Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
justflash
aktív tag
Pontosan, nálam is előjött már az hogy javaslok egy 3410-est a delikvensnek.

De hogy tiszta legyen, három kategória van:
-1: Akkor jönnek hozzám a telóval, amikor elb*nak valamit és megijednek hogy jajmostmilesz. Rootolást, custom romot megoldják, csak ha valami gebasz van azthiszik hogy téglázták a telót. Mondjuk ők nagyon örülnek mikor visszakapják és működik.
-2: Tipikus 30-40es korosztály, a szakmájában jó, a presztízs miatt megveszi a tapis telefont, de nem ért hozzá, viszont látja hogy miylen lehetne, és ezért hozza el. Tipikusan ők azok akik nem tudják mire való a market.
-3: Az első kategória intelligens verziója, tudja mit szeretne, de nem meri bevállalni mert még nem csinálta, nem akarja elb*ni, inkább elhozza.
Azt gondolom nem kell részleteznem hogy aki otthon meg tudja csinálni az nem hozza hozzám.
Van routerem (2. bekezdésben olvasható hogy megadta magát) mobilnetem is, a Mini Pro-val meg is tudom osztani, de ahogy írtam rohadt lassú mivel nincs normális hálózat, lapos épp nem volt kéznél, az USB-kábeles verzió meg nem nagyon működik. HTC-nél láttam ilyen megoldást, Sony-n és Samsungon biztos nem működik (kivéve talán az első SGS-t).
(#19) persil, (#17) Lenry:
"A végső lökést az adta meg, hogy kijött a füst a routeremből, és köztudott hogy az elektromos dolgok füsttel működnek azaz ha egyszer kijön a füst nem működnek többet. Falun nincs 3G, EDGE-dzsel pedig kínszenvedés letölteni."

De meguntam már a magyarázkodást, igen, vidéki paraszt vagyok aki csak appokat telepít, ötezeré'.

Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GAMER PC I5 12400F, EVGA 3070, GIGABYTE H610M, 1 TB SSD, 32GB DDR4
- Corsair Vengeance DDR5 16 GB / 5200MHz / 2x8
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest