Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PazsitZ
addikt
válasz
Swifty
üzenetére
Nem értem miért ne lenne helye elméleti tervezési kérdéseknek is akár?
Vagy csak az szabad kérdezni, hogy ez az error message, melyik sorban miért van szintaktikai hibám?
Nem szabad osztályokkal megoldani egy problémát, tervezési minta alapján levezetett megoldást adni, mert az már nem ez a topik?
Akkor melyik is az a topik?Már felvetődött párszor és talán tényleg idegesítőbb azt beírni minden héten, hogy a 3 mezős formot, hogy kell letárolni.
És légy oly szíves nem kiforgatni a szavaimat. Én is voltam kezdő, amit most megfogalmazok egyáltalán nem erről szól. De kérdései -remélem belátható- nem csak a kezdőknek vannak és talán nem mindenki a feladatot éppen ellátó legprimitívebb megoldást várja.Én lassan emiatt a hozzáállás miatt fogom törölni már az értesítést erről a topikról, bár már eddig is egyre-egyre hanyagoltam az olvasását...
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi