Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TheProb

    veterán

    Inkább rakok be egy google maps linket, úgy egyszerűbb megérteni, mint körbeírni és mindenkinek a saját fantáziája szerint alakul ki kép. :D

    [link] <- Itt ha néztek műholdképet akkor látható az elrendezése a házaknak, míg street view-n lehet látni, hogy egyik háznak sincs kapuja, viszont összesen ketten nem csináltatták meg teljes szélességben a beállót. A delikvensünk háza még szintén nincs gondolati szinten sem a street view-s képen, csak a műhold fotón látszik (már ami). Szóval az a gond, hogy ilyen alapon, amiket az előbb mondtatok, kb az összes ház felnyomható lenne. Azzal a különbséggel, hogy a többiek sosem állnak ki az útra, mert van annyi eszük, hogy ha van böszme beállója, akkor nem foglal helyet az utcában.

    Remélem a google maps-os dolog picit helyre rakta a dolgokat és bocs, ha esetleg valaki félrevittem az esetleges rossz vagy nem pontos fogalmazásommal.

    Egyébként a street view-s képen még látszik a másik kretén (szerencsére már csak volt) lakó, aki azzal szórakoztatta a népet, hogy kitolta a b*zi qkáját az útra, ezzel szintén korlátozva a parkolást. Szerintem szintén alaptalanul.

    [ Szerkesztve ]

    "Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d

Új hozzászólás Aktív témák