Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#151) richte válasza massatz (#135) üzenetére

richte
(fanatikus tag)

e72!! Nagyon be fog jönni! Persze ez sem rossz. De ha az e52 10/10, akkor az e72 11/10! :DDD

(#152) SEFAN84

SEFAN84
(fanatikus tag)

Nagyon tetszik ez a Nokia,mind tudásban és kinézetre is!
Az érdekelne,h.a zenelejátszó (jó fülessel)hozza-e az SE-minőséget,illetve kezeli-e a telefon a Winamp netrádiós file-t?(m3u)Ha igen lehet elcserélném erre a C905-öm!

Viva La Vivaz :)Spiro: ha ZENE kell!http://www.szerencsesnap.blogspot.com/

(#153) hawaii06 válasza <NewL> (#1) üzenetére

hawaii06
(újonc)

Kérlek valaki segítsen, miért nem tudom használni a GPS-t rajta. Elindul a program rendesen, megtalálja a megadott címet, elindít oda, majd egy perccel később netes hivatkozást kér, de menet közben ilyet nem tudok neki megadni.... és akkor leáll a navigálás..!!! Miért??? :O

hawaii

(#154) enddav válasza hawaii06 (#153) üzenetére

enddav
(fanatikus tag)

Szvsz azért, mert nem raktad rá a térképet és a netről akarja leszedni a szükséges infókat. Szedd le nokia honlapjáról, vagy tegyél rá garmint. ;)

Egyszer leugrottam a ház tetejéről, mert azt mondták, hogy nem érzek majd semmit. És tényleg, még ma sem érzek semmit. MSN: enddav@msn.com

(#155) Maxentius válasza hawaii06 (#153) üzenetére

Maxentius
(őstag)
LOGOUT blog

"...egy perccel később netes hivatkozást kér, de menet közben ilyet nem tudok neki megadni.... és akkor leáll a navigálás..!!!"

Ez azért van, mert demó jelleggel ki lehet próbálni a navit, de amúgy hivatalosan fizetős a cucc, és a net a fizetéshez kellene természetesen neki.

Sony Xperia S | 6.0.A.3.73 | Android 2.3.7

(#156) nobika1

nobika1
(tag)
LOGOUT blog

Egyszerűen gyönyörű. Az E51 is nagyon tetszik, de ez még azt is felülmúlja. :R

06-70-419-1638

(#157) SEFAN84 válasza SEFAN84 (#152) üzenetére

SEFAN84
(fanatikus tag)

Senki nem tud nekem válaszolni?

(#158) Joe bácsi válasza SEFAN84 (#152) üzenetére

Joe bácsi
(PH! addikt)

Nem. Semelyik Nokiát nem jó fülessel értékesítik.

Android??!! Hagyjuk mááááááááár!!!

(#159) SEFAN84 válasza Joe bácsi (#158) üzenetére

SEFAN84
(fanatikus tag)

Ugy értem.Saját fülessel!Ugysem veszi fel a versenyt?Winamp file-t lejátszik?

(#160) ben11 válasza SEFAN84 (#159) üzenetére

ben11
(senior tag)

Most komolyan,winamp fájl?Mármint mp3? :U

Közérdekű: http://hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com/

(#161) SEFAN84 válasza ben11 (#160) üzenetére

SEFAN84
(fanatikus tag)

Nem az Mp3-ra gondoltam!
M3u(netrádiók) kezeli-e?

(#162) picur220

picur220
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sziasztok!
Vett már vki ilyet? Vélemény róla?
Akkor most ez AF-es vagy EFF-es kammal van?
Nekem bejön a telo, sztem elég fasza cucc...

LG Optimus 7 :)

(#163) Karma válasza SEFAN84 (#161) üzenetére

LOGOUT blog

Az playlist file... Egyébként ha a gyári lejátszó nem is, a Nokia-féle Internet Radio biztosan :) Azt hiszem azt integrálni is szokták FP2 óta.

Break Driven Development

(#165) SEFAN84 válasza Karma (#163) üzenetére

SEFAN84
(fanatikus tag)

Igen bocs.Nem jó kiterjesztést írtam.Lényeg tehát,h.tudom pl az MR-2T neten keresztűl hallgatni rajta.
Köszönöm a segítséged!

(#166) pollai válasza SEFAN84 (#165) üzenetére

pollai
(senior tag)

és miért nem jó rádión hallgatni az MR2-t?

(#167) SEFAN84 válasza pollai (#166) üzenetére

SEFAN84
(fanatikus tag)

Mert itt SZekszárdon nem lehet befogni normális minőségben.Magyarul nincs lefedettség!

[ Szerkesztve ]

(#168) gpatrik válasza SEFAN84 (#167) üzenetére

gpatrik
(tag)

A netrádiók amiket letöltesz az lehet hogy Playlist file, de m3u, amire a telefon azt mondja hogy érvénytelen számlista. E51en próbáltam gyári lejátszóval, de szerintem sok minden nem változhatott. Hacsak nem nézel valami olyan lejátszót ami kezeli a netrádiós fájlokat.
Egyébként egy megfelelő fülessel szerintem ez is bőven kiszolgál, nem kell hozzá walkman mobil. Én CX-300at használok, egyedül a két szám közötti váltás alatt hallható sistergés, ami talán picit zavaró lehet.

[ Szerkesztve ]

"A világ tele van készséges emberekkel. Az egyik fele kész dolgozni, a másik fele kész hagyni őket dolgozni."

(#169) gpatrik válasza SEFAN84 (#167) üzenetére

gpatrik
(tag)

Nos kérlek szépen, le kell tölteni egy LCG Jukebox nevezetű progit. Kezeli a netrádiókat. Alapból van mindenféle adó, MR2 például nincs, de hozzá lehet adni szépen. Legalábbis én a Rádió1el ezt megcsináltam. Működik.

Szerk: Én az LCG Jukebox 2.42es verziójával próbáltam, de ha jól emlékszem a korábbi verziók is kezelték a netrádiókat.

[ Szerkesztve ]

"A világ tele van készséges emberekkel. Az egyik fele kész dolgozni, a másik fele kész hagyni őket dolgozni."

(#170) SEFAN84 válasza gpatrik (#169) üzenetére

SEFAN84
(fanatikus tag)

Köszönöm.Gondolom ez a program java nyelven nem elérhető?!

(#171) Dare2Live

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

vmi jól rásimuló "invisible shield" létezik erre a telóra?

Akinek lesz, rendszeresen dobálja a mobilját ami ezen a csodán is látszani fog.... kéne rá vmi csodafólia... és nem csak a képernyőre....

[ Szerkesztve ]

Szerintem.... The things we make ... make us.  -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

(#172) k850 válasza gpatrik (#169) üzenetére

k850
(őstag)

Szia gpatrik! :) Meg tudnád mondani, hogy a LCG Jukebox nevezetű progi, mekkora adatforgalommal jár. Pl. tíz perc netrádió mennyibe fog nekem kerülni? :R

-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.

(#173) enddav

enddav
(fanatikus tag)

Előszőr is egy off téma. Szvsz egyesíteni kellene már az E52 fórumokat, mert így mindenki ír mindenhova és ez sztem nem jó így, de majd a modik eldöntik. Na és a kérdésem, hogy holnap megyek Pesre és megvenném a telót. Esetleg vki tudna nekem segíteni, hogy melyik boltban vegyem meg, ahol az ára sem olyan vészes és 2 év gari is van rá?

[ Szerkesztve ]

Egyszer leugrottam a ház tetejéről, mert azt mondták, hogy nem érzek majd semmit. És tényleg, még ma sem érzek semmit. MSN: enddav@msn.com

(#174) air válasza enddav (#173) üzenetére

air
(senior tag)

Támogatom. Ennek így nem sok értelme van. ;]

(#175) PhoenixK válasza enddav (#173) üzenetére

PhoenixK
(őstag)
LOGOUT blog

Jelentem egyetértek!!!

"Nehéz eset vagy. De ne add fel a reményt. Előbb-utóbb mindenki meggyógyul. A végén agyon fogunk lőni." Orwell - 1984

(#176) dddd4

dddd4
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Zavaró, hogy középen van az exponálógonb?

(#177) SEFAN84 válasza k850 (#172) üzenetére

SEFAN84
(fanatikus tag)

Számold ki.Vegyük 128kbit/sec-es netrádiós adást az egyenlő 16Kbyte/sec!!
1perc alatt majd 1 mega adatforgalom tehát!
ilyen mobilnettem vanTehát engem az adatforgalom nem érdekel :D

(#178) attisx válasza PhoenixK (#175) üzenetére

attisx
(őstag)

Itt akár hivatalosan is indítványozhatjátok a dolgot: Mod.ker. ;)

ClearBlack IV (aka ClearBlack Gold): http://bit.ly/HVa9mg   --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------      SteelBlack N8 Series: http://bit.ly/yyMyEQ /// VIGYÁZAT HAMISÍTJÁK!!!

(#179) gpatrik válasza k850 (#172) üzenetére

gpatrik
(tag)

Szia K850!
Nos ez változó, a netrádiók nagyrésze 96kbps-es formában megy, így ha jól számoltam 3-4perc 1 mega. Legalábbis a DU Meter szerint számítógépen. 10percet mondjuk lehet olyan 4 mega körül számolni és így a bónusz is benne van.

Szerk.: 128as se lehet annyira vészes mint ahogy a kolega írta, de mindjárt meglessük.
Beismerem tévedtem, 128as tényleg 1 mega per perc.

[ Szerkesztve ]

(#180) k850 válasza gpatrik (#179) üzenetére

k850
(őstag)

Szia gpatrik! :) Köszi a választ! A HTC Hero tesztjét olvasva megtetszet a készülék, csak egy probléma van készülékkel, hogy HTC Hero-ban nincs beépített rádió. Ezért gondoltam, hogy megkérdem mekkora adatforgalmat generál a netrádió. De úgy látom, hogy ez számomra túl költséges rádiózási forma lenne. :Y Még egyszer köszönöm a válaszod!

-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.

(#181) gpatrik válasza k850 (#180) üzenetére

gpatrik
(tag)

Hát igen, úgy szimlán internetezni telefonnal tényleg nem valami kifizetődő, de talán wifin keresztül működhet a dolog, persze ez helyhez kötöttebb, de legalább nem te fizeted a számlát. :DDD

(#182) gerike88 válasza enddav (#173) üzenetére

gerike88
(újonc)

Szia! Gsmhome-nál vedd meg. 73900 24 hónap hivatalos garral. Akciós, én ma vettem meg. Beszámoló később, egyelőre tesztelem :)

(#183) Dare2Live válasza gerike88 (#182) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

frissíts rajta fwt..... :)

Szerintem.... The things we make ... make us.  -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

(#184) PhoenixK válasza attisx (#178) üzenetére

PhoenixK
(őstag)
LOGOUT blog

Ez nem nyert...

"Nehéz eset vagy. De ne add fel a reményt. Előbb-utóbb mindenki meggyógyul. A végén agyon fogunk lőni." Orwell - 1984

(#185) attisx válasza PhoenixK (#184) üzenetére

attisx
(őstag)

Ez van. Egy próbát megért. :)

ClearBlack IV (aka ClearBlack Gold): http://bit.ly/HVa9mg   --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------      SteelBlack N8 Series: http://bit.ly/yyMyEQ /// VIGYÁZAT HAMISÍTJÁK!!!

(#186) dni válasza SEFAN84 (#152) üzenetére

dni
(őstag)

Én N82 használtam CX300-al, nem volt rossz, de nyilván nem egyenértékű egy dedikált, minőségi lejátszóval (pl iAudio).
A gyári lejátszó nem támogatja az m3u fájlokat, de az LCG jukebox igen, valamint van a Nokianak egy Internetradio nevű alkalmazása. amiben rengeteg adó közül lehet választani, és sajátok is hozzá lehet adni.

mod: valami porszem került a gépezetbe, most látom csak, h ez már nem friss hsz volt és már meg is válaszolták.

[ Szerkesztve ]

◄► Eladó Panasonic PT-AE2000, Apple Universal dock, stb: http://href.hu/x/8fud ◄►

(#187) Teszla_

Teszla_
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem mondanám rá, hogy gyönyörű, mint ahogy ezt tette Bocha, bár ugye ízlések és pofonok. Számomra is tetszetős, viszont ront az összképen, hogy nem elég széles a hosszúságához képest, így elég nyurga lett. Viszont a navigombja tényleg szépre sikerült.
A szolgáltatásai közül nem használnám ki mindet, ezért nem is hiszem, hogy egyelőre azon kéne agyalnom, hogy megvegyem. A kamera viszont - szerintem - nagyon rossz képeket csinál. Kezdem úgy érezni, hogy a Nokia úgy véli, egy üzletembernek megfelel egy pocsék kamera, a jó kamerák meg majd mennek az N-szériába. Ha lehetne választani, akkor inkább kihagynám az ilyen kamerát a telefonból. Vagy tegyenek bele egy 2Mp-eset, ami jó képet csinál, vagy semmilyet. De akkor meg ugye kevesebb lenne a vevő, mert nem 3,2-es kamerát kapnak a pénzükért. Ördögi kör...

(#188) c p

c p
(tag)

Nálam a 80K HUF volt a lélektani határ, most hogy beesett az alá kénytelen leszek elszaladni érte :]

ezt az ujtelefon-t ismeri v.ki? gondolom a nokia garancia azért sufnituningéknál is gyári garancia...

azt sajnálom, h. nincs belőle fekete, de az a szürke is elég pofásnak tűnik

[ Szerkesztve ]

... in blues we trust...

(#189) shevy válasza c p (#188) üzenetére

shevy
(kvázi-tag)

én nem ismerem de az xxl-nél és a gsmhomenál is olcsóbb a 2 év garis

(#190) c p válasza shevy (#189) üzenetére

c p
(tag)

Tyű, mármint: kösz!
Botor módon csak az argep.hu - ra hagyatkoztam...

... in blues we trust...

(#191) Sztbeni

Sztbeni
(senior tag)
LOGOUT blog

A Vodások örülhetnek, mert szeptemberben jön! Kép a katalógusból:
[link]
A T-ben és a pannon-ban is kérdeztem, de ott nem tudták megmondani, hogy mikor jön.

[ Szerkesztve ]

"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! A lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is megvan bocsátva. Ilyen egyszerű!"

(#192) air válasza Sztbeni (#191) üzenetére

air
(senior tag)

Nem hiszem, hogy a T-nél később jönne ki, mint a vodánál. Szerintem max. 1 hét, és a T-nél elérhető lesz.

(#193) enddav válasza gerike88 (#182) üzenetére

enddav
(fanatikus tag)

Óh most már mind1, megvettem én is ma, az óbudai nokia boltban. Hát most már sajnálom, hogy nem néztem meg hamarabb a válaszod, mert itt jóval drágább volt sajna. :(( Na majd holnap én is megosztom a mai nap eseményeit a telóval kapcsolatban, most már nincs kedvem. :U

(#194) domby

domby
(újonc)

Érdekes, 1 hét használat után jöttem rá, hogy van a telefonban digitális iránytű. Eddig semmi teszt, vagy bemutató nem írta.
És pont 2 napja vettem kézi iránytűt :R

(#195) domby válasza Dare2Live (#171) üzenetére

domby
(újonc)

ebayről rendeltem valami alap vackot, 4$-ért, de sajnos nem vált be, nehéz feltenni, mindig levegős marad. e66-ra bezzeg árultak olcsón, jót. ja meg 18$-ért van teljesen rásimuló cucc valami rockshield néven, de azt már drágállom picit.

(#196) picur220 válasza c p (#190) üzenetére

picur220
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Argep.hu mindenben jó, csak teloban nem:D

Amúgy már kérdeztem, hogy ebben a teloban autofókuszos kamera van, vagy fixfókuszos? A teszt AF-et ír, a Nokia hivatalos oldala pedig Full Focust...

[ Szerkesztve ]

LG Optimus 7 :)

(#197) ben11 válasza picur220 (#196) üzenetére

ben11
(senior tag)

Fixfókusz,de már ki volt tárgyalva nem egyszer a topicban.. :U

Közérdekű: http://hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com/

(#198) Cerebellum válasza ben11 (#197) üzenetére

Cerebellum
(őstag)
LOGOUT blog

Én kérek elnézést, hogy a kolléga nem olvasott végig 200 hsz-t. :U

Eligor Rendszerház Kft. - Rendszerben gondolkodunk - www.eligor.hu

(#199) enddav válasza Cerebellum (#198) üzenetére

enddav
(fanatikus tag)

Vagy csak egyszerűen nem használta a keresőt.... :U

(#200) Joe bácsi válasza picur220 (#196) üzenetére

Joe bácsi
(PH! addikt)

Öcsém!!! Használhatnád a keresőt!!! De lásd jó szívem: keresd meg a 81-es hszt!!

Android??!! Hagyjuk mááááááááár!!!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.