- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- OLED monitor topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vyndree
őstag
Meguntam a rootolt készüléket, visszaállítottam gyári állapotba. Amire használható, azt így is tudja.
-
Vyndree
őstag
válasz
JoeDeeFoster #105 üzenetére
Nem értelek miért másokat biztatsz írják meg, mikor te is tudod... érdekes fazon vagy.
-
blash
tag
válasz
JoeDeeFoster #100 üzenetére
Miért írsz folyamatosan dőlt betűkkel? Tisztára azt hinni, hogy idézel valakitől. Eléggé zavaró.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
JoeDeeFoster #96 üzenetére
Elsőként én is azzal próbálkoztam, de a 64MB-os partíciót ott nem tudtam törölni/kihúzni 2GB-ra.
Emiatt keresgéltem a Google-ben, ahol meg is találtam a már leírt Formázás menü elemet.
A Google Market-ben (a Nook-on) tudja-e valaki hogyan lehet keresni?
Áthidaló megoldásként a Market webes felületén keresgélek (PC-n böngészőből) és onnan is telepítek.
-
Vyndree
őstag
válasz
JoeDeeFoster #100 üzenetére
Akkor jó, ez zavart meg: "Oszd meg velünk is lécci, hogy hol bujkál az az almenü amire szükség lehet"
(elég zavaró a dőlt betűs írásod, nem tudni mikor idézel és mikor nem)
-
Vyndree
őstag
válasz
JoeDeeFoster #98 üzenetére
Tedd vissza a kártyát és menj végig azon amit írtam, utólag is tudod bármikor formázni.
bocs, ha félreértettem valamit, de nem igazán egyértelmű számomra mit keresel, mit szeretnél -
Vyndree
őstag
válasz
JoeDeeFoster #96 üzenetére
Hiányzott az androidos telefonokon külön gombként megszokott "menü" és "back", azaz amivel az adott program menüje érhető el, valamint a kilépésre szolgáló elhanyagolhatatlan gomb.
- bejön a fájlkezelő/főmenü ott alul középen van az egy 3x3-as kiskocka "alkalmazások" gomb.
- Nook Touch Mod manager
- Modify Button Actions
- itt lehet a középső és oldalsó gombokat programozni,, már csak be kell állítani.SD formázása nekem egyértelmű volt merre találom: beállítások, eszköz, SD kártya, formázás:
- főmenü
- Settings
- Device info
- SD Card
- Format SD card -
Vyndree
őstag
válasz
JoeDeeFoster #93 üzenetére
Már a szókereső is megy rajta.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
JoeDeeFoster #93 üzenetére
Több baj volt a végén a micro SD-t formázni mint a rootolni a NOOK-oz...
Ezzel én is kínlódtam, végül a Nook egyik almenüjében megtaláltam azt a pontot, ahol ezt el lehet végezni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen program, ami...?
- Autós topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- OLED monitor topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged