Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Atomgeszi

    veterán

    válasz astorre19 #22976 üzenetére

    A kiszállításos szarakodást, hogy csak személyi bemutatásával lehet átvenni, nem számít az egy lakcím, egy vér.. nem. Csak az. Aki meg nem tudja megoldani az így járt?
    Miközben még a hivatalos bármi levelet is átveheti az, aki esetleg kijön a lépcsőházból csöngetés után. Annyi, hogy fel van írva a személyiszáma, neve, aláírás, aztán, ha gond van, le lehet boxolni ezekkel az adatokkal már... de mégis mennyi xopatástól van megkímélve az ember.
    Az meg, hogy egy átkozott 10 ezer Ft-os fejhallgatót nem vehetek át, mert családtagnak a nevére szól. Hát röhej.

    Az is, hogy egy SIM kártyát, amit mondjuk anyám megrendel, az én lakcímemre(tehát még nem is arra, ami az ő szerződésén szereplő lakcím lenne, akár az ország másik végén) az ő adataival, az se oké.

    Ha meg akár tényleg jövőhéttől az ő adataival lehet egyeztetni, akkor meg végképp nem értem, hogy miért kell halálba szopatni az egyszerű user-t. :(

    Amúgy meg a Telekom üzlet előtt 100asával áll a rejtett munkaerő és hozza ki törlesztőre az ájfonokat, amiket 2 hónap múlva már egyik se fog fizetni, de azok legalább bemennek személyesen, ez így rendjén van. Én meg egy 990Ft-os SIM kártyát nem tudok megvenni. :D Főleg, hogy ahogy írod jövőhéttől már adategyeztethet vele akár egy terrorista is. :D

Új hozzászólás Aktív témák