Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Xantomas

    őstag

    válasz danaudio #4865 üzenetére

    Mondtam én, hogy beépített? Nokia Maps, illetve mikor nem kapom kölcsönbe a GPS vevőt, akkor meg Google maps, bár utóbbi a gyakoribb. Ha tudnád hányszor "hozott haza" a dorbézolós éjszakáimról...

    Eredeti Adobe-bal mi a bajod? Tökéletesen lekezeli a matematikai függvényeket, kapcsolásokat is azzal nézek. Sőt a teljes elektronikai alkatrészkatalógusom is azzal nézem, így laborra nem kell magammal vinnem a 3 kilós könyvcsomagot. Egyedül amit hiányolok, hogy eddig nem találtam olyan programot amivel pl .sch, vagy .brd állományokat tudnék kezelni.

    Köszönöm a T100-as felajánlását, de nem élek vele. :) E398-asról váltottam, és kicsit elkényelmesedtem, hogy a saját levelezőkliensét használom.

    (#4866) zdanee Elvileg ugyanúgy folyamatosan frissíti a Nokia (Navteq) a térképeket, mint a többi navi rendszer. Nem lehet hogy már ezt a lezárást is beletették előre?
    Másik lehetőség: nem a Gellért hegy helyén levő "üres foltra" gondolsz. Ott nincs is autóút. Oda minek útvonalat tervezni? :) Én Budán a Szépvölgyi útra nyíló kis utcákat, és környezetüket nem találtam meg. Sötétben el is tévedtünk egy fotózás után emiatt.

    "Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"

Új hozzászólás Aktív témák