- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Csak az F1 25-re koncentrál az új AMD Software
- LG LCD és LED TV-k
- Mini-ITX
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
LG Optimus L7 II
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Nem egészen idevágó a téma,de van itt néhány szaki,aki hátha segít a témában!
Szóval nem telefonnal hanem a 4.4.2 kitkat alap android rendszer működésével kapcsolatban szeretnék némi segítséget információt kérni! Vagy egy linket hogy hol tudnék informálódni (ha lehet magyar nyelven) ! Van egy készülékem amin teljesen alap kitkat rendszer fut,semmi baj nincs vele.Vettem bele egy SD kártyát,és nem értem azóta a rendszert. Külső SD behelyezése után alapértelmezetten a külső SD karit használja írási helynek.A saját belső memóriáját háttérbe helyezte. Meg tudom változtatni a beállításokat,de ha kiveszem az SD-t,és újra csatolom,akkor megint elsődlegesnek tekinti a külső karit. PL az SD Maid progi nem is tudta takarítani a gyári galériát,amíg vissza nem állítottam a belső memóriát elsődlegesnek,illetve a külső SD-t véli elsődlegesnek.Mellékelek róla képet.
Tehát kicsit össze vagyok zavarodva,valaki igazítson már útba ezzel kapcsolatba!
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro 128gb, 1év garancia, független, makulátlan, sok kiegészítővel.
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 pro max 512gb független Apple care + garancia
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest