Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• mepet

addikt

válasz Cathfaern #98 üzenetére

Van itthon majdnem 100 eredeti audio CD-m, és igaz, hogy csak 50ezres hangcuccon, illetve 40ezres fülhallgatón tudom hallgatni (fejhallgató erősítő nélkül). Csak elektronikus zenéről beszélek, a többivel nincsen tapasztalatom. Sok album megvan warezos 192-es mp3-ban is. A CD sokkal jobban szól, mint az mp3. 100-ból 100 esetben, lehet létezik a világon ellenpélda is, csak kb. 100 albumot tudtam eddig összehasonlítani.
    Az elektronikus zenének pedig nagyon gyakran jót tesz egy remasterelés, persze vannak kivételek.
    Akinek pedig nem elég a CD, az vagy sznob, vagy tényleg többszázezres hangcucca van és olyan kivételes hallása, amivel 100-ból 5 embertársunk bír. Nekik respect!

Imádom a digipackokat, a furcsa módon nyíló dupla CD-s tokokat, a számlistát a CD-k hátulján, a kis füzetet a számszövegekkel, vagy a grafikákkal, fotókkal. Imádom a kevert módú cd-ket, amin az 1 óra zene mellett 5perc videoklip is van (mégis megy tökéletesen a csak audioCD-t támogató hifin is). Imádom kibontani az újonnan vásárolt CD lemezeket a fóliából. Imádok a lemezboltokban és mediamarktokban CD-ket válogatni. Imádok aukciós weblapokon CD-ket keresgélni. Imádom a CD-imet dedikáltatni a kedvenc zenészeimmel.

Szóval imádom az AudioCD-ket!

És én sem fogok soha egy rohadt Eurocentet sem adni letöltött zenéért, akkor sem, ha szuperLossless, ami szebben szól, mintha szemben ülnél a zenésszel!

Új hozzászólás Aktív témák