Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • buherton

    őstag

    válasz Mawyx #1070 üzenetére

    Még nem volt időm átolvasni. Fellebbezést elutasították, de természetesen erről sehogy sem értesítettek, nekem kellett utána járni.

    Szoctám kitöltési útmutatóban ezeket találtam: - Minden ide beírt személyről - és ide tartozik az önkormányzat által beírt is - igazolást kell mellékelni! Azon személyekről, akikkel külön háztartásban - de azonos címen - éltek, nyilatkozatot kell mellékelni! (Ez egy táblázat ide kell minden állandó lakcímen bejelentettet beírni, rokoni fokkal, és jövedelmükkel)
    - Ezt a részt a lakóhely szerint illetékes önkormányzat tölti ki, az 1/a táblázatba beírt adatok alapján. Ha az önkormányzatnak egyéb közlendője van, akkor azt a pontozott részen leírhatja. Az ide beírt nevek mellé, lehetőleg a hozzá tartozó születési dátumokat is írassátok be, a könnyebb beazonosíthatóság érdekében! Természetesen elfogadható az olyan - eddig kiadásra került - önkormányzati igazolás is, amely tartalmazza az adott címen egy háztartásban élők neveit.
    - Nyilatkozat
    Alulírott nyilatkozom, hogy a Kitöltési útmutatót elolvastam, az igazolásokat annak megfelelően csatoltam. Elfogadom, hogy fellebbezést csak akkor adhatok be, ha a Diákjóléti Bizottság valamely igazolásomat nem fogadta el, és a csatolandó igazolásról sem a kitöltési útmutatóban, sem a Hallgatói Önkormányzat Irodájában nem kaptam megfelelő tájékoztatást.
    (Ezt alá kellett írni.)

    [ Szerkesztve ]

    tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!

Új hozzászólás Aktív témák