból, és jövő héten rohanok érte a bolta. Nagyon tetszik. :C

Egyszer leugrottam a ház tetejéről, mert azt mondták, hogy nem érzek majd semmit. És tényleg, még ma sem érzek semmit. MSN: enddav@msn.com

(#144) Vtwo

Vtwo
(senior tag)

Ma "taperoltam" egyet a MM-ban.Tetszett,igényes és jól kezelhető.
Az ára 105eft... :U

[ Szerkesztve ]

(#145) Napfénysüti válasza Vtwo (#144) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

MM ára ne legyen mérvadó ők arany áron mérnek mindent... :(((

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

(#146) Vtwo válasza Napfénysüti (#145) üzenetére

Vtwo
(senior tag)

Tudom,azért írtam hogy hol annyi :U

(#147) pollai válasza Vtwo (#144) üzenetére

pollai
(senior tag)

Ott :)
Hivatalos forrásból, rendes ÁFÁ-val, magyar garral én 85-ért láttam a legolcsóbban.
A Gsmline-nál van 73-ért, de gondolom az 0% ÁFÁs ( a garanciát ott nem tudom)...

(#148) Sebhelyes

Sebhelyes
(tag)

QVGA = FAIL

(#149) -Maci- válasza pollai (#147) üzenetére

-Maci-
(senior tag)

Már az mgsm-nél is lehet kapni. 24 hónap gyári garival 77K az ára. Ami még olcsó az a gsmhome. Ott asszem 74, gyári garival.

Ez az áfa dolog csak annak érdekes, aki vissza tudja igényelni, nem?! :F

BMW R100R The ultimate riding machine...

(#150) gpatrik

gpatrik
(tag)

Komoly teszt, köszönjük! E51 után jó kis telefon lehet. Bár a kamera terén jó volna szakítani a hagyományokkal, de sebaj, nem érdemes kameráért venni telefont, mert egy fényképezőgép úgyis kenterbe veri.

"A világ tele van készséges emberekkel. Az egyik fele kész dolgozni, a másik fele kész hagyni őket dolgozni."

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.