Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
válasz
zsirfecske #46187 üzenetére
Partneronál 55e a Slim Bandos akció nélkül. Én ebben gondolkoztam
-
mtcob
senior tag
& (#38355) YAS-dude köszönöm a válaszokat
Nos, nálam az a gond (már ha az) hogy partneros a készülék
Valakinek sikerült már alaplapot cseréltetnie garancia keretein belül partnero-nál? Vagy meg se próbáljam, mert gsm bolt lévén ki fognak röhögni...
Illetve mennyibe fájna az a bizonyos csere ha zsebből kell kifizetnem?
Nagyon remélem hogy erre nem kerül sor mert idáig teljesen elégedett és boldog tulaja voltam a készüléknek.. -
Peetey91
senior tag
Sziasztok! Hol erdemes mostanaban Nexus 5-t venni ahol emberi aron is van (nem 100 ezer folott)? Ahogy neztem partnero-nal mar nincs.
-
GaborGh
őstag
Sziasztok!
3 hónapos, független, PartneroGsm-es, 1 év garos, sérülés és karcmentes újszerű, fóliázott, N5 16GB, 70k-ért ajánlott vétel, illetve a vásárlás során mik a legfontosabb dolgok amiket ellenőrizni kell a telefonon?
Store-ból esetleg még rendelhetők?
A szűz rendszer mennyi helyet foglal a telefonon, ill. mekkora tárhelyem marad szabadon?
Másik kiszemelt a Huawei P7, van esetleg olyan akinek mindkét telóval van tapasztalata, kb. egy árban lennének?
Köszi
-
petipetya
nagyúr
Sziasztok!
A Partneronál most 91 a 16 GB-os fekete Nexus 5. Tudtok esetleg olcsóbban újat?
Köszi.
-
X DoZ3R
tag
Udv.
En is csatlakoznek az N5 taborba es mar eleg sokat olvastam hogy ki hol vett telot de azert rakerdeznek hogy kb kit mit ajanl. Partnero es uj gsm lett elso korbe kinezve. Koszonom a valaszokat -
törölt tag
Sziasztok, jelentem pixel hibás a nexus 5-öm jobb alsó sarokba, 4 hete vettem a partnerotól, holnap hívom őket, majd kíváncsi leszek, csere ilyenkor van igaz? Én úgy tudom! Esetleg az ebben érintett személyek írhatnának, hálás lennék !
-
syl5
őstag
Partnero-nál gariztatott mostanában valaki?
Még mindig a Telemax-ba küldik?
Illetve mennyi volt nektek az átfutási idő -
Criton
veterán
Létezik, hogy a partneronal a 16 illetve a 32GB-os között csak 3 ezer forint van?
-
syl5
őstag
honnan ajánlanátok a vásárlást, ahol nincs trükközés, minden tartozékot adnak, dobozt, normális a garancia, stb?
Partnero milyen? 86k ottilletve használt vásárlásnál mire érdemes odafigyelni?
ha valaki eladná, ne habozzon -
oliwire
őstag
Sziasztok!
Elgondolkoztam az Xperia SP-m cseréjén, és Nexusban gondolkozok. A Nexus 4 topikba már írtam, most az nagyon jó áron van az Expansyson, de néztem a Nexus 5-öt is a partneron (86e Ft, 16 GB). Mind a két készülék jobb, mint az SP, az akkumulátoridőt kivéve. Leginkább a stabilitás, gyors működés érdekelne, meg az akkumulátoridő és hogy olyan telefonom legyen, ami "just works". Így elég nekem a gyári szoftver is rá, gondolom ezekkel a követelményekkel jól megbirkózik. Néztem a kamerák teljesítményét a gsmarena-n, a Nexus 5 tűnt legjobbnak, utána SP, majd csak a 4-es, így talán a Nexus 5-re gyűjtenék, de azért saját tapasztalatot is meghallgatnék, nem szívesen hagyatkoznék csak azokra a képekre. Van-e itt olyan, aki mind a kettőt használja/használta? Kaphatok egy kis véleményt? Ki melyiket ajánlja ár-értékben, és miért?
Előre is köszönöm a választ!
-
M.Eriksen
tag
Sziasztok!
32 GB-os verziót lehet itthon gyári garanciával kapni? Ha igen hol? Olvastam,hogy többen a partnero gsm-nél vettétek a telót. Valakinek van már szervíztapasztalata velük kapcsolatban? Amúgy hivatalosan ma hol adnak mo.-n gyári garanciát a nexus 5 mellé?
Akik a partnero-tól vették nekik milyen a telefon lokalizációja? Melyik piacra szánták eredetileg? Bocs a sok kérdésért,de máshol nem találtam megnyugtató választ ezekre és vásárlás előtt állok. Egyből 2 db-ot vennék szval nem szeretnék rosszul választani. -
thesound
addikt
Honnan vásárolva a telefont kapok gyári garanciát?
Expansys,MM,Ditech?,Speedshop? Illetve olvastam, hogy többeteknek a sim tálcánál megrepedt és volt akinek ezt gar.-ban javították. Ezek milyen beszerzésű telók voltak?Illetve ahogy a topikot néztem bolti garanciás vásárlásnál lett jóként emlegetve a b-tel, partnero.
Thx!
Egyre jobban piszkálja a csőröm a nexus 5
-
GGMPC
őstag
Most erre mondanek valamit, de nem mondom - ahhh de megis!
Felhaboritonak tartom azt amikor valaki szoftveresen elkurja sot mi tobb alaplapra basz egy telefont, mert qva okos es neki bele kell baszkuralni stb. majd visszaviszi a telefont artatlan pofaval, hogy magatol elromlott es garanciaba adj uramisten de azonnal csinaljak meg neki!
Vaaagy a multkor olyat lattam, hogy nahhh - forma beviszi szervizbe a G3-t es kozli, hogy ez egy szar es 1 nap alatt elromlott - majd megmutattak nekem is, hogy a suttyaja (gondolom forditva tette be a kartyat vagy felcserelte az sd-t esetleg az adaptert kirantotta) letorte a sim erintkezo labakat!
Ezekkel nincsen gond, csak konyorgom ne hazudjanak mar ossze vissza...!
A multkor 40 napig ult a Cordon egy Motorola telefonunkon - noha keszen lett es jo is lett. (ezt az ido miatt emlitem)
Szoval vannak szituaciok/helyzetek es ha valaki azt normalisan kezeli, akkor az a Partnero (is)!
Menj el egy zippzar gsm boltba vagy az "akar osszes tartozekaval is" + csillagjel xxl brigadhoz es majd megtudod milyen is az igazi megoszlo velemeny!
Egyebkent meg mindenki ott es azt vesz ahol es amit akar!
Peace
-
Plaz
csendes tag
nem a partnero-ról szeretnék vitatkozni, aki bevállalja csinálja, inkább más alternatívákat szeretnék hallani, már ha vannak
-
Plaz
csendes tag
helló Mindenki, olvasgattam a témában, de azért megfuttatok egy kérdést itt is, hol érdemes most Nexus 5 öt venni Magyarországon? partnero bullshit? xxlgsm? mediamarkt stb stb stb. valóban újat szeretnék venni, nem nulla perces bontottat, illetve garancia sem hátrány, na meg persze ha eladnál egyet patika állapotban garanciával, akkor jöhet PM is :wink:
-
dogi01
aktív tag
A Partnero- srác tényleg fura alak de nagyon korrekt.
10kor hívtam, lenyomta majd vissza hívott azonnal (!) 11:30ra már ott is volt a piros Nexus 5.. egy hete vettem dobozos tök új telefon, EU-s augusztusi gyártással. Amúgy rengeteg telefonom van onnan (bár általában már másodkézből veszem de ott is sok a Partneros)A csávó Amúgy nem tud írni. Adásvételin kb semmi sem olvasható, de csak jókat hallottam róla. :-D nameg 86é elég jó az ahhoz képest h 80at kérnek itt egy lestrapáltért....
-
czombos
tag
válasz
Superhun #27463 üzenetére
Én az expansys-ban vettem eu-s adószámmal cégre, így szintén nem kellett ÁFÁ-t fizetni. Akkor 98ezerre jött ki a 32GB-os postával együtt, most már sajnos csak 16Gb-os van nekik, az is drágábban.
Mondjuk az igaz, hogy a legolcsóbb vétel most tényleg a partnero és gyártói garis meg nincs vagy nagyon drágán van. -
czombos
tag
Partnero-ról annyit, hogy náluk a Nexus 5 szürke importos készülékek honkongból hozatják azt hiszen.
ÁFÁ-s számlát nem kapsz, sőt semmilyen számlát nem kapsz csak egy adásvételi szerződés, ez egyben garancia jegy is ami ebbe a boltba szól.
0 perces használtnak adják el a készüléket így kikerülik az áfafizetést. -
Most hívtam a Partnero-t. Ha minden jól megy, még ma el is mehetek érte.
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz
Grande Ale #26940 üzenetére
Olyan számla kell nekik, amit hivatalos viszonteladó állít ki. Partnero és a többi szutyok nem az, tehát ezek nem érvényesíthetőek az LG szervízében. Ha garis gép kell, akkor hivatalos forrásból szerezd be.
-
Grande Ale
őstag
Tervezek én is váltani N -re. Egy fórumtárs írta, hogy az LG-nek csak a számla kell a garihoz. Partnero adásvételit ad, ha jól értelmezem, akkor az nem jó, igaz? Olyan boltokat viszont látok, ahol oda van írva, hogy 27%-os áfával.
Pl.: [link]
Az kell akkor a garihoz? Gariztatott már valaki így Nexus 5-öt, hogy GSM boltból vette? Tényleg elég a számla az LG-nek? -
skizzz
csendes tag
Én nekem ma hozták a PartneroGSM-től, úgyhogy én is mától N5 tulaj vagyok!
Tegnap rendeltem du., ma délelőtt már itt is volt Pécsett a futár. 86k + 2k a futár, szerintem korrektnek mondható. 1 év garival.
Kérdés: milyen fóliát illetve tokot ajánlanátok hozzá, ami ár/érték arányban megfelelő? Toknak az ilyen undorító bumszli illetve bóvli gumi-izé kizárva részemről
+valahogy kellene microSIM-et eszkábálno a sima régimódi SIM-emből, de megpróbálom vodánál
-
TripleM
tag
Van egy 10 napos telefonom, partneronál vettem. Eddig többször panaszkodtak, hogy nem hallanak telefonálás közben. Van másnak is problémája a mikrofonnal? Van erre megoldás?
-
KaoszTom
aktív tag
válasz
MrPetya19 #24762 üzenetére
Nem tért ki külön a 32 vagy a 16-os verzióra:
Amennyiben Ön a Nexus 5 készüléket Európai Únión belül, vagy Svájcban vásárolja meg, boltból vagy webáruházból, akkor csak a vásárlást igazoló számla szükséges ahhoz, hogy meghibásodás esetén hozzánk tudjon fordulni garanciális segítségért.
Amennyiben viszont Ön a Google Play áruházon keresztül vásárolja meg a mobiltelefont, akkor a Google és az LG által kötött szerződés értelmében, maga a Google vállalja a garanciát, velük s www.support.google.com weboldalon keresztül tudja felvenni a kapcsolatot...Én a Partnerot nagyon, nagyon, nagyon messziről elkerülöm, saját tapasztalatból...
-
vacs
veterán
Baromság.
Ember, kicsit el vagy tévedve!!
A Nextel-nél GYÁRI LG garanciával kapod, míg pl a partnero és társai-nál boltival (a csomag tartalma ugyan az).
A sufni gsm-es garancia attól is függ, hogy az eladónak/tulajdonosnak épp milyen napja van!
Van akinek fontos a gyári gari, míg másnak nem!
Az enyém pl Német Play Store-ból van. -
bzs73
őstag
Baromság. Eleve magyar nyelv mindegyikben van, és tartozék is mindenhol megvan, ami ügye a töltő, és az adatkábel a dobozban. Gyárinál se adnak nagyon mást. A 16gb-os az uj gsm-nél 81k, talán ott a legolcsóbb, a 32gb-os meg a partnero-nál 100k, ami teljesen jó. 1 év garit mindkét bolt állja, rendesek nagyon, nem tegnap nyitott egyik bolt se. Akinek meg nem jó, meg sok pénze van, az meg vegye szolgáltatónál, ha már a gari a fontos, de mint írtam nekem pl mindkét bolttal jó tapasztalataim vannak garanciáztatással kapcsolatosan.
-
WolfLenny
aktív tag
Én még nem vásároltam Partneronál, de haverom régebben az Samsung Omnia I-et tőlük vette kb. 6 évvel ezelőtt. Kb. Akkor sokat ROM-oltunk és bizony ott voltak téglásítások a mi hibánkból.. 3x vitte vissza és mindhárom alkalommal korrektül kicserélte.
Szóval egy jó pont a garancia érvényesítésével kapcsolatban..
-
Ronin-
senior tag
üdv.
csak egy kis tapasztalat vásárlással kapcsolatban:
N5 16gb -osat cserélem 32-esre, gondoltam körbenézek az itthoni boltokban, mert használtan sehol nem akarnak árulni, vagy ha mégis , akkor új áron. Na mindegy a lényeg:
ez az xxl gsm "nagyon" korrekt, leadtam a megrendelést, (99.970ft) erre hívnak hogy akkor küldhetik e, meg hogy ugye láttam ,hogy ezt 1 éves EU -s garival adják valami koreai nyelvűt és csak magát a készüléket, DE tud olyat ajánlani, ami magyar és zsír új dobozos, 110 ért. Mondom akkor kösz, de nem. Mellesleg Én sehol nem láttam ilyet feltüntetve de mindegy. Kapásból telefonálok a következőnek, itt már nem is szöszöltem e-mailezgetéssel, (trendgsm) kapásból kérdezem ,hogy mi a helyzet, hát ugyan ez, de itt már "csak" 106ezer valamennyit mondott a dobozosra (amúgy vágod, 1 töltő meg 1 doboz az xxl -nél 10 ropi ?! vicc ). Oké mondom akkor következő.. hívom partneroGSM -et, ahol kerek 100 volt, azt mondja a srác,hogy bontatlan csomagolásban 1 év garival, holnapra tudja küldeni, milyen színűt szeretnék! hát mondom oké akkor jöhet is 1 fekete. Mellesleg most nézem még a futárral 500-assal olcsóbban is küldik a többiekhez képest.Szóval figyeljetek,hogy mit és honnan rendeltek, mert vicc,hogy mi megy itt
-
twine
veterán
válasz
MrSealRD #23821 üzenetére
Azt látom, hogy az emberek többsége csak vásárlási tapasztalat után ajánlgat boltokat,,,és ilyeneket olvasok, hogy "korrekt, jó bolt, ajánlom, mert azonnal/másnapra megvolt a telefon," stb,,
könyörgöm ,,melyik bolt nem korrekt addig, míg vásárolsz...és a pénzed lobogtatod....
Szvsz a korrektség akor kezdődik, amikor a vásárolt eszközzel problémád/kérdésed adódik, és azt szó nélkül kezeli az adott üzlet...Na ilyen tapasztalatokból van viszonylag kevés...ebben a topicban...
Ezt most nem kimondottan a Partnero-ra akartam kihegyezni...hanem úgy általában...már rég bennem volt ez...
-
MrSealRD
veterán
válasz
gery2123 #23818 üzenetére
Ahogy rákerestem a PartneroGSM-re, majdnem megfeneklett a Google... Én elhiszem, hogy neked vagy sok embernek biztos nem volt gondja, de akinek volt az rendesen a szívatás kategóriába megy...
Ebből a boltból nem szívesen vásárolnék.Ettől függetlenül köszi az árat, mert a viszonyításhoz mindenképpen jól jön...
-
Carasc0
őstag
válasz
TripleM #23690 üzenetére
Én is a PartneroGSM-től rendeltem Skype-n keresztül. Nekem bőven elég a 16GB-os. Kedden érkezik! Bár ha szombaton adtam le a rendelést akkor nem lehet hogy hétfőn meg is érkezik? A bolt szombaton 13:00-ig volt nyitva és Skype-n élőben beszéltem egy sráccal és helybne leadtam.. Ő azt mondta kedden jön meg.. Most elgondolkodok hogy miért csak kedden? Nem sürgős csak a logika érdekel....
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Jó hírrel szolgálhatok! Ma megrendeltem a PartneroGSM-től az N5-öt 16GB fekete változatban.... Kedden érkezik...
Nekem alighanem millió kérdésem lesz majd...
Amúgy nekem a GSM-es faszi azt mondta hogy az új javított modelt kapom nem tudom mennyire igaz ez (visszaolvasás alapján kérdeztem meg tőle)
-
mm89
őstag
Na megérkezett a teló, így én is bevések egy nagy pluszt a PartNero gsm-nek!
Valóban hibátlan, bontatlan dobozos, 32gb-os, fekete telefont küldtek, 102e Ft-ért (2e a szállítás)!
Neki is esek mindjárt! -
Carasc0
őstag
Hmm micsoda érdekességek derültek ki. Mondom ma egy GSM-es srácnak hogy rendelnék egy N5-öt 90K-ért ami EU garis. Mondja hogy oké de vigyázzak mert a telcsi ázsiai. Kérdezem tőle hogy az mit takar... Válasz: Hát 3 hó csak a gari és az is bolti.... Azt mondja a rendes 1 év garis az 98K... Szerintem felejtős. Maradok PartneroGSM vagy Firstphone.... Nincs igazam urak?
-
Carasc0
őstag
válasz
gery2123 #23182 üzenetére
Ahhoz túl kezdő vagyok. Én örülök annak is ha a gyári 4.4-et nyomogathatom. Szóval egyenlőre távol áll tőlem ez a mod dolog. Csak az iOS zártsága borzasztóan zavar. Csak van a készülék a zsembe és semmi késztetés hogy nyomogassam, beállítsam, alias "bütyköljem"... Hiányzik nagyon... Meg ahogy elnézem már csomó program megvan Android alá is ami iOS-n is szinte ugyanúgy is néz ki.... Szóval e téren sem érzem hogy de nagyon egyedi lenne az Apple világa....Már csak a bolti gari amitől nagyon félek. Nem vagyok pesti nem akarom azt hogy ha bekakil a telcsi valami gyári hiba miatt (nem bütykölde okozta hibára gondolok!!!) akkor ha fel is postázom, akkor sz*rozzanak vele. Bár nem tudom valakivel ilyesmi előfordult-e. PartneroGSM-el folytattam némi beszélgetést végülis korrekt és az ár is az....
Jaj de akarok egy N5-t..............ááááá
Csak ezek a félelmek s kétségek ne lennének. (Mert ugye az Apple gari az tuti megbízható és helyben is van.... ábr ha lejár nyilván ugyanúgy szívhatok vele de mégis...)
-
bzs73
őstag
Szerintem korrekt a partnero gsm. Nekem nem az első telóm tőlük, ez a n5 32gb is onnan van. Akinek meg nem jó, az vegyen telenornál 10k-val drágábban 16gb-ot. Nekem nem ér az a gari annyival többet. Ha samut vennék pl , akkor gyárit vennék, mert ott ott a prémium háztól házig gari, stb, de lg-nexusnál semmi extra szolgáltatás nincs.
-
mm89
őstag
-
Carasc0
őstag
Aki nem budapesti lakos, neki melyik GSM boltot ajánlanátok N5 megvásárlásra? Én a FirstPhone-ra gondoltam. Megmondom őszintén csatlakozni szeretnék az N5 táborhoz, de mivel Pesten semmilyen boltot nem ismerek így nagyon bizonytalan vagyok. Szeretnék azért 95e-ig megállni az árban. Ez a partneroGSM vagy mi az inkább kilőve! Bár ott elég olcsó...De nem tudom...
Help me!
Elsősorban a gari miatt...Hallottam már hogy létezik rendes LG magyarországi gari is (be is scannelte ide a papírt).....de valaki szerint only bolti van csak....
-
oliwire
őstag
válasz
Carasc0 #22850 üzenetére
Ott is bolti garancia van. Annyiban más, hogy itt vannak üzletek vidéken is, és oda is be lehet vinni garanciáztatni. És nem biztos, hogy teljesen bontatlan lesz. Én amúgy inkább úgy lennék vele, hogy partnero-nál venném, és megkérném, hogy próbálják ki, nézzék meg, hogy működnek-e a funkciók, majd mikor készen vannak gyári beállítások visszaállítása, és úgy küldjék el, ekkor valószínűleg már jó telefont kapsz. Ami elektronika alapból jó, az ritkán romlik csak úgy el.
-
mm89
őstag
válasz
tybsen #22498 üzenetére
Köszönöm!
Én biztos nem fogom az újat venni. Nem adok ki rá annyi pénzt. 80 környékén gondolkozok, max 90, mert 32gb-os kell.
Vagy arra gondoltál, hogy aki megveszi az újat az eladja a régit? Ilyen szempontból tényleg jobb várni.. Bár szívesebben vennék inkább én is újat, most a partneronál kerek 100e a 32-es...
Mindenesetre meghirdettem a mostanit.
Ha véletlenül valaki szeretne egy kis készpénzt, akkor van egy N4 -em némi készpénzzel megtámogatva, cserébe csak egy 32gb-os makulátlan állapotú N5 kell -
gery2123
őstag
válasz
FіkuszKukіsz #21817 üzenetére
Na te tudsz valamit?
De megvaroma partnero szerintem -
gery2123
őstag
Na tegnap este megrenedltem az Ujmobiln-tól egy fekete nedus5-öt. Ma hív q csaj hogy sajnos nincs olyan formában,mert amit én akartam az bontott csomag minden nélkül és nem magyar nyelvű. WTF magyar nyelv?
Mondja van 94k magyar full doboz. Köszönöm szépen mondom. (csak azért akartam innen mert a nexus4 is itt vettem)
Na nem is kellett több, hívtam a partnerogsm és kész.full doboz 1k val többér.
Most hívott hogy nincs fekete. Az agyam eldobom. Vagy várok vagy máshol nézek. -
Viper26
nagyúr
Tegnap jott a partnerotol nekem is teljesen korrektek voltak, nem ez az elso telefonon toluk, de mindig meg voltam elegedve veluk.
-
gery2123
őstag
válasz
FіkuszKukіsz #21765 üzenetére
A partnero lesz szerintem, mert este 7 nyitva és én ha minden igaz olyan fél 7 körül tudom meg hogy ma sikerül e eladni a nexus4. Ha igen akkor hívom őket, és remélem hogy holnapra tudják hozni Debrecenbe.
-
LógaGéza
veterán
válasz
gery2123 #21763 üzenetére
PartNero GSM?
N4-et onnan vettem, semmi bajom nem volt velük, Skypeon lebeszéltem, másnap nálam volt - régen eléggé ajánlott volt, most nem tudom hogy van... -
HREH
senior tag
válasz
lazatt #21222 üzenetére
Nekem minden rendben volt a rendelésnél, volt raktáron. Pénteki napon, délután rendeltem, hétfő délelőttre meg is érkezett. Expansys meg korrekt, megbízható bolt.
szerk: Ha mégsem Expansys, akkor én a Partnerotól venném, 103k a 32-es fekete N5.
Más: Lehet valahogy 4K-t és/vagy 720p - 120fps-t varázsolni a telóra?
-
-
guppy
őstag
Mennyire normális, h van egy folt a jobb felső sarokban a fótokon amiket csinálok a nexussal? elég zavaró, garabciában vajon javítják ? (partnero ból vettem kb 2 hete)
valamint a hátlapon is van egy horpadás, ezt még nem sikerült lefotózni. -
bzs73
őstag
88e ft. Miért nem megbízható. Én pl már innen is vettem nem 1 telót, amit előbb linkeltem, talán ott a lególcsóbb a 16gb verzió, és soha nem volt gondom. Ha volt javították, 1x cserélték is, de ott van pl még a partnero gsm is, a 32gb ott a legolcsóbb, 103e ft, és most mit mondjak. A mostani 32gb-os nexus 5 is onnan van, nem az első onnan se, és soha nem volt gond. Annyi hogy ezeken a helyeken ált 1 év van rá, nem 2 év, minta gyárinál. Egyik bolt se ma nyitott, nem járatja le egyik se magát, azzal hogy nem foglalkoznak veled, ha baj van, mert annak híre megy, és bezárhatnak.
ja. és itt a ph apró. szokott lenni pár napos készülék is, nem 1x. én is itt vettem, 4 naposan 92e ft-ba, a 32gb-os verziót, ami a partnero gsm-ből van. olyan mintha onnan vettem volna. 16gb-os verziót láttam már itt pár hetesen 70e ft-ba is.
-
törölt tag
-
törölt tag
Megvettem én is. Új, 98-ba fájt. Az eladó a Partnero.
-
Sztbeni
őstag
Amúgy a partnero szervizre kíváncsi leszek. Mert olvastam olyat, hogy basztak megcsinálni, meg olyat is, hogy pixelhiba miatt kompletten új készüléket adtak.
-
Sztbeni
őstag
Majd ha valakit érdekelne, be fogok számolni a Partneros szerviztapasztalatokról. A Nexus 4 topikban jókat olvastam, kíváncsi leszek. Amúgy hogy érdemes eljuttatni szervizbe a telefont? Posta vagy futár?
-
GrooveHero
addikt
válasz
Jegesmaci81 #13728 üzenetére
Jól gondolod, pölö a Partnero-tól vásárolt Nexus 5 Taiwan-i modell. Vegyed meg Ausztriában a mediamarkt-ban, vagy az electroinc4you-ban. viszonylag olcsó és két év hivatalos LG garit adnak rá. Hátulütő, hogy ha cserélni kell a telót, mert nem javítható baja van, akkor az visszaküldös az osztrákokhoz. Tehát:
mediamarkt:
electronic4you:
én sztem utóbbiból veszem kb. 2 hét múlva. A lényeg, hogy garipapírt nem adnak, a számlán lesz feltűntetve az IMEI szám, ami alapján idehaza gariztatni lehet az LG márkaszervízekben.
-
Dashes
őstag
sziasztok!
itthon hol erdemes venni? partnero? esetleg mas?
gari akkor 1 ev, es lg?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legújabb Android referenciamodellt idén is az LG gyártja, a specifikáció alapján egy igazi csúcsgépről van szó: Full HD kijelző, LTE és Snapdragon 800 került bele.
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Ingatlanos topic!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware AW2523HF IPS 360Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BANKMENTES 12 hónap Részletfizetés elérhető . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest