- Melyik tápegységet vegyem?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Október közepétől kezdi el megoldani a PC-s játékosok gondját a Microsoft
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fujifilm X
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Raspberry Pi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
fordfairlane #17890 üzenetére
Pedig itt sztem igaza van Trisztánnak, valami feedback azé' legalább egy header formájában nem ártana.
(Még egy sima echózás is jobb lenne még exit előtt, mint egy tök üres lap hiba esetén, ami akármi mástól is lehetne (pl. fatal error elrejtett hibaüzenetekkel), kezdő jól beszophatja az ilyeneket, amikor elírja mondjuk a query stringet, vagy ilyesmi.)
(#17881) fordfairlane:
Hát igen, ez így elég jól hangzik, de 220 ezret akkor sem szánnék monitorra (csak ha fürdenék a lóvéban). Jelenleg elégedetten használok egy Dell P2414H-t, árkategóriáján belül az is igen jóféle (legalábbis az volt, amikor vettem), az én igényeimet szerencsére kielégíti, bár lehet, hogy azért, mert nincs is túl sok igényem.Csak a színhűség (kalibrálás megoldotta), meg a minimum 24" (el tudnék viselni mondjuk 27"-et...), plusz hogy ne legyen túlzottan széjjelvilágított, ronda feketéje a monitornak, meg persze ne legyen durva utánhúzása (alacsony késleltetés), legalábbis most ami eszembe jut (meg nyilván digitális csatlakoztatási lehetőségek).
Egyébként abszolúte elhiszem, amit írsz, hogy igényesebb szemnek feltűnnek ezek a zavaró tényezők, sok fanatikus nem véletlenül ragaszkodik a jobbfajta CRT-monitorjához. Örülök, hogy számomra ezek nem zavaróak, meg is őrülnék akkor minden monitortól, amihez oda kell ülnöm.Ha kicsit odafigyelek erre, még így is zavar pl. melóhelyen a 24"+19" monitorokból az utóbbi, ami távol áll az igényes monitortól (az is Dell, de az önmagában nem jelent semmit).
-
supercow
őstag
válasz
fordfairlane #17892 üzenetére
Van benne valami 4-Screen Split funkció és 200 helyett 250cd a fényereje.
http://www.lg.com/hu/monitorok/lg-27MP57VQ-ips-monitor kicsit lejjebb szkrollozva ott van hogy az mi. Igazából a 27MP67VQ-t vettem volna a keskeny kávája miatt de annyira az sem fontos hogy plusz pénzt adjak érte, megszoktam a "réseket". -
supercow
őstag
válasz
DNReNTi #17889 üzenetére
Köszi láttam én is reggel de "megteltünk" üzenettel órákig nem engedte hogy kosárba rakjam, és amúgy is csak 1 db-ot engedett volna. Feladtam, megrendeltem máshol (compker) 67e-ért, meg DP-HDMI átalakítót és HDMI kábelt ami kell még. Jövő héten hozza őket a futár, majd csinálok képet.
-
fordfairlane
veterán
válasz
trisztan94 #17888 üzenetére
Simán az exit elég tré szvsz, valami feedback-et mindenképp kell(ene) küldeni.
Fölösleges. Nézd meg, honnan indult el az egész. Csak azért dobtam be ezt a kódrészt, nehogy ellenőrzés nélkül töltsön be fájlt.
-
trisztan94
őstag
válasz
fordfairlane #17887 üzenetére
if(empty($_GET['order_id']) or !is_numeric($_GET['order_id'])) {
echo "<p>Helytelen fájl.</p>";
}Simán az exit elég tré szvsz, valami feedback-et mindenképp kell(ene) küldeni.
Vagy még jobb lenne egy 404-et visszaküldeni, természetesen beállítva egy custom oldalra, ami a hiba miértjét megmagyarázza:
header($_SERVER["SERVER_PROTOCOL"]." 404 Not Found");
include("holAzXMLNincsItt.php");
}(itt a kérdezőnek írom, hogy fontos, hogy a header() azelőtt legyen meghívva mielőtt bármi output lenne.)
-
fordfairlane
veterán
válasz
PowerBuldog #17886 üzenetére
Na, megy ez.
Ennyit még légyszi tegyél bele:
exit;
}Az elejére.
Új hozzászólás Aktív témák
- ROG Flow X13 2-in-1 13.4" FHD+ IPS érintő Ryzen 9 6900HS RTX 3050 Ti 16GB 1TB NVMe ujjolv gar
- Samsung Galaxy A51 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Dell Precision 7670 16" FHD+ Core i9 vPRO 12950HX 16 Mag Nvidia Quadro 64GB DDR5 2TB NVME SSD Gar
- Samsung Galaxy A24 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 94% Akkumulátor
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest