sztem felejts el. Nem egy nagy ágyu. sőőt. 
áliász akos4
[Re:] Dell XPS One 27 – QHD felbontású All-in-One Ivy Bridge processzorral
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!
[Re:] OCZ Agility 4 SSD-k akár 1 dollár/GB fajlagos költség alatt is
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]

sztem felejts el. Nem egy nagy ágyu. sőőt. 
áliász akos4

Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Mit jelent a villogó üzenet a mobil készenléti képenyőjénél. Nem tűnik el. Elsőnek azt hittem, hogy egy sms nem akar bejönni, de amióta villog azóta már kaptam sms-t. Mi lehet a baja?
A választ előre is köszönöm!

Már majdnem minden topikban le lett írva, h. mi a villogó boríték! Tessék a keresőt használni, de lásd jó szívem, nehogy azt mondják, h. prosztó vok segítek. A sim karid tele van az sms-ekkel. Töröld őket vagy 1-et.
Android??!! Hagyjuk mááááááááár!!!

úgyvan ahogy Joe bácsi is mondta! sztem állítsd át h mem karira mentsen, így nem lesz többször ilyen problémád 
áliász akos4

Sziasztok!
Sok sok cikk elolvasása után sem értem hogyan lehetséges a NAPTÁRAMAT szinkronizálni az E52-esen, s leginkább mobilinternet használata NÉLKÜL, vagyis kábelesen, vagy bluetooth-on keresztül
1.) valamilyen netes naptárral, pl google calendar-al?
2.) Illetve a céges lotus notes calendar-al??
Ovi szoftverren keresztül is lehetne asszem, de ahhoz is mobilinternet kell...
köszi a segítséget
Dani

Én most hirtelen nem tok ilyen progit, vagy h hogyan lehetne megoldani, de a másik E52 fórumban talán tudnak Neked segíteni. 
áliász akos4
Sziasztok!
Nekem egy kérdésem lenne...A másodlagos kamera képét elő lehet hozni a készüléken,mint kvázi egy tökör?
Választ előre is köszönöm!
Papp Béla
NE DŐLJ BE NEKIK!!! a kedves külső mögött szervkereskedő banditanszervezet tagjai lapulnak

Persze 
áliász akos4

Ja!
Android??!! Hagyjuk mááááááááár!!!

szerintetek megéri lecserélnem az n86-om erre a telóra?
BMW X5 INVÁZIÓ

Semmiképp sem!
Nem is tudom, h jutott az eszedbe! 
áliász akos4

Igazad van, megtévedtem.
BMW X5 INVÁZIÓ

...hali!
...éppen venni készülök egy ilyen telefont, és lenne egy kérdésem... ha valaki tudja a választ és írna, megköszöném....
...tud kezelni két sim kártyát ez a teló...
..ha nem, .... tudna valaki tippet egy hasonló telóra
ami fontos...
- fém burkolat
- két sim
- wifi
- közel ebben az árban...
thx!
[ Szerkesztve ]
Hogy tudna az E52 két SIMet kezelni szerinted? 
Hova raknád a másodikat? 
Három lehetőséged van:
1) Veszel egy kínai csodafont (nincs Wifi, okádék, ld. tesztek).
2) Veszel egy Samsung DuoS szériás telefont (nincs Wifi, butafonok, drága).
3) Keresel egy E-TEN DX900-at, ami kétSIMes, Wifis, WM-es okostelefon, valószínűleg ritka mint a fehér holló.
[ Szerkesztve ]
Break Driven Development

...köszi!

Vagy veszel egy olcsó második mobilt.
BMW X5 INVÁZIÓ

az is egy megoldás lehet számára, bár elhiszem, ha kinek nem fűlik hozzá a kedve. Örökké kettőre figyelni... 
Bár lehet, h ezt kéne, mert 60 körüli áron nem talál használhatót az biztos...
áliász akos4

én is ilyesmin töröm a fejem
egy ilyen tudású/kinézetű/minőségű készülék, kiegészítve a két SIM-s képességgel, pont megfelelő lenne
remélhetőleg a 2. negyedévben érkező, dual SIM-es Nokia ilyen(ek) lesz(nek)
Bármilyen közel vagy valakihez, végtelen a távolság köztetek.

Nem tom mit tervez a Nokia, de vmit nagyon gyorsan ki kéne találnia, h ne maradjon le. Érintő képernyőt is fejleszteni e kéne, mert nagyon elhúznak (elhúztak
) a többiek. 
[ Szerkesztve ]
áliász akos4

igen, nem ártana
tudom, h van több féle, dual simes készülék is, de maradnék a Nokiánál ha lehet

Az E51-emet szeretném lecserélni erre, leginkább a nagyobb kijelző, gyors hardware, illetve a GPS jelenléte vonzó számomra, nomeg a hatalmas akku!
De olvasom itt fórumon, hogy nagyon szidják ezt a telefont...
- elhalkulások
- rossz zajszűrés
- újraindulások
- rossz gps vétel
- gyenge térerővétel
- fagyások
- stb.
Ezek igazak? Tényleg ennyire szar? Mindennaposak?
Az új firmware nem javított rajta? Várható még hozzá javítás valamikor?
A Nokia hogy kommentálta ezeket a hibákat, vagy csak lapít? Esetleg jön egy E52i?
Mit ajánlanátok helyette hasonlóan üzleti telefonnak, minőségi anyagokból, hosszú akkuidővel, GPS-el?
Thx.
''Love the life that you livin', ..., get another slice of the rhythm.''

alapból nem a telefonmemóriába menti a készülék az üzeneteket?
hol kell beállítani, hogy a memóriakártyára mentse?

üzenetek/opciók/beállítások/egyebek/használt memória
NoX1 Hát az új fw után is vannak panaszkodók, de azért kevesebb mint előtte.
Én amúgy egy N78-at ajánlok, mert annak van hasonló tudása még. Csak mindenben veri ez E52-t
Nah jó akksi időben nem. Nekem 4 napot vígan ki bírt az is. 
De ha E szériát akarsz mindenképp (ami nem tom, h miért jobb másnál) akkor inkább egy E71et ajánlok.
[ Szerkesztve ]
áliász akos4
Meg billentyűzetben sem...
[ Szerkesztve ]
Break Driven Development

jóh igaz. Gondoltam is h beleírom, de elég szubjektív mert vannak akiknek nincs baja vele. Én is azok közé tartoztam. Ki kell előtte próbálni mindenképp 
áliász akos4

Szia!
Bocs a belepofiért, de elvileg létezik még egy lehetőség a két SIMkártya használatára.
Első olvasatra csak a bátraknak ajánlanám.
http://mobil-telefon.vatera.hu/sim_kartya/dual_sim_adapter_ket_sim_egy_mobilon_uj_169562654.html
http://mobil-telefon.vatera.hu/sim_kartya/dual_sim_adapter_ket_sim_egy_mobilba_uj_168529676.html
Nem próbáltam még, így nem tudok semmit mondani róla, csak megemlítem mint lehetőséget.
[ Szerkesztve ]

Ez elég izgalmasan néz ki. Én nem nagyon merném megcsinálni... 
jah és máskor linkelj már normálisan pls 
áliász akos4

Valóban érdekes... Lehet létjogosultsága.
Mondjuk akinek fontos, az megkockáztathatja, de persze lement előtte minden adatot a két SIM-kártyáról. Így ha el is rontja, igényel majd újat.
Csak lehetőleg munkanapon és a saját szolgáltatója irodája közelében tegye 
Akár már előre húzhat sorszámot is 
[ Szerkesztve ]
''Love the life that you livin', ..., get another slice of the rhythm.''

Meg lehet azt valahogy oldani, hogy mikor szöveget gépelek be (pl. SMS-t), akkor az ékezetes betűk az angolok után jöjjenek? Tehát pl. most ha nyomkodom a 3-ast, akkor így jönnek a betűk: D, E, É, F. Ez állati idegsítő, mert az emberben benne van, hogy az F a 3. lenyomás, nem a 4. Eddigit telefonokon amiket használtam D, E, F, É volt a sorrend. Eléggé meg vagyok lepődve, hogy ezt képesek felrúgni, meg hogy senki nem firtatta ezt... Ez minden Nokia-nál ilyen?

Igen, ez is egyike az idegesítő Nokia bénázásoknak. Mintha a nokia telefonokat tervezők maguk sosem próbálnák használni a szarjaikat. Vagy lehet hogy pont az a baj, hogy nem néznek körül, hol tart már a világ és a többi telefongyártó?

"Én amúgy egy N78-at ajánlok, mert annak van hasonló tudása még. Csak mindenben veri ez E52-t
Nah jó akksi időben nem. Nekem 4 napot vígan ki bírt az is"
E52: Jobb processzor, jobb HSDPA,
Kicsit erősebb , gyorsabb, rugalmasabb 
"De ha E szériát akarsz mindenképp (ami nem tom, h miért jobb másnál) "
Én személy szerint azért szeretem Jobban az E szériát, mert:
-Jobb az anyaghasználat,
-Vékonyabbak, elegánsabbak.
-Nekem a "normál" jobban bejönnek, mint a csík (N78) , és rizs (N82) gombok.
Szerk: Az E71 valóban nem rossz választás
[ Szerkesztve ]

Tessék átállítani a beviteli nyelvet angolra és kész...
Egyébként meg hatalmas LOL azért szarozni a Nokiát, mert a gyártók közül egyedüliként szemelőtt tartja a magyar ABC sajátosságait, sorrendiségét... 
ClearBlack IV (aka ClearBlack Gold): http://bit.ly/HVa9mg -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SteelBlack N8 Series: http://bit.ly/yyMyEQ /// VIGYÁZAT HAMISÍTJÁK!!!

Az mindegy hogy szem előtt tartja-e vagy sem, ha így nem azt kapod amit látsz, nem az a betű jön, ami a gombra van írva, inkonzisztens a felhasználói felület.

Te most fogtál életetben először Nokiát a kezedben vagy mit problémázol?? Nevetséges, h ilyenért képes vagy egyátalán még a gépet is bekapcsolni, h beírj ide a fórumba!
áliász akos4

HSDPA-t mondjuk én sose használtam egyik telómba se szal nekem az nem érv
igen a proci gyorsabb viszont minden telefon hívásnál lefagy a szoft igy sokra nem mész vele
Rugalmasabb?
Nah erre kiváncsi vok, h mire is gondolsz....
Sajna anyaghasznáaltban már az E széria is kezdi kicsit leadni, de igazad van abban azért jobb
A többi amit írtál elég szobjektív, én spec megőrülnék egy olyan vékony telóval mint pl az E51 v E71..
Gombokban igazad van, főleg N78nak nagyon kemények voltak a gombjai. Viszont a tudás az kárpótolt
De a mostani N85ömnek jók a gombjai, nekem megfelelnek 
áliász akos4

Személyeskedéssel vegyél vissza, én nem téged minősítettelek, nem kell magadra venned.

peace
Egyébként meg a hsz-em ddekany-nak szólt csak félre kattintottam a válasznál. Neharagudj. Őt nem értem, h képes ilyenen fennakadni... 
[ Szerkesztve ]
áliász akos4

"Rugalmasabb?
Nah erre kiváncsi vok, h mire is gondolsz...."
Például erre:
"Symbian Series 60 platform Feature Pack 2-vel kiegészített változata fut, melyet a Home Screen 1.0 tesz teljessé. Utóbbi gyakorlatilag egy módváltó funkció, mely jelentősen különbözik a profilváltástól: itt a menüelrendezéstől és a háttérképtől kezdve minden megváltozik, ha üzleti és privát mód között váltunk."
Az anyaghasználat annyira nem is inkább az összeszerelés, de nekem még mindíg sokkal jobban bejön mint a kopogós lakkozott műanyag. Amit ezen a téren művel a Nokia az Nszériával az véleményem szerint kritikán aluli.
Ezzel nem azt mondom hogy az N széria rossz, de nekem jobban bejön az E.
[ Szerkesztve ]

N78 is FP2-es 
jaja sjanos tényelg ratyi az összeszerelés ezt be kell ismerjem. most fogm elvinni én is a sezrvízbe pont emiatt.. 
áliász akos4

"Őt nem értem, h képes ilyenen fennakadni...
"
Nem fennakadni jöttem, hanem megkérdezni, van-e ez ellen valami amit nem látok, mert elég hihetetlen volt ez nekem. Hogy mi ezzel az ezek szerint nokiás elképzeléssel a gond, az meg azt hiszem egyértelmű... Végül, látom egyeseknél család tag az a nyamvad telefon, vagy mi, hogy képesek vagytok kiakadni, csak mert valami nem tetszik nekem...
Hello!
Gondom támadt . Gmail fiókot szertnék beállítani, de miután megadtam a jelszót és a felhasználót, feljön a csatlakozás, kiválasztom a wifit, és nem történik semmi. El sem menti a beállításokat... hogy kell beállítani?

Hali.
Nagyon úgytűnik hogy a mobilaréna másodszor lessz meghatározó amikor telót szeretnék venni.
Először amikor sűrgősen kellett teló,a kp500-as cikk miatt vettem kp500-at.
Most,hogy elegem lett az érintőkijelzőből,szemet szúrt ez a csodaszép nokia.
Azthiszem hogy Bog-nak és Bocha-nak is köszönhetek majd két nagyszerű telefont 
BF3 : Zole1992

Sziasztok! Kén egy is segítség. Telefonvásárlás elött állok, és addig szeretnék tájékozódni, mielött döntök.
Kérdésem az lenne, hogy akinek van már E52-je, mi a tapasztalata? Milyen a telefonbeszélgetés vele, milyen a csengése, vagyis milyen hangos?
Mennyire gyors a teló? Meddig bírja az akksija? Navigáció van benne? Ha igen, megbízható?
Köszönöm a részletes válaszokat előre is!

A kérdezőknek ajánlom a másik E52es topicot! 
áliász akos4

Amit keresnék és kérném a segítségeteket!
A családban van egy telefon, amin rajta van a LED Scroller 3 v3.6.
Ennek valami változata, vagy hasonló az E52-re van?! 
A japmas@gmail.com -r kérlek küldjetek választ, mert ide nem túl gyakran jövök!
Előre is köszönöm!

BUÉK MINDENKINEK!!!

[ Szerkesztve ]

Elemlámpa progira gondolsz?
mert az itt van
am másik topicba menj át, nem értem ezt miért nem zárolják... 
áliász akos4

hello, elromlott a telóm:S véletlenül ráültem és a kijelző vezérlő ic filter letört róla, most nincs kép és nem tudom mit csináljak:S:S valamilyen értelmes ötlete van valakinek? előre is köszi! privátban írjon akinek van ötlete ,, fontos!

Hello ! A GPS problémáról én halottam valamit amiben talán lehet némi igazság. Mégpedig bizonyos kijelző fóliák enyhén fémgőzöltek vagy tartlmaznak valamilyen fémet a kopásállóság miatt, ez viszont ronthat a GPS jelen, nemtudom, hogy ennek van e valóságalapja, de talán egy próbát megér a fólia eltávolítása már ha van a készüléken.
Más... a Phonetorch-ot nem sikerült felraknom
valószinűleg szignózni kellenne. Nem tudna vki vmit amit nem kell szignózni és 320x240 kijelzőre van (E52re)
Köszi 
rundll32

Másnak is van "időszak",hogy hívás kezdeményező és megszakító gombok alá bekerül valami kosz vagy nemtommi és nehezebben lehet lenyomni öket?
You say Lady Gaga, I say Dash Berlin You say Hannah Montana, I say Chicane You say Owl City, I say Above & Beyond You say Jonas Brothers I say Markus Schulz You say Justin Bieber, I say Armin Van Buuren