Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• justflash

aktív tag

Pontosan, nálam is előjött már az hogy javaslok egy 3410-est a delikvensnek. :U

De hogy tiszta legyen, három kategória van:

-1: Akkor jönnek hozzám a telóval, amikor elb*nak valamit és megijednek hogy jajmostmilesz. Rootolást, custom romot megoldják, csak ha valami gebasz van azthiszik hogy téglázták a telót. Mondjuk ők nagyon örülnek mikor visszakapják és működik.

-2: Tipikus 30-40es korosztály, a szakmájában jó, a presztízs miatt megveszi a tapis telefont, de nem ért hozzá, viszont látja hogy miylen lehetne, és ezért hozza el. Tipikusan ők azok akik nem tudják mire való a market.

-3: Az első kategória intelligens verziója, tudja mit szeretne, de nem meri bevállalni mert még nem csinálta, nem akarja elb*ni, inkább elhozza.

Azt gondolom nem kell részleteznem hogy aki otthon meg tudja csinálni az nem hozza hozzám.

Van routerem (2. bekezdésben olvasható hogy megadta magát) mobilnetem is, a Mini Pro-val meg is tudom osztani, de ahogy írtam rohadt lassú mivel nincs normális hálózat, lapos épp nem volt kéznél, az USB-kábeles verzió meg nem nagyon működik. HTC-nél láttam ilyen megoldást, Sony-n és Samsungon biztos nem működik (kivéve talán az első SGS-t).

(#19) persil, (#17) Lenry:

"A végső lökést az adta meg, hogy kijött a füst a routeremből, és köztudott hogy az elektromos dolgok füsttel működnek azaz ha egyszer kijön a füst nem működnek többet. Falun nincs 3G, EDGE-dzsel pedig kínszenvedés letölteni." :)

De meguntam már a magyarázkodást, igen, vidéki paraszt vagyok aki csak appokat telepít, ötezeré'. :DD

Új hozzászólás Aktív témák