Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Piotrus

    tag

    válasz zgospel #5860 üzenetére

    Szia!

    Az az igazság igyekeztem sok tesztet és véleményt olvasni,sajnos magyar véleményt sokat nem találni,mármint olyan személyét akinek van is és huzamosabb ideig használta volna. Igazából a legtöbb negatívum a "többet vártunk az 50D után " mondatban rejlik. De nekem nem volt soha se 40D-m se 50D-m,nincs viszonyítási alapom ezekhez a gépekhez. A váz minősége nem tántorít el, szerintem bevállalható kategória. Igazából a külföldi tesztek sem lehúzzák,amennyire én kivettem (nem nagyon tudok angolul,inkább a google chrome segít :) ), hanem több fejlődést vártak, persze fejlődés van,csak ha valamit elvesznek,ami már van azt mindig nehezebben viseljük el. Sajnos nem látok más alternatívát, Canon szeretnék,ez fix! , de 7D 110.000 ezerrel több,ez már tényleg sok hisz nem ebből élek,s különben is...

    A képalkotásban úgy érzem nem történt visszaesés az 50D-hez képest ,hanem talán néminemű dologban a 7D felé próbál kis mértékben felzárkózni.

    Egy angol nyelvű fórumban,ahol már 10ezerhez közelit a 60D-vel kapcsolatos hozzászólások száma szinte csak jó tapasztalatokkal találkoztam. Ez is ébresztette fel bennem azt a vágyat,hogy váltanom kell egy jobb felé.

    csakb: 90%-ban RAW-ban fotózom, de akkor sem tudok ISO 800 felé menni, míg a 60D-nél azért még a ISO6400 is elviselhető minőséget produkál.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák