Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AndrewTdi

    addikt

    Sziasztok!

    Gondoltam megosztom veletek az elmúlt pár nap történetét bukósisak vásárlásával kapcsolatban.
    Hosszas gondolkodás után 2 bukó mellett tettem le a voksom. Egy HJC SY-MAX III és egy NOLAN N104 Evo, bár ez utóbbi kicsit borsosabb árban van, de végül utánanéztem, hogy kintről ebayről (angol eladótól, szóval semmilyen más költségvonzat nem lenne) 75K-ból meglenne postával együtt. Így vettem a fáradtságot és elmentem az Euromotorba felpróbálni, hogy mégis mennyire kényelmes és melyik méret kellhet. Felpróbáltam az L-est (mivel az előző Airoh bukóm is L-es volt), és kényelmes volt, bár ahogy oldalra ráztam a fejem, kicsit külön életet élt a sisak. Így kíváncsiság miatt felpróbáltam a M-es méretet. Annak ellenére, hogy passzentosabb a fejemen, semmivel sem kényelmetlenebb, nem is mondanám, hogy szorított, és nem is mozgott külön a fejemtől. Így maradt az M-es méret. Közben azért még megkérdeztem mennyi is most náluk. Aszonták most tudnak adni 20% kedvezményt, mivel kifutó modellek, mert felváltja az Absolute sorozat. tehát olyan 95 körül tudtam volna elhozni. El is gondolkodtam picit, hogy mégsem 115, de nem is 75, viszont az a huszas talán megérheti az 5 év garit (bár visszajelzések alapján a pinlockon kívül még senki nem cserélt semmit ilyen sisakokban, arra pedig nem is érvényes a gari).
    Szóval hazamentem, zsörtölődtem rajta 1-2 napot, aztán meggyőztem magam, hogy mégis jobb az az 5 év gari. Mire elhatároztam magam, kiderült, hogy elfogyott a méret azokból a színekből, amik mennek a mocihoz és amik tetszenének is mellé.
    Hazamentem, mondom akkor marad az ebay. Közben megérkezett Murphy. nyilván ott is elfogyott azokból a típusokból az M-es méret. Csak a 110K-s árakból volt, annyit viszont nem szántam rá.
    Addig addig kerestem, míg végül találtam egy angol oldalt, ahol volt még nekik 2 db M-es 78ért (postával együtt. meg is rendeltem és örültem is. De másnap este jött a mail, hogy elnézést kérnek és habár a rendszer azt mutatta, hogy van 2 db, de egyet sem találtak. Sőt, semmilyen fehér alapon fekete mintás N104 evojuk nincs már M-es méretben.
    Néhány email váltás utána végül írtam nekik egy csöpögősen szomorú és kedvvesztett e-mailt, majd apoén kedvéért felvetettem, hogyha esetleg lenne az Absolute szériából már nekik, abboól nem tudnának e adni egy kitvételes árengedményt (20-25%) ha már szívok ezzel a vásárlással és- valljuk be- ők hibáztak.
    Aztán kis idő mulva jött a mail, hogy rendben. +26 fontért odaadják az Absolute szériából bármelyik színből az M-es méretet. Így lett, hogy 216 fontért lesz egy új Nolan N104 Absolute bukesz.
    A garanciát pedig adott esetben megoldják (a kipostázás és visszapostázás árát állják). Igaz, időigényesebb, bár úgy tudom, hogy ha ide viszem az eurotmotorhoz a náuk vásáolt Nolan bukót gariba, akkor ők is kiküldik.

    Így most örülök.

Új hozzászólás Aktív témák