Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zolikaDB

    veterán

    válasz mohabá 007 #36998 üzenetére

    Mohabá: Nos az a kérdésem, ami adorjant-nek is! :D Szóval, csinálnál ilyet pénzért? Mi egy városban lakunk, szóval egy postaköltséggel meglenne :DDD
    Vagy! Valahol készítettél erről leírást? Opelforum vagy valami ilyesmi? Ha meglennének az alkatrészek, akkor össze lehetne barkácsolni, ugye én, de szerintem a kollega is sokat használja városban a kocsit, jól jönne.

    Sajnos a motorokhoz alig értek valamit, az is hiányos... :U Jól látom, h a szűrő és a lecsapató bödön két külön egységet képez, vagy pedig "egy rendszeren" vannak?
    Télen nem fagy el a párából kicsapódó víz miatt?

    adorjant: ez elvileg "bóti" cucc, emerikai bütykölgetős papitól, csak a gond, h sokára érne ide és 2x annyiért. Ha valaki megrajzolná, akár skiccen is, meglennének az alkatrészek adatai, pl menetek, furatok, én tudnék CNC-n forgácsolgatni szükséges cuccokat hozzá, ha nagyon kell.

    Másik: ha nincs belsőlevegő keringetőm, akkor ezzel az aeroszollal ki tudom pucoválni a rendszert? Tehát radiátor, légbeömlők stb? Azaz nem hab kellene. Meg nem is a "bomba". Tavaly egy ilyen eksön volt a klímásnál 5k, azért kérdem. Mert egy flakon sztem 2x-re elég lenne.

Új hozzászólás Aktív témák