Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kangool
tag
Enyém is még megvan.
Kicsit kopott, mert nem volt tokban. Fólia sem volt rajta, de karcmentes a kijelző. USB fedelet le lehet venni.
Sokszor leesett, de nem lett semmi baja. Nekem már második telefonnak is lassú volt, ezért tettem el. Most nosztalgiából bekapcsoltam és 17%-on van az akksija, pedig legalább lassan 1,5 éve nem használom. -
kistraki
csendes tag
Hello, van egy eladó haier w910 nálam, még a pandáról vettem mikor megjelent, azóta használom és idáig semmi baj nem volt vele, tok+fólia végig. Ennyi. (gondoltam ide írok elöször )Pesti vagyok!
-
Victoryus94
őstag
35 ezer 2 tokkal reális ár a telóért? Vagy sok...?
-
llll
senior tag
válasz
Victoryus94 #3881 üzenetére
oké meg is oldódott, köszi
ha már itt vagyok és esetleg érdekelne vkit, előreláthatólag rövidesen eladósorba kerül a telefonom
nincs vele semmi problémám, mindössze újra a miniatürizálás felé hajlok
ha minden igaz rövidesen meg is jön a második xperia minim
(amihez meg esetleg nagyobb kijelző kellene arra ott a tablet...)
szóval ezt a tinydealről vettem, első perctől kezdve fólia és tok védi, az aksi annyit bír mint új korában és 35-öt szeretnék kapni érte
a további részletek priviben -
kistraki
csendes tag
http://www.aliexpress.com/snapshot/6100547991.html egy ilyen tokot rendeltem most mert a merev tokot széttörte az autós tartó(annyira szorította) pont jó hozzá. A munkám miatt (roncsolásmentes anyagvizsgáló-vas) az egész országot járom és a környezőket is-- + terep, erdő, mező, olajas saras területek és eddig a telefon bírja. most jön rá a következő fólia mert már nem látok semmit-- berendeltem vagy 4 et. egy napelemes buffer kellene vagy egy jó akku- a külső mobil akkutöltőkről nem sok jót olvastam,,, egy 3000mah os fel sem tölt egy ilyen akkut.
-
Nagya21
addikt
HAli!!
Figyeld az aláirásomat
Üdv Nagya
UI: én kicsit szerencsésebben megusztam a dögivel, lett egy fehér folt a kijelző sarkán, és egy hajszálvékony repedés a képernyő közepe felé.
Akkor történt, mikor átvettem a postán a müanyag tokot, és a parkolóban kiesett a kezemből,a flipes tok pont nem védi a sarkát......, ha már rajta lett volna a müanyag tok is akkor megussza, de az még akkor a borítékban pihent.
-
A tumi
tag
válasz
laci laci #3710 üzenetére
Én 35-ért vettem(teló+tok+16GB kártya) az aliról. Vámon átjött simán! Láttam én már magyar oldalon 90.000 ft-ért(kilencvenezer forint!!!) is árulva. Használtan akartam én is venni de 35 alatt senki nem adta el itthon és se tok se kártya nem járt hozzá. Igaz, hogy majd 2 hónapba került mire ideért a csomag, de még így is bőven megérte ennyiért. 1X fordult elő, hogy összeomlott a telefon, akkor negyed óráig birkóztam vele mire feléledt. Ezen kívül nem volt vele probléma, meg vagyok vele elégedve. Ismerősök is akik nem szeretik a "noname" készülékeket, simán megdicsérték, hogy milyen jó és gyors!
-
Nagya21
addikt
válasz
Victoryus94 #3620 üzenetére
HAli!!
Igen ez is olyan tok, csak sztem más a neve, és kapsz hozzá egy fóliát is
Nem ilyen kis tételnél nincs más költség.
Üdv Nagya -
dudicukrasz
tag
válasz
laci laci #3618 üzenetére
Pfff,az akár fikció is lehet,gondolom valami irreális ár volt,akkor próbálom a realitás talajára visszarángatni az embereket.
Sok ilyen eladó van.
Mindegy,ilyen telefonom soha nem volt ami így melegedett a tokon keresztül forrósodik sajnos.
Ez az "alul semmi" is egyedivé teszi. -
Nagya21
addikt
válasz
Victoryus94 #3613 üzenetére
Hali!!
Na meg is van:
TOK
Nagyon jól védi a készüléket, biztos fogást ad neki.
Üdv Nagya -
Nagya21
addikt
válasz
Victoryus94 #3613 üzenetére
HAli!!
Én félkemény tokot vettem rá, ami nagyon hasonlít a nillkin-re, mingyá keresem........
Üdv Nagya -
laci laci
addikt
Üdv mindenkinek."Kedves kolléga(dudicukrasz)".Már itt is beléd botlom?Ha ez a véleményed akkor ezt ad el és vegyél amit megemlítesz.Nekem ez nagyon jó,a gps-el a mai napig is fogadok az ismerőseimmel(kié gyorsabb).Nekem amire kell arra jó,pedig kapott tőlem rendesen.
-
Victoryus94
őstag
Tokot honnan ajánlotok olcsón?
Szilikon tokra gondoltam.. lehetőleg 2 ezer alatt. ( szín: fekete, fehér, esetleg kék tokot keresek -ha jó árban van, akkor 2-t is vennék).
Mivel nem szoktam külföldről rendelni, nem látom át, mely oldalon milyen rejtett költségek lehetnek.
Szállítási idő nem olyan lényeges.. bár nem bánnám ha 2 héten belül lenne. -
Pedro9102
csendes tag
válasz
soldier1979 #3537 üzenetére
Off! Bocsi! Tokot, Fóliát hol lőttél hozzá?
-
soldier1979
újonc
Kedves fórumtársak,
Eladom Haier W910-es készülékemet, minden tartozékával, ajándék 5db képernyővédő fóliával + ajándék kemény-szilikon tokkal.
A készüléket december 9.-én kaptam kézhez (4 hónapos). Számlája, VÁM papírjai mind megvannak. Tartozékai közül csak a töltő volt használva. Elejétől tok és fólia védte, ezért újszerű állapotú.
Személyesen Miskolcon vagy Egerben megtekinthető, átvehető, de adott esetben BP-i/Székesfehérvári átvétel is megoldott.
Ára: 32000Ft
e-mail: soldier@freemail.hu
Kösz a figyelemet.
-
A tumi
tag
Szépen mennek felfele a telefon árai. Az eldó akitől vettem(158.99 dollárért, tokkal, 16GB kártyával) már simán csak a telefont adja 180.99-ért. Még szerencse, hogy "időben" vettem meg! Honnan fogom megtudni, hogy rootol e a telefon, hol lehet a telefonon belül megnézni, hogy rootolt e? Állítólag alapból rootolva lesz és alap droid lesz rajta.
-
adam770
csendes tag
Délután jött meg az undormány, de már meg is utáltam.
A titanium backup pro tette tönkre (freez opció), óvakodjatok az ilyen túlburjánzott kontár szoftverektől.
Nekem most a qusida, és az android feliratok váltogatják egymást.Nemtudom, hogy beleállítsam-e a csavarhúzót, vagy eladjam, de most megyek a google play-re írok figyelmeztetést a többi usernek, hogy ilyen ótvar programot ne használjanak, mint ez a titanium backup, mert nagyon veszélyes.
Ha valakit érdekel így agyhalottan, olcsón viheti, még fólia is megvan, (rózsaszín gumi tok is van hozzá) -
laci laci
addikt
Üdv mindenkinek.Én nem használok tokot,sem fóliát és az építőiparban használom.Szerintem a tok és a telo közé be megy a por,kosz és onnan nem esik ki,ezért csikaródik.
-
ker01
csendes tag
Sziasztok!
Hol tudok jó minőségű szilikon tokot rendelni? -
A tumi
tag
Tegnap megrendeltem a telefont(16GB-os kártyával és szilikon tokkal 158.99 dollár), remélem ez az eladó már nem ver át.
-
A tumi
tag
Az eladó most írt, hogy újra van raktáron telefon...besz@rok rajta. Csak most már 145.99 dollár egy telefon tok és kártya nélkül, jó kis áremelkedés lett!
Írtam a faszinak, hogy annyiért és ugyan azokkal a kiegészítőkkel megveszem mint az első rendelés volt...még nem írt vissza!
United States via Aramex, van ezzel a csomagküldővel valakinek tapasztalata? Hamarabb küldik ezzel mint a singapuri postával? -
A tumi
tag
Sziasztok!
Tegnap megrendeltem a telót, alap 4.0 droiddal+no root+fekete silicon tok+16GB-os kártyával így került 146.99 dollárba. Tudtam is beszélni a fickóval és mondta, hogy már meg is kapták az ertesítőt és csomagolnak és küldik az árut. Remélem mihamarabb ideér. Aramex-el jön free-be.
-
11hh
tag
Napokon belül én is boldog tulajdonosa leszek egy ilyen készüléknek! Ti milyen tokkal használjátok? Milyet érdemes venni szerintetek?
-
A tumi
tag
Segítsetek nekem!
Ha jól értelmezem az Ali úgy működik, hogy kiválasztottam a nekem megfelelő árú telefont az eladótól, szintúgy a tokot is egy másik eledótól. Regisztráltam és a fizetésnél az Ali szálájára megy a pénz és ott megkapja a két eladó a pénzt és ők küldik le nekem a termékeket? Tehát nem külön az eladóknak fizetek hanem az Alinak és az Ali dobja szét a pénzt az eladóknak akik megkapják a nevem és címem és küldik a termékeket? -
A tumi
tag
Sziasztok!
Az aliexpress-ről rendelnék egy telefont és egy tokot 133.99 dollárért. A termékek már a kosárban vannk!
Nekem viszont se itthoni számlám se paypalom nincsen. Ha haver számlájáról utalunk paypalra és onnan fizetem ki a telefont akkor az Ő nevét és címét kell megadni a szállítási dolgokhoz? Vagy beírhatom a saját nevemnet címemet?
Előre is köszi a segítséget. -
A tumi
tag
válasz
laci laci #2306 üzenetére
Nézd 3-4 hét várakozással is zsír újat kapsz 1 év garival és jobb esetben fóliát is tesznek a dobozba, 31 ezerért. Gari nélkül tok nélkül, nem hiszem, hogy többért el tudják adni az emberek csak maximum a "hozzá nem értőknek". Kérdés: Te 28-ért megvetted volna gari és tok nélkül, mikor tudod, hogy a bolti ára 31?
Amúgy neten néztem lehetne venni újonnan itthonról is 39-ért a jófogáson és az apródon is hírdeti az emberke. -
A tumi
tag
28-ért akarta adni a srác, de mondtam neki, hogy gari meg tok nélkül az drága, és max 22-t adnék neki. Bele is ment csak most a postázással vagyunk bajba. Ő előre kérné a pénzt, hogy utaljam el de én óckodok tölle, Ő meg az utánvétes dologtól óckodik. Nagyion megvenném ennyiért de nem utalok el 22 ezret mert fennt áll a "se telefon, se pénz" lehetősége. Szerintetek milyen megoldást lehetne erre találni? Ő nem küldi el utánvéttel semmi esetre sem.
-
A tumi
tag
Sziasztok.
Úgy néz ki, hogy sikerül 22 ezerért venni egy használt fóliás készüléket, alap 4.0.4-es droiddal. Garancia és tok nincs hozzá. Szerintetek megéri ennyiért? Tokot és fóliát ha valaki rendel szóljon és társulok, meg még van kolléga aki társulna!
-
A tumi
tag
Ha valaki mostanában(akár holnap) szeretne telefont rendelni, az szóljon nyugodtan(társulnék) mert én is rendelnék egy telefont+tokot!
-
llll
senior tag
csak jelzem, hogy most már GYÁRILAG ki van vágva a bekapcsoló- és hangerőgombok helye azon a tokon, amit vettem anno
[link]
talán figyelmeztetésértékű lehet, hogy nem szeretik a túl érzéketlen nyüstölést...(ja és tegnap óta megint nem rögzít semmit nekem sem az automatic call recorder sem a gyári romban
semmit nem babráltam)
-
llll
senior tag
válasz
Zoolika87 #2090 üzenetére
...egyébként magam részéről gyorsan meg is tuningoltam a tokomat:
a ki-bekapcsoló gomb helyét már régebben kivágtam, de most már a hangerőgombokét is
körömvágó ollóval kicsit sorjás marad, de szikével egész pofásan sikerült megcsinálni
igaz így meg csak körömmel tudom állítani a hangerőt, de sokkal finomabban adagolható erővel
(és sztem ez fontosabb, ha tényleg érzékenyek lehetnek a túl erős nyomkodásra) -
tfalcon96
aktív tag
Ebben tudnátok segíteni: Haier w910 vagy HTC Sensation XE?
A Haier 39k lenne, 2 tokkal, fóliával együtt, a HTC vadonatújan, beats fülessel, kb. 45k dobozában és ugye nem kellene várni. Szerintetek melyik lenne a jó választás? -
fcsabika1
tag
Sziasztok!
Ilyen tokot keresek a W910-hez, a lényeg hogy legyen ilyen csipesz rajta.
Amit belinkeltem olyan van valakinek innen, és jó hozzá?
Esetleg valakinek eladó ilyen, vagy ilyesmit hol tudnék az alin kívül venni? -
tfalcon96
aktív tag
Tudnátok ajánlani szilikon és kihajthatós tokot?
Szerintetek ez jó a Haier-hez?: [link] -
Ed3r_X_
nagyúr
Valakinek nincs egy tokja eladó? Valahogy nincs kedvem 2-3 hetet várni rá Kínából.
-
-
madrac
senior tag
Majd kipróbálom akkor, de engem érdekel hogy melyik mit vesz fel. Én már csak ilyen maximalista vagyok, hogy azt a rögzítőt használom ami a legjobb minőséget adja vissza.
Megjött a 0.7A-es "samsung" töltő amit a telóhoz rendeltem, de ilyet ne vegyen senki, mert még a filléres töltőnél is lassabban tölt vele ami a telóhoz adtak, szóval egy silány hamisítvány: http://www.aliexpress.com/item/Genuine-EU-Plug-Micro-Adapter-Travel-Charger-For-SAMSUNG-Galaxy-Ace-S5830-S2-I9100-I9103-S5830i/1285207284.html
A gumis tok viszont tényleg remax márkájú és teljesen jó, ajándék kijelzővédő fóliával: http://www.aliexpress.com/item/Haier-remax-w910-protective-case-mobile-phone-case-ultra-thin-fashion/778833613.html
A töltő 1 hónapig jött, a tok valamivel több mint 2 hétig, és egyszerre érkeztek meg, CN posta.
-
Maximum1
őstag
válasz
_X10Dead_ #1654 üzenetére
Nekem 2db fényképező aksi simán jött, egy elektromos borotvát nem engedtek fel a gépre most egyezkedem az eladóval.
Egy telefon tok meg 40 napja jön, hajóval küldte a paraszt, várjak türelemmel arra kért.
Multkor vettem valamit 2$ ért az is repülővel jött, nem hajóval....
Mind 3 rendelés aliexpressről van. -
llll
senior tag
válasz
Ed3r_X_ #1466 üzenetére
ööö...én még a snapdragon battery guru-nál tartok
(ami a neve alapján gondolom vmi újabb akksi kímélő csoda)
úgy látszik vhol elveszítettem a madzagot
sebajha az egyiket a te címedre kéred, a másikat meg a haverodéra, akkor csak nem csomagolják egybe
még ha látják is esetleg, hogy ua a megrendelő mindkét rendelésnél
vagy ha a tiedről + a kiegészítőkről beszélsz, akkor mondjuk 1 tokot, vagy autós tartót/töltőt megvehetsz akárhonnan is
nem muszáj ua boltból -
llll
senior tag
válasz
gipsztigris #1399 üzenetére
úgy látszik kínában népszerű ez a fekete szín/fényes kék csík összeállítás
(némi gondolkodás után nekem is kifejezetten tetszik)
a tőlük vett bemelegítőm ilyen, ahhoz tutira megy ez a telefon
akinek meg nem tetszik a kék csík az eltakarhatja 1 ilyen hátlapra pattintós tokkal, ami sztem eleve alap minden telefonnál amit meg akarunk kímélni
bár nyilván ez is ízlés dolga -
A tumi
tag
[link] Szerintetek ez a tok jól védené a telefont?
-
A tumi
tag
Ez lesz az első ilyen tipusú(érintőképernyős) telefonom. Tudnátok abban segíteni, hogy milyen fóliát érdemes rá venni? Amin át is tiszta a kép és nem "tükrözi" vissza a napfényt? Kb egy fólia mennyi ideig bírja a kijelzőn? 1-2 hét vagy hónapok? Tok ügyben is segítséget kérnék. Olyan tokot keresnék ami nem "rideg", sima egyszerű felirat nélküli fekete tokot tudnátok ajánlani az Ali-ról? Bocsi a "hülye" kérdésekért, csak nekem ezek fontosak.
-
A tumi
tag
Ez lesz az első ilyen tipusú(érintőképernyős) telefonom. Tudnátok abban segíteni, hogy milyen fóliát érdemes rá venni? Amin át is tiszta a kép és nem "tükrözi" vissza a napfényt? Kb egy fólia mennyi ideig bírja a kijelzőn? 1-2 hét vagy hónapok? Tok ügyben is segítséget kérnék. Haver telóján láttam olyan tokot aminek a fogása gumiszerű volt. Ezek lennének a silicon tokok? Bocsi a "hülye" kérdésekért, csak nekem ezek fontosak.
-
A tumi
tag
válasz
gipsztigris #1320 üzenetére
Köszönöm a gyors választ! Akkor a geekbuying-al jobban járnék?
Bár ha jól láttam ott nem lehet tokot és fóliát rendelni a telefon mellé. Vagy csak én bambáskodom el?
Még annyiba tudnátok segíteni, hogy hogyan működik a fiztés? Tehát ha itton csak forint alapú számlám van, akkor is lehet rendelni vagy az hogyan működik?
-
Nagya21
addikt
Hali!!
Nekem az aliról még mindég nem jött meg a tok, monjuk irja, hogy 15-60 nap.
Üdv Nagya -
-
törölt tag
Szia!
Az igazság az, hogy mikor rendeltem nem is néztem milyen minősítéssel rendelkezik az eladó, még az is lehet, hogy én voltam első
.
Nekem ez a tok tetszett (és nem is csalódtam benne, különösen kellemes az anyaga, a fogása) inkább zsebembe, táskába való hordásnál kell, hogy védje. -
törölt tag
Szia!
Tokot én ezt rendeltem, ezt se értékelték agyon, de szerencsére rendben megérkezett, sőt az eladó írt e-mail-t, hogy azzal a postával amit választottam nem tudja ide küldeni és küldheti-e másik postával? Írtam neki, hogy igen, és ajándékba még tett bele egy képernyővédő fóliát is (szóval ez a hozzáállás tetszett).
Fólia ez lett, gond nélkül megérkezett.
Eddig nekem jó tapasztalataim voltak, persze biztos bele lehet futni szívatósba is.
-
madrac
senior tag
válasz
kiskocsma #1098 üzenetére
Pandawill-ről elég sok rosszat is lehet olvasni.
Van egy olyan bolt is, hogy: geekbuying. Elég jó itt a reputációja, de először ajánlott tanulmányozni a Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás témát, a keresőjének használatával, illetve természetesen itt is lehet olvasni tapasztalatokat a boltokról: Android DUAL SIM (két SIM) okostelefonok topikja.Csak úgy minden biztosíték nélkül nem szabad kártyával fizetni, a Paypal pl. 45 napnyi védettséget ad a vásárlástól számítva.. feltölteni nem kell rá külön a vásárlás összegét, hanem rajta keresztül lehet fizetni kártyával, miután belett regisztrálva hozzájuk a kártya.
Tok témára: Aliexpress-en elbizonytalanít, hogy a tokoknál alig van olyan ahol élő vásárló már adott értékelést az eladóra, pedig van ahol már augusztus közepén rendeltek belőle..
Igaz most én is berizikóztam egy genuine samsung töltőt 0 értékelésű embertől -
7Sony7
addikt
Helló! A szilikon tokot használókat kérdeném, javitja-e a fogást a tok? Nekem telefonálás közben majd ki esik a kezemböl. Ja, ès találtatok már rá tiszta átlátszó 3 rètegü fóliát?
-
törölt tag
ha nem bánod, most nem tesztelném le, mennyire véd ütés ellen, de nyilván kevésbé mint egy vastagabb gumi. nekem elsősorban a karcok ellen kellett, ha a zsebembe vagy táskába rakom. Lehet egyébként rengeteg féle gumi tokot is venni, aki olyanba bízik jobban válogathat kedvére
-
madrac
senior tag
(#984) llll: lehet hogy annál az előfizetésnél nem lehetett egyenlegből vásárolni. még én se próbáltam ki, de ezeket a szolgáltatásokat ellehet érni sms-ben is. szóval ez nem olyan gyanús applikáció, mint mondjuk a shippingostest.
(#987) 7Sony7: touchpal-ban nincs kimondott magyar bill. a legújabb verzióban sem, pedig jó az értékelése, és a bőr kinézetű felülete amit lelehet tölteni pluszba hozzá, nagyon ütött nálam
gabor.molnar, Nagya21: miért ezt a fajta tokot rendeltétek? ránézésre ez egy ridegebb, keményebb anyagból lehet mint a gumiből készültek, szóval leejtés ellen nem sokat véd.
-
törölt tag
Sziasztok!
Valaki érdeklődött tok ügyben. Nekem ma jött meg ez fekete színben és így elsőre nagyon jó minőségűnek tűnik, pontosan illeszkedik, nagyon kellemes a tapintása és jó könnyű.
-
szabos
tag
Sziasztok!
Eladó szilikon tokja van esetleg valakinek?
Üdv:S
-
7Sony7
addikt
válasz
rendesadam #729 üzenetére
Köszi
Övre tehető tokot tud valaki rá olcsón? Ha ehhez nincs, úgy látom, a htc one x, vagy az sgs3 nagyjából ugyanez a méret. Esetleg próbáltátok más (öv)tokjába amibe bele passzol?
-
7Sony7
addikt
Üdv! Övre fűzhető tokot vett már hozzá valaki? Tudjátok, azt a felnyitós-mágneszáras cuccot? Honnan lehetne olcsón szerezni?
-
madrac
senior tag
További tapasztalataim:
Nem azt mondom, hogy nem tud kiadni hangot a műanyag háza, de egyben van a készülék. Nem zavaró, csak akkor venni észre inkább, ha direkt nyomogatja az ember.
Inkább sportosnak lehetne titulálni a dizájnt, mint elegánsnak, amit egyedül az oldalán végigfutó kék csíknak köszönhet. Ez legalább megtöri a full feketeség unalmát. Ezért szerettem a fehér THL W8-at is ami egyben elegáns is volt, bár a csúszós zongoralakk anyagnak is vannak hátrányai.
Játék, kijelző eléggé eszi az aksit, ha az ember használja, akkor max 1 nap szerintem is, ahogy írták. Szinte szemmel követhető az aksi töltöttség százalékának csökkenése. Kb. 3,5 óra volt a töltés elsőre, a THL-nél ez több mint 5 óra volt, bár az tovább is bírta valamivel egy töltéssel.
Játékoknál valóban eléggé melegszik hátul a kameránál, mint sok másik készülék.
Felraktam a Riptide 2 játékot, default beállításokkal szépen viszi, bár néha megröccen, viszont maximálisan reszponzív a játék alatt. Úgy van megírva, hogy a fő gombokat elrejti, és csak a fekete sáv van a gombok helyén.
Megszokhatóak, hogy a fő gombok a kijelzőn vannak, bár picit zavaró nekem, hogy közvetlenül a kijelző többi része alatt van. Szerintem ez akkor is zavarna, ha külön fizikai gombok lennének.
Kamerával kapcsolatban, ebben a felhős időben nem készített valami jó képeket, de szerintem jó eredményeket lehet elérni a beállítások módosításával, alapból fel van húzva pl a kontraszt is, és úgy látom ennek közvetlen köze van ahhoz hogy a világos részek fényerejét még jobban felhúzza, ill. hogy a fények ráhúzodnak a kép többi részére is. Ami a legfontosabb, hogy a részletek rajta vannak a képeken, így a nagy kínai átlagnál (ami a béke segge alatt van) jobbnak ítélem a kamera minőségét.
Kipróbáltam gps útvonalrögzítő programokat (endomondo, google saját útvonal), nem a legpontosabb a rögzítés itt a belvárosban, de a célra megfelel szerintem. Google térképben nem teszteltem komolyabban, de amikor néztem akkor mindig jó helyre rakott, és a 30méternyi egyenes mozgás is rendben volt.
Ahogy lépkedek a menüben, azért egy pillanatra elgondolkodik mielőtt megjelenik a következő kép. (ICS alatt)
A tetején lévő bekapcs. gomb elég rossz helyen van, és kissé nehezen lehet megnyomni.
A beszéd minőséget még tesztelni fogom, de szerintem ez is sokkal jobb lesz mint az átlag (rossz) minőség, ami számomra fontos egy telefonnál. Volt olyan készülék amit ezért vetettem el. Hangereje is nagyon nagynak tűnik.
Nekem ami fontos volt a teló vásárlásnál az a nagy hd kijelző, az átlagnál jobb kamera, (net nélküli) jó gps, korrekt beszéd hangminőség, és hogy más nagy hibáktól mentes legyen. Plusz nagyon nagy pozitívum, hogy ezért ráadásul iszonyú jó árban is volt (fele a W8-nak) a tudásához képest, ami az esetleges későbbi eladásnál se lesz mindegy, mert így kevesebbet veszít az árából is, ha veszít. Nagy pozitívum a csepp, és por állóság is, vagyis hogy minden csatlakozón fedél van, így nem feltétlenül kell tokba rakni hogy zsebre vágja az ember, nem megy bele a zsebpiszok.Gondolkodtam erősen a ZTE v987-en is, de annak is vannak elég nagy arányban komoly széria hibái, ha az ember kifogja, így a majd 2x akkora árával, ami szerintem túlárazott a többihez képest is, már egyáltalán nem éri meg azt venni a Haier ellenében.
-
Nagya21
addikt
Naszóva hogyasszongya!!
Megjött, izgatottan kibont, hogyaza@&#><, megaŁ$ßłĐđ, dekurv@jólnézki etc etc.
Simkari berak,bekapcs, nincsenek névjegyek(namondom tiszta Alca beütés azzal is így jártam), semmi gond vfcard másolás SD kártyára berak, hol a kártya??,
Na mire megtaláltam a gyári ES filevel asszittem hülét kapok, de megoldódott, wi-fi sokkal gyorsabb az Alcánál, GPS is (nem nem dobálja el magát a 3 betüs).
Real Racin 3 röccenés nélkül megy girója nagyon jó.
Eddig nemigen gondolkodott semmin
Még belakás alatt van a gép, de nagyon szép, és minőségi összerakásnak tünik
Az amazonon láttam tokot, de ott nem lehet Paypal-lal fizetni, ha valaki rendel onnan sikítson szövetkeznék vele, ja igen fóliát mindenképpen rakok rá.
Üdv NAgya
UI: Antutu:9694 -
Maximum1
őstag
Egy ilyet rendeltem, hát nem egy szép darab.
Adtak hozzá egy fóliát is.
A tok nagyon vastag, esésnél tutira véd, nagyon jó minőségű, de nekem nem tetszik, csak munkában használom, egyfajta melós ruha a telcsinek.
Fóliát nem raktam fel mert a Tiynidealnál kaptam a telefonhoz egy matt-ot az van rajta.
Van többfajta -
7Sony7
addikt
Helló! Milyen tokot/fóliát használtok a telóra? Kell rá egyáltalán? Van rá egyáltalán?
-
Maximum1
őstag
Már rendeltem is egy tokot hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest