Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hehe, kijött a Voodoo Sound kernel driver a Samsung Galaxy S-hez.
Fantasztikus lett. Ha eddig azt mondtam, hogy nagyon jó az SGS hangminősége, akkor ezt most lehet szorozni. A driver a WM8994 DAC+Amp IC vezérlését éri el közvetlenül, és ennek segítségével sikerült tovább növelni a dinamikatartományt, és kihasználhatóvá vált az erősítő maximális teljesítménye. Olyannyira, hogy most már gyönyörű dinamikával képes meghajtani a 600 ohmos K240 Sextett fejhallgatómat is, amin még sok asztali erősítő is elvérzik. A mért zajszint is redukálódott (nem mintha eddig hallottam volna bármi zajt), és a sztereó szeparáció is javult.
Eddig a magas tartomány kicsit agresszívabb volt, mint ahogy én szeretem, és a dinamika sem volt tökéletes, de most ezek a problémák is megszűntek. Egyszerűen nem tudok belekötni a hangjába.
A drivert Supercurio írta, de a Wolfson előtt le a kalappal, egy fejlesztőmérnököt biztosított a feladathoz.
A fejlesztés még folyik, a jövő héten fog kijönni az 5 sávos, programozható, hardveres paraméteres EQ drivere is.
Az SGS természetesen ismer minden egzotikus formátumot, és tökéletes gapless lejátszásra képes veszteséges és veszteségmentes formátumokból egyaránt.
Ha a programozható paraméteres EQ drivere is meglesz, ez lesz az egyik (ha nem A) legjobb hordozható lejátszó a piacon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest