-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gery2123
őstag
válasz MrSealRD #23800 üzenetére
2 év garival a telenor árulja, ha még árulja. A nexus6 nem fogja olyan mértékben lenyomni az árát, a nexus 5 se tette a 4-el. Szerintem egy értelmes GSM boltból veszel egyet aztán kész. Itt nagyon nagyon sok embernek onnan van, és hála az égnek nem sok gond van a készülékkel.
-- PSN_ID: GerY2123
-
twine
veterán
válasz MrSealRD #23821 üzenetére
Azt látom, hogy az emberek többsége csak vásárlási tapasztalat után ajánlgat boltokat,,,és ilyeneket olvasok, hogy "korrekt, jó bolt, ajánlom, mert azonnal/másnapra megvolt a telefon," stb,,
könyörgöm ,,melyik bolt nem korrekt addig, míg vásárolsz...és a pénzed lobogtatod....
Szvsz a korrektség akor kezdődik, amikor a vásárolt eszközzel problémád/kérdésed adódik, és azt szó nélkül kezeli az adott üzlet...Na ilyen tapasztalatokból van viszonylag kevés...ebben a topicban...
Ezt most nem kimondottan a Partnero-ra akartam kihegyezni...hanem úgy általában...már rég bennem volt ez...
[ Szerkesztve ]
-
gurl
tag
válasz MrSealRD #24302 üzenetére
Emailben kerestem fel őket, mert beszámításra szükségem lett volna, ami nem jött össze. Én emailben kaptam az ajánlatot.
Egész pontosan ezt:
"88900 Ft-tól kapható a készülék. Ez doboz, tartozékok és magyar menü nélkül érkezik, a rendelési idő kb. 3-4 hét. Magyar nyelvű menüvel, dobozával és összes gyári tartozékával, bontatlan csomagolásban bruttó 96900 Ft-ba kerül. Ezt 1,5-2 óra alatt meghozzuk Önnek a Teréz körúti üzletbe. Az ár tartalmazza a 27% áfát."Nem hiszem, hogy refurbished. Viszont angolszász töltőt kaptam(természetesen átalakítóval).
Gyári fólia volt rajta elöl illetve a kamera körül is. (Ha ez esetleg alátámaszt valamit).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest