Új hozzászólás Aktív témák
-
ClayMore
aktív tag
Hali,
Van emigracoioban eloknek csoport? Nem talaltam keresovel.
-
[link]
Ezek i után semmi rosszat nem merek mondani a kormányra! Sok sikert az ellenzéki újságíróknak és egyéb Sajtósnak.
A következő az lesz hogy az AI-t is bevetik majd megfigyelésre. -
Akula
őstag
Hol a csudában van még Magyarországon olyan hely, ahol a dinnyeföldről árulják a görögdinnyét? Még faluban is ház előtt amit árulnak kis kemping asztalról, megvették nagybani piacról és addig oda van kitéve amíg el nem poshad, vagy egy hülye, mint én, megveszi.
Régen amikor mentem Muhi mellett, dinnyeföldnél tábla kitéve, reggel szedték fel, meg is lékelte, ha akartam, de már ütögetésre jó volt.
Most is ilyet akarok! -
föccer
nagyúr
válasz
Winner_hun #62829 üzenetére
Mi ez a pörgés?
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #62825 üzenetére
58M+
-
7
addikt
válasz
ClayMore #62827 üzenetére
Passz, de itt nézelődhetsz: r/escapehungary
-
ClayMore
aktív tag
Sziasztok!
Politikai okok miatt lelépünk kiscsaládommal. Néztem keresővel, de csak félhalott és halott topicokat találtam ami BElgiummal/Expat léttel/külföldre költözéssel foglalkozik.
Van ilyesmi csoport ami pörög és én siklottam át fölötte vagy vagy nincs ilyesmi Phalon belül?
Köszi!
-
fokukac
nagyúr
válasz
Winner_hun #62825 üzenetére
...and counting.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #62824 üzenetére
57M+
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #62823 üzenetére
56M+
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #62817 üzenetére
55M+
-
bobsys
veterán
válasz
ClayMore #62819 üzenetére
Zoom feltudja venni a meetinget. A sajta cloudjaba menti es onnan tudod letolteni/elkuldeni a linket ha valakinek kell a felvetel. Azt, hogy valaki rogziti a meetinget az eloadon kivul szerintem nem fogod megtudni, az a local gepen megy.
Egy 45 perces meeting nekem ugy fel giga korul szokott lenni -
ClayMore
aktív tag
Sziasztok!
Nem találtam keresőmotorral ZOOM-mal kapcsolatos dolgokat, gondoltam, ha valahol van válasz az ez a topicZOOM saját rögzítője van, ha rögzíteni akarok adást/oktatást?
Mivel érdemes rögzíteni, ha azt akarom, hogy jól legyen tömörítve az anyag, ne foglaljon sok helyet és a gépemet se egye meg nagyon?
Ha ZOOM-mal jön az anyag, akkor az anyagot leadónak feldobja bármi, hogy rögzítik X IP címről az adást?Seeegíííííííítséééééééééééég!
Előre is köszönöm!
Üdv, -
Tamás88
őstag
Na végre, hogy hoztak egy új szabályt az árakkal kapcsolatban, már nagyon untam, hogy sokan nem a valós árat (értsd 1 Ft, 99Ft, stb.) írják, hanem valami kamut, hogy előrébb kerüljenek a listában. Ez is sajnos csak nálunk van. Ez kb. olyan, mint ha a boltban nem mondanánk meg az árakat, de titkos üzenetként ha megkérdezik, akkor elküldenék, vagy a leírásban rejtenénk el.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #62814 üzenetére
54M+
-
fokukac
nagyúr
válasz
Winner_hun #62814 üzenetére
Lassan meglesz a ház ára? :)
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #62811 üzenetére
53M+
-
fokukac
nagyúr
válasz
Winner_hun #62811 üzenetére
látod milyen vagy, késve jössz, de aztán meg egyből duplázol...
-
Winner_hun
félisten
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #62807 üzenetére
52M+
-
default.
őstag
Tisztelt kollégák! Egy új topikot szeretnék nyitni egy bizonyos pc játéknak. Kinek kell írjak ez ügyben? (Megnéztem, és nincs még saját topikja, csak "Re:").. Köszönöm, üdv!
-
NoLF
veterán
válasz
Winner_hun #62807 üzenetére
kezdem érezni a professzionalizmus határának közeledtét.
off: munkaügyileg ráérsz idén, vagy hagyjalak?
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #62804 üzenetére
51M+, a múlt héten valamikor. Vagy előtte
-
fokukac
nagyúr
válasz
Winner_hun #62804 üzenetére
lassan összejön a ház ára
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #62800 üzenetére
50M+
-
fokukac
nagyúr
válasz
Winner_hun #62800 üzenetére
egyre jobban lassulsz
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #62798 üzenetére
49M+
-
fokukac
nagyúr
válasz
Winner_hun #62798 üzenetére
lassulsz...
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #62797 üzenetére
48M+
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #62794 üzenetére
47M+
tegnap este...
-
fokukac
nagyúr
válasz
Winner_hun #62794 üzenetére
Azt hittem, őszig nem érsz rá...
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #62790 üzenetére
46M+
-
Winner_hun
félisten
válasz
fokukac #62791 üzenetére
Végre van egy kis tél..
Én még ki tudtam szabadulni. Van, aki rosszabbul járt. -
fokukac
nagyúr
válasz
Winner_hun #62790 üzenetére
egyre lassulsz...
csak nem befagytál ebben a nagy hidegben..? -
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #62785 üzenetére
45M+
-
fokukac
nagyúr
válasz
Winner_hun #62787 üzenetére
és még azt mondják, az SSD gyorsabb...
-
fokukac
nagyúr
válasz
Winner_hun #62785 üzenetére
Eléggé belassultál. Rendelsz Te rendesen..?
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #62775 üzenetére
44M+
-
Racecam
nagyúr
válasz
FehérHolló #62781 üzenetére
Az ON topic azért lett létrehozva, mert az OFF-ban le lettünk cseszve, hogy minden hülyeséggel elbarmoljuk...
(Pl: egyszavas, egy smiley-s hozzászólásokkal, értelmetlen "hülyéskedésekkel" stb...) és emiatt nem lehet "normálisan", "komolyan" beszélgetni semmilyen témáról ott. Erre csináltam egy ilyen "mindent bele" topicot a baromkodásra (is).
Ez (volt) az.
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #62779 üzenetére
mert beszéltünk aktuális történésekről, és a Főkalandorunk erre aszondta, hogy az politizálás, és átrakta az egészet a blogoszférába. Vissza lehet olvasni.
Mi pedig válaszul felfuttattuk az Offtopicot... -
FehérHolló
veterán
Mivel olyan közepesen sokáig nem voltam itt, valaki elmesélné, hogy ez a topic miért került át lokálba?
-
fokukac
nagyúr
válasz
Winner_hun #62777 üzenetére
pedig azt mondják, hogy az első millió a legnehezebb..!
-
fokukac
nagyúr
válasz
Winner_hun #62775 üzenetére
Most nem azért, de lassul az ütem.
Az előző millióhoz két hónap kellett, ehhez pedig már három... -
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #62773 üzenetére
43M+
-
7
addikt
válasz
Winner_hun #62773 üzenetére
Topikgyilkos!
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #62772 üzenetére
42M+
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #62763 üzenetére
41M+
-
BlacKSouL
addikt
Kurta!
Hagyjuk
-
BlacKSouL
addikt
Nem
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #62753 üzenetére
40M+
-
Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek.
-
Racecam
nagyúr
válasz
csapos2 #62756 üzenetére
Igen, kicsinálták ezt a topicot!
Szemetek!
De ne aggódj, a másik is haldoklik...
Bér Kenny ott van néha. És kukac, és motkány, meg montoja, blacky és még sokan másokde mindenki csak read only ahogy figyeltem... Néha beírja, hogy éppen mit csinál, vagy p@na hiánya van, ilyesmi... -
csapos2
addikt
Csak mert az a szép fehér szakállas alak olyan szépen megkért, beköszönök ide.
Szép reggelt mindenkinek!
Nem tudom, de olyan kihalt ez a vidék itt. Vagy csak nekem tűnik így? Ez a mókus jószág számolgat egyedül. Szinte...
-
NoLF
veterán
válasz
Winner_hun #62753 üzenetére
500/ho nem rossz
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #62752 üzenetére
39M+
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #62739 üzenetére
38M+
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz
runner 125 #62750 üzenetére
Csak egy javaslat: én ezt úgy csinálom, hogy van egy listám, amit drive-ra tettem fel és bárhonnan elérek. Egész évben amit hallok és tapasztalok, ki mit szeretne, mi lenne jó neki, azt felírom. Akár egy közös ebéd, egy séta a barátokkal, és közben el-elszólja magát, pl. egy kirakat előtt, de jó, jó lenne egy ilyen.
Ha jön bárkinek bármilyen ünnepe, nem nagyon kell gondolkoznom, mert lista elő, körbe"szimatolok" van-e neki már olyan ami arra fel van írva, és irány beszerezni
Közvetlen családommal pedig van egy lista, amire felírjuk ki mire vágyik, aztán jöhet a meglepetés megkapjuk-e, vagy sem
Mint a gyerek, karácsony előtt is "írunk" a Jézuskának
-
runner 125
nagyúr
Jogos, pontosan nem akartam beleesni abba, h veszek nekik egy 4. étkészletet, vagy 8. vázát, noh meg az ízlésüket sem tudom.
Maradt a kp., egy céges aktuál poénnal egybekötve, amit ráprinteltem a borítékra. Teljes vót az örömésbódottág hosszas röhögés közepette.
Kösz még egyszer. -
Racecam
nagyúr
válasz
runner 125 #62741 üzenetére
Egyetértek az előttem szólókkal.
Hasonló esetben szerintem te is ennek örülnél a legjobban, így te dönthetnéd el, mire költöd. Nálad jobban úgysem tudná senki mi az, amire szükségetek van. Én így gondolom. -
Sianis
addikt
válasz
runner 125 #62745 üzenetére
Amennyiben nincs eredeti és tényleg hasznos ötleted, úgy nem. Ellenkező esetben szvsz jobban örülnek a szabadon és bármikor felhasználható papírnak, mint valami időhöz kötött, lejáró, romlandó, N+1-ik darab valaminek.
-
NoLF
veterán
válasz
elegge szemelyfuggo es a ti kapcsolatotoktol is log, ugyhogy sztem kp a legkezenfekvobb.
-
EQMontoya
veterán
válasz
35k borítékban? Alapvetően nékik is pénzbe kerül maga a rendezvény, valószínűleg nem szeretnének 13 étkészletet, 9 utalványt és 6 jótanácsot kapni.
-
válasz
Vacsora valami Michelin-csillagos helyen?
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok,
Nem nagyon találtam megfelelő topikot, hátha itt tudtok segíteni, kollégáméknak esküvői ajándékot kellene adnom.
35k-ig miben gondolkozzak? Rohadtul tanácstalan vagyok.Köszi!
-
PindurAnna
Közösségépítő
Sziasztok!
Megkezdtük a 11. PROHARDVER! tábor szervezését.
Mint az a korábbi tapasztalat is megmutatta, nem lehet elég korán kezdeni.Időpont: 2015. július 30 - augusztus 2.
Helyszín: Hajdúnánás, termál kempingPár dolog, amit egy ilyen táborról tudni kell:
- a tábor helyszíne Hajdúnánás, termál kemping.
- időpontja: 2015. július 30 - augusztus 2.
- kempingben próbálunk lenni, ahol sátorozási lehetőség van. Akinek nincs sátra, vagy hálózsákja, tudunk ingyen kölcsönadni.
- napi költség az kb 2000-2500 Ft volt tavaly, amibe a sátorhely és az esti sütés-főzés is benne van. Eddigi menü: grill kolbász, grillezett husik (csirke, marha, sertés, csípős kivitelben is) salátával, kenyérrel, paprikás krumpli kolbásszal és virslivel, gulyásleves, amibe megáll a kanál (utóbbi kettő bográcsban). Természetesen előre ezt meg tudjuk beszélni.
- a tábor szerdától – vasárnapig tart, de akinek nincs erre lehetősége, az persze jöhet pár napra is, hétvégére, vagy akár reggel jön, este megy.
- minden táborban résztvevő külön költségért rendelhet PROHARDVER! táboros pólót.Egy feliratos póló 1500 Ft volt. A darabszámtól függően kapjuk majd meg az ez évi árat, de idén is ezt az árat célozzuk meg.. Ilyen egy régebbi logó, ami lett a póló hátuljára nyomtatva.
Csak az kapja meg a pólót, aki el is jön a táborba!
Ha valaki előre elutalta a póló árát, azt természetesen tábor után visszautaljuk ha a megrendelt pólóját a táborban részvevők megveszik!
Minta nélküli pólók is rendelhetők, hasonló módon, csak jelezzétek, hogy nem kértek rá logót.A számlaszám, ahova a pólók árát (1500Ft/db) utalni:
Nagy Gábor
Erste Bank
11625009-11169501-25000005A közleménybe írjátok bele a nicket, színt, méretet és gyártót.
- a környékbeli nevezetességeket, látnivalókat többen meg szoktuk nézni. Erről később adok tájékoztatást. Ezek plusz költséggel járnak (belépődíjak, stb). Természetesen van aki kirándul, és van aki a táborhelyen marad. Ezt mindenki magának dönti el.
- oda és visszautazásról mindig tájékoztatást adunk a topicban, mert van aki autóval jön és van szabad hely nála. Tervezett autók indulása, útvonala és szabad helye folyamatosan kialakul majd.
Amennyiben érdekel és szeretnél részt venni, várom a jelentkezéseket és javaslatokat!
Mivel sok LOKÁL topikba beírtam ezt a hozzászólást, amiket nem tudok követni, ezért egyéb kérdésekkel a táboros topicban, vagy privátban lehet bombázni!Kemping árak:
Felnőtt személyi díj: 1 400,- Ft/fő/éj+IFA vagy 1 250 Bocskai korona/fő/éj+IFA
Diák, nyugdíjas személyi díj: 1 100,- Ft/fő/éj+IFA vagy 1 000 Bocskai korona/fő/éj+IFA
Sátor területi díj (1-2 személyes): 1 000,- Ft/fő/éj+IFA vagy 900 Bocskai korona/fő/éj+IFA
Sátor területi díj (3 vagy több személyes): 1 300,- Ft/fő/éj+IFA vagy 1 150 Bocskai korona/fő/éj+IFA
Lakókocsi: 2 000,- Ft/éj vagy 1 800 Bocskai korona/ éj
IFA: 300,- Ft/fő/éjSZÉP kártyát elfogadnak!
PindurAnna
Tájékozódásként az előző táborok topicjai:
1. PROHARDVER! tábor: 2005.július 22-24. Nyékládházai bányatavak
2. PROHARDVER! tábor: 2006.augusztus 3-6. Nyékládháza
3. PROHARDVER! tábor: 2007. július 26-29. Vadna-park
4. PROHARDVER! tábor: 2008.augusztus 7-10. Oszkó
5. PROHARDVER! tábor: 2009. augusztus 6-9. Császárszállás
6. PROHARDVER! tábor: 2010. 07. 29 - 08. 01. Soltvadkert
7. PROHARDVER! tábor: 2011.07.28-31. Mád Bor-tó
8. PROHARDVER! tábor: 2012.08.2-5. Szanazug
9. PROHARDVER! tábor: 2013. július 18-21, Szelidi-tó
10. PROHARDVER! tábor: 2014. július 31 - augusztus 3. Poroszló, Tisza-tó,[ Módosította: ngabor2 ]
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #62736 üzenetére
37M+
-
Valaki, képregényeset?
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #62725 üzenetére
36M+
-
Racecam
nagyúr
Mivel ilyenkor szabadságon vagyok, egy másik őrült osztja a lapokat (nyúl, aki festett tojásokat tojik és ez még csak a jéghegy csúcsa...), ezért ráértem benézni hozzátok.
Statisztikailag...
-
7
addikt
válasz
Racecam #62728 üzenetére
Jé, megint benéztél hozzánk? Ahoy!
Fun fact: 2011 májusában szűntél meg naponta hozzászólásokat írni. Azóta 2-szer írtál publikusan: 2013 augusztusában, illetve ma (mindkétszer itt). Ez 843, illetve 582 nap különbség, közelítőleg 31%-os csökkenési rátával számolva alkalmanként. Akkor kicsit több mint egy év múlva számíthatunk rád legközelebb?
-
Racecam
nagyúr
Árulók...
-
fokukac
nagyúr
válasz
Winner_hun #62725 üzenetére
Ha én lennék a pénzügyminiszter, lassan már elgondolkodnék, hogy ki kéne Rád vetni valami jó kis különadót...
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #62716 üzenetére
35M+
-
fokukac
nagyúr
hi! mióta a modik elrakták szem elől a topicot, átraktuk illegál susmusunkat az off topicba :-) Ott gyűlünk, mint a régi szép időkben...
-
Vladi
nagyúr
Ez ilyen meghalt téma?
Azt mondjátok meg, hogy hol találom meg a milyen topik ami topikot, vagyis a hol találom a hol találom topikot.
Innen indultam.
-
-
saelin
veterán
Azért ez már durva!
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #62303 üzenetére
34M+
-
ClayMore
aktív tag
Halihó!
Karácsonyi ajándék ötlet csírákat keresek!
Akinek van kérem ossza meg
-
gaborbol
őstag
válasz
concret_hp #62707 üzenetére
En is erre gondoltam kb egy honapja, valahol olvastam, hogy az orosz koltsegvetes 70%-a a benzin meg a gaz bevetelboll all, es most nagy szarban vannak.
Mashol meg azt olvasom, hogy lassul a gazdasag, nem fogy annyi benzin, ezert esik drasztikusan, es hoghy varhato egy ujabb valsag.
Hol van most az uj on topik? -
bobsys
veterán
válasz
RetepNyaraB #62704 üzenetére
USA a 70-es evek ota nem termelt ki ennyi olajat (tiz eve volt 4.5 millio hordo most meg 9 millio?), mar gondolkodnak az olajembargo feloldasan annyit termelnek ki az orszagban. Ha az OPEC orszagok nem akarnak piaci reszesedest vesziteni akkor nekik is csokkenteni kell az arat ami miatt a tobbi termelo is csokkent hiszen ok sem akarjak bukni a piacot.
USAban meg talaltak rengeteg uj olcson felhozhato olajat ami reszben pala olaj. -
válasz
fokukac #62702 üzenetére
Előrebocsátom nem néztem utána, csak autszájder debilként látva: mielőtt az arabok megvadultan egymás torkának estek mindenfele és ennek örömére elszabadult a nyersolaj ára; volt egy adott árszint, mely lassacskán persze húzódott felfele. Azóta az arabok sok lényeges helyen kibékültek egymással és Allahhal, az olajár pedig maradt az egekben. Most tragédia van, mert ilyen-olyan okok miatt csökken, vagyis megközelíti a botrány előtti szintet? Hogy van ez? Beütött a gáz, mert nem sikerül tartani a merőben tisztességtelen és indokolatlan extra profitot, amely a polgárháborúk esetében valamelyest megmagyarázható volt?
-
fokukac
nagyúr
válasz
Integra #61639 üzenetére
Ma megint eszembe jutottál...
: (((
[Összeomlott az olajár!]68 dollár...
Felfüggesztették a forexen a kereskedését - ilyet még sosem láttam egy non-stop kereskedett terméknél... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest