Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#451) akos3 válasza ruzsabazsa (#449) üzenetére

akos3
(őstag)

sztem felejts el. Nem egy nagy ágyu. sőőt. :(((

áliász akos4

(#452) vtomias

vtomias
(lelkes újonc)

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem. Mit jelent a villogó üzenet a mobil készenléti képenyőjénél. Nem tűnik el. Elsőnek azt hittem, hogy egy sms nem akar bejönni, de amióta villog azóta már kaptam sms-t. Mi lehet a baja?

A választ előre is köszönöm!

(#453) Joe bácsi válasza vtomias (#452) üzenetére

Joe bácsi
(PH! addikt)

Már majdnem minden topikban le lett írva, h. mi a villogó boríték! Tessék a keresőt használni, de lásd jó szívem, nehogy azt mondják, h. prosztó vok segítek. A sim karid tele van az sms-ekkel. Töröld őket vagy 1-et.

Android??!! Hagyjuk mááááááááár!!!

(#454) akos3 válasza vtomias (#452) üzenetére

akos3
(őstag)

úgyvan ahogy Joe bácsi is mondta! sztem állítsd át h mem karira mentsen, így nem lesz többször ilyen problémád :N

áliász akos4

(#455) xpike

xpike
(kvázi-tag)

Sziasztok!

Sok sok cikk elolvasása után sem értem hogyan lehetséges a NAPTÁRAMAT szinkronizálni az E52-esen, s leginkább mobilinternet használata NÉLKÜL, vagyis kábelesen, vagy bluetooth-on keresztül

1.) valamilyen netes naptárral, pl google calendar-al?
2.) Illetve a céges lotus notes calendar-al??

Ovi szoftverren keresztül is lehetne asszem, de ahhoz is mobilinternet kell...

köszi a segítséget
Dani

(#456) akos3 válasza xpike (#455) üzenetére

akos3
(őstag)

Én most hirtelen nem tok ilyen progit, vagy h hogyan lehetne megoldani, de a másik E52 fórumban talán tudnak Neked segíteni. :K

áliász akos4

(#457) bela5 válasza akos3 (#456) üzenetére

bela5
(Ármester)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Nekem egy kérdésem lenne...A másodlagos kamera képét elő lehet hozni a készüléken,mint kvázi egy tökör?

Választ előre is köszönöm!
Papp Béla

NE DŐLJ BE NEKIK!!! a kedves külső mögött szervkereskedő banditanszervezet tagjai lapulnak

(#458) akos3 válasza bela5 (#457) üzenetére

akos3
(őstag)

Persze :K

áliász akos4

(#459) Joe bácsi válasza bela5 (#457) üzenetére

Joe bácsi
(PH! addikt)

Ja!

Android??!! Hagyjuk mááááááááár!!!

(#460) Keckix

Keckix
(újonc)

Nagyon jó telefon!!!

(#461) blt.62

blt.62
(senior tag)

szerintetek megéri lecserélnem az n86-om erre a telóra?

BMW X5 INVÁZIÓ

(#462) akos3 válasza blt.62 (#461) üzenetére

akos3
(őstag)

Semmiképp sem! :o Nem is tudom, h jutott az eszedbe! :F

áliász akos4

(#463) blt.62 válasza akos3 (#462) üzenetére

blt.62
(senior tag)

Igazad van, megtévedtem.

BMW X5 INVÁZIÓ

(#464) eeaa

eeaa
(senior tag)

...hali!
...éppen venni készülök egy ilyen telefont, és lenne egy kérdésem... ha valaki tudja a választ és írna, megköszöném....
...tud kezelni két sim kártyát ez a teló...
..ha nem, .... tudna valaki tippet egy hasonló telóra
ami fontos...
- fém burkolat
- két sim
- wifi
- közel ebben az árban...
thx!

[ Szerkesztve ]

(#465) Karma válasza eeaa (#464) üzenetére

LOGOUT blog

Hogy tudna az E52 két SIMet kezelni szerinted? :U
Hova raknád a másodikat? :U

Három lehetőséged van:
1) Veszel egy kínai csodafont (nincs Wifi, okádék, ld. tesztek).
2) Veszel egy Samsung DuoS szériás telefont (nincs Wifi, butafonok, drága).
3) Keresel egy E-TEN DX900-at, ami kétSIMes, Wifis, WM-es okostelefon, valószínűleg ritka mint a fehér holló.

[ Szerkesztve ]

Break Driven Development

(#466) eeaa válasza Karma (#465) üzenetére

eeaa
(senior tag)

:R ...köszi!

(#467) blt.62 válasza eeaa (#464) üzenetére

blt.62
(senior tag)

Vagy veszel egy olcsó második mobilt.

BMW X5 INVÁZIÓ

(#468) akos3 válasza blt.62 (#467) üzenetére

akos3
(őstag)

az is egy megoldás lehet számára, bár elhiszem, ha kinek nem fűlik hozzá a kedve. Örökké kettőre figyelni... :U
Bár lehet, h ezt kéne, mert 60 körüli áron nem talál használhatót az biztos...

áliász akos4

(#469) BobChemistry válasza eeaa (#464) üzenetére

BobChemistry
(őstag)

:)

én is ilyesmin töröm a fejem
egy ilyen tudású/kinézetű/minőségű készülék, kiegészítve a két SIM-s képességgel, pont megfelelő lenne
remélhetőleg a 2. negyedévben érkező, dual SIM-es Nokia ilyen(ek) lesz(nek)

Bármilyen közel vagy valakihez, végtelen a távolság köztetek.

(#470) akos3 válasza BobChemistry (#469) üzenetére

akos3
(őstag)

Nem tom mit tervez a Nokia, de vmit nagyon gyorsan ki kéne találnia, h ne maradjon le. Érintő képernyőt is fejleszteni e kéne, mert nagyon elhúznak (elhúztak :F ) a többiek. :U

[ Szerkesztve ]

áliász akos4

(#471) BobChemistry válasza akos3 (#470) üzenetére

BobChemistry
(őstag)

igen, nem ártana
tudom, h van több féle, dual simes készülék is, de maradnék a Nokiánál ha lehet

(#472) NoX1

NoX1
(fanatikus tag)

Az E51-emet szeretném lecserélni erre, leginkább a nagyobb kijelző, gyors hardware, illetve a GPS jelenléte vonzó számomra, nomeg a hatalmas akku!

De olvasom itt fórumon, hogy nagyon szidják ezt a telefont...
- elhalkulások
- rossz zajszűrés
- újraindulások
- rossz gps vétel
- gyenge térerővétel
- fagyások
- stb.

Ezek igazak? Tényleg ennyire szar? Mindennaposak?
Az új firmware nem javított rajta? Várható még hozzá javítás valamikor?
A Nokia hogy kommentálta ezeket a hibákat, vagy csak lapít? Esetleg jön egy E52i?

Mit ajánlanátok helyette hasonlóan üzleti telefonnak, minőségi anyagokból, hosszú akkuidővel, GPS-el?
Thx.

''Love the life that you livin', ..., get another slice of the rhythm.''

(#473) BobChemistry válasza akos3 (#454) üzenetére

BobChemistry
(őstag)

alapból nem a telefonmemóriába menti a készülék az üzeneteket?
hol kell beállítani, hogy a memóriakártyára mentse?

(#474) akos3 válasza BobChemistry (#473) üzenetére

akos3
(őstag)

üzenetek/opciók/beállítások/egyebek/használt memória

NoX1 Hát az új fw után is vannak panaszkodók, de azért kevesebb mint előtte.
Én amúgy egy N78-at ajánlok, mert annak van hasonló tudása még. Csak mindenben veri ez E52-t :P Nah jó akksi időben nem. Nekem 4 napot vígan ki bírt az is. :K
De ha E szériát akarsz mindenképp (ami nem tom, h miért jobb másnál) akkor inkább egy E71et ajánlok.

[ Szerkesztve ]

áliász akos4

(#475) Karma válasza akos3 (#474) üzenetére

LOGOUT blog

Meg billentyűzetben sem...

[ Szerkesztve ]

Break Driven Development

(#476) akos3 válasza Karma (#475) üzenetére

akos3
(őstag)

jóh igaz. Gondoltam is h beleírom, de elég szubjektív mert vannak akiknek nincs baja vele. Én is azok közé tartoztam. Ki kell előtte próbálni mindenképp :K

áliász akos4

(#477) Bond41 válasza Karma (#465) üzenetére

Bond41
(újonc)

Szia!
Bocs a belepofiért, de elvileg létezik még egy lehetőség a két SIMkártya használatára.
Első olvasatra csak a bátraknak ajánlanám.
http://mobil-telefon.vatera.hu/sim_kartya/dual_sim_adapter_ket_sim_egy_mobilon_uj_169562654.html

http://mobil-telefon.vatera.hu/sim_kartya/dual_sim_adapter_ket_sim_egy_mobilba_uj_168529676.html

Nem próbáltam még, így nem tudok semmit mondani róla, csak megemlítem mint lehetőséget.

[ Szerkesztve ]

(#478) akos3 válasza Bond41 (#477) üzenetére

akos3
(őstag)

Ez elég izgalmasan néz ki. Én nem nagyon merném megcsinálni... :U

jah és máskor linkelj már normálisan pls ;)

áliász akos4

(#479) NoX1 válasza Bond41 (#477) üzenetére

NoX1
(fanatikus tag)

Valóban érdekes... Lehet létjogosultsága.

Mondjuk akinek fontos, az megkockáztathatja, de persze lement előtte minden adatot a két SIM-kártyáról. Így ha el is rontja, igényel majd újat.
Csak lehetőleg munkanapon és a saját szolgáltatója irodája közelében tegye :DDD
Akár már előre húzhat sorszámot is :))

[ Szerkesztve ]

''Love the life that you livin', ..., get another slice of the rhythm.''

(#480) ddekany

ddekany
(PH! addikt)

Meg lehet azt valahogy oldani, hogy mikor szöveget gépelek be (pl. SMS-t), akkor az ékezetes betűk az angolok után jöjjenek? Tehát pl. most ha nyomkodom a 3-ast, akkor így jönnek a betűk: D, E, É, F. Ez állati idegsítő, mert az emberben benne van, hogy az F a 3. lenyomás, nem a 4. Eddigit telefonokon amiket használtam D, E, F, É volt a sorrend. Eléggé meg vagyok lepődve, hogy ezt képesek felrúgni, meg hogy senki nem firtatta ezt... Ez minden Nokia-nál ilyen?

(#481) YAS-dude válasza ddekany (#480) üzenetére

YAS-dude
(fanatikus tag)

Igen, ez is egyike az idegesítő Nokia bénázásoknak. Mintha a nokia telefonokat tervezők maguk sosem próbálnák használni a szarjaikat. Vagy lehet hogy pont az a baj, hogy nem néznek körül, hol tart már a világ és a többi telefongyártó?

(#482) Ricardo válasza akos3 (#474) üzenetére

Ricardo
(PH! nagyúr)

"Én amúgy egy N78-at ajánlok, mert annak van hasonló tudása még. Csak mindenben veri ez E52-t :P Nah jó akksi időben nem. Nekem 4 napot vígan ki bírt az is"

E52: Jobb processzor, jobb HSDPA,

Kicsit erősebb , gyorsabb, rugalmasabb :U

"De ha E szériát akarsz mindenképp (ami nem tom, h miért jobb másnál) "

Én személy szerint azért szeretem Jobban az E szériát, mert:

-Jobb az anyaghasználat,
-Vékonyabbak, elegánsabbak.
-Nekem a "normál" jobban bejönnek, mint a csík (N78) , és rizs (N82) gombok.

Szerk: Az E71 valóban nem rossz választás

[ Szerkesztve ]

(#483) attisx válasza ddekany (#480) üzenetére

attisx
(őstag)

Tessék átállítani a beviteli nyelvet angolra és kész...

Egyébként meg hatalmas LOL azért szarozni a Nokiát, mert a gyártók közül egyedüliként szemelőtt tartja a magyar ABC sajátosságait, sorrendiségét... :U

ClearBlack IV (aka ClearBlack Gold): http://bit.ly/HVa9mg   --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------      SteelBlack N8 Series: http://bit.ly/yyMyEQ /// VIGYÁZAT HAMISÍTJÁK!!!

(#484) YAS-dude válasza attisx (#483) üzenetére

YAS-dude
(fanatikus tag)

Az mindegy hogy szem előtt tartja-e vagy sem, ha így nem azt kapod amit látsz, nem az a betű jön, ami a gombra van írva, inkonzisztens a felhasználói felület.

(#485) akos3 válasza YAS-dude (#484) üzenetére

akos3
(őstag)

Te most fogtál életetben először Nokiát a kezedben vagy mit problémázol?? Nevetséges, h ilyenért képes vagy egyátalán még a gépet is bekapcsolni, h beírj ide a fórumba!

áliász akos4

(#486) akos3 válasza Ricardo (#482) üzenetére

akos3
(őstag)

HSDPA-t mondjuk én sose használtam egyik telómba se szal nekem az nem érv :P igen a proci gyorsabb viszont minden telefon hívásnál lefagy a szoft igy sokra nem mész vele ;] Rugalmasabb? :U Nah erre kiváncsi vok, h mire is gondolsz....
Sajna anyaghasznáaltban már az E széria is kezdi kicsit leadni, de igazad van abban azért jobb :K A többi amit írtál elég szobjektív, én spec megőrülnék egy olyan vékony telóval mint pl az E51 v E71..
Gombokban igazad van, főleg N78nak nagyon kemények voltak a gombjai. Viszont a tudás az kárpótolt :K De a mostani N85ömnek jók a gombjai, nekem megfelelnek :K

áliász akos4

(#487) YAS-dude válasza akos3 (#485) üzenetére

YAS-dude
(fanatikus tag)

Személyeskedéssel vegyél vissza, én nem téged minősítettelek, nem kell magadra venned.

(#488) akos3 válasza YAS-dude (#487) üzenetére

akos3
(őstag)

peace ;) Egyébként meg a hsz-em ddekany-nak szólt csak félre kattintottam a válasznál. Neharagudj. Őt nem értem, h képes ilyenen fennakadni... :U

[ Szerkesztve ]

áliász akos4

(#489) Ricardo válasza akos3 (#486) üzenetére

Ricardo
(PH! nagyúr)

"Rugalmasabb? :U Nah erre kiváncsi vok, h mire is gondolsz...."
Például erre:
"Symbian Series 60 platform Feature Pack 2-vel kiegészített változata fut, melyet a Home Screen 1.0 tesz teljessé. Utóbbi gyakorlatilag egy módváltó funkció, mely jelentősen különbözik a profilváltástól: itt a menüelrendezéstől és a háttérképtől kezdve minden megváltozik, ha üzleti és privát mód között váltunk."

Az anyaghasználat annyira nem is inkább az összeszerelés, de nekem még mindíg sokkal jobban bejön mint a kopogós lakkozott műanyag. Amit ezen a téren művel a Nokia az Nszériával az véleményem szerint kritikán aluli.

Ezzel nem azt mondom hogy az N széria rossz, de nekem jobban bejön az E.

[ Szerkesztve ]

(#490) akos3 válasza Ricardo (#489) üzenetére

akos3
(őstag)

N78 is FP2-es :K

jaja sjanos tényelg ratyi az összeszerelés ezt be kell ismerjem. most fogm elvinni én is a sezrvízbe pont emiatt.. :U

áliász akos4

(#491) ddekany válasza akos3 (#488) üzenetére

ddekany
(PH! addikt)

"Őt nem értem, h képes ilyenen fennakadni... :U"

Nem fennakadni jöttem, hanem megkérdezni, van-e ez ellen valami amit nem látok, mert elég hihetetlen volt ez nekem. Hogy mi ezzel az ezek szerint nokiás elképzeléssel a gond, az meg azt hiszem egyértelmű... Végül, látom egyeseknél család tag az a nyamvad telefon, vagy mi, hogy képesek vagytok kiakadni, csak mert valami nem tetszik nekem...

(#492) Vicoo

Vicoo
(senior tag)
LOGOUT blog

Hello!

Gondom támadt . Gmail fiókot szertnék beállítani, de miután megadtam a jelszót és a felhasználót, feljön a csatlakozás, kiválasztom a wifit, és nem történik semmi. El sem menti a beállításokat... hogy kell beállítani?

(#493) Z()L3

Z()L3
(kvázi-tag)

Hali.
Nagyon úgytűnik hogy a mobilaréna másodszor lessz meghatározó amikor telót szeretnék venni.
Először amikor sűrgősen kellett teló,a kp500-as cikk miatt vettem kp500-at.
Most,hogy elegem lett az érintőkijelzőből,szemet szúrt ez a csodaszép nokia.

Azthiszem hogy Bog-nak és Bocha-nak is köszönhetek majd két nagyszerű telefont ;)

BF3 : Zole1992

(#494) Plag

Plag
(PH! addikt)

Sziasztok! Kén egy is segítség. Telefonvásárlás elött állok, és addig szeretnék tájékozódni, mielött döntök.
Kérdésem az lenne, hogy akinek van már E52-je, mi a tapasztalata? Milyen a telefonbeszélgetés vele, milyen a csengése, vagyis milyen hangos?
Mennyire gyors a teló? Meddig bírja az akksija? Navigáció van benne? Ha igen, megbízható?
Köszönöm a részletes válaszokat előre is!

(#495) akos3

akos3
(őstag)

A kérdezőknek ajánlom a másik E52es topicot! ;)

áliász akos4

(#496) japmas01

japmas01
(lelkes újonc)

Amit keresnék és kérném a segítségeteket!

A családban van egy telefon, amin rajta van a LED Scroller 3 v3.6.
Ennek valami változata, vagy hasonló az E52-re van?! :)
A japmas@gmail.com -r kérlek küldjetek választ, mert ide nem túl gyakran jövök!
Előre is köszönöm!
:DD :R :R :R :C
BUÉK MINDENKINEK!!! :C :R

[ Szerkesztve ]

(#497) akos3 válasza japmas01 (#496) üzenetére

akos3
(őstag)

Elemlámpa progira gondolsz?
mert az itt van

am másik topicba menj át, nem értem ezt miért nem zárolják... :U

áliász akos4

(#498) telefonbolt2

telefonbolt2
(újonc)

hello, elromlott a telóm:S véletlenül ráültem és a kijelző vezérlő ic filter letört róla, most nincs kép és nem tudom mit csináljak:S:S valamilyen értelmes ötlete van valakinek? előre is köszi! privátban írjon akinek van ötlete ,, fontos!

(#499) Rundll32

Rundll32
(lelkes újonc)

Hello ! A GPS problémáról én halottam valamit amiben talán lehet némi igazság. Mégpedig bizonyos kijelző fóliák enyhén fémgőzöltek vagy tartlmaznak valamilyen fémet a kopásállóság miatt, ez viszont ronthat a GPS jelen, nemtudom, hogy ennek van e valóságalapja, de talán egy próbát megér a fólia eltávolítása már ha van a készüléken.

Más... a Phonetorch-ot nem sikerült felraknom :( valószinűleg szignózni kellenne. Nem tudna vki vmit amit nem kell szignózni és 320x240 kijelzőre van (E52re)

Köszi :)

rundll32

(#500) cintula187

cintula187
(senior tag)

Másnak is van "időszak",hogy hívás kezdeményező és megszakító gombok alá bekerül valami kosz vagy nemtommi és nehezebben lehet lenyomni öket?

You say Lady Gaga, I say Dash Berlin You say Hannah Montana, I say Chicane You say Owl City, I say Above & Beyond You say Jonas Brothers I say Markus Schulz You say Justin Bieber, I say Armin Van Buuren

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.