Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#401) Dare2Live válasza dembala (#400) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Akinek fontos a kamera annak nem ez a telefonja. Nokianal maradva pl ott az N86.

amúgy folytassuk itt ezt meg zárja egy mod szvsz.

[link]

Szerintem.... The things we make ... make us.  -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

(#402) Probert75

Probert75
(őstag)

Sziasztok! Lassan 1 hete vagyok gazdája egy E52-nek. Nem volt még symbianos készülékem soha. Olyan kérdésem lenne, hogy akármelyik menüben lévő dolgot indítom el, mindegyikből ki is kell lépni? Mert az egyéb funkciókat még csak-csak megértem, hogy ki kell kapcsolni, Médialejátszó stb. ,hogy ne fusson a háttérben folyton. De hogy a Névjegyzéket, vagy a híváslistát is az már idegesítő. Hiába üzleti a mobil, ezzel rohadtul lassítja az embert mert folyton nyomni kel még egy csomószor hogy semmi ne fusson feleslegesen a háttérben. Van erre valami megoldás? A választ előre is köszönöm.

The Myth Basic(Holland az alap)

(#403) Karma válasza Probert75 (#402) üzenetére

LOGOUT blog

Nincs, ez a Symbian specialitása. Ha zavarnak a háttérben futó alkalmazások, akkor mindig a menün keresztül lépkedj ki belőlük (ezt pl. UIQ-n nem is lehetett megcsinálni), vagy ne törődj vele, és élvezd a multitask csodáját.

[ Szerkesztve ]

Break Driven Development

(#404) akos3 válasza Probert75 (#402) üzenetére

akos3
(őstag)

Egyszerűen nyomsz egy "c"-t (tom h ezen nincs olyan mert E széria akkor annak megfelelő gombot) és ki is lépett! Sztem annyira nem fársztó :N :B

áliász akos4

(#405) Probert75

Probert75
(őstag)

Köszönöm a válaszokat, de ebben nincs olyan gomb, hogy egyetlen gombnyomásra minden futó alkalmazást bezár. Hanem a kis házikós gombot hosszan nyomva megjeleníti az összes futó alkalmazást, és onnan lehet egyenként kikapcsolni.

The Myth Basic(Holland az alap)

(#406) LEFTHORSE1 válasza Probert75 (#405) üzenetére

LEFTHORSE1
(őstag)

Nesze neked Symbian, azon gondolkodtam ha már ennyire okostelefon akkor kellene rá egy olyan progi amely bezárja a futó alkalmazásokat (hahaha). Ha még nem észlelted volna a Symbian tud még olyat hogy a BT-n fogadott adatokat a telefonmemóriába teszi, az üzenetekbe. Ha megtelt a telefonmemória akkor többé nem tudsz fogadni semmit amíg át nem helyezed a memkarira (!) vagy törölsz pár dolgot, ezt nem szeretem, rengetegszer kell nyomkodni hogy valamit elérj, s akkor még rá is kérdez olyan dolgokra amelyeknek semmi értelme a rákérdezés

Van olyan aki azt hiszi, hogy az ő saját látásának, gondolkodásának a korlátai, egyben a világmindenség korlátai is

(#407) baradi válasza LEFTHORSE1 (#406) üzenetére

baradi
(tag)

az uzenetek fogadast at lehet allitani, hogy alapbol a memkartyara tegye

(#408) LEFTHORSE1 válasza baradi (#407) üzenetére

LEFTHORSE1
(őstag)

Az remek

Van olyan aki azt hiszi, hogy az ő saját látásának, gondolkodásának a korlátai, egyben a világmindenség korlátai is

(#409) akos3 válasza Probert75 (#405) üzenetére

akos3
(őstag)

Igen, ez így van! Kénytelen vagy külön külön bezárni őket a törlő gombbal! :U De azért hidd el, van ennek előnye is! :K

LEFTHORSE1: Neked meg azt ajánlom, h amíg egy ilyen alap dolgot nem tudsz, addig ne ozdd itt az észt...Hiszen a bejövő sms-eket amióta a világ világ át lehet állítani a Symbianban! :C :R

áliász akos4

(#410) old rocker válasza Probert75 (#405) üzenetére

old rocker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Felrakod a handy taskmant.Azon eleve,amikor megnyomod hosszan a házikót és előjönnek a futó, vagy a futó és nemrég használt, vagy a kedvencek - ez beállítástól függ, melyiket szeretnéd - elegendő, hogy beírd az adott alkalmazás kezőbetűjét és máris ott sorakoznak telefonkönyv szerűen. Ugyanitt,ha az opciókat nyitot meg,van egy "bezár", valamint egy "mindet bezár" opció. A symbiánban egyébként pont ez aj ó,hogy több program tud egyszerre futni. Az S40-bél előbb ki kellett lépni ahhoz, hogy meg tudjad nyitni a másik programot. Nem egészen értem a problémádat .... Ha ez téged zavar, lépj ki minden alkalmazásból, mielőtt másikba lépnél.

A telefonon,ha felraktad a programjaidat, amelyek még szükségesek, marad kb.30MB szabad hely. Ami azért elég nehezen telik be sms-től. De egyébként megnyugtatok mindenkit,netezés utánidőnként a cache-t sem árt törölgetni,mert az is abelső memóriára telepszik. Az üzenetek memkártyára landoltatását nemjavaslom azoknak,akikadatátviteli módban is használják a telefont,erről bővebben a másik topikban már regényeket írtam,keresssétek meg ott.

[ Szerkesztve ]

Oh Lord, please don't let me be misunderstood

(#411) akos3 válasza old rocker (#410) üzenetére

akos3
(őstag)

Igazad van, tényleg ott a Handy, csak nekem nem jutott eszembe mert én nem szeretem ezt a progit, így nem is használom :N

Azt h érted?: Az üzenetek memkártyára landoltatását nemjavaslom azoknak,akikadatátviteli módban is használják a telefont

Bocs, nem volt időm keresgélni, utána, de ha 1 moöndatban leírod, akk megköszönném! :)
Am én a mamkarira mentem, mert elég sokat bluetooth-ozok..van h egyszerre 10 zeneszám is jön,ami kb 70 mega alapból..szal nem férne rá a belső memóriára.. :N

áliász akos4

(#412) old rocker válasza akos3 (#411) üzenetére

old rocker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mi bajod a handy taskmannal, nálam ez a Nr.1? Hosszan nyomod a házikót ésúgy van beállítva,hogy a futó progik látszódjanak,ugyanaz,mintha nemlenne telepítve;csak ennél jobb oldalon látod a memóriád állapotát;egyjobbralépés ésott van a kedvencek menű.
Tetejében,ha az adott progi kezdőbetűjét tudod,nyomsz egy"z" betűt,hamarabb elindíthatod a zenelejátszót,mintha a menüben kotorászol.

A memóriakártyás üzenettel meg az volt a gondom -de hangsúlyozom,lehet,hogy csak az én telefonom szar e tekintetben - , hogy rányomtam adatátviteli üzemmódban a pc-re,hogy zenétmásoljakát,aztán,amikor lehúztam,közölte,hogy visszaállította az üzenettárolásra a telefon memóriát,mert a memkártya nem érhető el... Pedig látta a kártyát. Mire csinálhattam újra újra az e-mail beállításokat.De, lehet,hogy ez csak az enyémnél ilyen barom.

(#413) akos3 válasza old rocker (#412) üzenetére

akos3
(őstag)

...Hát én nem tapasztalok ilyet a memkarival :N

A handyt meg egyszerűen azért nem bírtam mert feleslegesnek tartom..meg amúgy sem szeretem, ha vmi folyton fut a háttérben :)
Nekem N85öm van, az azért másabb, most konkrétan a zenelejátszóra gondolok :)) Lecsúsztatom és ott vannak a zenegombok... :K
Kedvencek menüre meg nincs szükségem, ugyanis a multimédia gomb mindent pótol!
Szal az n85nél úgy érzem felesleges ez a progi...

áliász akos4

(#414) otti04

otti04
(újonc)

sziasztok!
2 napja vettem egy e52-t, és lenne pár kérdésem. ha valakinek lenne türelme válaszolni, némileg laikusnak, megköszönném.
szóval engem ez az ingyenes garmin nevü gps dolog is érdekelne. honnét hogyan tudom leszedni, és telepíteni?
nokiaprogramokról leszedtem egyet, de nem boldogultam vele.:F

-más: ami file-kat kapok bluetoothon azt nem tudom sehogy áttenni mem kártyára, h használni tudjam őket pl cseng hangnak.

ha valaki segít, előre is köszönöm.

[ Szerkesztve ]

(#415) old rocker válasza akos3 (#413) üzenetére

old rocker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Éppen úgy ki lehet belőle lépni,mint bármelyik programból...

(#416) akos3 válasza otti04 (#414) üzenetére

akos3
(őstag)

Memkarira úgy tod áttenni, h beállítod h a smsek alapból a memkarira jöjjenek! :K Csengőhangnak így is úgy is be tod állítani, nem kell ahhoz átmásolni a memkarira!

Garminnal kapcsolatban ajánlom a nokia programok fórumját! Ott van egy ilyen topic is és segítenek is...meg hát helyben van a letöltés :K
Innen kicsit macerás, de van ilyen útmutató amit ha letöltesz és mindent úgy csinálsz ahogy le van írva benne akk nem lehet gond! ;)

áliász akos4

(#417) akos3 válasza old rocker (#415) üzenetére

akos3
(őstag)

Tom...de mível én mindig kiléptem belőle így sosem használtam (az említett okokbol) ezért letöröltem, mert nem szeretem ha vmi feleslegesen van fenn.. :N

áliász akos4

(#418) cintula187

cintula187
(senior tag)

Hali!

NEkem ma indult ujra másodszorra böngészés közben a készülék. Bootol de nem kér pin code -ot.

You say Lady Gaga, I say Dash Berlin You say Hannah Montana, I say Chicane You say Owl City, I say Above & Beyond You say Jonas Brothers I say Markus Schulz You say Justin Bieber, I say Armin Van Buuren

(#419) cintula187

cintula187
(senior tag)

bocs 2* ment el

[ Szerkesztve ]

You say Lady Gaga, I say Dash Berlin You say Hannah Montana, I say Chicane You say Owl City, I say Above & Beyond You say Jonas Brothers I say Markus Schulz You say Justin Bieber, I say Armin Van Buuren

(#420) akos3 válasza cintula187 (#418) üzenetére

akos3
(őstag)

Próbáltad már másik böngészővel is, h mit csinál?

áliász akos4

(#421) cintula187 válasza akos3 (#420) üzenetére

cintula187
(senior tag)

Más böngészőt még nem szedtem le rá.

(#422) akos3 válasza cintula187 (#421) üzenetére

akos3
(őstag)

Ajánlom az opera minit, skyfire-t! ;)

áliász akos4

(#423) Quasi_modo válasza old rocker (#412) üzenetére

Quasi_modo
(PH! addikt)

A memóriakártyás üzenettel meg az volt a gondom -de hangsúlyozom,lehet,hogy csak az én telefonom szar e tekintetben - , hogy rányomtam adatátviteli üzemmódban a pc-re,hogy zenétmásoljakát,aztán,amikor lehúztam,közölte,hogy visszaállította az üzenettárolásra a telefon memóriát,mert a memkártya nem érhető el... Pedig látta a kártyát. Mire csinálhattam újra újra az e-mail beállításokat.De, lehet,hogy ez csak az enyémnél ilyen barom
Adatátvitel módban a tel nem látja a memóriát, mivel a PC felől piszkálsz benne. Viszont, hogy tudjon SMSeket fogadni miközben másolgatsz, szépen átállítja az üzenetek fogadását a telmemre. ( vagy átállítja, vagy kézzel kell átállítani különben nem hajlandó adatátviteli módba lépni). Másolgatás után persze vissza kell állítani a kártyára, ha automatikusan nem teszi meg.
Érdekes módon nálam a 8GB tárolómemóriáról nem kapcsolgatja át az SMS tárolást adatátvitel módban. Igaz az V5 rendszer.(lehet, hogy ha kártya is lenne benne azzal már ugyanazt csinálná amit nálad.)

3330 > 3510 > 3510i > 3650 > 6630 > N73 > N82 > i8910HD

(#424) cintula187

cintula187
(senior tag)

Sziasztok!

Az alábbi problémára keresek megoldást. Tegnap este a galériából szerettem volna elküldeni egy képet haver e-mail címére. De sikertelen volt a küldés és azóta folyamatosan írja ki hogy "nem sikerült elküldeni..." és sehonnan se tudom leállitani a küldést. Hol kéne ezt megtennem?

(#425) old rocker válasza Quasi_modo (#423) üzenetére

old rocker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kösz. De ez így elég kaki helyzet: ha azt válaszom, a memória kártyárapakoljaazüzeneteket,akkor állítgathatom vissza. Ha a telmemremegy,akkor 30 MB szabad helyemvan, állandóan törölgetni kell.

(#426) old rocker

old rocker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ma akartam írni, nem tudom, miért, de váratlanul megszűnt az e-mail problémám. Pittyegett egy párat és azt vettem észre, az e-mail fiókokban akkor is elő tudom csalni az elküldött, kimenő, piszkozat mappákat, ha nincs érkező, érkezett levél. Bármelyik fiókot kirakhattam a készenléti kijelzőre,nemírta ki, hogy előbb kapcsolódjak a fiókhoz. Ez az állapot kb. két óra hosszat tartott. Aztán egyszer csak ugyanúgy megszűnt, ahogy jött.

(#427) feka007

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nekem annyira nem jön be külsőre pedig.. De lehet élőbe jobban megfogna

A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

(#428) cintula187 válasza cintula187 (#424) üzenetére

cintula187
(senior tag)

Erre valaki megoldást...? :U

(#429) -Maci- válasza cintula187 (#428) üzenetére

-Maci-
(senior tag)

Lehet egy kérdésem? Nem akarok pöcs lenni és nem vagyok admin., vagy ilyesmi, de a többiek mindent megtesznek érte, hogy ne legyen kavarodás, egy szálon fusson a dolog, egy topikba írogassunk, ne keresztbe 2-be.
Neked miért jó, hogy juszt is, csak azért is ide írogatsz?
Ne vedd személyeskedésnek, nem megbánti akarlak!

BMW R100R The ultimate riding machine...

(#430) cintula187 válasza -Maci- (#429) üzenetére

cintula187
(senior tag)

Te mégis miről beszélsz? Mi az hogy kavarodás, meg jusz it ide irogatok? Hova írnám, amikor nokia e52 mobilról van szó?

Szerk: Máshova nem is írtam emiatt.

[ Szerkesztve ]

(#431) -Maci- válasza cintula187 (#430) üzenetére

-Maci-
(senior tag)

Esetleg [ide]? ;)

(#432) cintula187 válasza -Maci- (#431) üzenetére

cintula187
(senior tag)

Akkor sorry :R ÉS akkor ide milyen ügyben lehet írni?

(#433) -Maci- válasza cintula187 (#432) üzenetére

-Maci-
(senior tag)

Elvileg ugyan abban, csak azért szóltam, mert mint látod 2 topik van. Zömmel igyekszünk 1-be írogatni (pont a másikba), hogy ne legyen kavar. Ennyi. Persze írhatsz ide is, nem tiltja meg senki. Annyi, hogy a másikba jóval többen írogatnak...

(U.I.: Próbáltuk kérni, hogy az egyik szálat zárolják, hogy egyszerűbb legyen, de elutasítottáák az ötletet...)

(#435) Inarus válasza calibra16v (#434) üzenetére

Inarus
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

gondolom ez az első hsz-ed volt... :U

myPhone tesztek a Logout oldalamon, kattints át! :) - Xbox Live gamertag: papaiprUK

(#436) akos3 válasza Inarus (#435) üzenetére

akos3
(őstag)

hát remélem h az utolsó is, ha mindig ilyen értelmeseket fog mondani.. :C

áliász akos4

(#437) old rocker válasza akos3 (#436) üzenetére

old rocker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

mér,az e52tök értelmes...

(#438) aronocs

aronocs
(tag)

A napokban valtottam E51-rol E52-re. Meg vagyok elegedve a teloval, van par olyan apro ujdonsag, amire nem is szamitottam, de hasznosak.

Egy kerdesem viszont lenne, hatha itt valaki tudja ra a valaszt.
Anno E51-ben a bejovo sms-eket megjelenitette a keszenleti kepernyon, ha jol emlekszem, az elso kettot, igy azt is lehetett latni, hogy kitol erkezett. Erre eddig nem talaltam megoldast E52-n, csak a kijelzo aljan ertesit, hogy hany sms erkezett, illetve kicsit noszogatva kiirja azt is, hogy kitol, ahonnan persze egybol meg is lehet nyitni.

Sajnos csak e-mail kapcsan talaltam arra vonatkozo beallitast, hogy a bejovo uzeneteket megjelenitse a tobbi ertesites kozott (naptar, radio, stb)

Tud nekem valaki erre valamilyen megoldast vagy ez mar az ujabb rendszer sajatossaga?

Elore is koszonom.

Aut inveniam viam aut faciam.

(#439) P@lee válasza aronocs (#438) üzenetére

P@lee
(lelkes újonc)

A másik E52-es topic-ot többen látogatják. Lehet érdemesebb ott szétnézned/kérdezned.

[ Szerkesztve ]

(#440) osztszoroz

osztszoroz
(újonc)

egy hete van E52-m.A fórumokat olvasgatva vártam a fagyásokat,elhalkulásokat,újraindulásokat,de eddig nem tapasztaltam ilyesmit.A gps szolgáltatása szánalmasra sikeredett véleményem szerint.Jelenleg Garmin XT "fut" rajta.Ma Fehérvárról hazafelé az M7-en tesztelgettem...Pár perc navigálás után vagy elment a kijelzővilágítás,vagy a pozíciójelző álldogált mereven-120-as tempónál...Van,hogy 10 percig csak a MŰHOLDAK KERESÉSE felirat árválkodik bénán a kijelzőn...
További negatívum a máshol is emlegetett fülhallgató,ami szintén a fatengelyes korszakot idézi,nulla mély hang,de legalább halk,,,a vezetékén található távszabályzó gombbal ugyan fel lehet venni a beérkező hívást,de pl. léptetni a trackeket már nem.Pozitív viszont,hogy a hívás végeztével szép finoman jön vissza a hallgatott zene.
A kihangosított hangszóró zenehallgatásra teljesen alkalmatlan,3500C után sokkal többet vártam e téren ...
A Wlan hálózatokat gyorsan kezeli,keveset kérdez,teszi a dolgát.Ezenkívül még tesztelgettem pár symbianos progit is rajta Norton Security,Msn,Opera,Gmail,Youtube gond nélkül működnek..
A fényképezője már elmegy kategória,nappal egész tűrhető képeket készít,az exponálást jelző hangokból 4 féle is van,de kikapcsolni nem lehet ezeket a hangokat,ami szerintem égés.kb olyan,mint a rajtahagyott adidas matrica a napszemüvegen,vagy a mikrón az 1800 Watt....A vakus képek katasztrófálisan zajosak,nem is értem minek tettek bele ilyet.
Megjelenése,kialakítása meggyőző,kézreálló,kényelmes.Remélem hamar kiadják a szoftverfrissítést és javul a kép...

Update:már 3 hetes és nem tudom usb-vel csatlakoztatni a géphez,tölteni is csak néha...irány a szervíz,,,

[L:/dl/upc/2009-12/244901_20091212268_medium.jpg](IMG:/dl/upc/2009-12/244901_20091212268_medium.thumb.jpg)[L:/dl/upc/2009-12/244901_20091213270_medium.jpg](IMG:/dl/upc/2009-12/244901_20091213270_medium.thumb.jpg)(/IMG)[/L](/IMG)[/L]

(#441) Sigiusz

Sigiusz
(lelkes újonc)

Már régóta kinéztem magamnak az e52-t, de árilag vannak még gondjaim :S Most a vodánál prémium előfizetéssel 50 ezer, ez még elég sok nekem de már egy jó ideje ennyi. Fog ez esni mostanában? karácsonyra vártam de nem akar lejjebb menni :(( Minden tippet szívesen fogadok :)

(#442) katavarga

katavarga
(újonc)

Szeretnék véleményt kérni arról, hogy mennyire zavaró a Nokia E52 zajkiszűrője, mennyire teszi rosszabbá a beszélgetés minőségét? Aki már tapasztalta, attól várnék véleményt, hogy pl. szinte alig zavaró, mindig zavaró stb...
Köszi!

(#443) csoda120

csoda120
(senior tag)

Sztem egy hihetetlenül jó telefon.Mindent tud ami a mai világba kell.

Irány Tenerife! Aki Aranykalászban tud segíteni, kérem írjon.

(#444) [rvilike]

[rvilike]
(fanatikus tag)

Sziasztok!
Engem az a-gps érdekelne, konkrétan az, hogy ha nincs mobilhálózat, akkor is működik a gps, csak lassabb, vagy pedig akkor egyáltalán nem?
Szóval mennyire használható a teló teljes értékű gps -ként pl. erdőben?
Ha jól tudom garmin szoftot lehet rá tolni, arra meg vannak asszem turistatérképek,
szerintetek normálisan használható lenne ilyesmire?
Vagy ezt felejtsem el :)

(#445) akos3 válasza [rvilike] (#444) üzenetére

akos3
(őstag)

hello. Persze hálózat nélkül is megy a GPS. A tulajok azt mondják, ha garmin akadozik rajta, de van akinek teljesen ok. Ki kell próbálni. A garminra van túrista térkép teljes Mo., az elég jó!

áliász akos4

(#446) akos3 válasza akos3 (#445) üzenetére

akos3
(őstag)

egyébként meg ez a hivatalosabb E52 topic, ide térjetek ti is át, mindenki itt fórumozik!

áliász akos4

(#447) Shono

Shono
(fanatikus tag)

Ez az OviMaps cucc most tényleg ingyenes, vagy kihagytam valamit? Nekem teljesen bejön (ha valóban ingyenes)
Persze meg lehet győzni, hogy miért használjak inkább GarminMobileXT-t.

ákos3:
Hoppá megyek is át a másik fórumba

[ Szerkesztve ]

(#448) sas89 válasza evibly (#284) üzenetére

sas89
(újonc)

Szíja nekem is lehet lesz ilyen telóm de az érdekelne h neked milyen a csörgő hangszóró hangzása?
mert pl. amit MediaMarkt ba próbáltam az valami szégyenletes szintén a e55 nek is.
Lehet h ez a 2 típus volt silány?

Köszi h benéztél hozzám! Udv.Eagle

(#449) ruzsabazsa

ruzsabazsa
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

ez a teló piszok jó :) nem biztos h nem egy ilyen lesz a következő telcsim:D

"Minden az időzítésen múlik" Carl Lewis

(#450) tariattila válasza ruzsabazsa (#449) üzenetére

tariattila
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nekem volt...
csak annyit fűzök hozzá, hogy városban full térerő mellett használható, vidéken pedig felejtős!
egy E51 szénné gyalázta vételi érzékenységben... (HASZNÁLHATATLAN F*STELEP)
A gsm modult szépen lerakták a teló aljába jól leárnyékolva fémmel...ügyesek...
olvassatok először fórumokon hozzászólásokat... utána lelkesedjetek ennyire! :O

a sör Isten bizonyítéka arra, hogy szeret minket...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.