Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • degh

    tag

    Hali!

    Nem tudom, hogy ti tudtok-e válaszolni, de felteszem kérdésemet, mert a rendőrségen és az ügyészségen hiába kérdezgetek, csak össze-vissza beszélnek, egymásra mutogatnak, és papírokat emlegetnek.
    Tehát az eset:
    December 12.
    Este kocsikáztam a városban két barátommal, rendőrautó utánunk jött, leállított, igazoltatás, motozás, autó átkutatás. Találtak valami nyolcad gramm cannabist. Irány a rendőrség, gyors teszt, mind három eredmény pozitív(én háborogtam egész este, mivel semmihez semmi közöm nem volt), nekem természetesen vérminta, kihallgatás meg minden. Jogsim elvették...
    December 18.
    Bementem érdeklődni, hogy mikorra lesz meg, meg mint, meg, hogy a továbbiakban, mert igazából még nem volt semmilyen ügyem, szóval teljesen tájékozatlan vagyok.
    Minták a portán a mikro mellett pihentek...
    Február 13.
    Bementem érdeklődni, hogy történt e valami változás az ügyben, válasz annyi, hogy február másodikán meg lett hosszabbítva az ügy.
    Március 4.
    Bementem érdeklődni...
    Megjött az eredményem, negatív.

    Az elmúlt 2 hetem arról szólt, hogy mászkáltam ide oda, és hallgattam a nagy semmit...

    És itt jönne a kérdésem: mikor vehetem fel a jogsim, mennyi ideig tarthatják vissza "indokolatlanul"?
    Elsősorban említeném, nővéremet nem tudtam hazahozni karácsonyozni, Pécsen tanul, és ugye a vasutas sztrájk neki is érdekes szituációt teremtett.
    Másodsorban anyagi kárát láttam annak hogy elvették a jogsim, rengeteg szabad órával lettem kevesebb, sokkal több melót el tudtam volna végezni.
    Harmadsorban, az elmúlt három hónapban nagyon ingerlékeny voltam, nekem a vezetés az amitől meg tudok nyugodni.

    8

Új hozzászólás Aktív témák