- DUNE médialejátszók topicja
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- UHD filmek lejátszása
- Epson nyomtatók
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- VR topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
muratomi1
senior tag
Nekem az rr3 nemmegy a tabon de akkor lehet hogy az energiatakarekos cucc miatt nem megy? Akkor kiprobalom de basszus akkor nem fog kibirni 10 órát :/
-
Viper26
nagyúr
Milyen proci van ebben pontosan?
Mert mindenhol azt írják, hogy 1.2Ghz quad-core..de ennél pontosabban jó lenne tudni azért.
RR3 hogyan teljesít rajta? -
csajszi29
tag
Azzal azért nem értek egyet, hogy az iPad Mini szebben szól. Az minden tekintetben jobb, mind képileg, hangilag és sokkal gyorsabb, a játékok sokkal jobban futnak rajta (RR3 zökkenőmentesen megy max grafikán), mondom ezt úgy, hogy iPad Minim volt az Asus előtt. Na persze azért az egy más árkategória, a HD7 nagyon is jó az árához képest (kivéve a kamerája, az siralmas).
-
umfrider
senior tag
válasz
MuzikJunkie #2000 üzenetére
RR3 jól megy az optimalizálóval, viszont a Minion Rush nálam nagyon laggol. Néha megszűnik 5 perc játék után, néha nem... Sajnálatos. Itt csalódtam egy kicsit.
A wifivel nekem nincs problémám, az átlagosnál szerintem jobban fogja a jelet, kb 30m-t saccolnék neki vb falak között.
-
Gorbesz
tag
válasz
umfrider #1775 üzenetére
en felraktam az RR3 graphics nevu appot, beallitottam mediumra es igy jo. igen, igy nincs lens flare meg fancy effektek, dehat...ez van
-
drlovi
aktív tag
válasz
csajszi29 #1131 üzenetére
Majdnem ugyanazt tudják. A lenovo picit jobban teljesít a kisebb felbontás miatt. Én nem probáltam izmos játékot , de másoknal futott a RR3, MC4, FIFA 14 ,GTA VC Nekem az Asusnál döntő tényező volt hogy rendre jönnek a frissitések. ( TF300 miatt elölegeztem meg a bizalmat.)
-
HUNNIA1920
őstag
Szia!
Nálam nem igazán.
GTA-t nem próbáltam, szerintem annak mennie kell (Motorola Defy-n ment gond nélkül, akkor ezen is mennie kell), RR3 viszont nem jól fut (szerintem). Ha egyedül mész a pályán (mondjuk időmérő, vagy végsebességmérés), akkor nincs gond, de ellenfeleknél már lassú. Nem játszhatatlan, de mondjuk PC-n ilyen sebesség mellett már inkább azt mondom, hogy köszi, de nem.
Létezik hozzá egy progi amivel állítható a grafika minősége, de nálam nem működik (nincs különbség Low és Ultra High között se sebességben, de grafikára).Próbáltam más játékokat is, de azok is inkább medium grafon mennek élvezhetően (feltéve ha állítható). Legmodernebb grafikás játékok felejtősek vagy kompromisszum árán vállalhatóak.
Ha játékra akarod, akkor nem feltétlenül ez a legjobb választás!
Viszont sok minden másra tökéletes!
Kérdés: ennyi pénzért találsz-e jobbat, újonnan?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest