Tájékoztasson valaki legyen kedves ,igaz hogy nem lehet ezeket tuningolni majd?
Vagy hogy is van ez?
Ill milyen memoriákkal mennek majd?
Ha a kacsa nem tud úszni, nem biztos, hogy a víz a hülye.

Tájékoztasson valaki legyen kedves ,igaz hogy nem lehet ezeket tuningolni majd?
Vagy hogy is van ez?
Ill milyen memoriákkal mennek majd?

Elfelejtettem leírni ,hogy sandy-bridgeről lenne szó.
Engem még a várható megjelenés érdekelne.
Hogy miért nem ragadnak ránk a csajok? Mert a zsebünkbe csak levegő van...

A 'K' végződésű procikat lehet és az "Extreme Edition" modellt, ill. jön majd egy lapkakészlet (Z68) amivel az összeset lehet majd tuningolni.
Gyakorlatilag minden DDR3-as ramot mellé tehetsz, ami max. 1.5V-os feszültségen üzemel.
(#303) csucsbicep: 2011. jan. 9.
[ Szerkesztve ]
(#305) chrisnagy13 válasza chrisnagy13 (#304) üzenetére

Bocs, elírtam...
Január 5. 
(#306) csucsbicep válasza chrisnagy13 (#305) üzenetére
Köszi az infót.
(#307) dangerzone válasza chrisnagy13 (#305) üzenetére

Huhh, az már csak 3 nap...
Na kíváncsi leszek 
(#309) csucsbicep válasza dangerzone (#308) üzenetére
Most már csak a boltokba kéne eljusson.
(#310) i are robot válasza csucsbicep (#309) üzenetére

Még mindig jan.9. a bolti forgalmazás kezdete, addig fölösleges panaszkodni, majd ráérünk utána. 
Leadtek TV tunerek eladók: http://hardverapro.hu/apro/leadtek_tv_tunerek_eladok/friss.html
(#311) csucsbicep válasza i are robot (#310) üzenetére
Én venni szeretnék már és a konkrét ára érdekel.

A combosabb Sandy-k mikor jönnek? Vagy ennyi volt? i7 2600k a max? 

Érkezik a Z68-as széria.Asus P8Z68-V PRO
Fura egy ATX-es lapon D-Sub+DVI-D csatlakozót látni, gondolom az IGP-t is lehet majd húzni.
[ Szerkesztve ]
Welcome to the Mod Men Show!

kár h nincs OGL 4.x támogatás még jövőre sem, az OCL-re is kiváncsi leszek h fog is müködni nem csak támogatva lesz és az power gating is érdekes lesz a igp-nél
mindenesetre már most jól hangzik 1 olyan notebook amiben van 1 22nm-en gyártott i7-2630qm mellette 1 olyan 28nm-es gf ami a gtx 485m-nek megfelelő erejü, teszem azt jövő ilyenkor 2-300e ft-ért, ~100w max fogyival, le is cserélném rá az asztalit 1ből

3DHD-t és a hozzátartozó HDMI 1.4-et támogatni fogja vajon? Nekemis komoly terveim vannak a mobil ivy-vel, remélhetőleg az alapmodell többet tud majd az i7-2920xm-nél
(ez kb teljesült a korábbi váltásoknál, a 2630qm nagyjából hozza a 2vel korábbi extrém 920xm teljesítményét)
#316: elég korai tesztek ezek még. A c2c teljesítmény óriási javulására én sem számítottam, igazából az a kérdés, mennyre lehet majd húzni az új cuccot.
[ Szerkesztve ]
NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

Egyébként az Ivy Bridge utódja mi lesz majd?
Van esetleg valami normális roadmap ? Mert én mindig csak valami 2012- ig levőeket találok a legjobb esetben.
(#320) hugo chávez válasza dangerzone (#319) üzenetére

A Haswell lesz az Ivy utódja, pc vonalon valószínűleg 2013-ban jön valamikor (ha minden jól megy, akkor, az eddigiek szerint, valószínűleg Q1-ben).
Szerver roadmap már van: Részletes, szervereket érintő útiterv az Inteltől

Ivy Bridge Core i5 3570K Quick Sync 2.0 Performance Test
A tesztekben szerepel a cpu-s videó tömörítés sebessége is, megfigyelhető, hogy azonos órajelen jelentős a fejlődés a két processzor között.
42